Ked sa zruti cely svet...


06.03.2017 - 16:10
(Beran) fantazy
Ked sa zruti cely svet...
Ahojte,

priznam sa, ze na tuto stranku chodim casto, ale iba citam a neprispievam. No dnes mam chut sa vyrozpravat, lebo nemam komu. V januari v tomto roku mi zomrel priatel, boli sme spolu 7 rokov. Bol to sok, nieco na co sa neda pripravit. Dostal krvacanie do mozgu a uz sa ho nepodarilo zachranit, stalo sa to v zahranici (bol cudzinec). V ten den moj svet prestal existovat.. No to co nasledovalo po jeho smrti, neprajem nikomu a je to ako zly sen. V ten den, ked zomrel, tak som kontaktovala jednu zenu, s ktorou v Prahe podnikal, chcela som nech pomoze jeho rodine vybavit ukoncenie podnikania. Raz davno mi ju predstavil, ked spolu riesili obchody v mojom meste. Pamatala si ma a povedala mi, ze firma uz asi 2 roky nefunguje. To bol prvy sok.. pritom predo mnou sa stale tvaril ako pracuje (z domu) a chodil kvoli tomu aj do Prahy a druhy sok bolo, ked sa ma spytala na konci, ci o mne vie jeho manzelka a dceri. V tej chvili som cela zamrzla.. Od zaciatku nasho vztahu mi tvrdil, ze je rozvedeny a ziadne deti nemal. Vypytala som si na nu e-mail a zacali sme si pisat. Dozvedela som sa o nom vela, ze mi klamal kazdy den pocas tych 7 rokov do oci. Dokonca ma aj jednu utajenu dceru v Prahe, o ktorej nevie ani jeho rodina. Napisala mi, ze o nas vedela od zaciatku nasho vztahu, vraj sa do mna uprimne zamiloval a hovoril o mne krasne. S manzelkou uz zili iba kamarati, kvoli detom a vybrali mu ju rodicia, tak on sa ani nikdy do nej asi nezamiloval. Podnikanie ukoncil pred 4 rokmi, nechape preco mi to nepovedal. Proste klamstva boli na dennom poriadku, este aj plno dalsich. Rok o mna bojoval, ja som ho nechcela, no nakoniec si ma ziskal a zil kvoli mne v mojom meste v prenajatom malom byte, aby sme mohli byt spolu. No "pracovne" odchadzal po novom roku a v lete na 2-3 mesiace do zahranicia. Uz chapem, vtedy bol s tou druhou rodinou.. V den ked sa mu ta nehoda stala, tak som sa mu nevedela dovolat a tak som mu pisala a volala ako diva. No nic.. o tom, ze zomrel mi napisal jeho brat, ktoreho som kontaktovala cez facebook. No jedna z jeho dcer nasla po smrti jeho telefon a dostali sa k jeho e-mailom, tak ma kontaktovala kto vlastne som. Ked sa dozvedeli, ze som jeho milenka tak mi vynadali, ale vysvetlila som im, ze som nic nevedela. Chvilu som s jednou z nich komunikovala a odpustila mi, ak som o nich nevedela. Doplatila som na svoju dobrosrdecnost a naivitu. Napriek tomu, ze mam pravo ho nenavidiet, nedokazem to a stale ho milujem.
V case ked zomrel, som mala dostat menstruaciu, ale nechodila.. myslela som, ze to vsetko z toho stresu. Po 2 tyzdnoch mi napadlo, kupit si pre istotu test a bol pozitivny. To bol dalsi sok, dalsia rana do srdca.. Chcela som zomriet, chcela som, aby to dieta odislo. Bolo to strasne obdobie a neprajem to nikomu. On dieta chcel, v poslednej dobe o nom casto hovoril a tak neviem ci ho splodil vedome alebo nie. Alebo to boli iba dalsie klamstva. Teraz som v 2-mesiaci tehotenstva a aj ked je to tazke, rozhodla som sa, ze si to dietatko necham. Vedia o tom iba moji rodicia a lekarka. Rodicov som sklamala, moj otec bol od zaciatku proti tomuto vztahu, ale neposluchla som.. Najprv mi radili ist na potrat, ale nedokazem to. Nakoniec ma podporili, pomozu mi s vychovou. Trapim sa vnutorne moc.. mala by som sa tesit na babatko, ale stale mam vycitky, ci ma naozaj miloval, alebo som bola iba hracka. Chcem verit, ze jeho city boli uprimne.. ale neviem. Uz nicomu neverim. Myslite, ze aj takyto klamar vie milovat?
Jedna zena, co sa venuje anjelom mi povedala, ze to bol karmicky vztah a prezili sme spolu vela zivotov, aj som nejake utrzkami videla. Vraj sme boli prekliati mojim otcom, preto sme nikdy spolu neboli stastni.. Cistili sme to a odpustali, tak neviem. Odpustila som mu, ale boli to.
Tak a je to vonku.. mnohi ma tu odsudite a mozno ukamenujete, ale ja som iba uprimne milovala. Dakujem za komentare.

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Řazení:
06.03.2017 - 16:23 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Jestli sem už nějakou dobu chodíš, tak bys už měla vědět, že to není kamenovací stránka :3:.
A upřímně, já tedy nechápu, proč by Tě měl někdo odsuzovat, když jsi nic špatného vědomě neudělala. Snad nějaký :32: mezi námi :16:
06.03.2017 - 16:25 | Filtr
(Beran) fantazy » Buddha/2
Dakujem pekne.

Neviem, to iba ja som asi tak nastavena, ze ma okolie aj v praci budu odsudzovat ako slobodnu matku. :( Som este velmi zranitelna..
06.03.2017 - 16:30 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fantazy
Je na Tobě jak moc se tím necháš ovlivnit ...
Když vymažeš ten pejorativní význam ze své hlavy a budeš se podle toho i chovat, bude to nejlepší obrana :44:
06.03.2017 - 16:34 | Filtr
(Beran) fantazy » Buddha/2
Ja viem, mas pravdu.. aj ta zena, u ktorej som bola na anjelskom sedeni mi povedala, ze ak ma niekto bude odsudzovat, tak su to ich pocity a emocie a nie moje. Nesmiem sa dat ovplyvnit.
Iba ma to este moc boli a vyrovnavam sa s tym. Ach.. je to tazke.
06.03.2017 - 16:42 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fantazy
Tak to je samozřejmé, je toho najednou fakt nálož. Ale nenech se od nikoho potápět ještě víc. Vlastně jste dva, tak to udělej i pro mimčo. Držím palce :15: :15: :1:
06.03.2017 - 16:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Obdivuji, jak ses dokázala svěřit. A neboj se, pár hlupců tady je, ale většina lidí Tě tu mileráda podpoří :62: :62: :62:

Mohla bych toho napsat mraky, ale začnu asi jen pár věcma, případně ještě něco dodám časem...

Určitě nelituj toho, že sis miminko nechala. Je to to nejlepší, co lze udělat. :62: Ať už se stalo cokoliv, pro to miminko Ty budeš středem vesmíru, a bude Tě milovat a zbožňovat takovou, jaká jsi. Protože prostě jsi. Je ot jako malý strážný anděl.
A tím ale rozhodně netvrdím, že Tě Tvůj přítel nemiloval. Myslím si, že miloval, ale sám si nesl mnoho těžkého a nedokázal se s tím popasovat tak, aby se svěřil. Právě proto, že mu na Tobě záleželo, měl nejspíš strach. Strach je těžká věc, když si z něj člověk vnitřně udělá soupeře.

Nebudu říkat, že to dál bude lehké - s největší pravděpodobností nebude. Ale jsou zkrátka v životě lekce, které k nám přijdou naprosto nečekaně, zdrtí nás (někdy i několikrát po sobě), ale pak zase odejdou... A nejdůležitější na tom všem je si vždycky uvědomit, že i když to bolí, v konečném důsledku nám to dalo i něco dobrého. Posun. Vývoj osobnosti. Když člověk projde peklem, časem mu dojde, že ustojí spoustu dalších věcí, kteří jiní ani nechápou. Můžeme projít sebehorším peklem, být odolní, ale v srdci se neuzavřít.

Vždycky, když se dostanu do nějaké opravdu zoufalé a zdánlivě bezvýchodné situace, vzpomenu si na krátký film Butterfly Circus...
"Čím větší útrapy, tím velkolepější vítězství." (http://youtu.be/8Q4NmP4hKo4)

:62: Drž se. Jsi na dobré cestě.

Jo a - napíšu ještě něco, co bylo pro mě v podobných okamžicích důležité, ale nikdo mi to neřekl: Netrestej se za to, že se cítíš nešťastně. Máš právo na slzy. Máš právo na všechny pocity. Nech je přijít, pusť je dál, k sobě... a pak je zase pusť dál, od sebe... :17:
06.03.2017 - 16:44 | Filtr
(Beran) fantazy » Buddha/2
Dakujem pekne. :1: Budem sa snazit.
06.03.2017 - 16:51 | Filtr
(Býk) dawsoo
Já tě rozhodně neodsuzuju naopak tvůj příběh je dojemný až se srdce svírá,jak píše Budha/2 Nikomu jsi nic zlého neudělala jen jsi milovala toho muže a to rozhodně není hřích.Nevím co ti napsat snad jen, že ač se neznáme tak je mi upřímně líto tvé ztráty, snad čas a tvoji blízcí pomohou vše bolestivé alespoň částečně zlepšit na snesitelnější míru. :1: :68:
06.03.2017 - 16:54 | Filtr
(Beran) fantazy » .
Dakujem za krasnu reakciu, az mam slzy v ociach. Vecer napisem viac, musim teraz odist.
06.03.2017 - 16:59 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
Pokud ses potřebovala vypovídat a zbavit psychického břemene, pak jsi udělala dobře.Tady tě nikdo neodsoudí ani se ti nevysměje.Pokud máš nějaké nedořešené otázky v sobě, tak je zformuluj, pokusíme se ti pomoci se v tom vyznat.
V každém případě nejsi ani první ani poslední, kdo byl podveden, a vždy je to tím, že bezmezná láska nezná úsloví - důvěřuj , ale prověřuj.Teď jsi v šoku a nezáviděníhodné situaci ...až to čas trošku rozředí, určitě se ti vybaví okamžiky, které ti podvědomě byly divné ( intuice vždy včas upozorňuje !!) ale které jsi racionálně i emocionálně odmítala vzít na vědomí.
Momentálně je situace taková jaká je ...dítě za nic nemůže a tvé rozhodnutí je správné, i když musíš počítat, že jisté geny po tatínkovi zdědit může, což ti v daleké budoucnosti může přinésti další zklamání….nehledě k tomu , jak děti když začínají dozrávat, se pídí po svých kořenech ,které v jeho případě mohou být slinější a ty se můžeš ocitnout znovu opuštěná.Nemusí to tak být, ale počítat s tím musíš. Jinak dnešní doba se na svobodné matky dívá jinýma očima, než v minulém století a eventuální pohrdavé pohledy s klidem můžeš přehlížet. Přeju ti abys ses co nejrychleji dala do pořádku a připravila ses na nastávající mateřství :1:
:27:
06.03.2017 - 19:20 | Filtr
(Beran) fantazy » .
Dakujem za krasne slova. :1: Velmi ma potesili a pohladili mi dusu. Na dietatko sa zacinam tesit, ale mam aj strach, ako to cele zvladnem. Modlim sa za to, aby som bola dobrou mamou a vedela sa o neho postarat.

Ja tiez verim, ze ma miloval, vlastne jedina cesta ako byt spolu, bolo cez tie klamstva. Bola som s nim stastna a bol to uzasny muz, laskavy a starostlivy. Viem, ze vedome by mi neublizil. Snazim sa ho pochopit, nesudit.. Pokazila ho mozno spolocnost v ktorej zil. Prisiel v 90-tych rokoch pracovat do Prahy ako diplomat, neskor podnikal a tak si asi viem predstavit, ze zeny sa na neho lepili. Aj dobre vyzeral a tak bolo asi tazke odolat. Neviem.. ta utajena dcera, o nej nic nevieme, iba raz prisla do firmy obalka zo sudu a tak ju ta zena, co s nim pracovala otvorila. Nikdy mu o tom nepovedala. Myslim, ze sa mu asi iba "podarila" a platil vyzivne. Fakt neviem.. My sme boli aj zasnubeni, o to tazsie sa mi spracovavaju tie informacie o manzelke. Hovorila som o tom aj s psychologickou a ta mi povedala, ze takyto dvojaky zivot, vlastne u neho trojity, je psychicky velmi narocny. Vzdy mi hovoril, ze radsej smrt ako stratit mna a tak sa aj stalo, dostal krvacanie do mozgu.

Uvedomujem si, ze to lahke nebude. Budem musiet byt mama a otec v jednom. Teraz je pre mna hlavne, aby sa to dietatko narodilo zdrave :1: a modlim sa, aby nezdedilo tu prolhanu povahu po jeho otcovi. Budem musiet zosilniet a zvladnut to.

Dakujem za podporu. :17: Placem kazdy den, aj sa vo mne strieda hnev s laskou, ale rozhodla som sa mu odpustit. Spominam na neho v dobrom a stale ho milujem.
06.03.2017 - 19:21 | Filtr
(Beran) fantazy » dawsoo
Dakujem velmi pekne za uprimne slova. Velmi si to vazim.
06.03.2017 - 19:35 | Filtr
(Beran) fantazy » Pithecanthropus erectus
Dakujem velmi pekne za uprimne slova. Ano, velmi mi to pomaha sa tu otvorit a vyrozpravat. Som milo prekvapena, aki ste tu vsetci laskavi a podporujuci.
S odstupom casu sa na to cele divam uz s triezvymi ocami. Ano, bol to podvod od zaciatku a ja som naletela. Zacinam si uvedomovat, ze som v nasom vztahu bola casto manipulovana. Ako partner bol skvely, laskavy a starostlivy. Staral sa o mna ako o princeznu a boli sme ako jeden, mali rovnaky zmysel pre humor, rovnake nazory.. s nim som bola "doma". Rozumel mi ako nikto. No na druhej strane ma akosi izoloval od ludi, zili sme iba pre seba. Niekedy sa stalo, ze nieco z toho co povedal, nesedelo.. alebo som mala pochybnosti (intuicia), ale skoncilo to hadkou, ze mu neverim a nakoniec som sa ospravedlnovala ja a on bol obet. Dokonca nemal problem aj plakat. Bola som zamilovana a city uz ich bolo moc, nesli vratit spat.. proste som mu verila a milovala ho. Ani vo sne by mi nenapadlo, ze je podvodnik. Obcas som ho skusala, ked som mala pochybnosti, z minulosti co o kom povedal, ale vsetko si pamatal. Pamat mal moc dobru, a mal vytvoreny svoj imaginarny svet. Ked som raz objavila fotku s jeho manzelkou a dcerami, ktoru mala na facebooku jeho manzelka, tak mi povedal, ze to je dcera jeho stryka s dcerami, vraj ich manzel opustil, ked sa deti narodili. Meno tej zeny a dcer som vedela este predtym ako sme sa dali dokopy, ale vzdy to bola dcera jeho stryka. Proste mal presne vymyslene klamstva a pamatal si ich.
Tiez som nad tym rozmyslala, ze dufam, ze to dietatko nezdedi povahu po nom. Modlim sa za to k Bohu. Jeho rodina nic o mojom tehotenstve nevie, ani sa to nikdy nedozvedia. Nekomunikujeme uz spolu. Nejako to spolu zvladneme. Dakujem za podporu. :1:
06.03.2017 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Věř že tě miloval, protože to byla určitě pravda a je lhostejné jak dlouho. Ta láska tam prostě byla. Pokud budeš hledat ve svém dítěti rysy jeho otce, hledej prosím jen ty dobré. Nemysli nikdy na své dítě jako na znamení hanby, zklamání a nedej mu stigma nechtěného. Je to dar, který jsi dostala a když ses rozhodla si ho ponechat, je důležité pro tebe i pro toho drobka aby od začátku cítil, že je v tvém životě vítaný, chtěný. Lásku, kterou dáš jemu, dáš vlastně i sobě.
Všechno zvládneš, neboj se. Moc ti držím palce, nebude to určitě lehké, ale stojí to za to.
06.03.2017 - 19:55 | Filtr
(Beran) fantazy » Klaret
Dakujem ti velmi pekne za uprimne slova. Tiez verim, ze ma miloval, inak by to uz davno ukoncil. Na dietatko budem hladiet s laskou, postaram sa o neho. Slubila som to aj jeho otcovi do neba. Verim, ze bude na nas davat pozor a pomahat nam. Bolo pocate z lasky a o jeho otcovi mu budem hovorit iba v dobrom. Od zaciatku bude poznat jeho fotky a videa. Verim, ze v tom dalsom zivote nam bude dovolene zit spolu stastne. Dakujem za podporu. :17:
06.03.2017 - 20:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A ještě něco....zapomeň na obavu z genů. Jestli bude dítě po otci. Geny nemusí vůbec přijít ke slovu. Vím velmi dobře o čem mluvím. :68:
06.03.2017 - 20:10 | Filtr
(Beran) fantazy » Klaret
Budem ho milovat take, ake bude. :1: Neviem, ale mam pocit, ze to bude asi chlapec. Pritom vzdy sme planovali dievca.
06.03.2017 - 20:20 | Filtr
(Ryby) MG34
Tak já tě klidně odsoudím. Ale asi za něco jiného než čekáš.

Existuje tvor, který ti "věří" - stoprocentně - je to to nenarozené dítě. Ale ty se chováš jak pipina a řešíš jenom to, že TYS naletěla nějakému prolhanému "cizinci" (ehm) - a lovíš tady naději, že to nebyla úplně iluze. (který z těch smajlů tady má vyjadřovat arogantní despekt?)

Iluze, kterou jsi TY milovala, chce přetrvat i její vlastní popření. No to je gól... Potrpíš si na iluze ... dostaneš iluze, je to prosté. Místo abys to přestala řešit a vzchopila se...

To dítě totiž není zvědavé na nějaké sebestředné požadavky na zpětnou legitimizaci tvých pádů. A ano, byly to pády. To dítě je zvědavé pouze na vzchopení se, bezpodmínečnou podporu a výsadní pozornost. A tebe odsuzuji za to, že řešíš sebe místo maximální podpory dítěte.
06.03.2017 - 20:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já myslím, že jsi udělala správně, že jsi to trochu ze sebe vypsala.Je to dojemný příběh a umím si představit tu bolest.
Obdivuji tě, jaké rozhodnutí jsi udělala, jsi silná holka.
Po mém posledním rozchodu, kde jsem byla po několikaletém vztahu vyhozena z chalupy, jsem si dávala otázky, jestli tu komedii hrál několik let předtím?celou dobu?Jestli si jako nechal zvelebovat barák z vypočítavosti a tak...Bylo to hodně bolestné.
Prostě jsem došla z závěru, že já jsem určitou dobu žila šťastně,milovala z celého srdce a už se v tom nechci vrtat.Bylo to krásné období.
Možná by sis měla nechat v paměti krásné zážitky a nehloubat nad tím,že tě podvedl a proč?(a takové podobné otázky) .Myslím, že tě opravdu miloval.
Nepomůže ti, se v tom šťourat, potřebuješ energii pro sebe a miminko.Máš velké štěstí, že nakonec ti rodiče pomůžou. Dnes je dost žen samoživitelek,není to žádná ostuda.A hlavně do toho nikomu nic není...
Bude zase za čas dobře,uvidíš.Těš se na prcka :79: :62:.
06.03.2017 - 20:28 | Filtr
(Beran) fantazy » MG34
Dakujem za nazor.

Som zena a mam city. Dala som tomu muzovi svoje srdce a tak hladam podporu a uistenie, ze jeho city boli uprimne. Aj ked viem, ze sa to nedozviem uz. Pre mna to bola cenna zivotna lekcia. Napriek tomu, co sa stalo, nelutujem, ten cas, ktory sme spolu prezili. Dozrela som s nim a dal mi toho vela. Mozno sam neplanoval, ze to zajde tak daleko.

O dietatko sa postaram, je spojenim nas dvoch a nasej lasky. Urobim vsetko pre to, aby zilo stastne. Postaram sa o nas.

Mozno mas pravdu, potrpim si na iluzie..
06.03.2017 - 20:32 | Filtr
(Beran) fantazy » :):):)
Dakujem za podporu a mile slova.

Je to bolest a som na nu sama, o to je to narocnejsie. Moji rodicia o jeho klamstvach nevedia a ani im to nepoviem. Chcem, aby si ho pamatali v dobrom, aj ked moj otec ho nikdy neprijal.

Neviem, ci som silna, ale budem sa nou musiet naucit byt. Mozno to je ta moja zivotna lekcia, zosilniet a postarat sa o seba aj dietatko.

Tiez som prisla k zaveru, ze ak bol so mnou stastny, tak to cele malo zmysel.

Dakujem krasne. :79: :17: :1:
06.03.2017 - 20:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No hlavně, že jsi byla šťastná ty, to je důležité, tam hledej smysl :1:.Ne každému je dáno prožít lásku naplno :79:.A to se povedlo.A vzniká v tobě nový život,je to zázrak :76:.
06.03.2017 - 21:37 | Filtr
(Vodnář) edeka » MG34
ja proste musim napsat svuj nazor na tvou reakci.. nema to nic spolecne s timto pribehem co tady ted bezi....

vis co mne napadlo jako prvni po precteni tve reakce?

Ty vole,to je debil :!

Sorry musela jsem a to ja opravdu lidi neurazim...
06.03.2017 - 21:44 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » MG34
Koukám že nejsi pozemšťan ale spíš mimozešťan.... :63:
06.03.2017 - 21:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » MG34
A takhle to dopadne, když čistá racionalita zvítězí nad rozumem.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-200 201-201
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »