ON A JÁ= ČÍSLO 11


18.02.2017 - 01:28
(Střelec) Kukuček
ON A JÁ= ČÍSLO 11
Hezký páteční večer :76:
nejde mi spát jako už par dní, třeba tady je taky někdo takový, kdo neustále přemyšlím coby kdyby :97 a kdyby mohl udělat určitá rozhodnutí věci jinak.


Máme s byvalím partnerem číslo 11
milovali jsme se a i ted, ale určité věci nás rozdělili, protože oba musíme ještě dospět a pohnout se z místa sami...
myslíte že je možné si k sobě najít cestu zpět ? co podle Vás znamená společné čislo 11 ??
DĚKUJI za Vaše názory :99:

Stránka: 1 2
Řazení:
21.02.2017 - 23:03 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich
Tímto vztahem jsem si prošla a opravdu na něj nikdy nezapomenu..bohužel ustrnul ve dvojce,i když už měl nakročeno k jedenáctce..vnímám jej jako osudový,byl úplně jiný než všechny ostatní,ale ta spoušť,co po sobě zanechal,převážila veškeré transcendentní prožitky v něm..
Přemýšlet nad tím "co by,kdyby.." nemá smysl,minulost už změnit nelze,po skončení takového vztahu to již "vidíme" zcela zřetelně,co jsme tenkrát měli udělat jinak,už je ale pozdě..nabyté zkušenosti a pochopení všech souvislostí můžeme alespoň použít pro další vztah/y..
Pro tento typ vztahu jsou příznačné silné,intenzivní emoce,pokud se ale vymknou kontrole,je to cesta do pekel.Jedná se o ukázkové zrcadlové vztahy..ti dva si navzájem zrcadlí to nejlepší a nejhorší v nich..závratné výšky vs.temné hlubiny..ta nejlepší učební lekce,záleží na osobní vyzrálosti,jestli ji využijeme a jak..bývají to hodně komplikované vztahy,plné překážek a "zdánlivých náhod".
Rozchod v takovém vztahu bývá většinou definitivní..právě proto,že jsou tam vybombené emoce,následky mohou být děsivé..dochází v něm k zániku a znovuzrození,k transformaci obou zúčastněných,většinou ale už odděleně..
A bolí to,jo,hodně moc..je to jiný typ bolesti,než jsme doposud prožili.Úplně jiný.Protože to,po čem silně toužíme a už máme jakoby na dosah,se nenávratně rozplyne..je to hodně o mučivé touze a jakémsi závazku vůči druhému,jehož původ neznáme,tedy ne vědomě..

A jinak..možné je vše :17:



http://esterdavidova.com/vztahova-o…

Jinak ta ostatní vztahová čísla se mi taky potvrdila,fakt to dost sedí.




Edit: Autorkou není paní Davidová,ale karmická numeroložka z Emeriky,která po letech praktického zkoumání,došla k uvedeným závěrům.Když se mi podaří najít odkaz v originále,tak to sem hodim.
21.02.2017 - 23:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ohenvoblacich
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tyjo, teď koukám na ten odkaz - skepticky jsem ho otevřela a přečetla číselné kombinace... a nestačím se divit, jak brutálně to sedí :22: :39: Stává se mi málokdy...

to jen tak do větru :6:
21.02.2017 - 23:44 | Filtr
(Panna) Arezet » ohenvoblacich
Taky musím potvrdit ,že to neskutečně sedí u mě kombinace 4, opravdu se to tak vše vyplnilo.
Kombinace 5, to teda bylo děsivě hrozný, asi po 2 letech jsem se z toho dostala brrr už nikdy doufám snad...

8 taky sedí :)
22.02.2017 - 01:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ježišimarjá, to sedí naprosto, ale naprosto dokonale. Mám tedy jiná čísla, 3 a 6. Ale jen žasnu nad tou shodou.

To jsi to sem nemohla dát před měsícem :42: Mám chuť se jít zahrabat pod zem a ještě na sebe hodit kládu. :85:

Bezpečnější bude tomu aktuálně radši "jako" nevěřit. :63:
22.02.2017 - 10:50 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » .
měla jsem podobný skeptický pocit :1: dokud jsem to nepřečetla a nezabrousila do minulosti..jj,brutálně..

https://www.youtube.com/watch/…
mi asociovalo :74:
22.02.2017 - 11:01 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Arezet
Pětkové vztahy,přišly hned dva za sebou..asi by fakt nezůstal kámen na kameni,kdybych úplně neutla kontakt..ačkoli se to tak celou dobu jeví,nějaké přátelství po rozchodu je v této kombinaci nemožné..v obou případech ke konci velká zákeřnost z druhé strany,opuštění v krizi,pomsta..

Přesto,největší bolest mi způsobil vztah 11.Tě trumfnu..já to vydýchávám už třetí rok.
22.02.2017 - 11:22 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » 16ka
jo..to jsem si taky řikala: kéž bych si to bývala přečetla dřív..ne až s křížkem po funuse :85: neboj,měla jsem úplně stejný pocity :43:

bolí to pekelně,já vím..o to víc,že v klíčové momenty "stačilo" přešlápnout si a dneska mohlo být všechno jinak.Jenomže právě v tyhle momenty je to nadlidskej úkol,že..

Tak tomu "jako" nevěř :4::46: vytěsnění je taky řešení,z krátkodobýho hlediska určitě..stejně tě to časem dožene,až do okamžiku,kdy budeš muset tu bolest obejmout,nechat se jí pohltit,přijmout..abys mohla jít dál :64: Má to svoje postupné fáze a ty nejde nijak uspěchat,bohužel..
22.02.2017 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ohenvoblacich
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to fakt zajímavé.
Můj první vztah byl 8, to bylo ale dost na dálku a netrvalo to dlouho právě z toho důvodu. Jinak to sedí.
Druhý vztah - 2 - perfektní. :15:

Aktuální vztah mám právě 5... Docela mě děsíte svými popisy.. :4: Pravdou ale je, že mě to vůbec nepřekvapuje. Zatím nejsložitější, co jsem absolvovala. Opravdu o dřině a tvrdé práci. Ale nutno podotknout, že bych teda zatím neměnila. Lekce je to veliká - a já jsem trošku "lekco-úchyl" :6: Pár lidí by asi řeklo, že trochu masochista :61: Každopádně umím zdrhat včas. Někdy až příliš brzy. :41: A tentokrát se chci pořádně chopit příležitosti, protože vím, že tohle už se jen tak opakovat nebude.. :17: :79:
22.02.2017 - 11:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ohenvoblacich
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, u mě jde o aktuální načasování

utekla jsem z 6 (z nádherné super zamilovanosti se stal typický boj o moc), vlezla do dokonalé 3 (jen ta moje nespokojená 9 vystrčila růžky a 3 dokonalý protipól udusila) a teď váháme, zda znovu nedat šanci už rozbité 6 (z ekonomicko/logických důvodů hlavně)

zkusila jsem "prolustrovat" několik párů a tedy TAKOVOU shodu jsem ještě u ezo neviděla - což mě tedy poněkud rozladilo (krátkodobě) ale hlavně překvapilo

osobní závěr = nespěchej, nech to uležet, zaměř se na SVÉ problematické body a až je budeš mít pod kontrolou, tak se začni párovat :4:

PS1: jako 9 jsem si po přečtení charakteristiky připadala předurčená k žití s kočkou :39:

PS2: kluci číslo 3, cca za rok se těším :3: :4:
22.02.2017 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem si vás taky hned spočítala :2: :4:

Hele, a zrovna vám dvěma věřím, že vy budete ta jedna 5 z milionu, která dosáhne nadpozemské shody. :3: :17:
22.02.2017 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 16ka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, možné to je. Ale fakt vidím, kolik práce za tím je a kdo ví, jestli je cílem nadpozemská shoda.. a radši neříkám hop, dokud nepřeskočím (já teda neříkám hop ani po přeskočení, protože to vypadá taky dost retardovaně).. :61: ... no.. tož tak :4:
22.02.2017 - 12:37 | Filtr
(Býk) player
Nevěřím na numerologii , ale ani zbla. Čísílka jsou jen naše projekce reality a nebýt peněz , skoro by ani neexistovala.

Takže z druhé stránky - comebacky mají smysl , ale ne hned. Chce to nechat tak 5-7 let odplout. Pak už se potkají dva jiní lidé. Ale tudíž - je blbost na tom stavět , protože to by ses zbytečně uklidila někam do celibátu - a to moc smysl nemá.Navíc šance na ten návrat nejsou žádnou jistotou ani předpokladem.Uškodila bys tím tělu i duši. Člověk musí poznávat a bádat - aby nakonec....

Taková docela legrační věc. Mladý člověk svou energií do toho života nacpe všechno možný ...pak přijde doba , kdy si uvědomí , že míň je někdy víc , až nakonec dojde k absurdnímu poznání , že maximum je NIC. :4:
22.02.2017 - 12:55 | Filtr
(Býk) player
...navíc - střelec s ascendentem v kozorohu...to se mi jevíš , jako celoživotně ukřivděná a dost možná žárlivá..byl bych velmi , velmi opatrn se vztahy.
22.02.2017 - 13:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemusíš věřit, Čtyřko, stačí když zanalyzuješ nějaký svůj vztah. Pls. Dyť si jen hrajeme. :4:
22.02.2017 - 13:33 | Filtr
(Panna) Arezet » ohenvoblacich
2 za sebou pětkové vztahy, no hrůza,teda to si silná žena, tohle dát, mě stačil jeden a už to nechci v životě zažít, bylo to nazačátku krásné romantické až nebeské a pak to přešlo do boje,agrese, bolesti,utrpení, zdál ose že to spojení z nás udělá přátele,ale zvláštní moje snaha o přátelství byla k ničemu nevím proč, ale on mi začal znepříjemňovat život,vlatsně se namontoval mezi mě a mého dalšího partnera a zničil mi pěkný vztah, ačkoliv byl čtyřkový a vypadal že to bude od harmonii kestereotypu,ale nakonec jsem pochopila rozdíly druhého a šlo to,dalo by se ta kžít,ale ais to tak mělo být.Takže teď je to ten muž z pěkového vztahu,kterého výdám kvůli práci,které se nechci vzdát a on mě ničí a já se doteď nebránila,nemám ráda agresi a hádky,ale asi bych měla mu ukázat,že tohle si dovolit už nesmí.

Je šílenství,že to trvá tak dlouho, co bych dala za to mít osmičkový vztah třeba znovu, moc to milenecký nebylo,ale spíš to bylo o přátelství a spřízněnosti,né že by tam utrpení taky nebylo,ale vztah skončil odpuštěním si sobě a hezkým přátelstvím, vím že kdybych potřebovala pomoct,že na nějse obrátit můžu.

Nechci ani vědět jaký vztah mě ještě čeká. :39:

No ale chce to nervy... vztahy holt nikdy snadnebudou jednoduchý,a někdy to chce náboj,ale už bych taky radši poklidný vztah. :1:
22.02.2017 - 13:35 | Filtr
(Býk) player » 16ka
Já jsem měl všechny krásný...ať byl s kým byl... :4:
22.02.2017 - 13:50 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Arezet
měla jsem rovněž dva pětkové vztahy (hned za sebou), ten první sedí na popis až neuvěřitelně "děsně", ten druhý vůbec, ani náhodou... (oba muži měli ŽČ 5, stejné znamení a byli diametrálně odlišní, radixy se lišily v asc. a dalších aspektech)....tak pak si vyber... :63:
22.02.2017 - 13:54 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
:61: :15:
22.02.2017 - 13:56 | Filtr
(Býk) player » Znovuzrozená
Tak - vida. Proto - nic neočekávat , nažhavit tělíčka , pořádně rosorgasmit a pak jít spolu roubovat plané jabloně...a bude dobře. A až vláček dojede , páč mu dojde pára nebo naftička nebo proud , popř vykolejí nebo se srazí s jiným vláčkem, rozestelou nám jinde... :75:
22.02.2017 - 13:57 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » 16ka
tak já taky jako "věčně nespokojená" devítka (kde to vzali? :61: :63:)
jsem se šestkou a doufám, že boj o moc nenastane... :4:, pokud ano, složím zbraně a odcházím středem.....tohle já nemám zapotřebí... :20:

ad PS1: může být místo kočky pes? :4:
22.02.2017 - 13:58 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
že jo? .....ty jsi "moje krevní skupina"... :61:
22.02.2017 - 13:58 | Filtr
(Býk) player » Znovuzrozená
Teď jsme to zrovna s Mihulkou řešili na fcb - může bejt dokonce i houser.
22.02.2017 - 13:59 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
sice s tebou ne vždycky a ve všem souhlasím, ale tohle je dobrý životní postoj... :4:
22.02.2017 - 13:59 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
pokud to není houser v zádech... :61:
22.02.2017 - 14:00 | Filtr
(Býk) player » Znovuzrozená
Nojo , protože seš baba - kdyby ses budila s erekcí , tak bys souhlasila s 93% a těch 7 zbejvajících bys mi rozmluvila.... :4:

Vykecal bys mi u piva díru do hlavy...
Příspěvky: 1-25 26-47
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »