Synastrie se synem


17.02.2017 - 09:47
(Rak) Loen
Synastrie se synem
Tak sem si konečně po půl roce víc prohlídla synastrii se synem a pojala mě mírná lítost když sem si všimla, že jediné, čím mu aspektuju jeho slunce je kvádr od mého pluta (vzhledem k tomu, že mi de taky tranzit pluta v opo na slunce... se začínám vnitřně připravovat na plutobraní :61:) - jo a ještě mu tím plutem lezu do 7. domu :23:
(uvítám i typy jak tento aspekt ve výchově zvládnout a moc syna nepohnojit :61: - pokud máte někdo bytostné zkušenosti)


nicméně... pojdme na tu synastrii mrknout a trochu se v tom pohrabat :4:
Já totiž furt koukám na jeho u ran na mé luně, jupiter na asc...a teď to double pluto - slunce

PS: syn je 27.7. 2016 23:23 Brno
já jsem 7.7. 1988 10:55 Brno

Řazení:
17.02.2017 - 09:50 | Filtr
(Rak) Loen
ještě sem vrznu synastrii malýho s jeho taťkou (9.3. 1978 0:30 Brno - ale čas není 100%)
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
17.02.2017 - 12:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Bytostné zkušenosti nemám, ale na pohled mi to přijde, jako bys ho třeba i nevědomě nechtěla pustit z domu. Když si to uvědomuješ, nepleť se mu do partnerských vztahů a nech ho dospět a je to :1:
17.02.2017 - 12:41 | Filtr
(Rak) Loen » Mici Angóra
Jako je tam ten jeho uran na mé luně - tam to myslím bude hodně o tom nechat ho jít... a nelpět (jako račí matka :4:) to je mi celkem jasný... K tomuto tématu (dívali jsme s es mužem na animovaný film červená želva- je to nádherný - ale cítila sem bytostnou úzkost matky, když ji syn doslova odplaval na širé moře a bylo jasné že už se nevrátí...)

právě to pluto v 7.domě... hmm... mě i bráchovy máti do vztahů vydatně kafrala...takže bych byla bývala řekla, že jsem na toto dost citlivá a sama bych to teda vědomně nedělala a ni náhodou (ale jaksi to pluto tam trčí a malej má v 7. domě mars - na mám chironu - a i já mám mars v 7. domě... tkže vím jak to do těch vztahů může prát - leda bych mu nějak kokotsky chtěla předat své zkušenosti :61:)
17.02.2017 - 12:50 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Loen
...."ale cítila sem bytostnou úzkost matky, když ji syn doslova odplaval na širé moře a bylo jasné že už se nevrátí...)"....

doslova mne bodlo u srdce....a to já nejsem zrovna prototyp "račí" matky... jenom ta představa.... :24:
koukám, že jsi stejně stará (mladá) :4: jako můj syn...
17.02.2017 - 15:43 | Filtr
(Rak) Loen » tulačka
Tak já mám tu lunu na jeho asc...tak to snad nebude tak hrozný :3: (ale furt mě mrzí, že na to slunko mu nedávám žádnej pěknej aspekt :24: :42:)
17.02.2017 - 19:29 | Filtr
(Rak) Loen » tulačka
Jako jasně, není špatných aspektů - je jen to co potřebujeme (abychom bylo "lepší") ale přece jenom nikdo nechce potřebovat děcko, co fetuje a krade, nebo matku hysterickou psychotičku atd.. :3: :2:

a řekla bych, že v první řadě chcou mít lidi harmonické vztahy s nejbližšími...

a sluníčko bych mu ráda aspektovala hezky, protože (asi protože by ho moje pluto rádo pěkně ovlivnilo :61: :61:)

znám ten aspekt pluto kvádr slunce a je to fakt těžký... intenzivní... "no pain no gain" ...
17.02.2017 - 20:18 | Filtr
(Panna) Jitřenka
Ahoj první co ke mě intuitivně přišlo, když jsem se dívala na Váš srovnávací horoskop je, že máte se synem hoooodne dobře uzavřenou smlouvu duší. :75: Něco jako když se mě narodis (uran) tak mi zaktivujes mé emoční prožívání (tvá luna) a můj život se obohatí o vnitřní štěstí (jupiter) na ascendu já ti dám řad, strukturu, citlivost a to ti v životě pomůže splnit úkol který sis predsevzal... jelikož budeme hoooodne blízcí tak ne každá tvoje partnerka mi bude vyhovovat....
17.02.2017 - 21:45 | Filtr
(Rak) Loen » Jitřenka
no ten řád budu muset dát nejdřív sama sobě :4:

myslím, že mateřství po mě bude taky hodně velká zkouška vytváření si hranic...
18.02.2017 - 12:07 | Filtr
(Blíženci) tajga » Loen
Můžu se tě zeptat trochu od věci, jak si prožívala svůj Saturn ve 4d.? To má pro změnu můj syn a žádné výklady mi k tomu, co má za dětství, vůbec nesedí. Já mám s ním třeba synastrii celkem hezkou, ale 4.d. mě maximálně znepokojuje.
18.02.2017 - 13:42 | Filtr
(Rak) Loen » tajga
Haha, no téma 4. domu je pro mě teda big-theme :4: ale krom saturna tam mám i uran a neptun a hlavně ten saturn je součástí dost významnýho T-kvadrátku ...

jako dětství...tyjo to je prostě na hodně dlouho a asi ne úplně takto veřejně... řekněme že mě dětství jak jinak než dost poznamenalo :61: i když zpětně to vnímám dost jinak, ale v puberte sem si hodně často říkala "proč já, proč já musím mít takovou rodinu..." :61:

řekla bych že je tam velká touha po jistotách a harmonii v rodině (a je tam neustálý pocit, že tam ta harmonie prostě není), hodně se hrabu v rodové minulosti...
Taky je tam takovej pocit, že musíš vypadnout z domu neb tě tam vše brzdí, ale taky tě to tam nějak drží a bržděno je i to vypadnutí :61:
řekla bych že to může způsobovat vnímání tlaku ze strany rodičů (jenže, já to nevnímala tak prvoplánovitě- měla jsem dost liberální výchovu excentrických rodičů - je to ve střelci a je tam i uran - ale podprahově tam ty tlaky byly - hlavně matku jsem vždycky vnímala jako dost dominantní)

rodina je extrémně důležitá a vztahy jsou velice úzké...ale prostě skrze rodinu sem prožívala ty největší pekla
18.02.2017 - 14:33 | Filtr
(Blíženci) tajga » Loen
Děkuju moc. Máš s ním společný teda jen ten Saturn, jinak je to dost jiné, ale co píšeš o absenci harmonie, jistot - to by mohlo být. My jsme právě taky spíš liberální, muž je ztělesněná benevolence, takže nějaká pevná pravidla a řád? to prostě u nás ne.Přemýšlela jsem, jestli to neznamená, že jsme starší, jenomže my jsme oba nějak zvláštně retardovaní a vůbec se tak neprojevujeme, nepůsobíme, takže to mi k tomu taky nesedlo....Koukám ty máš opozici na Merkur, on zase konjunkci, na což jsem taky zvědavá, jestli si ještě ke všemu neodnese nějaké komplexy ohledně své inteligence.....Tak se omlouvám, že jsem zneužila tvé téma, aspoň jsem se dozvěděla něco co mi víc sedne na naší situaci (i když teda, ne že bych věděla co s tim).
18.02.2017 - 15:13 | Filtr
(Rak) Loen » tajga
Jo tak s tím merkurem (je to vládce mého horoskopu, takže na něj sem taky dost přecitlivělá :4:) - rada zní - chválit chválit a dávat mu hodně prostoru a by věci dělal sám (i za cenu že to bude trvat) a tím si vybudoval sebedůvěru a nebál se jednat (já tam mám ten kvadrát na mars - takže on strach z toho jednat mít nemusí :4: ) netlačit mu svůj názor jako jediný správný
- aby se nebál projevovat své názory a ať jsou jakékoli aby nebyly nikdy zesměšňovány...možná si v nich nebude jistý, tak potom diskutovat no...

třeba naši byli dost benevolentní v tom jaké sem si vybrala koníčky ale taky sem se vším hodně rychle sekla (když sem zjistila že mi to hned nejde) a naši mě nechali, nesnažili se mě nijak motivovat nebo mi v tomto směru nastavit hranice... (a od přírody sem dost líná, a myslím že tento přístum byl v mém případě docela mimo mísu :61:)

i když naši mě dávali spíš najevo že jsem hodně chytrá...(a tam byl potom spíš ten vnitřní strach z toho toho dostát)
18.02.2017 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) tajga » Loen
s tím chválením já mám právě trochu problém, že se bojím toho, což si možná měla podobně ty, aby nezískal pocit, že inteligence je to nejvíc na čem záleží, na čem je postavená jeho hodnota a z toho nějak neměl strach, že selže. Takže sice chválím, ale moc na to nedávám důraz, spíš tak mimochodem. Pro mě bylo v pozdějším dětství utrpení, že jsem si připadala chytřejší než rodiče, ale oni se mnou tak tedy nejednali :D, takže z toho mám velké poučení, že k jeho myšlenkám přistupuju s respektem a říkám mu už teď, že nejsme neomylný, děláme chyby atd. Pro manžela je inteligence priorita, což syn asi brzo pozná, takže spíš tam by mohl cítit nějakou obavu, aby byl v očích tatínka dost chytrý (naštěstí je).

Haha lenost, tak to je totéž, sice dokáže až hodinu a půl soustředěně stavět z kostek atd., kreativita obrovská, ale do jakékoliv činnosti, která se nezdá být úplně zajímavá, jako treba jít ven, ho musím přemlouvat, takže v tomhle směru nenechávám všechno jen na něm.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »