Zvládne někdo vyčíst z mého horoskopu kdy se usadím?


27.12.2016 - 21:49
(Beran) market
Zvládne někdo vyčíst z mého horoskopu kdy se usadím?
Ahoj všem ochotným :)

Zajímalo by mě, zda je z mého horoskopu patrné kdy se usadím a zda to bude zde v ČR nebo zahraničí, případně zda budou děti? Tak nějak napůl žiji v Řecku...dá se říci od střední školy kdy jsme se dostala na stáž, pokračovala v tom i na VŠ a doteď se Řecka nemůžu vzdát. Mám strach zůstat tam i tady...je to se mnou těžké :). Jsem jedináček a vím, že rodiče to trápí...mě taky. Bude mi 28 let, mě osobně to až tak neděsí, ale poslední rok/dva na mě okolí docela tlačí s tím, že bych se měla usadit atd. Zpátky do Řecka se chystám v dubnu, zároveň jsem těsně před svým odletem navázala vztah, který vznikl z dlouhého přátelství a absolutně nemám představu jak to bude pokračovat. Mohl by se prosím někdo podívat na můj horoskop a říci, co je z něj patrné apod.? Předem děkuji :)
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Řazení:
27.12.2016 - 23:12 | Filtr
(Býk) player
Hele , ať ti z horoskopu vyčte kdokoli cokoli , nenech sebou manipulovat těma kecama okolí. Oni tvůj život nežijou a nikdy žít nebudou. Jestli žiješ šťastně , drž se toho zuby nehty. Moc takovejch holek dneska není.

Ti ,co podlehli tlaku okolí většinou byli za chvíli u rozvodu a rozvedení během pikosekundy , žel - většinou šli první do jináče , aby vyhověli všeljakejm maminkám , babičkám a tak...na hovno , na hovno , na hovno.


Tohle tyranizování - jako kdy se budeš vdávat a kdy budeš mít děti - za to bych dával osm let nepodmíněně , v půlce prominout zbytek trestu za dobrý chování. To je prostě děsný. Drž se svýho a dej si klapky do uší.
28.12.2016 - 07:03 | Filtr
(Beran) Háňa*
Z horoskopu ne, ale z textu lze vyčíst ledacos. Například to, že máš tendenci dávat režii svého života do rukou druhým, když sama nevíš, co si se sebou počít.
Kdy a kde se usadíš, to záleží na tvém rozhodnutí, to ti žádný horoskop neřekne. Ten ti může říct třeba, že máš sklon k cestování, dobrodružství, atd.
Ale mně, osobně, se zdá, že v tvém případě jsou to harcování spíš útěky. Takové pobíhání sem a tam a hledání čehosi - asi sebe samé.
Jedna věc je jistá - před sebou neutečeš :3:
28.12.2016 - 10:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak co uděláš záleží na tobě, ale já si myslím, že usadit se v zahraničí ti štěstí nepřinese. :17:
28.12.2016 - 10:34 | Filtr
(Beran) Mí_lka
Ahoj,

horoskop je fajn, umí spoustu věcí napovědět, potvrdit.
Jako jedináček to jistě v rozhodování nemáš jednoduché (a vím, co píšu :115: :43:).
Ale přes všechny šeptandy horoskopů, rodičů, zažitých vzorců, ega, školo dodaných myšlenek: je zůstat zde to, co si přeješ?
Pokud ne, rodiče to pochopí, každý rodič (až na výjimky) si určitě pro svého potomka přeje to nejlepší.
Přeji hodně štěstí a síly při rozhodování :15:
28.12.2016 - 11:58 | Filtr
(Beran) market » Mí_lka
Každý tu máte v něčem pravdu...jen mě zajímalo, zda je patrné z toho horoskopu, zda budu usazená zde nebo v zahraničí.
Jasně, že pokud se rozhodnu tam zůstat naši to pochopí nakonec, když budou vědět, že mám práci, je o mě postaráno a jsem s člověkem na kterého je spoleh....přesto všechno moc dobře vím, že i tak rodiče budou neskutečně trpět tím, že tu zůstali sami, mě/případně i vnoučata na která se těší uvidí sem tam po Skypu nebo 1x za rok. Nevím jestli já dokážu být přesto všechno opravdu šťastná když vím, že oni nejsou....ale zatím nemám ani žádný vážný vztah a nějaké podrobné plány...prostě mě to jen zajímá, zda je v tom horoskopu něco patrné, protože já sama si zatím odpovědět nedokážu.
28.12.2016 - 12:24 | Filtr
(Beran) market » tulačka
Nemyslim, je postaráno ve smyslu, že tam někomu visim na krku. Samozřejmě tam mám práci a bydlení a dokážu si poradit v případě, že se stane něco nepříjemného. Jen jsem to myslela tak, že se o mě nemusí bát. A ano je to můj život, ale rodiče se celou dobu starali, pomáhali, platili studia a cítím se jako bych od nich brala a nic nedala, prostě nevděčně.
28.12.2016 - 12:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Astrologicky odpovědět nedokážu (kdy se usadíš, zda vůbec a kde), ale zkusil jsem si relokaci (přepočet horoskopu na Řecko - Athény) a pozice Tvých planet v domech ani domů ve znameních se nezměnila. Z toho se dá říct, že je vlastně pro Tvůj život jedno, zda žiješ v Řecku, nebo zde, je to víceméně stejné, nepolepšíš si, nepohoršíš...
Řecko odpovídá namení Panny, kde máš Lunu. Vládce Merkur je zase ve 4. domu. Takže ano, propojení domova s Řeckem je skutečně možné, nebo třeba stáří strávené tam. Ale pozice to není natolik dominantní, aby jsi se nerozhodla sama. Rozhodnutí bude jednoznačně jen na Tobě. Tedy pokud si do toho nenecháš moc kecat.
Víš, největší průser by byl udělat rozhodnutí kvůli někomu jinému. Když pak budeš nespokojená a nešťastná, tak ostatním to nebudeš moci vyčíst. Nehledej odpověď tam, kde není (netřeba hledat v astrologii), když ji dávno nosíš v sobě. Jdi a buď šťastná! A neboj se to vysvětlit i rodičům. Mají na výběr jen dvě možnosti: pochopit, nebo nepochopit. S nepochopením stejně nic neuděláš, takže nemá cenu se pro to moc trápit.

Takže jinými slovy: Ať tady, nebo tam, ať hned, nebo nikdy, hlavně buď šťastná. Rodiče Tě musí přijmout. Kdyby jsi se narodila s homosexuální orientací, taky by jsi s partnerkou neměla vlastní děti. A co rodiče? Ti milující by tě přijali i s partnerkou. Ti druzí by dokázali, že tě nikdy nemilovali, protože milovali jen svoji představu, své ambice do Tebe vložené. No a tady to máš podobné. Přeci se k nim můžeš chovat hezky i když půjdeš svojí cestou. Nebo chceš jednou litovat toho, že jsi nežila svůj život, ale život někoho jiného? A pak jim to vyčítat na hrobě, když už si nepomůžeš?
Jdi za svým štěstím. A ukaž jim, jak jsi šťastná a oni budou taky. Už jsi velká holka, už se musíš sama rozhodnout a sama si nést odpovědnost. I za své štěstí. Nebo třeba zapškneš a pak budeš ničit život i svým dětem.

P.S. Sice jsem zmínil Merkur jako vládce Panny ve 4. domě (domov, rodina), ale Merkur je v Rybách ve slabém postavení. Oproti tomu Slunce (vládce Lva - Čechy) je v Beranu v silném postavení, takže bych klidně nakonec tipnul spíše na zakotvení zde. Ale to neznamená, že tomu tak musí být. Máš to ve svých rukou.
No v rukou... V rukou to vždy není. :4: kamarádka žila na Islandu asi 8 let. Takový živel, nikdy bych nepředpokládal, že se vrátí. Ale cesty jsou někdy spletité. Odjela na prodloužený víkend do Norska, potkala tam jednoho čecha (v Norsku) a vrátila se domů (na Island) s broukem v hlavě a malým zárodkem v břiše (to ale ještě nevěděla) :3:. A tak ji máme zase doma v Čechách. Jinak by se asi těžko jen tak z vlastního rozhodnutí vrátila. Osud si ji zavolal... :4: :15:
28.12.2016 - 12:48 | Filtr
(Štír) Freja » market
No, to je už úděl nás rodičů, smířit se s tím, že děti si půjdou vlastní cestou, ať se nám bude líbit nebo ne...nikdo nikoho nevlastní. :74:
28.12.2016 - 12:52 | Filtr
(Beran) Mí_lka » market
Ovšem, četnost návštěv, absence jedné poloviny babiček a dědečků (maminky a tatínka), pocit "vlastního podílu" na osamocení rodičů, když po celý život jsi byla poblíž apod. na straně jedné.

Na straně druhé možnost pokračovat v již započaté cestě, bez vlivu rodiny na rozhodování co, kdy a jak si uděláš.
Horoskop umí napovědět, ale nejsem si jist, zda je ta nápověda v tomto případě potřeba. Tentokrát je to o vlastním rozhodnutí, o Tobě a pro Tebe, a to horoskop neusnadní.

Máš asi i představu trpějících, nešťastných rodičů, pramenící zřejmě z vžitých vzorců jediného dítěte, která to rozhodnutí jet, či zůstat do jisté míry ovlivňuje. Popovídej s rodiči, budeš alespoň znát jejich skutečný pohled.

Tolik jsem toho snad ještě nesepsal, co tu jsem :75:
:44: Bleskla mi právě hlavou malá parafráze na aktuálně v tv běžící reklamu ČD - jeď a žij :1:.
Držím palce
28.12.2016 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zvládne někdo vyčíst z mého horoskopu kdy se usadím?

gratuluji, z jedenácti adeptů ti na otázku neodpověděl ani jeden.

to je dobrý výsledek, ne? :4:

zkus se radši zeptat jestli si máš otevřít hospodu nebo kadeřnictví. tady jsou experti na všechno :61:
28.12.2016 - 15:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Buh je tlak
To je nádhera! Spousta lidí se sem ani nepodívala, neb jsou dna volna, dotaz nečetla, ale vždy se najde nějaký jouda, který zkritizuje, že neodpověděl nikdo! :40:
Mimochodem na otázku jsem odpověděl: "Astrologicky odpovědět nedokážu (kdy se usadíš, zda vůbec a kde)". Jestli toto podle tvého není odpověď na otázku, pak na tvé straně mezi židlí a klávesnicí musí být nějaký problém s pochopením psaného textu. :2: :20:
28.12.2016 - 17:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tos nepochopil, myšlenka byla - mlčeti zlato.
ale holčina věřím nakonec dostala to, co měla - porad si sama :3:
28.12.2016 - 17:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no já si na to aspoň nehrál
takže já mám furt 11 :3:

28.12.2016 - 17:34 | Filtr
(Váhy) Georgius
Nakonec se rozhodnes pro zivot v zahranici. Deti budou, ale jestli s tim soucasnym, tak to by zalezelo hodne na nem, jestli by zil v zahranici s tebou a byli byste spolu oba spokojeni a klapalo by to. To je jen muj odhad z toho, co jsi tady napsala (zadna astrologie). K tem rodicum - oni vetsinou jsou nejradeji, kdyz maji stastne dite/deti i kdyz treba ziji v cizine. Treba ted pisu z Nepalu a rodice to vzali, ze se chci jit projit do hor (akorat o sobe davam vedet, ze jsem v poradku). Sestra zije v cizine mnoho let a bude tam mit i svatbu (v CR by uz zit nechtela). Uz par let mam predstavu, ze bych chtel zit mimo CR (lakaji me nejake ostrovy, kde je pohoda a lide opravdu ziji kazdym dnem). Zkusim takovou tu frazi z pohovoru - kdyz si predstavis sebe samu za deset let, tak kde budes zit? Budes mit deti?
28.12.2016 - 17:56 | Filtr
(Beran) market » Georgius
No on je Řek, takže by byl doma :D...a první co mě napadne co bude za 10 let a kde budu je, že jsem s ním na Rhodosu, máme dvě děti a všechno je úžasný :DDD....ale a všechno může být jinak. A právě když nad tím začnu víc přemýšlet a analyzovat, tak mi to tak úžasný nepřijde....všechno má nějaký mouchy.
28.12.2016 - 18:36 | Filtr
(Rak) dan162 » market
Pozor, nejblbější možnost je hodnotit realitu svými sny. Analýzu bys měla mít dobrou, té věř víc, co se týká popisu reality.

Astrologicky nevidím nic, co by mi říkalo, že budeš tam či onam.

Bratr žije v Londýně. Neviděli jsme to rádi, když tam odjížděl. Dokonce neměl dlouhé roky ani vindru. Přijíždí za rodičema tak 2-4x ročně. A po letech říká, že myslí víc jako angličan, ale pořád nemá jistotu, kde bude. Asi něco zvenku ho postrčí, bude-li třeba, a zatím řeší to, co je teď a možná malým střípkem co bude zítra. Rozhodně nemá strach ani z jedné varianty, to považuju za podstatné. U tebe opozice Měsíce ti obavu z tvých rozhodnutí může dávat, tedy pracuj na tom, aby jsi jakékoliv své (i blbé) rozhodnutí dokázala přijmout a nebát se.

Cestování považuju za výborné v první části života. Až bude vyčerpané, přestane tě bavit, nebude ti nic přinášet - a budeš chtít někam patřit. zatím je asi na to moc brzo.

Snadno u tebe přijde nějaký fajn fičák a zavěje tě jinam, do lepšího. Buď proto ráda tam, kde zrovna budeš.
28.12.2016 - 20:35 | Filtr
(Býk) player » dan162
Dobře - ale pokud tam dlouhodobě žije a funguje , dá se to ještě nazvat cestováním?
28.12.2016 - 22:35 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Tak to vezmu z jiné strany - bratr mi popisoval, jak dost přistěhovalců několik desetiletí necítí, že jsou doma tam, kde bydlí. Někdo se časem vrátí do toho, odkud odešel, někdo s tím v nové zemi žije nafurt, někdo pendluje/cestuje mezi starým a novým domovem, někomu to vyřeší nová rodina.
28.12.2016 - 23:00 | Filtr
(Váhy) Georgius » market
...kdyz clovek zacne analyzovat a premyslet (sam to delam velmi casto), tak zjisti, ze nic neni z tohoto pohledu dokonaleho a vnasi do toho nejistotu a domnele prekazky a tim to cele brzdi/blokuje. Dokonaly nejsem ja, ani Ty, ani Tvuj pritel a ani ten ostrov (vsichni mame nejake ty mouchy ;-) ). Pokud citis, ze tam patris, tak tam zij. Priteli dej sanci - treba Te velmi mile prekvapi, anebo Ti prijde do zivota nekdo jiny. V zivote je toho malo jisteho (ani ten nas zitrek neni jisty). Nehledej v tom dokonalost pres rozum (stejne se spousta veci vyviji a neustale meni) a rozum nepozna, ktera varianta je z dlouhodobeho hlediska pro Tebe opravdu dulezita. Dej na intuici a na to, kam a ke komu Te to tahne. Rozum potom vyuzij, abys to cele zrealizovala. Zase rozumbraduju...
28.12.2016 - 23:17 | Filtr
(Panna) Eldria
mne prídu Gréci leniví, ale tiež by sa mi páčilo bývať pri mori v teple...som zvedavá, ak ti odpovie nejaký astrológ
29.12.2016 - 11:22 | Filtr
(Kozoroh) milisek001
Ahojky, já osobně tam vidím, že ráda cestuješ,ale především je zde citové pouto k rodině, ke své zemi, jelikož máš znamení 9. domu což ukazuje i cizinu Lva jehož vládcem je Slunce, nemusel by být problém i žít v cizině, ale především Lev jsou Čechy, takže se nedivím, že tě to stále tahne domu do Čech, ale to si budeš muset rozhodnout sama, udělat asi i nějaký kompromis:-)zároven máš i mít úspěch v kariéře, na veřejnosti a i jeden vztah či spíš manželství, které by mohlo být úspěšné, bud v cizině, nebo s cizincem:-)ale vše si musíš rozhodnout sama:-)
29.12.2016 - 12:13 | Filtr
(Střelec) Lokii
nejsem jasnovidec, ale myslím že zrovna teď co čteš tyto řádky, tak seš usazená..
31.12.2016 - 10:53 | Filtr
(Beran) market » Lokii
Jo dost ti to pálí brouku!!! Teďka jsem pěkně usazená :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »