Tri noci za sebou sen o tom istom človeku


24.09.2016 - 10:21
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tri noci za sebou sen o tom istom človeku
Krásny víkendový deň :76: ,prišla som sa opýtať skúsenejších :6:. Už tretiu noc za sebou sa mi sníva s jedným mužom, ktorého poznám, ale sme teraz nejaké dva týždne bez komunikácie. Viaže nás silné puto, také zvláštne a kto to sám nezažil, možno si bude myslieť, že zbytočne pokladám teraz na hlavu postavenú otázku.Tie sny sa takmer nepamätám. Ono moje podvedomie si pamätá útržky, pocity, ktoré vo mne sen zanechá,ale nepamätá si detaily a to, čo si v tých snoch vzájomne presne komunikujeme. V prvom sne si jasne spomínam, že sme spolu hovorili. Matne si vybavujem, že sme riešili našu spoločnú budúcnosť. Mala som pocit, že mi vysvetľoval, že chce byť so mnou, ale nejde to ešte teraz. Bolo tam toho určite viac, ale nevedela som si spomenúť, čo mi hovoril presne, pritom sme určite v tom sne zreteľne hovorili o detailoch.Po ďalšom sne v ďalšiu noc som si ráno vybavila, že mi písal, jasne som videla správu od neho v ktorej som videla napísané "Milujem Ťa". Potom som si ale pred tou správou všimla ďalšiu krátku vetu. Nepamätám si presný text, ale matne sa mi zdá, že tam stálo: "...tak ešte raz... (ale na zvyšok si nespomínam, márne som sa snažila vybaviť si to).Potom ráno som o tom premýšľala a vďaka tej vete ..."tak ešte raz"... som začala pochybovať aj o tom, že som naozaj videla napísané vyzannie citov :4:.A tretiu noc po sebe opäť sen o ňom. Opäť sme v ňom komunikovali. To viem určite. Ale len matne si spomínam (alebo si myslím, že sa mi to snívalo tak), že na začiatku so mnou nehovoril. Potom zrazu už áno. Opäť sme riešili našu budúcnosť. V sne som (aj keď som ho tam nevidela) vnímala pri sebe aj svojho syna a viem, že ho vnímal aj on. Akoby sme tvorili celok. Presne si pamätám len to, že povedal, že spolu miesto víkendu strávime týždeň.No a teraz tá otázka :76:. Myslíte, že to je len moje podvedomie, ktoré túži po komunikácii s ním a premieta to do snov alebo to je naozaj komunikácia. Viem, nie každý verí na telepatiu a ja sama neviem, ako rozlíšiť sen a túžby premietnuté do neho od telepatickej komunikácie. Ďakujem zo :80: :68:

Řazení:
24.09.2016 - 15:51 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Nejspíš Ti nenapíšu úplně přesně to co bys chtěla slyšet, ale to jsem prostě já :20: :4:.
K Tvé otázce - je jasné že toužíš (nejen) po komunikaci s ním. Jen si myslím, že v tomhle případě není to hlavní rozlišit co je sen a co telepatická komunikace - klidně to může být oboje současně. To, co mi přijde důležitější je, že řešíš víc sny než reálnou komunikaci - nebo je velký problém zvednout telefon, případně se domluvit přímo ?
Mám z Tebe trošku dojem, že radši žiješ ve snech a tak Tě (s dovolením :20:) tahám za nohu z oblak zpátky na zem. Na telepatické komunikaci přece nemůžeš stavět, zvlášť když si ani nejsi jistá jestli to vůbec komunikace je :3:
24.09.2016 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68:

Ďakujem za Tvoj pohľad. Možno som mala hneď napísať, že problém s reálnou komunikáciou z mojej strany voči nemu nie je. V tom to určite nie je. A väčšinou ani z druhej strany. Ale občas proste neočakávane, bez varovania, druhá strana stíchne.

Som človek, ktorý je na ženu dosť veľký realista, nie som snílek :76:, aj keď tak možno občas pôsobím. Trochu ma prekvapilo, že tak jednoznačne z môjho príspevku pre Teba vyplynulo, že som vlastne ticho :4:
24.09.2016 - 16:31 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Mystrál
Proč překvapilo? Beru jako samozřejmost, že ve snech se dořešuje to, cos nestihla ve dne :5:. Vlastně jsem asi opomněl možnost, že ve dne mluvíš hodně a ani tak všechno nestihneš :4:.
Jinak - jedna věc je jak člověk vidí sám sebe a druhá jak ho vidí druzí. Ale samozřejmě můžu mít mylnou představu, telepatie mi moc nejde :4: a tak radši vycházím z toho, jak působíš přes písmenka :3:
24.09.2016 - 16:51 | Filtr
(Rak) Deilik » Buddha/2
Má otázka na vás Buddha. Jak to že ne? Já telepaticky lečil a komunikoval už před 30ti lety.
24.09.2016 - 17:01 | Filtr
(Rak) Deilik
Mistral k vašemu dotazu. To co jste popsala není telepaticky komunikace. Za probíhá pouze za plného vědomí. Něžná komunikacni bariéru (rozlišné jazyky), vzdálenost ani čas. Na vysvětlenou, je to jako ty jste hovořila s někým na protejsi polovině zeměkoule po telefonu ale přitom mu rozuměla a on vám. Navíc odpadá prodleva která vzniká satelitním přenosem. Takže když řeknete A dotyčný ho uslisi až až 3 sekundy. To u telepatie není. Telepatie je rychlejší než světlo. Jedná se o pranos myšlenek. A myšlenka je nejrychlejší na světě. Ani světlo nemá takovou rychlost.
Vaše sny pramení z vašeho podvědomí, ktere volá o pomoc s vyrovnáním toho co jste měla udělat už dávno a dávno. Neváže se to k současnému životu. Onoho muže jste jednou odmítla i přes to že jste jej milovala. Proto Vás přijímá i se soucasnym synem.
24.09.2016 - 17:55 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Deilik
"Viem, nie každý verí na telepatiu a ja sama neviem, ako rozlíšiť sen a túžby premietnuté do neho od telepatickej komunikácie."

(poslední část úvodního dotazu)
24.09.2016 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:62:Dakujem Ti Deilik :68:. Dozvedela som sa aspon viac o telepatii.
To, co si napisal k tomu vyrovnavaniu medzi nami z minulosti...nemohlo to byt naopak? Ze on odmietol mna? :76:
24.09.2016 - 20:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:62:Je pochopitelne, ze clovek sam seba vnima inak.
Zas nekvakam a nerozpravam cely den :4:, ale nepatrim k ludom, ktori by len tak nekomunikovali s ludmi blizkymi :80:. Hlavne mam rada vo veciach jasno aj za cenu, ze sa mi to nebude pacit, pripadne to nebude podla mojich predstav. Beriem vsetko tak, ze kazdy ma pravo rozhodnut sa podla svojho uvazenia, :80:, slobodne a nie, tak, ako to od neho niekto ocakava. V tomto som uz dospela :4:. Uz sa aj patri, vzhladom k mojmu veku.

:68:
24.09.2016 - 21:39 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Mystrál
Já Ti věřím, mám to taky tak - i u mě se to patří - vzhledem k věku :4: (tahle věta mě vždycky pobaví :75:)
25.09.2016 - 10:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4:Ono to je skôr len konštatovanie s nadsázkou. Cítime sa mlado ako v 20-ke, nie? Len sa už neberieme príliš vážne :4:
25.09.2016 - 14:50 | Filtr
(Rak) Deilik » Mystrál
Mistral naopak to nebude. Natetl jsem si vaši karmu. Ne jeho! Jelikož neznám jeho jméno (to jsre neuvedla). Je možné že on tam má jiný důvod proč vás to spojuje, ale to teď nedokážu určit.
25.09.2016 - 14:54 | Filtr
(Rak) Deilik » Buddha/2
Buddha když neumite zozlisit telepatii od karmických dluhu, proč urcujete co to je? Popravdě řečeno, není to tak jednoduché a musíte mít zkušenosti. Tak prosím nezapomínejte dodat že se jedná pouze o vaší domněnku!
25.09.2016 - 16:25 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Deilik
?? :32:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »