Téměř ukončený vztah


23.08.2016 - 18:24
(Ryby) Danylo
Téměř ukončený vztah
Ahoj, mám otázku, zhruba před týdnem jsem se téměř rozešel se svou přítelkyní... dlouho jsem si myslel, že je vše v pořádku, chodíme spolu přes rok a půl, ale zdála se mi divná, tak jsem z ní během jednoho večera dostal to, že už vše není tak úžasné, že si se mnou nedokáže uplně představit budoucnost a děti atd... Během následujících zhruba 3-4 dní se vše strašně vyhrotilo, takže ted jsme se domluvili, že jí dám čas a napíšeme si až za týden, dva. Bohužel, nebo bohudík během našeho posledního rozhovoru vyšlo na povrch to, že jí prostě v několika směrech vadí mé chování, např. lenost, že často např. u sportovních přenosů či za volantem mluvím sprostě atd... prý si nedokáže představit, že by to takhle šlo dál, nerozešli jsme se, dokonce mě včera přijali na školu a byla to ona, kdo se mi podíval na stránky školy a zjistil, že to takhle dobře dopadlo, už jsme spol loni rok bydleli a vše se zdálo být fajn.. občasné hádky jsme vždycky vyřešili, ale ted se zdá být vše ztraceno, když se o tom snažím mluvit, tak většinou pláče a říká, že potřebuje čas...máte někdo nějakou radu nebo osobní zkušenost s něčím podobným ? Jsem vážně zamilovaný a nedokážu si představit, že bych jí ztratil... díky moc...

Stránka: 1 2
Řazení:
23.08.2016 - 18:48 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Dneska je hodně těžký nemluvit za volantem sprostě :6: :20: :4:.

No, ale nebral bych tyhle argumenty jako hlavní, ale jako zástupné - nějak to odůvodnit musí. Bych si tipnul, že za týden se dozvíš to samé, tady je na rady už asi pozdě :19:
23.08.2016 - 18:52 | Filtr
(Ryby) Danylo » Buddha/2
dozvím se to samé.. to je možné, ale v tom případě se ta situace nikdy nevyřeší :D ...ale pokud mi holka řekne že se mnou do budoucna nepočítá a bulí u toho tak čekám i že řekne, že je konec, ale ona chce furt čas...
23.08.2016 - 18:55 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
myslím, že to bude složitější......že pravým důvodem rozchodu nebude tvoje klení nebo lenost.

Bydleli jste spolu, teď nebydlíte? lenost jí vadí až teď? Dřív si líný nebyl nebo jí to nevadilo?

To je nějaké zamotané...a řekla bych, že i neúplné.

Já bych to nepovažovala za skoro rozchod...
23.08.2016 - 18:57 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Danylo
Řekla to svém, aspoň já bych si to tak přeložil... :14:
23.08.2016 - 19:07 | Filtr
(Ryby) Danylo » Buddha/2
jenže já se jí na to výslovně ptal jeslti se chce rozejít, neřekla, že chce...
23.08.2016 - 19:08 | Filtr
(Ryby) Danylo » Matdamou
a za co bys to považovala, když mi řekla, že si nedokáže představit anši společnou budoucnost ? sice když jsme to rozebírali, tak jsem jí spoustu věcí vysvětlil a řekl bych, že to pochopila, ale stejně.. a když se jí na to zeptám, tak jen brečí, že potřebuje čas si to urovnat...je to můj první vážný vztah a nevím jak uplně reagovat.. nejraději bych za ní pořád dolejzal a dokazoval jí lásku, ale to mi kamarádka vymluvila, že prý jí mám dát čas...
23.08.2016 - 19:12 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Danylo
považovala bych ho za ukončený.....
23.08.2016 - 19:17 | Filtr
(Ryby) Danylo » Matdamou
no jo.. ale pokud se jí zeptám a ona mi neřekne, že už nechce, tak jak z toho ven ? :63: dal bych cokoliv aby se to spravilo...je to ale opravdu složité... jak jsem říkal začalo to jeden den, že ne vše je v pořádku, ale že se to zlepší až zase budeme v září bydlet spolu a o dva dny později už byla komunikace podstatně horší...ted vlastně jen čekám co bude...I pro mne by bylo jednodušší kdyby bylo jasno
23.08.2016 - 19:27 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Jsi hodně mladý, vykašli se na to...za dvacet let bys tu psal "Zjistil jsem , že manželka má jiného, co mám dělat ?". Užívej si života, ta pravá přijde. :1:
23.08.2016 - 19:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Problém určitě nebude v klení za volantem a v lenosti. Možná jen slečna neví, co přesně chce.. je zmatená.
Každopádně na Tvém místě bych byla nekompromisní a dala ultimátum. Buďto Tě přijme teď se vším a nebude bulet (případně ať řekne pravý důvod, co jí je), nebo jí dáš sbohem. ´Něco mezi´ je ve vztahu dvou osob prostě nepřípustné. Aspoň teda pro mě. Hrát si na vztah mi přijde nudné a dětinské. :1:
Teď jsi možná zamilovaný, ale do budoucna to opravdu slibně nevidím.
23.08.2016 - 19:47 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Danylo
Souhlasím s Khalií.......

Není těhotná? to by jí i omlouvalo....moment překvapení, hormonální bouře a dlouhý výhled do budoucnosti..... to bych pochopila, že je najednou zmatená, pláče....a tápe...

Ano, jsou v životě situace, kdy má člověk dost práce sám se sebou....prožívá nějaké vypětí, nerovnováhu, má pocit, že je všechno špatně....ale partner je pro mě v těchto chvílích spíš oporou, než tím, kdo mi překáží......a nedovedu si představit, že bych mu řekla, že potřebuji čas a oddech od něj....naopak, potřebuji vedle sebe někoho, kdo mi to pomůže ustát.....
23.08.2016 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Matdamou
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:
Přesně tak. Partnera považuji za nejbližší oporu. A utíkat od něj ve chvílích trápení je prostě nelogické. Takhle se žádný vztah nedá utužit :1:
23.08.2016 - 19:52 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj Danylo,
čtu tu Tvoji diskusi. Nu co tedy k tomu říct? Mám hovořiti upřímně a natvrdo? Ještě bych mohl cuknouti a mlčeti, ale vím, že to by Ti nic nepomohlo.
Myslím si, že se Tvá milá možná zamilovala někde jinde. Nese to všechny tyto znaky.
Teď napíšu strašlivou blbost: neměj jí to za zlé. Jednak tím nic nenapravíš, sobě nepomůžeš a nakonec, když se na to tak podíváš, tak za to vlastně ona ani nemůže. Stávají se takové věci. To si nikdo nevybere, že se najednou zamiluje jinde. Ona za to v podstatě ani nemůže. Určitě to před časem ani nedokázala připustit. Její srdce tak trochu "podrazilo" i ji a její jistoty.
Jak to vidím, ona Ti skutečně nechce ublížit, proto Ti to nedokáže říct natvrdo. Možná je sama ještě poněkud zmatená, ale ví, že ji to táhne pryč. Nejprve musí jeden vztah ukončit, aby mohla začít jiný. A není jí rozhodně jedno, že Ti ublíží. Proto Ti nechce říct pravdu, protože ví, že Ti ublíží. Nakonec Ti ublíží tak jako tak - těžká volba.
Ale to důležité, co bys měl vědět, je to, že to nedělá úmyslně. A dokonce že se Ti to snaží ulehčit, leč neobratně. Neznamená to, že Tě nemá ráda, jen má asi ráda někoho více než tebe. Srdce zavelelo k odchodu a to se nedá ničím zastavit. Takový boj se nedá vyhrát. Dá se jen odejít důstojně.

Vím, že to je přesně to, co nechceš slyšet. Já bych taky nechtěl. Nejen že jsem to sám zažil, ale i sám udělal. A z druhé strany věř, že to je někdy i horší, než být tím opuštěným. Ten sice více trpí, ale najít odvahu k odchodu, učinit to rozhodnutí, to může být někdy skutečně těžším břemenem, než když to někdo udělá za Tebe.
Držím ti palce, ať to přebolí rychle. Bolet to bude. Ale ono pak zase slunko vyjde. A když mu pomůžeš, vyjde dříve. Hoď chvilku ženské za hlavu a najdi sám sebe. V nějaké aktivitě, v nějaké zálibě, nebo mezi kamarády. Jsi mladý, tak užívej a rozhlížej se. A přijde čas, kdy budeš rád, že jsi dostal tuto lekci a novou šanci. A s tou současnou si třeba někde v klidu i sednete na kafe, pokecáte a budete dobrými kamarády. :15:
23.08.2016 - 19:53 | Filtr
(Ryby) Danylo » ovii
naprostý souhlas !! přesně tak to cítím i já a vše co jsi napsala vlastně i sedí k naší situaci, jen nemám měsíc čas, jak jsem říkal, do měsíce už musím být nastěhovaný do Prahy kvůli škole ...
23.08.2016 - 19:54 | Filtr
(Beran) nutelina » Danylo
Holky bezne buli nebo si hraje na obet, proste neco potrebuje a ty ji to nemuzes dat, ja bych se na to vy... :3: :4:
23.08.2016 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Danylo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Spíš mě zajímá, co se za ten měsíc změní? Proč zrovna měsíc? Myslíš, že se po měsíci vrátí jako nový člověk a už se nikdy nepohádáte? Tak to ale nefunguje.. :63: A ona podle mě jen hledá výmluvy... kvůli něčemu... čemu, to já nevím, jen tuším.
23.08.2016 - 19:57 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Sosna zvlčelý
amen....

jo a ještě bych dodala.....nečekej, že ona ti řekne plnou pravdu, že má někoho jiného.....neřekne....a ty nepátrej, je to jen zbytečné trápení a prodlužování bolesti....přijmi fakt, že chce jít dál....tohle máme asi každý za sebou, víme jak to bolí......držím palce, zvládneš to!
23.08.2016 - 20:00 | Filtr
(Ryby) Danylo » Sosna zvlčelý
Ahoj, jenže víš co je za problém ? že já si jsem téměř jistý, že za tím žádná třetí osoba není...Oba známe navzájem svůj messenger popř. své zprávy a navíc jsme trávili čas výhradně spolu ! + ještě jedna věc, ona je věřící a taková věc je jí podle mého uplně cizí...je možné, že to jen nechci slyšet, ale v tuto chvíli jsem si téměř jistý, že za tím nikdo jiný není, ačkoliv tomu také moc nerozumím, bohužel to přišlo v nejhorší chvíli a to jak jsem již psal krátce před stěhováním... ještě před necelými dvěma týdny během periody sama vybírala dovolenou na kterou jsme měli v plánu ject někdy v půli září... potom jsem byl týden nemocný, ona na brigádě a najednou byla divná, v pololetargii jsem se zeptal, nejprve zaloukala až potom co jsem naléhal, tak připustila, že není vše tak ideální a že si to uvědomuje již delší dobu jen si to nechtěl připustit, pro mě je to o to těžší, že tím podobným dokonce kvůli jiné slečně jsem si procházel zhruba před půl rokem, vše se uklidnilo a byli jsme zase v pohodě...bohužel, ted se to začalo tak vyhrocovat, že nevím co dělat... nejspíš máte pravdu v tom, že jsem mladý a měl bych mít život a další lásky před sebou, jenže asi mě pochopíte, že takhle v tuhle chvíli přemýšlet nemůžu, žiji přítomností, která se ted zkomplikovala..ale mnohokrát děkuji za reakce, určitě mi to pomáhá slyšet více pohledů na věc... :6:
23.08.2016 - 20:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Danylo
Já jen upřesním: třetí osoba neznamená, že má někoho za Tvými zády, souběžně. Nemusí. Může se zakoukat a ten "třetí" o tom dokonce nemusí mít ani páru. I to zakoukání se do někoho je impulsem, že člověk ze vztahu současného odchází, právě třeba proto, že Tě nechce podvést. A otevírá si tím vrátka k případnému vztahu dalšímu...
Ale jak říkám, nevidím do toho. Neznám vás. Je to jen můj názor (a mé zkušenosti).

Hele, třeba je to tak, jak píše ...flow..., skoro bych Ti to přál. Můj pocit hovoří jinak. Takže je to jen jeden z mnoha názorů.

P.S.: A věřící se snad nemohou zamilovat? Oni nemají hormony? :43:
23.08.2016 - 20:10 | Filtr
(Střelec) locin12 » Danylo
Bývalý přítel, když se se mnou rozcházel, taky u toho brečel, taky tvrdil, že potřebuje čas. A taky vyrukoval s tím, že už to není jako dříve, že mě má hrozně moc rád, ale už mě nemiluje... Rozmýšlel se takhle skoro půl roku a já jsem mu jako blbka dávala čas, i když on si jen nechával otevřená zadní vrátka, aby se případně mohl vrátit, nicméně právě tím, jak jsem mu to ulehčila, si to v sobě hezky postupně uzavíral a po půl roce mi řekl, že už to je pro něj ukončené a že nechápe, na co jsem čekala... :37:

Ta holka šetří sebe, ne tebe. Rozchodem to zřejmě dopadne stejně, ale asi je na tobě, jestli to bude hoodně bolestné nebo ne. Já už bych teď při sebemenším náznaku pauzy nebo rozchodu práskla dveřma a šla si po svým. Ale tu hodnotu v sobě člověk asi holt musí najít zkušenostmi.
23.08.2016 - 20:12 | Filtr
(Ryby) Danylo » Sosna zvlčelý
ale samozřejmě, ale podle toho jak mluví a jak mi ukazovala co si o tom psala s kamarádkou, která se jí i na to přesně ptala tak mi to přijde divné... když jsem s ní začínal byla panna a ted ve slabší chvilce a v pláči mi řekla, že zase bude žít jako jeptiška :4: což mne rozesmálo... každopádně, to co píšeš určitě dává smysl... uvidím jak se to vyvrbí, uvidíme se v úterý a řekneme si jak budeme pokračovat... určitě bych rád zkusil třeba někam odject na týden a zkusit to tak... ale je asi pravda, že pokud to nedopadne, tak se svět nezboří... prostě musím jít dál, i když si ted myslím, že to nepůjde, čas pomůže :1: :15:
23.08.2016 - 20:15 | Filtr
(Ryby) Danylo » locin12
přesně tak :3: jak jsem řekl, je to můj první dlouhodobější a vážnější vztah... v tomhle vážně nemám zkušenosti, ale vím, že pokud se nerozhoupe, tak to ukončit musím, i když to ted za žádnou cenu udělat nechci... pokud to neudělám, zastaví to nás oba...
23.08.2016 - 20:18 | Filtr
(Střelec) locin12 » Danylo
Jo, taky to byl můj první trvalejší vztah a taky jsem ho toužila chtě nechtě udržet... jenže ta snaha musí být oboustranná... teď bych si za podobné chování jedině nafackovala :1:
23.08.2016 - 20:20 | Filtr
(Ryby) Danylo » locin12
horší ale je, že u nás to byo dlouhou dobu tak, že se snažila ona a já se spíš vezl.. měl jsem své jisté a proto jsem i zpohodlněl... kytku jsem jí koupil jednou za půlrok... chtěla chodit na procházky, což mě se nechtělo a radši jsem víkendy trávil na fotbale...prostě jsem byl strašně hloupej... ted bych to chtěl zachránit, ale za debilitu se platí...
23.08.2016 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Danylo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je obdivuhodné, co jsi napsal jako poslední .. nejspíš to chtělo odvahu si to připustit :37:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »