Hledat podle toho jak dobře se k sobě hodíme?


02.08.2016 - 21:29
(Beran) nutelina
Hledat podle toho jak dobře se k sobě hodíme?
Proc tu neni vyhledavani podle "Kdo se ke me hodi nejlepe?"

Stránka: 1 2
Řazení:
03.08.2016 - 07:25 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...já ale na profilu mám odkaz se srdíčkem...u toho stojí...jak se k sobě hodíme... :17:


...si dej trošku práce s hledáním té pravé, ne?... :17:
02.08.2016 - 21:57 | Filtr
(Beran) nutelina » tulačka
Ze neco neni idealni neznamena ze by to nebyl dobry krok k cili. I kdyby to bylo dokonale tak by si lide stezovali ze uz nemaji na vyber a chteji delat chyby. Padat na hubu...

Takze ne takovy argument neberu, neresim zda to je idealni, resim zda je mozne to mit...
02.08.2016 - 22:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
Asi proto, že to není seznamka. :4:

Jak se k někomu hodíš, to poznáš nejlépe vlastním "čichem" - stačí ho jen poslouchat a v začátku si nic nenamlouvat jen proto, že jsi zrovna sám a chceš to změnit, takže bereš všechno, co se nabízí. :1:
03.08.2016 - 09:53 | Filtr
(Beran) nutelina » kapka růžové
No prave se ptam jestli by to nebylo jednodussi vyhledat prave podle toho, proc zbytecne ztratit cas omylami?

Myslim ze tato "technologie" je uzasna, treba i na hledani zamestnancu, pratel apod.

Myslim ze by se hodila na seznamky ale stesti.cz a podobne, tam je to hruza... Takova ztrata casu a nestesti (mela by se jmenovat nestesti.cz).

PS: ja nikdy nechapu proc lidi pisou kdyz nemaji odpoved?
03.08.2016 - 09:56 | Filtr
(Býk) kapka růžové » nutelina
...asi že chtějí komunikovat... :17:

...to mě pobavilo...já dost často nepíšu, ani když odpověď mám... :4: :17:
03.08.2016 - 10:15 | Filtr
(Ryby) MG34 » nutelina
Možné to je, ale není to triviální - ten výpočet není úplně snadný a zabere nějaký výkon - blbé je, že při vyhledávání bys ten výpočt musel udělat na všechny uživatele a z něj to nějak filtrovat. A to je výkonově nepoužitelné.

Pomoct by sis mohl jedině tím, že budou ty synastrie někdy v noci pravidelně předgenerované pro všechny uživatele navzájem, ale to taky není žádná výhra - zabralo by to hodně místa (je to obrovský počet kombinací), musel bys to stejně furt aktualizovat při každé změně, atd.

Jedině že bys výběr omezil nějak jinak (věkem, umístěním, atd.) a nějakou funkcí pro konkrétní uživatele by se předgenerovala menší sada synastrií - tzn. třeba jen několik set a jen u uživatelů, kteří by si to zapnuli. A to by se aktualizovalo zase jenom na jejich povel. Pak by ten výkon stíhal.

Teď si můžeš pomoct jedině tak, že se mrkneš na to svoje kolečko a řekneš si, kde by měla být jaká planeta, aby to s tím tvým kolečkem vytvořilo vhodnou synastrii - a podle postavení planet se tu vyhledávat dá. Ale to je trochu magie...
03.08.2016 - 10:22 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Aj jaj! Už teď je to tu docela úchylné, ale tak jako jinak. Upe vidím ty oplzlé kecy, co by holky dostávaly do vzkazů od všech zvrhlíků, co by se sem navalili!
Ne, díky, nechci!

(Synastrie ti stejně nezaručí vůbec ale vůbec nic! Když ti vyjde krásná synystrie s naprostým volem, bude to fungovat pouze za předpokladu, že jsi úplně stejný vůl - stejného druhu.)
03.08.2016 - 10:38 | Filtr
(Ryby) MG34 » nutelina
ad PS:
tomu se nevyhneš, vždycky se najde menší skupinka, která je bohužel hodně vidět a přínos nulový - ale jdou naštěstí ignorovat nebo smazat.

Pokud to s tou vyhledávací funkcí myslíš vážně, směřuj dotaz na tvůrce webu. Se specifikací (jak to udělat, aby výkon stíhal) vám klidně pomůžu.

Přesně jak píšeš - neřeším, jak je to (pro koho) přínosné - řeším, jestli je to možné realizovat.
03.08.2016 - 10:51 | Filtr
(Ryby) MG34 » tulačka
Paní má zřejmě představu, jak jedině správně by měla být přijímána její "odpověď" :3:
03.08.2016 - 10:59 | Filtr
(Ryby) MG34 » tulačka
Ještě by se dalo navrhnout jedno vylepšení - některé smajlíky by měly být systémem vynuceně závazné. :3:

Nazval bych to "kouzelné smajlíky" - třeba jak někdo zamává, už se do vlákna nesmí vrátit (a ani mazat a upravovat svoje příspěvky).
Jak někdo použije smajlík pro spánek, tak by ho to na 6 hodin odhlásilo.
Jak někdo použije smajlík s holým zadkem, tak by mu to dalo na 2 dny holý zadek místo jeho ikony.

Atd.

Samozřejmostí je, že vliv by fungoval jen na pisatele - každý sám svého štěstí strůjcem... Ale to by někteří lidé, kteří si potrpí na svůj "mediální obraz" (a současně často neudrží nervy na uzdě), asi hodně špatně zkousávali...
03.08.2016 - 11:22 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » MG34
Až na to, že ten smajlík byl na mně. A my jsme jen takoví křováci. Trpasličí kmen křováků. Vystrčíme hlavu ze křoví, zamáváme si... a zase běžíme.

A jestliže vlákno tímto bylo ukončeno, tak by do něj neměl lézt zejména ten, komu nebylo určeno. Ale jinak bych na druhou stranu opravdu s těmi systémově vynucenými smajlíky občas i souhlasil. Protože by tě každý poslal do :71:.

EDIT 4.8.2016 13:40 :
Hlavně je vtipné, že ty stále píšeš o editaci příspěvků a sám je měníš zcela zásadně (včetně naprosté změny smyslu příspěvku) dodatečně podle příchozích reakcí (bez uvedení, že jsi něco změnil). Ne že bys na to neměl právo. Nakonec ty jsi z toho Blanska...
Také je krásné, jak sám sebe považuješ za většinu. :61: Ale nedávno někdo vyjádřil krásnou myšlenku: "Pozemšťan bude mít do příštího života dobrou karmu. Stará se nám tady o bránice a to se cení." :15:
03.08.2016 - 13:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Šéf říkal, že z technických důvodů (není místo pro horoskop "každý s každým"). Musíš holt upřesnit požadavky a vyhledávat sám. Zas je to větší zábava :4:
03.08.2016 - 13:57 | Filtr
(Ryby) Crumb
Shlédl jsem před časem dokument o roli feromonů při seznamování. Vědci dali dohromady dva týmy mladých lidí, mužů a žen, a prováděli s nimi různé testy. Nejdůležitější byl test s feromony. Ostatní testy sloužily spíše k rozptýlení pozornosti pokusných osob. Test s feromony spočíval v tom, že každá pokusná osoba musela chodit nějakou dobu v jednom tričku, a to tak dlouho, dokud ho pořádně nepropotila. Pak se všechna trička shromáždila, zabalila a očíslovala. Do počítače se zaznamenalo, komu každé z triček patří. Pak si všichni muži očichali postupně všechna propocená trička žen, přičemž u každého napsali, jestli jim voní či nevoní. Stejně se postupovalo u žen, které zase očichaly všechna mužská trička a opatřily očichané vzorky svými, většinou pěkně peprnými komentáři. Pak následovala vědci zinscenovaná diskotéka, kde se oba tábory pokusných osob měly blíže seznámit. Jak vědci očekávali, pokusné osoby se spárovaly podle "vůní" propocených triček. Takže se zdá, že v oblasti seznamování jsou pro nás nejlepšími navigátory naše (ne)obyčejné nosy.
03.08.2016 - 15:14 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Crumb
Souhlasím s touto myšlenkou a ještě bych si pro partnerahledající dovolila doplnit, že existují studie o tom, že výběr správného partnera ovlivňuje braní hormonální antikoncepce (dále jen HA). Zjednodušeně řečeno žena, která ji bere, "necítí" správně a může si díky tomu vybrat nesprávného partnera (když HA vysadí, vztah může taky skončit, protože najednou ta vůně partnera není zkreslená a nemusí jí už vonět). Obdobně braní HA prý ovlivňuje její vlastní feromony a nemusí být pro případné protějšky dost přitažlivá (ve smyslu voňavá). Takže se doporučuje minimálně ve fázi hledání nového partnera HA vysadit. Taky může nastat opačný případ, kdy ženě partner nejdřív (bez HA) voní a po nasazení HA už ne (to je to, co se vydává za snížené libido jako efekt braní HA)-zase problém vedoucí k nesouladu a snížení vzájemné přitažlivosti. Myslím si, že na tom něco je :17:
03.08.2016 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, taky mám kouzelného smajlíka, mezi trpaslíky se mu říká Macocha na Koloděje:

:130:

:4:
03.08.2016 - 16:05 | Filtr
(Ryby) MG34 » .
hm, tak si to vytiskni na barevné tiskárně, vystřihni si to, nalep na čelo a stoupni si s tím na 5. nástupiště...

když to vydržíš dostatečně dlouho, tak uvidíš to kouzlo
03.08.2016 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono bohatě stačí vyhrnout sukýnku, nač to tisknout :4:
03.08.2016 - 16:13 | Filtr
(Ryby) MG34 » .
Bude to chtít nějakou novou kampaň, trpaslíci mi zase lezou tam, kam by neměli - vydrželi to jen slabý měsíc...

Já si na vás všechny někdy zase udělám čas a trochu si to zase vyříkáme.

A mimochodem ta "básnička" vedle není zrovna moc originální - dost značně mi připomíná Podivuhodného mandarína od Plastic People.
03.08.2016 - 16:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To by chtělo pronajmout si na to třeba billboardy. Chceš to graficky zpracovat? Klidně Ti to udělám, i zadarmo. Jen řekni, jakou představu máš, jaký text tam má být a já se toho chopím.

Trpaslíci jsou prostě všude - za funkčnost Tvé kampaně bohužel nikdo neručí. Jenže obr Koloděj... :63: Koloději, já to všechno vím, ale prosím tě, nedupej. Vím, že to nemáš lehké. Ale nedupej. Jsi snad králík, Koloději? :63: :4:
03.08.2016 - 16:26 | Filtr
(Ryby) MG34 » .
TYHLE moje kampaně jsou vedeny po emoční rovině, nepotřebuju billboardy a zvládnu je sám. Těšte se, jak si vás zase podám :3:

Mimochodem s tou "ikonou", kterou tu každému na potkání vnucuješ, jsi mne nijak nepřekvapila - byl jsem pravděpodobně první, kdo ji tu viděl - zrovna jsem na to tehdy narazil, dotaz byl snadný (obrázky ostatních ikon byly inkrementálně očíslované a jedno číslo chybělo) cvičně jsem to číslo napsal do nějaké své diskuze a příspěvek zrovna smazal. Výhry jsem se předem vzdal, nechci něco chytit :3:
03.08.2016 - 16:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Budeš nás chytat? Na vařenou bramboru nebo na škvarek? :69: Jen doufám, že máš švagra, který si nás bude chtít nechat na chov. Protože někteří z nás moc zpívat neumí, takže kdyby ses rozhodl píchat do nás klackem... aby Ti nepraskli ušní bubínky. :43:
03.08.2016 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tomash, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem nazoru, ze ne a neni to potreba a neni to ani zaruka a nic zvenci nam chlapum nepomuze. Ani hezke sladeni. Muze i nemusi. Prilis krasne sladeni muze naznacovat prilisny klid az nudu a nasledny konec. Nebo, ze to ani nezajiskri ani se nesetkate.
Nespolehal bych se na hezke ale take ne na prilis drasticke sladeni. At je to jak chce, tak sam za sebe vim, ze uspech u zen jsem zatim vzdy v zivote mel v obdobich, kdy jsem se citil sam ze sebou v pohode, rovnovaze a casto ve vesele nalade. On je to paradox ale v takovem rozpolozeni jsem nikdy zenskou nehledal a vse slo hladce aniz bych se o neco snazil. Naopak, kdyz se my muzi a ja to tak jako chlap mam, tak kdyz se citim opustene, smutne, nic se nedari a tak prirozene citim potrebu sdilet ten zivot s partnerkou ale to jsou situace, kdy je treba v klidu ac to boli, tak udelat si uklid sam v sobe. A ze ty me emoce jsou pekne potvory nekdy!:) A ta prava? Muze i nemusi prijit do zivota. Takze vzdy na vnitrnim postoji a rozpolozeni zalezi. A teprve hloubku lasky proveri vzajemne souziti zda spolu dva chteji opravdu byt a opravdu se miluji at uz sviti slunce nebo litaji hromy a blesky v zivote! :29:
03.08.2016 - 21:20 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Myslim ze kdybyses trosku vic zabejval astrologii tak bys věděl co si do vyhledavani mas dat. Kdyz nevis ktera "astrologicky" bije, tak je ti informace ze "tahle se k tobě hodí" stejně platná jajo kdyz ti bude tvrdit sousedka ze "k jejich jarusce by ses moc hodil" :61:
Ta partnerska shoda x neshoda tady ti ukazuje i všechny úskalí a kdyz tomu nerozumis je ti to stejně platný jako třeba mě :32: :61:
03.08.2016 - 21:55 | Filtr
(Ryby) MG34 » .
Nemusím chytat někoho, kdo se při jemném nasměrování chytí sám a ještě se uvaří ve vlastní šťávě....
04.08.2016 - 10:33 | Filtr
(Beran) nutelina » MG34
:75: prvni velice dobra odpoved, diky!

Presne tak nechat bezet pres noc, nebo Amazon cloud apod. Tech pocet zmen by nebyl az tak velky, ale docela by me ten algoritmus zajimal. Myslim ze se da algoritmus docela upravit ze nechas kombinace jenom na zeny s okoli, ve vekovem rozptylu, neni to kazdy s kazdym samozreme, to roste n^2 si myslim (uplny graf): https://cs.wikipedia.org/wiki/… tedy n(n-1)/2

Magie je prave to kouzlo proc to udelat, prinese to mozna stesti a to hodne lidem, kdo vi :-)

V nizozemi je takova seznamka paiq.nl mluvil jsem s nimi, maji to na bazi machine learning si myslim... Funguje to docela dobre..
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »