Sexappeal po pôrode


24.04.2016 - 21:50
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Sexappeal po pôrode
Zaujímal by ma aj mužský aj ženský pohľad na ženské telo po pôrode. Väčšina žien si po pôrode pripadá iná, jej telo je akoby zhumpľované, bruško ovisnuté a pokryté striami, kilá navyše idú len ťažko dole, do šiat sa nezmestí, má kruhy pod očami a je neskutočne fyzicky unavená...možno jediné plus budú len tie plné prsia ktorými kojí. Navyše kým sa žena vystrábi po ženskej stránke prípadne po cisárskom...trvá to niekoľko týždňov či mesiacov.No muži si vyžadujú sex a potrebujú fyzický kontakt.Aké sú vaše názory na sexuálnu príťažlivosť a sexuálne vyžarovanie žien po pôrode. Čo je v skutočnosti na ženách po pôrode sexi a čo nie? čo sa vám honí hlavou? mužom pri pohľade na ženy, ženám pri pohľade na mužov, prípadne ženám pri pohľade do zrkadla?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
24.04.2016 - 22:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Žena po vědomém porodu je pro mě vzor největší možné síly a nejhlubší lásky, tím pádem i nejvyšší možné přitažlivosti. Moje mamka byla po porodu mé sestřičky tou nejkrásnější ženou, kterou jsem viděla - a stále je. A to rodila vždy císařem. :1:

Ale prostě... člověk od pohledu pozná, která žena je matka. Jiný výraz tváře, oči se ve výrazu prohloubí, ztajemní... Je to velmi specifický proces, který je mi posvátný.

Vím, že asi neodpovídám na otázku. Nedokážu soudit podle těla. Ale co vím, tak to ani vědomí muži neumějí. Přitahuje je vnitřek, ne zevnějšek (ano, tělo je do jisté míry odraz "vnitřního světa", ale s tím faldy moc nesouvisí :1: )

Počkáme na normálního chlapa, až se zapojí do diskuze.. :1:
25.04.2016 - 01:03 | Filtr
(Býk) player
Muži si vyžadujú sex...

Hm. A já si vyžaduju okamžitě celosvětový mír , okamžitý zákaz pěstování koky a rybolovu vlečnými sítěmi...





25.04.2016 - 07:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Stále čekáme ...

Já si ale sexappeal představuji jinak a IMHO po porodu právě nějaká jiskřička spíš pohasne - tedy co se sexappealu týče. Víc ho vidím ve starších ženách, jejichž ptáčátka už pomalu vylítávaj z hnízda.
25.04.2016 - 08:05 | Filtr
(Střelec) tiferett
Moja dcéra porodila pred mesiacom, rodila doma, takmer bezbolestne , popisovala celý pôrod ako stav extázy. Keďže je to taká šlachovitá chudá Panna - už teraz mesiac po pôrode je v pôvodnom stave, ani na nej nie je vidieť, že mala bruško. už zase naplno pracuje s konmi, dieťatko má stále v šatke pritisnuté k sebe, spokojné.
Ako to majú so sexom, mesiac po pôrode, ktovie..Ale vraví, že jej partner je naplno zamilovaný do nej aj do dieťatka.
Je to taký nový smer v ejto dobe, keď sa ženy učia rodiť bez nejakých dramtických bolestí a teda aj bez väčších popôrodných následkov.
Ale ten tajomný as v očiach - to teda má. Pôsobí ako PAnna ešte neznejšie, ešte zodpovednejšie a často unavenejše...A perfekcionistická Panna chce mať všetko tip-top, čím sama seba trochu ničí ..-))
25.04.2016 - 08:23 | Filtr
(Beran) Háňa*
Přibližně tak, jak popisuješ, jsem se cítila asi týden. Potom už jsem sama měla na sex chutě, nicméně šestinedělí jsem skoro dodržela (zásluhou mého muže :4:) ... no, udělala jsem si z něho čtyřnedělí, přibližně :20: - přesně už si to nepamatuji, je to pravěk :4:

Ale že bych měla dojem, že nejsem přitažlivá, to mě opravdu ani nenapadlo.
Osobně si myslím, že jestli muže něco odrazuje, je to spíš totální zaujetí miminem a právě tyto pochybnosti o svojí "nepřitažlivosti". Vždyť porod je přirozená věc, proč by se z něj měl člověk dva měsíce dávat dohromady - pokud tedy proběhl bezproblémově a nejsou nějaká velká zranění, apod. Myslím, že je to celé o přístupu ke svému ženství - jen žena, co má problém se svým ženstvím, může považovat těhotenství a porod za nějaký horor, který ji navíc zohyzdí.

Větu "muži vyžadují sex" komentovat nebudu. Ten můj nic nevyžadoval, spíš mě krotil :4: - bál se, aby mi nějak neublížil, když doktoři říkali šest neděl :3:
25.04.2016 - 10:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a aký je to vedomý pôrod? myslíš prirodzený pôrod, nie cisársky?
no mne sa stalo že po pôrode mi povedali ľudia že som opeknela v tvári. ja sama som to vnímala inak. ale možno niečo na tom bude že sa zmenia oči a tým pádom aj výraz tváre. ja mám pocit že som akoby znovu zamilovaná...do miminka :12:
25.04.2016 - 10:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ovii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak ono je dosť ťažké začať cvičiť alebo si pri starostlivosti o dieťatko nájsť čas na cvičenie a mnohé ženy proste majú zo seba zlý pocit. kým sa telo vráti do normálu trvá to...a zo všetkých časopisov či telky na nás kukajú modelky ktoré už pomaly týždeň po pôrode cvičia brušáky a vyzerajú rovnako ako pred pôrodom. tak neviem či rovno idú na liposunkciu alebo o čo ide.
25.04.2016 - 10:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
použila som zlé slovo? "vyžadujú"? :)
25.04.2016 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to mala super že rodila tak bez problémov. Ja som si užila nemocničný prístup...a môj pôrod bol jedna katastrofa. Asi fakt záleží na prístupe každej mamičky...na psychickom rozpoložení.
25.04.2016 - 10:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak u nás to bolo opačne. asi tiež patrím k tým ženám čo majú problém so svojím ženstvom v hlave. Teraz sa to asi viac rieši všade...sex...výzor...všetky ženy pomaly aby boli modelky. Je trošku väčší tlak na to ako žena vyzerá nielen aká je. aspoň ja mám ten pocit.
25.04.2016 - 10:38 | Filtr
(Ryby) thééé
Tak já tě potěším, já to měla obráceně. Před porody jsem řešila nedokonalosti (a přitom nikdy neměla kilo navíc), a po nich se ve mě odehrály takové změny (sice to chvilku trvalo), že ta sebehodnota se hodně posunula. Sexappeal je podle mě o vnitřní spokojenosti.
A to jsem si ani jeden porod vůbec neužila, jen potom toho miminka.
:29:
25.04.2016 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » evanda22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vědomý porod se dá definovat jako ten porod, u kterýho nejsou doktoři. :4:

Zkrátka... když žena ví, co má dělat. Ví to sama. Ví, že umí rodit. Nepotřebuje, aby někdo "odrodil" její dítě za ni. :1:

Spousta žen dneska prostě rodí doma, buďto s asistentkou nebo úplně sami, bez žádnýho dozoru. Většina takových "odvážných" žen co jdou mimo systém pak zažívají onu extázi, orgasmus.

Mamka se toho bála. Když jsem já i ona při porodu na minutu zemřely, měla strach sestřičku rodit normálně. Jenže za to mohli doktoři, ne ona. Bylo tam asi deset lidí a nikdo jí zkrátka nepomohl. Špatný zásah, zcestné vyvolávání porodu... a tak dále.

Hezky to popsala Tifferet, ten vědomý porod její dcery :1:
25.04.2016 - 10:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 16ka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, ono fakt záleží co bereš jako "sexappeal"... Prostě... Když chlap miluje svou ženu, fakt se nebude dívat kde má nějakou tělesnou "nedokonalost". Kór když tuhle dokonalost nastavuje společnost. :1:
25.04.2016 - 10:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podľa toho na ćo zameriaš svoju pozornosť. Pokiaľ budeš sama nespokojná s nejakou tou faldou navyše , budeš to vyžarovať aj navonok a samozrejme budú k Tebe prichádzať ľudia , ktorí budú hodnotiť Tvoju postavu po pôrode.
Pokiaľ zameriaš svoju pozornosť na dar života, ktorý si práve umožnila -sprostredkovala srze svoje telo aby vznikol, tvoja tvár sa rozžiari - /v tvári a v očiach sa zrkadlí celkový postoj Tvoj vo vnútri/. Keď dovolíš aby si sa celá zaplnila tým pocitom radosti, alchýmie novovzniknutého života a že práve Ty si bola tá čo to dokázala, s pokorou poďakuješ že si prežila malú smrť ženy - pôrod , staneš sa magneticky príťažlivou Ženou . :1: :44:
25.04.2016 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je potřeba rozlišovat.
fyzická krása X sexappeal.

u první jde o fyzično, u druhé tak nějak celkový náboj, shining.

ženy po porodu jsou biologicky nastaveny na péči o kojence, tj, jsou hormonálně vyšinuté od stavu, v kterém byly před těhotenstvím a porodem.

některým to přidá, jiným naopak ubere.

osobně mi pískařky s kyblíčky příliš sexy nepřijdou.
25.04.2016 - 11:01 | Filtr
(Ryby) thééé » Buh je tlak
"osobně mi pískařky s kyblíčky příliš sexy nepřijdou."
no ještě aby byly :61:
tam jde o ten vztah oněch dvou lidí, víš ten posun u obou partnerů, pokud si nových rolí dokážou oba užívat, jsou pro sebe oba přitažliví..to ale neznamená, že to tak budou vnímat ostatní.
25.04.2016 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LUNA76
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To co popisuješ, je račí obranný krunýř.
krunýř který má chránit před realitou, že ženy už se po porodu často nedostanou do takové kondice a svěžesti, ve které byly, jejich úsilí a záměr se rozpliznou v každodenní péči o dítě, domácnost, popř. práci.

a aby se ubránily před zklamáním, vytvoří si teoii, že faldy nevadí, protože důležité je jak se cítí vevnitř a pak to nebude vadit ani jiným.

to je blbost.

- spoustě žen prostě faldy vadí, necítí se dobře a přeprogramováním hlavy se to nezmění.
- až tě děcka začnou budit za spaní, vztekat se, prudit, nosit poznámky a bahno do kuchyně, velmi lehko zapomeneš na alchymii nově vzniknutého života. daleko snadněji uvidíš ty faldy.
-samozřejmě nepřeprogramuješ hlavu ani chlapovi. má tě rád, váží si tě, je mu s tebou dobře a nějaký to kilčo navíc taky unese, ale faldy už jsou prostě faldy. Neřekne to, ale poznáš to.

popřemýšlej :3:
25.04.2016 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » thééé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
užívat si nových rolí ale neznamená, že ty staré zanikly.

jsi pružná, hebká mamkasamka, a já tě žeru.
jsi odvážnej, pevnej taťkasamec a já tě chci.

zatím jsem neslyšel o případu, že by porod byl pro oba rodiče natolik velkým šokem, že by se změnilo jejich vnímání a hodnotový žebříček až na pudovou úroveň :61:

25.04.2016 - 11:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hovor tomu ako chceš :34: račí obranný krunýř
všetko čo popisuješ mám už za sebou :
- až tě děcka začnou budit za spaní, vztekat se, prudit, nosit poznámky a bahno do kuchyně, velmi lehko zapomeneš na alchymii nově vzniknutého života. daleko snadněji uvidíš ty faldy.
-samozřejmě nepřeprogramuješ hlavu ani chlapovi. má tě rád, váží si tě, je mu s tebou dobře a nějaký to kilčo navíc taky unese, ale faldy už jsou prostě faldy. Neřekne to, ale poznáš to.

a celý svoj život žijem s faldou navyše s tym rozdielom že dnes tej falde už rozumiem. Viem prečo ju mám a viem že aj s faldou navyše dokážem vlastným vnútornym Mierom sa stať príťažlivou Ženou.
Aj tá najchudšia Žena pokiaľ nenapĺňa svoje vnútro stáva sa nádobou, sice krásnou ale prázdnou. :34:
Milujem škorpiónov, to sú tak liečivé energie :27:
25.04.2016 - 11:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ovii
"Povislá kůže může svědčit o nedostatku různých látek...jinak by byla dostatečně elastická. Stejně tak strie. Atd. atd. a se vším se dá něco udělat."

No nevím jak snadno to jde dneska, když je v módě rodit na prahu čtyřicítky :3:
25.04.2016 - 11:50 | Filtr
(Blíženci) tajga
tim, že mam kvadrát mezi Lunou a Venuší je pro mě role matky a milenky neslučitelná, vždycky jsem to měla striktně oddělené. Dala jsem si závazek, že nezmaminovatim a nic z toho, co popisuješ mě nepostihlo, hodně jsem se tedy snažila i vzhledem k věku. Několik měsíců po porodu jsem mohla říct, že mám dokonalou postavu, to dřív rozhodně nebylo....Ale když tě muž miluje, tak tě prostě miluje...to by snad musel být úplný lobotomik aby po porodu "vyžadoval".
25.04.2016 - 12:00 | Filtr
(Beran) Háňa* » evanda22
Na SE TO ŘEŠÍ se přece můžeš vyprdnout. Kdo to chce řešit, ať to řeší, ty nemusíš. Důežité je, aby ses ty sama v sobě cítila dobře - potom to "dobře" vyzařuješ a málokdo si všimne nějaké nedokonalosti na postavě - bude vnímat bytost - ženu, ne její nedostatky.
Často ženy dělají velkou chybu, že muže na svoje nedostatky ještě upozorňují (asi, aby je náhodou nepřehlédli :2: ), zatímco oni sami by si jich ani nevšimli - je to opravdu moc nezajímá, jestli máš někde strii nebo kousek špeku, pokud samozřejmě nejde o extrémy - tam už je to potom věc vkusu každého soudruha, někoho tělnatější ženy naopak přitahují. Ale zase je to tak - přitahují ho tělnaté, ale takové, které svá kila tzv. umí nosit, ne ty plné komplexů, co se za své tělo stydí. Neodrazuje je to tělo, ale právě ty komplexy.
Nakonec, chtěla bys ty sama spát s někým, kdo si o sobě myslí, že je odporný ? Jak by ses cítila ? :4:
25.04.2016 - 12:04 | Filtr
(Váhy) charri » Háňa*
:61: kousek špeku :61:
25.04.2016 - 12:10 | Filtr
(Blíženci) tajga » Mici Angóra
Mně se strie udělaly v 15, když se mi rychle rozšířily boky. Kupodivu v těhotenství mezi 36-37 rokem nic. A povislá kůže se zase rychle narovnala, cvičila jsem, to ano... Ani starší matka nemusí být zhuntovaná. V tom věku jsem rodila, ne že by to bylo v módě, ale že se dřív prostě nepodařilo.
25.04.2016 - 12:12 | Filtr
(Beran) Háňa* » charri
No co :4: Tak slaniny, no :2:

Prostě jsem chtěla tím celým říct, že sexapel vůbec není o postavě jejích nedostatcích :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-69
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »