Zabití času


22.02.2016 - 01:36
(Panna) Jaňajs
Zabití času
Jak to máte s tím časem vy člobrdové? Jste rádi za každou minutu tady, nebo jako někdo se snažíte zabíti čas? Proč se čas zabíjí, to netuším. :42: Ale je to možná jen fráze. Je mi z ní nevalně. Mi by jeblo, když mi někdo přeje ať mi to rychle uteče! Huf! Je myšleno samo čas v robotě, nebo někde, kde mi to nebaví, ale i taaaak.... Dyk já jsem ráda za každou minutku tady.. A tak jsem ráda, když mi lidé nepřejí , aby mi to rychle uteklo! Děkuji. Je tak moc málo času!!! :32: Zabíjíte někdy čas? Nudíte se snad? Děkuji. :74: Čas se nezabíjí, čas se žehná... :74:

Stránka: 1 2
Řazení:
22.02.2016 - 05:48 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Ano Vejříku :1:
..je to nemilá věta a skutečně ji vysloví jen ten,který si neuvědomuje hodnotu přítomného okamžiku :1:..
..protože to čas je.. přítomné okamžiky jeden za druhým.. :79:

..žehnám s Tebou.. :74:
22.02.2016 - 06:43 | Filtr
(Býk) player
Čas nezabiješ. I když většina lidí by to nejraději udělala , kdyby to šlo.

Z hlediska nudy - to je věc jiná. Já neznám slovo nuda. Ale znám slovo blažené nicnedělání...to mě baví. :4:


A možná právě proto , že se nikdy nenudím , tak stále blahem vrním.
22.02.2016 - 08:24 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
S tím časem to mám právě naopak....často si přeju, aby se čas zastavil,
je škoda, že tak rychle pádí...nechápu, jak se někdo může nudit.
Tím neříkám, že nemám den, kdy se mi do ničeho nechce....to je pak takový odpočinkový den....a ten je také potřeba, všechno má nějaký význam i to občasé lenošení. A tak každé ráno poděkuju, že jsem se probudila ve zdraví a za to, že tady smím být....... :75: :74: :27:
22.02.2016 - 12:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak už tu padlo, většinou si přeji zastavit čas...
Ale ano, někdy mám tendence ho "zabít", třeba u doktora v čekárně :1: Čekačka na popravu je nejhorší. Ne pro tu nudu, možná jen pro ten pocit, že jsem prostě u doktora, ke kterým mám odpor :4:
Nevybavuji si, kdy jsem se naposled nudila. Pořád je co dělat :29:
22.02.2016 - 12:39 | Filtr
(Býk) 144
IMHO :2: clobrdovia sa nesnazia cas urychlit pretoze sa nudia

ale preto ze su nejakym sposobm donuteni do situacie, ktora sa im nepaci a chcu aby z nej boli cim skor prec, nech je to cim skor za sebou

a kedze cas urychlit nevedia (no jo ulejvaci, chodili poza skolu a chyba im zakladna fyzika)

tak sa snazia akoby pocas toho casoveho useku neexistovat nejak ho prevegetit

alebo robit nieco, co im totalne odputa pozornost od reality

pocas branenia socialistickej vlasti na povinne 2 roky, mali vojaci zakladaci takuto prupovidku:


Pane Boze jediny
posunuj nam hodiny

posunuj nam budika
at nam vojna utika


ale aj takuto prupovidku:

Janovice nikdy vice
radsi kulku do palice

:78:
22.02.2016 - 14:33 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Jako malýho mě s tímhle štvala babička. Na začátku prázdnin zahlásila něco jako "to uteče jak voda a za chvíli jdete zase do školy". Ona to měla vůbec divně. Po vánocích byly "za chvíli" velikonoce a pak zas naopak :4:.

No, vzal jsem si z toho, že čas je čistě subjektivní veličina a tak proč si ho nechat někým otravovat nebo zabíjet... :5:
22.02.2016 - 14:46 | Filtr
(Štír) Freja » Drahomiluše
Některý dny utíká čas fakt šíleně :8:
....vybavuju si několik situací,kdy jsem si říkala - teď bych chtěla zastavit čas.... :12: :64: :78: a vryly se do paměti... :27:
22.02.2016 - 23:12 | Filtr
(Panna) Jaňajs » .
Času je fakt moc a moc málo. Někdy ho chceme zastaviti, někdy bychom ho chtěli popostrčiti kupředu. Záleží na situaci. Ale.... Jelikož a protože máme vyměřený čas na náš vyměřený život , tak mi došlo, že i to čekání u Mudrců v čekárně ( kde jsem také moc nerada) je vzácný a jedinečný. Popoudáme si třebas s nějakým divným tvorem, který jde na prohlídku vstupní, či výstupní, či dokonce je tam ouplně s něčím onakým .. Vždy ten čas něčím prostě naplníme ne? Neříkám, že ho budeme naplňovati poudáním s podivnými tvory, či pablby, ale vždy se prostě " Něco děje" Není nikdy chvíla, aby se nic nedílo! A tak nám to letí a letí milé děti. A tak si važme každičké chvílenky tady na téj naší Máti Zemi! I když třeba ta chvíle stojí za hovňajs, buďme za ní rádi! Až teď mi dochází , co prožívala jsem jako robě malé, když do říčky jsem civěla. Já vejr! Už tenkráte mi docházelo něco.... A to něco bylo jako kdybych sama na sebe já blb mluvila. A poudala si " Važ si této chvíle! Važ si jí moc a budeš si ju pamatovati do konce svého žití! Tato chvíle se už nikdy nebude opakovati. Je to jedinečná chvíle- ty vlnky na vodě už nikdy nebudou takové jako dnes, ty ptáci nebudou v takovém rojení jako dnes, ten vítr už nikdy nebude stejný jako dnes, ten kapr ve vodě se už nikdy nemrskne na stejném místě a ve stejnou chvílu jako dnes!" Už nikdy , nikdy to nebude stejné. Prostě, jako řeka když plyne. Prostě jsem došla do stejné fáze jako když jsem byla dítko malé a stále se všemu divím a nad vším civím a díky tam nahoru, že to tak je! Takže, až budeš čekati u Mudrce v čekárně, usmívej se a nechvátej na nic! Jen tak v klídku pozoruj ty vynervované člobrdy a tvory, co stále někam spěchají hm? Jen se směj, děj se , co děj! Je to vše jen chvíle.... :3:
:74: :74:
22.02.2016 - 23:14 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Nuna
:15: :74: :74: :62: :62: Jsem ti sakriš chtěla něco písnouti ,ale mám tak moc málo časuuuu :61: :61: :61: :61: Ukaž sa někdá ty vejre hm? :74:


https://www.youtube.com/watch/…
22.02.2016 - 23:16 | Filtr
(Panna) Jaňajs » player
TAktéž Jaróšů. Vrním a vrním. Hlavně na boudě u kamen. Nic nedělám, jen si tak jsem a vrním. Ale nuda, nuda to není milý pane. :3: Ale neboj! I někdy makám jako mravenec . To zas jo. :46:
22.02.2016 - 23:19 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Drahomiluše
Představa zastaveného času je zvláštní. Hodně jsem o ní také uvažovala. Ale si vezmi, že bychom s tím zastaveným časem se zastavili i my tvoři. A bác!!! :39: Třeba dvacet minut zvostati v podřepu, nebo se sekerou v ruce nad palicí.... :61:
22.02.2016 - 23:23 | Filtr
(Panna) Jaňajs » 144
No vidíš to a já vejr si tak moc přála a želala isti na vojnu a poznati nové kámoše!!!!! :32: A ty jsi byl vděčen za posunování hodin! No prosím! :47: :3:
22.02.2016 - 23:27 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Buddha/2
Ty babičky nás tím asi provokovaly moc a všechny! Moje bábí také ráda říkávala, že mi to uteče a budu mít po prázdninách. Chtěly nás vytočíti snad? Asi jo. Fráze typu " Uteče to jako voda " a " Než se vdáš , tak se ti to zahojí" mě asi poznamenaly na celý život. :3: :63:
22.02.2016 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Užívám si života...a čas vnímám ve chvílích kdy mi něco jede...ráno u pípáku,večer u pípáku...kdy někde mám být v určitém čase a tak...jinak ne... :1:

22.02.2016 - 23:39 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bubobubo
A tak to má asi býti! :3: Já v pátek sundavám hodinky z pazuchy, vypínám mobila a také čas neřeším. Ale vážím si každou minutku, to zas hej! :74:
22.02.2016 - 23:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím jak to má být...mě je fajn tak,jak si žiju... :1:
Mě spíš fascinuje ta relativita...
když dělám příjemné věci,tak to utíká a pokud něco,co zrovna nemusím,tak se stejný časový úsek vleče...
Nebo když se na něco těším...tak to je věčnost a když se něčeho bojím,tak je to okamžik a je to tu...a také stejný časový úsek...
Taky mám ráda,když se v noci probudím a zjistím,že do zazvonění je to ještě dvě hoďky...to se slastně otočím a zachumlám se a naopak,když si myslím,že by to mohly být ještě dvě hodiny do zazvonění a zjistím,že dvě minuty,tak zavrčím a radši vstanu hned...a tak... :1:
23.02.2016 - 00:00 | Filtr
(Býk) 144 » Jaňajs
No vidíš to a já vejr si tak moc přála a želala isti na vojnu a poznati nové kámoše!!!!!


hmm bola by si v kasarnach velmi popularna, holky se schovavali na pude.
23.02.2016 - 00:07 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bubobubo
Tak to asi cítí každý stejnako . Třeba takové čekání na vlak, který má přijeti za pět minut se někdy zdá, že se pět minut vleče celou řadu let. :41: Těšení se na něco je tak moc krásné a také se to vleče. Ah jooo. Ale nakonec se vždy dočkáme. :1: Ale co si budeme namlouvati, to těšení na něco je to nej na světě a ten čas se sice vleče, ale je to tak moc krásné vlečení. :75: Jak je nač se těšiti, tak je fajne na světě. :74: S tím vstáváním to mám sakriš stejné moc. Ale mi se moc nestává, abych se zobudila o pár hodin dříve, to fakt neeéé! Snad někdá! Snad někdá nebudu taková sůvovatá a budu choditi na kutě brzo a i se dříve zobudím! :46:
23.02.2016 - 00:12 | Filtr
(Panna) Jaňajs » 144
Já si tam přála a želala ísti ako vojín ty trdlo! Né jako dívče pro veselé dny hm? Ale to bych mušela býti mužík a né roba, abych tam išla ako vojín že? Už mlčím. :14: A vůbec!!! Holky se schovávaly na půdě. Né schovávali. Jsou s tvrdým. Roby jsou vždy a kedykolvek s tvrdým Y :32:
23.02.2016 - 00:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A kolik hodin v průměru spíš?Já tak čtyři...tedy po dvou hodinách spánku se probudím a zjistím,že do pěti mám ještě dvě hoďky...a po noční nespím skoro vůbec,protože mám další den zase většinou denní a kdybych spala,tak bych neusnula večer a taky bych nestihla všechno to,co potřebuji stihnout...takže odpověď na tvou otázku v mém případě je...nezabíjím...oživuji a volám za alespoň 26 hodin... :61:
23.02.2016 - 00:20 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bubobubo
Dnes budu chrňákovati také snad ty čtyři hoďky! Včera to nešlo, bo jsem musela stihnouti mrak věcí. Nemusela. Chtěla. Bála se, že když to nestihnu teď, tak už to nestihnu nikdá. Vejr no. Dnes to bude lepší. Snad mě ten ouplněk nevysosá totálně! :43: Včera jsem tomu spánku dala jen dvě hodinky. Dnes dám fakt více. Už to na mě jde. :75: Myslím tím ten spánek :47:
23.02.2016 - 00:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já se v kasárna neschovala...jenže já byla propašována k posádkové hudbě a tiskařům...a tam jsme si dali špeka s kámošema a vymysleli jsme skvělý plán...,že projdu ven normálně přes bránu,abychom prověřili bdělost posádky...co všechno se událo,to je na dlouhé vyprávění...no mládí no...kdyby to někoho zajímalo,tak u té posádkové hudby hrál a zpíval Křížek...né ten z Citronů :4:...,ale ten evrybady manky... :4:
23.02.2016 - 00:30 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bubobubo
Šmarjá, na to jak jsi mladé dívče, zažila jsi dosti teda! Máš nač vzpomínati, a to je dobře. Mě to asi teprva čeká. Nemyslím tím kasárna :39: , to né. Dyk už jsou zrušené vlastně což? No , prosím! Tak ani těch kasáren se nedožiju a půdu kasáren si neužiju. Ah jooo. Co já všechno zameškala!!!! :61: :42:
23.02.2016 - 00:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo,jo zážitků mám... :75:..
no protože nezabíjím... :4:
23.02.2016 - 01:13 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bubobubo
A to je fajne. A já posílám ( bo zasejc nende mi usnouti) jednu, co se k tématu docela a snad a asi hodí!!! A všem vinšuji ať si ju vychutnají a ať mají hezké bezčasové dny! :3:


https://www.youtube.com/watch/…
Příspěvky: 1-25 26-41
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »