Proč si nemůžu najít vztah ?


12.11.2015 - 00:01
(Váhy) James Grey
Proč si nemůžu najít vztah ?
Ahoj . Mám problém. Nemůžu si najít vztah, který by někam vedl trval by nějakou dobu. Chybí mi to, ale něják se mi to nevede. Tedkom jsem měl poslední úlet s holkou ve vodnáři, ale trvalo to tak 3 týdny cca. :( Všichni někoho měli atd.. a já nic.. Většina mi po čase řekne, že měli vztahy už a že tedkom nechtějí, že chtějí svobodu.. To mi řekne většina holek po nějaké době.. Jde o to že si k sobě nemůžu žádnou holku najít.. :( .

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8
Řazení:
12.11.2015 - 07:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar.

Zaměř se na pravý problém - každý vztah někam vede a trvá nějakou dobu. Pokud chceš někam na konkrétní místo (nebo k situaci) dojít, nesmíš čekat, až tě tam někdo přivede, ale musíš to být ty, kdo bude tímto směrem vést.

Druhým klíčem je si najít někoho takového, kdo má stejný cíl a stejný směr. Těžko s tebou někdo půjde tvým směrem, když touží jít úplně jinam.

Absolutně ale nechápu, jakej smysl mají úlety, pokud hledáš vztah "který by někam vedl a trval nějakou dobu". Je to stejný, jako jít do parku, záměrně si tam sednout do lejna, a pak plakat nad tím, že ti nevoní kalhoty a že za to jistě může někdo jinej.

Nemůžu se ubránit vnitřnímu pocitu, že jsi tak trochu nesamostatnej mamánek. Takže tvůj problém potvrvá, dokud mentálně nedospěješ.
12.11.2015 - 07:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Glimmer Man
Opravdu povzbuzující. Všiml sis kolik chlapci je? V jeho věku je pochopitelné, že se holky ještě nechtějí usazovat. Žádné indicie nenaznačují, že by měl být mamánek. Taky jsou věci, které se nedají vynutit silou, člověk si na ně musí počkat. Pro tazatele: nech to plynout, ale nevzdávej to, ono to přijde.
12.11.2015 - 07:44 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Mici Angóra
Všiml. A jsem si zcela jistý, že v jeho nejbližším okolí (+20 km) je tolik holek, které by se rády usadily, že by je ani neuměl spočítat.

Já zastávám filozofii, že počkat se má akorát na smrt. Protože tu přinese čas. Partnerku je lepší si najít sám.
12.11.2015 - 07:49 | Filtr
(Štír) tommer » Mici Angóra
V mém tématu bylo taky spousta "užitěčných" rad, nemyslím však tvoje. BYl jsem na tom uplně stejně jako on. A po 8 letech jsem na tom uplně stejně. To s tím usazováním je taky výmluva, ta holka to řekne a za měsíc ji s někým potkáte, to jsem zažil, bylo by lepší říct přímo ne. Mamánci problémy nemají, některé to vadí, jiné zase ne. Je to spíš jací lidé se sejdou.
Akorát ta rada nech to plynout, z mého pohledu už nemá vyznám. Ono to pak plyne a plyne, až třeba rok a půl uplyne a nic. pak si člověk říká že mohl zkusit to nebo to, nebo že třeba něco promarnil. To je to co jsme psal, že když to všichni nechají plynout, kdo začne nebo jak se setkáme. Osobně, z vlastních zkušeností, nevím co radit krom, nevzdávat samozřejmě. Nic jiného nezbývá ani mě po 11 letec co řeším to co on. Proto jsem dal i já téma sem, jestli zde, kde jsou inteligentmí diskutující, něco nenajdem.
12.11.2015 - 07:53 | Filtr
(Štír) tommer » Glimmer Man
Souhlas, smrt je jistota. Ta fakt přijde i když nechceš a nehledáš. Je lepší občas zkusit a něco se přiučit. I když to taky někdy nepřidá na náladě. Ale lepší než si vyčítat, že to člověk nezkusil.
12.11.2015 - 09:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Z astrologického hľadiska - nejdem rozoberať celý tvoj horoskop. Len Venušu, planétu, ktorá napovedá o tom, aké ženy ťa priťahujú, ako vnímaš lásku a vzťahy všeobecne- tak tú Venušu máš v trigone na Urn a Neptún. Urán je vládnuca planéta Vodnára - takže možno aj preto ten "úlet" s Vodnárkou. Orekm toho takýto aspekt Venuša- Urán ukazuje, že lásku vnímaš skôr ako priateľstvo, stále (Možno celkom podvedome) máš tendenciu sa zo vzťahov oslobodzovať, alebo si celkom egocentricky vo vzťahu obhajuješ svoju "slobodu", a vlastne sa možno celkom nevedome zo vzťahu uvolňuješ. To z teba vyžaruje , aj keď na vedomej úrovni si to zrejme vôbec neuvedomuješ. NA vedomej úrovni túžiš po pevnom dlhom vzťahu, ale na nvedomej úrovni sa zo vzťahov vymaňuješ a vlastne z tebe vyžaruje hlasné: chcem byť sám! chcem slobodu! - a to pôsobí na okolité devy ta, že ani necítia potrebu, alebo nemajú odvahu, chuť sa púšťať do vzťhau s tebou, lebo akosi intuitívne cítia, že by to nemalo dlhé trvanie, alebo si myslia, že by si to ani nemyslel s tým vzťhom vážne.
To je skrátka Uránsko- Venušanské vyžarovanie ohľadom lásky.
Takže v prvom rade si hlboko v sebe vedome uvedom, čo naozaj chceš. Či by sa ti naozaj páčilo byť v pevnom intímnom vzťhau s niekým, deň čo deň, alebo by ti radšej vyhovovalo mať prechodné priateľstvá a zachovať si vnútornú slobodu. A čo naozaj chceš - vedome alebo nevedome - t z teba vyžaruje a to si potom do života aj pritiahneš.

A navyše - práve v tomto období prechádzaš dvoja náročnými astrologickými aspektami - jednak Čierna luna v opozícii na Čiernu lunu - v 3.- 9.dome, čo s amôže prejavovať mentálnym chaosom.
A ešte aj kvadratúrou Uránu na Urán, čo zas silno elektrizuje a dynamizuje celú tvoju energetiku a pôsobíš veľmi nestabilne, roztržito, rozhárane - teda práve teraz v sebe vôbec nemáš stabilitu potrebnú pre trvalý vzťah. Aj keď uránska dynamika ťa možno tlačí k akčnosti a túžiť "niečo podniknúť" a niečo zažiť.
12.11.2015 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo když to berete jako úlet a ne jako vztah...

Holku? A proč ne slečnu?

K sobě? Copak je žena nějaká trofej?

Tak se naučte mít taky svobodu a ne závislost... ne mít nějakou potřebu někoho...
12.11.2015 - 10:56 | Filtr
(Býk) player » Neferlin
:15:

Ono už výraz: hledám si vztah , to je v podstatě takové prapodivné tvrzení. Vztah musí vzniknout , ten se nenajde na uici. (Leda , že by spadla , rozbila si kabelku a on jí to na místě opravil).

12.11.2015 - 10:58 | Filtr
(Štír) tommer » player
Tak ta formulace je blbá ale asi jde o to, že nemůže potkat někoho s kým by mohl vytvářet vztah.
12.11.2015 - 11:06 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Jamesi Greyi.
Tvůj horoskop říká toto: Soustředíš se špatným směrem. Zaměř pozornost na kariéru a společenský vzestup. Vytrvej ve svém úsilí i přes nesnáze a časem získáš respekt a uznání což už může být(ale nemusí) základ pro partnerskou vazbu. Jinak se nechytáš to je zcela přirozené a takto to funguje. Vítej ve světě. Tvrdím že chybou bylo zrušení základní dvouleté vojenské povinnosti.
12.11.2015 - 11:07 | Filtr
(Štír) tommer » Neferlin
Tak holka nebo slečna, asi je jisté že hledá u opačného pohlaví. Jestli to bere jako trofej nevím ale i nezávislý člověk může mít potřebu nějaké spřízněné duše. Někdo to bere třeba uplně mechanicky, někdo je více na city.
12.11.2015 - 11:09 | Filtr
(Býk) player » tommer
Tak nemůže , no. Tak asi čistíš karmu. V minulých žitích sis jich nevážil (nevážila) ,tak máš teď prostě nouzi , no. A co ? Stejnak - vztah je sice dar ,ale dost často danajský. Trojský kůň.
12.11.2015 - 11:14 | Filtr
(Štír) tommer » Bosch
Chyba to byla ale na druhou stranu, to co dělali(spíš nedělali) ti poslední bylo na nic. Teda co vím od kámošů. tak chlastali,chlastali a chlastali a seděli v kaskinu. Žádný dril, žádné učení. Rok proseděli, i když někomu to nevadilo. Kdyby to bylo o věnování se vojenskému řemeslu, fyzičce a různém přehledu, nermám ani slovo proti. Ale to bylo mi nepřijde přínosné a to jsme se bavil s více lidmi. Mohl jsem trefit ale jen na ty kteří to měli takhle.
12.11.2015 - 11:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tommer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Umím číst. Ale jde o tom jak to píše... jak se vyjadřuje! Copak z toho nic necejtíte?

Jakpak by si mohl někoho najít, když má o nich takový správání?! Která žena by o takového chlapa chtěla zavadit? Jedině ta co to má uvnitř stejně nastavený...
12.11.2015 - 11:25 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tommer
Tak já to znám jinak jsem předrevoluční.
12.11.2015 - 11:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi necítí. Mně tam od rána smrdí: mít, mít, mít :39:
12.11.2015 - 11:27 | Filtr
(Váhy) wendy30 » tulačka
:15: jo ten majetek :11:
12.11.2015 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Normálně jsem Tě viděla nad kotlíkem osudu. Všude výpary a náhle se ozval mocný hlas... :4:
12.11.2015 - 11:32 | Filtr
(Střelec) Lokii
Ve tvém věku jsou to ještě telátka, zkus jít do starších...
12.11.2015 - 11:42 | Filtr
(Štír) tommer » Neferlin
No správání, nejde si kvůli jedné myslet, že jsou takové i ostatní.Pokud to bere takhle, tak je to chyba. Lidé jsou různí a hrůzní, jak ženy tak muži. Nikdo si nezaslouží být souzen předem.
12.11.2015 - 11:49 | Filtr
(Štír) tommer » tulačka
Jak to napsat? Chtěl bych mít vztah je špatně, když řeknu ano, mám vztah tak asi taky špatně, mluvím jako o majetku. To pak asi není jiné řešení než nemít vztah a nechtít a pak to bude ok. Protože jinak jsme majetničtí a vztahy jsou majetnické a proto špatné. Cit nemá cenu řešit, ten spíše hraje roli ve vztahu ale ten nesmíme mít aby jsme nebyli majetničtí. Takže zbývají pudy? V podtatě hledá něco co špatné, případně neexistuje? I když mi nepřijde že až tak definoval co od toho čeká, nebo co ochoten tomu dát.
12.11.2015 - 11:57 | Filtr
(Býk) player » tommer
Jistěže pudy.

I to , že holka chce mít děti je pud. Nebýt pudů , tak se obě pohlaví vzájemně dávno vyhladily atomovkama.

A ještě jinak. Vztah můžeš mít skvělý s kamarády , spolutvůrci...Můj bratranec je farář. Nikdy neměl vztah. Patří v našem rodě k nejšťastnějším.
12.11.2015 - 12:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tommer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vztah žije vlastním životem. Je. Vzniká, vyvíjí se, zaniká, překonává sám sebe. Je to živoucí bytost.

Nevztahuj to na sebe. Je rozdíl mezi tím, jak vnímáš a jak se chováš Ty a jak tento mladík.

Prezident Obama mu dal dobrou radu - zaměřit pozornost jinam. Čím víc něco chceš a čím víc se snažíš násilím to "mít", tím víc Ti unikne to podstatné. Tím více blokuješ proudění energií. Neusilování. Mělo by se to vyučovat na školách.
12.11.2015 - 12:11 | Filtr
(Štír) tommer » tulačka
Vlastní život to mít musí protže to není jen o jednom ale o dvou lidech. Taková interakce. Ale o to je lepší, jen podle mě je to hodně o otevřenosti k tomu druhému.
12.11.2015 - 12:12 | Filtr
(Blíženci) movvin
Většina Ti řekne, že chtějí svobodu. Vypíchnu slovo SVOBODA. Nic Ti to nevypovídá? Proč Ti to asi většina řekne? Kdyby to byla jedna, ale Ty píšeš, že většina, tak to je už k zamyšlení. Nejspíš na ně moc tlačíš a citově se na ně upínáš. Mít vztah není o tom trávit spolu veškerý čas a energii vynakládat jen do toho druhého. To je špatně. Být Tebou, tak bych se zaměřila na tohle.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-198
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »