mars v 7 dome( vladce) beran


27.08.2015 - 22:45
(Štír) vlna.c
mars v 7 dome( vladce) beran
Zajímá mě ....Jak se mars 7 domě( vladce beran ) v 2.dome..projevuje v partnerstvi

Řazení:
28.08.2015 - 10:38 | Filtr
(Rak) Loen
Přepošlu vám část textu od pana Turnovského, když jsem se ho ptala na svůj mars v 7. domě a vztahy...


MARS v domě ukazuje oblast zkušenosti, a tedy okolnosti, v rámci kterých může být, z hlediska jedincova osobního individuálního osudu nebo dharmy, nejzdárněji použita fyzická síla, nebo činnost a iniciativa v usilování po tom, po čem jedinec touží, a určitý stupeň drajvu až agresivity.

Osoba s Marsem ve svém sedmém domě se může dychtivě vrhat do jakékoliv formy blízkého vztahu. V meziosobních vztazích by měl dávat najevo iniciativu a hledat partnery ve kterých může podnítit zanícení pro cíl který si vytvořila jeho víra a fantazie. Obtíže s partnery budou výzvami k tomu aby svoji aktivitu a agresivitu zušlechťoval, zjemňoval, sublimoval.

...
28.08.2015 - 10:43 | Filtr
(Ryby) thééé » Loen
já jen s dovolením takový malý vstup, Turnovský používá ale jiný systém domů..podle transpersonální astrologie mars tam totiž mám taky
28.08.2015 - 11:06 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mars v dome ukazuje aj to, cez ktorú oblasť života sa má zrodenec naučiť používať svoju sexuálnu - v zmysle "vitálnu" energiu. Aj človek svoju sexuálnu vitálnu energiu nevie využívať, teda nevyužíva ju, tak sa môže stať, že nebude energizovaný celý horoskop...a nebude "fungovať" nič. V tomto zmysle je MArs považovaný za prvoradú planétu na zvládnutie...aby sme potom nabili energiou aj celý ostatný horoskop.
28.08.2015 - 14:11 | Filtr
(Rak) Loen » thééé
Já se raději nespoléhám na jen na placida, dívám se i na jiné systémy domů - campanus mi asi sedí víc...

28.08.2015 - 14:19 | Filtr
(Rak) Loen
Je to energie tlačená do vztahů - kor beraní mars u ženy může být síla.

Jak se s tím pasovali muži ve vašem životě? Ještě měli na vašem marzu nějaké své osobní planety? (Já mám na ten mars T- kvadraturu a zákonitě přitahuju lidi kteří mají s mým marsem konjunkci s nějakou svou osobní planetou - ideálně jemnější, venuší, lunou, merkurem... - ty potom ten mars kultivují)

Za sebe bych řekla (i když mám mars v rybách) - že mars u 7. domě u ženy bude hodně o balancování mužských a ženských energií nejen ve vztazích, ale také v sobě... více si uvědomovat svou ženskost a kultivovat projevy svého anima... jakou roli ve vztahu chci hrát... do jaké mě a partnera tlačí můj mars?
28.08.2015 - 16:15 | Filtr
(Štír) vlna.c » Loen
No nic k moc....Hledala jsem, si vzdycky slabsi partnery. Jenže jsem vždy rychle vyřídila. Pak jsem si našla silneho a toho jsem brutálně napadla..měla jsem z něj strach.Přistupují k partnerství agresivně a soutezive. Imponuji mi mocní a bohatí muži. A mám problém být v ženské poloze
28.08.2015 - 16:18 | Filtr
(Štír) vlna.c » tiferett
Tak to je zajímavý:) je pravda. Ze hodně sexuální energii zadržuji...
30.08.2015 - 09:41 | Filtr
(Rak) Loen » vlna.c
Máš mars v kvadrátu na neptun (sexualita bez hranic... netradiční...zvláštní/netradiční sexuální potřeby ...možná pocit, že ji nemůžeš plně projevit, protože by to nemuselo být pochopeno...) ale zároveň sextil na saturn (saturn vždycky působí jako blokátor... ale lze skrze něj tu exualitu a anima dobře kultivovat - i ten mars v panně by nemusel mít se sebedisciplínou problém - zkoušela jsi nějaká energetická cvičení, tantru... nebo se mi v hlavě objevuje bdsm? (vědomá výměna rolí... by mohla být minimálně zajímavá pro odkrytí potlačovaných rovin tebe sama


Jinak se lvem na des chápu, že tě přitahují silní a úspěšní muži a že soutěžíš... nicméně rovnováha ve vztazích a energiích by měla být... pokud jsi hodně dominantní a máš problém být v ženské pozici... budeš přitahovat "slabší muže"...
30.08.2015 - 10:41 | Filtr
(Štír) vlna.c » Loen
Jo je to pravda. Miluju experimentovani v sexy. Urcite jsem zkousela i sdms praktiky. Chystám se zajít na kurzy tantry. Mě ty slabší nebavi
30.08.2015 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vlna.c
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Domnívám se, že partneri vždy ukážou to něco v nás, co buď nechceme vidět nebo nedokážeme vidět, a díky nim si to můžeme uvědomit, integrovat do sebe či postupně zpracovávat. Že si hledáš slabší partnery není o Tvé síle, ale o Tvé slabosti, kterou potlačuješ. Kterou možná sama v sobě nemáš ráda a nejraději bys ji neviděla. Proto Ti ji v Tvých očích ukáže partner. (pro jiného to vůbec nemusí být slabý člověk).
Mám také vládce 2.domu Berana a Mars na hrotu 7.domu (ve Lvu). Taky jsem si dříve myslela, že přitahuju slabé muže. Než jsem si dokázala přiznat, že moje vlastní "síla" projevovaná soutěživostí v partnerství, přílišnou hrdostí, důrazem na akci,řešení,ale i třeba snahou vydělat více peněz, atd., byl jen velmi dobře zamaskovaný strach z toho, že možná zas tak dobrá nejsem, že možná nemám nic, co by na mě mohl skutečně obdivovat a milovat(kromě toho všeho, co se snažím ukázat, hlavně ať je to vidět :4:), že mi možná chybí ta skutečná síla Ženy, kterou to ego ve mně vyhodnocuje jako slabost, jen aby zakrylo vlastní nedostatek a nemuselo se setkat z bolestí.
No, následovaly roky práce na sobě a taky objevení toho, že to,co se příliš jeví jako silné, zpravidla silné vůbec nebývá. Peníze i moc člověku možná udržují to ego v pozici síly, ale pod tím je obrovský strach, že bez toho budeme nic.
V podstatě Tě přitahují muži na povrchu silní, uvnitř slabí.
Skutečná síla není v moci, jisté agresi a "ukazování síly" navenek, ale právě ji objevíš v té největší jemnosti, tichu, tvořivosti namísto touhy po moci, řízení někoho a ovládání.
Někdy se pro naše ego jeví toto vše jako slabost, jen proto, že máme strach. Někdy i z toho, že nevěříme, že by nás někdo mohl obdivovat a nedejbože milovat i přesto, že prohlédl naše hry, uviděl naše slabosti, nechce s námi soutěžit, protože nepotřebuje být fiktivní vítěz. Pocit vítězství na úkor někoho poraženého nemá se silou nic společného. Prohráli oba. (tím spíš, pokud jde o partnery)
31.08.2015 - 07:34 | Filtr
(Štír) vlna.c » shakti11
Ahoj. Díky za reakce myslím, ze je v tom dost pravdy. Snažím se na sobě pracovat. ....aby se to zlepšilo......
31.08.2015 - 15:05 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » shakti11
Hezky napsané :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »