tranzit pluto 12 dum


30.07.2015 - 10:57
(Štír) vlna.c
tranzit pluto 12 dum
Nemá někdo zkušenost s tímto tranzitem?

Řazení:
30.07.2015 - 12:31 | Filtr
(Střelec) tiferett
Czystá sa hlboká premena celej bytosti....na všetkých urovniach.
Postupne ako sa PLuto blíži k ascendentu dejú sa v živote rôzne zmeny, na fyzickej, duchovnej, aj psychickej úrovni,
Akonáhle je PLuto na 23´-3 stupne od ascendentu zmeny nyberajú na intenzite...dokonca som mala klienta, ktorému keď prišlo PLuto na 1 stupen od ascendentu tak na pol tela ochrnul - odrazu - to sa vykryšťalizovala jeho negatívna karma, ktorýú si pár rokov predtým vyrábal v oblasti kariery a vzťahov. Akonáhle som mu vysvetlila ČO sa mu to stalo a PREČO, a on to pochopil, uvedomil si svoje chyby, povedala si vo svojom vnútri, že sa okamžite zmení a že sa tak už NIKDY nebude správať, ochrnutie do pár týždňov same zmilo. Neurologovia na nič neprišli.
Samozrejme takéto dratické zmeny sú skôr výnimkou. ČLovek, ktorý nemá také ťažké karmické zaťaženie týmto aspektom prechádza bez "úrazu" -).

Takže by bolo dobre, kým sa Pluto priblíži k ascendentu zbilancovať si život, dať všetko do poriadku a snažiť sa všetko urovnať v zmysle lásky.
E.
04.08.2015 - 09:15 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
není to jen o tranzitu samotném, ten je dlouhodobý, spíše je dobré se dívat na aspekty další, které právě mohou pouštět dané události: to co např. Pluto podpoří, jiná planeta může zkazit a naopak, vždy je třeba se dívat na horoskop jako na celek, nejen na jeden tranzit, to může být zavádějící...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »