Egypt


27.06.2015 - 23:21
(Štír) Alazir
Egypt
Dobry den, zdalo se mi, ze jsem v Egypte v hrobce faraona zeny( ale nevim ktere). Steny byly sestaveny z velkych kvadru jako maji pyramidy. Bylo tam se mnou vice lidi, prostor byl pomerne velky.V mistnosti byla kamenna hrobka , ale byla velka a siroka jako manz.postel, spise sirsi. Vse bylo bez ozdob a vymalby. Snazili jsme se najit nejaky skryty prostor a me se to povedlo. Otevrel se vchod do dalsi mistnosti a otevrely se i pruchody ven z hrobky. U te hrobky jsem pak nasla dalsi skryte prostory pod hrobkou s ulozistem sosek a vzacnych veci. Objevila se tam i cerna kocicka, kterou jsem si pohladila. :6:Mela jsem se timto objevem stat slavnou. Vysla i publikace o tomto objevu a na obale te knihy byla vyfocena nejhezci zvireci soska ze zlata a s velkym drahokamem v prostred obliceje. Clovek, ktery se take zabyval vykopavkami me pozval do sveho bytu, kde mel po cele stene prichycene starodavne artefakty z dob faraonu, vetsina byla ze zlata. Tento clovek mi rekl, ze bych diky tomuto memu objevu bych si mohla sehnat dobrou praci, ale jakou myslel netusim.Pozval me na svou lod.Na brehu v jednu chvili si namazal na zapesti nejakou mast a kdyz skrtl sirkou objevila se jiskra, ktera pomalu dohorivala na jeho ruce. Pak natrel zapesti me , ale me ta jiskra zacala putovat po ruce az po krku a tak jsem ji radsi uhasila. Na lodi kdyz jsem mela sejit do podbalubi jsem se najednou prestala citit dobre a skocila jsem do reky a plavala ke brehu. Vsimla jsem si, ze tam na te lodi bylo nekolik vojaku v modrych maskach a vyzbroji. :1:Na brehu jsem potkala jednu zenu a te jsem se snazila nemecky vysvetlit , co se mi stalo. V jedne chvili jsem to byla ja, ktere se toto delo, a za chvilku jsem se divala na zenu, ktere se toto deje. Mela starsi obleceni a krasnou jemnou tvar.Dostala jsem se pak na dalsi lod, na ktere jsem se take zacala citit spatne , ale kdyz jsem z paluby pohledla dolu byla moc velka vyska.Kdyz jsem se probudila a znovu usnula zdal se mi sen, ve kterem jsem jela ve vlaku a cloveku, ktery sedel naproti me jsem prevyklada cely vyse zmineny sen. Nechapu. No, dival se na me dost nedurive. :2:

Řazení:
28.06.2015 - 10:39 | Filtr
(Střelec) tiferett
Môžu to byť vynorené útržky - fragmenty zážitkov z minulých životov, k čomu máš ako Škorpionka veľke sklony - ale môžu to byť aj poskladané pocity z videných filmov, čítaných kníh a článkov.
02.07.2015 - 12:31 | Filtr
(Blíženci) movvin
Zdál se Ti sen ve snu... to je pak v realitě dost zmatečné. Pořád tam máš cesty, jenže ani v jednom případě Ty sama nejsi jejím velitelem (lodivodem, ani strojvůdcem) takže se vydáváš na cesty pod jiným velením... podřizuješ se. Polož si otázku jestli je to opravdu Tvá cesta... Setkání s paní... tomu bych pokládala dost velký význam, protože jsi se setkala sama se sebou ovšem v různých časových liniích. Tam rozhodují ponejvíc pociťované emoce a i nevyřčené informace. Cesta na lodi - po vodě je cestou emoční.... necháváš se unášet emocemi, které řídí někdo jiný... proto jsi se v podpalubí necítila dobře. Zřejmě Ti ta žena dávala upozornění před tímto, protože z druhé lodi jsi se už nemohla dostat skokem do vody, byla příliš vysoká.
02.07.2015 - 19:37 | Filtr
(Štír) Alazir » tiferett
dekuju :74:
02.07.2015 - 19:38 | Filtr
(Štír) Alazir » tiferett
dekuji :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »