váš názor?


18.05.2015 - 06:28
(Blíženci) Nuna
váš názor?
..našla jsem "zajímavý" článek.. máte k tomu nějaký poznatek či pohled? ;-) ..http://www.jiast.cz/astronomicka-sp…

Řazení:
18.05.2015 - 19:21 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Presne o tom to je, je rozdiel medzi súhvezdím a znamením. Slnko ja na 1. stupni znamenia Barana vždy na jarnú rovnodennosť, odtiaľ sa ekliptika rozdelí na 12 rovnakých častí, bez hľadu na súhvezdia. Sú 4 živly a 3 kvality, pre každú kvalitu 4 živly, takže je 3x4 znamení. Pre každý živle 3 kvality a pre každú kvalitu 4 živly, je v tom systém a poriadok.

Súhvezdia sú zoskupenia hviezd na oblohe, ktoré, ako bolo v článku spomenuté, ani nie sú pevné, ale menia sa. Ale v staroveku sa súhvezida kryli so znameniami, teraz to tak už nie je. Vtedy pravdepodobne slúžili ako oporné body na oblohe. Takže Hadonoš je súhvezdie a nie znamenie a má význam skôr pre astronómov. Pre astrológov, možno akurát tak stálice v ňom.
18.05.2015 - 22:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo mě jako Hadonošovi je to k prdu to zjištění ve čtyřiceti,když si beztak většina vytáhla optimistického Střelce...,jako středobod zájmu...tak já si teda ty byliny budu dál tajně sušit a po střelcovsku se u toho chechtat a ty karty vykládat a přitom vyprávět vtipy a tak a tu tantru Kamile tu tantru budu hnojit vlastním hnojivem :61:...mě to vlastně stejně nebaví to někomu cpát,ale když si někdo přišel,tak jsem většinou poradila,pomohla z ničeho a jo....s efektem... :1:
21.05.2015 - 23:05 | Filtr
(Býk) player
Seru na Hadonoše. Ale pravdou je , že všechno je jinak , než bylo před tisíciletími. To tak prostě je. Astrologie by v podstatě měla být neustále inovativní disciplínou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »