Divný lítací sen


29.04.2015 - 23:42
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LusK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Divný lítací sen
Dnes v noci jsem měla divného lítacího sna. Těch normálních jsem zažila dost - většinou mě něco vytáhne z okna a pak si v klidu lítám kam chci a můžu vidět co chci. Jenže dneska to bylo divné: to ´něco´ mě nevytáhlo jen z okna, ale snažilo se to řídit můj let i dál a tahalo mě to... no, normálně bych řekla na východ, každopádně úplně jinam, než jsem chtěla. Bylo mi to nepříjemné a snažila jsem se probudit, čehož normálně (když si uvědomím, že sním) dosáhnu tím, že vědomě hýbu prsty na rukou. Jenže mi to prostě nešlo. Probudila jsem se dodrápaná vlastními nehty (ve výstřihu a na tváři, nic příjemného :1:), tak moc jsem se snažila těmi prsty hýbat a probudit se. Povedlo se mi to nakonec úplně jinak, než obvykle. Neznám nikoho, kdo by takový typ lítacího sna kdy zažil, proto píšu sem. Zažívá někdo takový typ snů? A stalo se někdy vám, kteří to zažíváte, že by se vám to vymklo z rukou tak jako dnes v noci mně?

Řazení:
30.04.2015 - 01:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná přání uletět od každodenní jednotvárné pozemské existence a to drápání se...v zásadě trestání se za tu nestoudnou myšlenku...jak to tu může být tak jednotvárné...činíš se za to zodpovědnou asi možná proto,že žiješ jednotvárně... :1:
02.05.2015 - 12:56 | Filtr
(Beran) Broni
Ten sen Vás chce na "něco" upozornit.. na něco závažného z Vašeho života (čemuž odpovídá výjimečnost schopnosti-neschopnosti probuzení). Mé sny mi vždycky řeknou, co se bude dít, co bude. Není to podle snářů, ale podle drobných detailů z toho snu. Hlavně se na sen dívám pocitově - co cítím? Co jsem cítila? A to je klíčem pro odpověď, jak se s nadcházejícím problémem, na který mě "zvláštně prociťovaný sen" upozorňuje. Broni.
03.05.2015 - 19:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LusK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já ani moc nepotřebuju přemýšlet, proč se mi ty sny zdají, měla jsem je vždycky a nepovažuju to za něco, co je třeba rozebírat. Tak jako nerozebírám třeba židli - je to prostě samozřejmost, která je tu vždycky, když ji zrovna chci :1:
Spíš bych chtěla vědět, jestli to takhle prožívá i někdo jiný, protože tohle vědomé snění (a s ním spojené létání.... nemusela bych tam lítat, kdybych nechtěla, ale prostě mě to baví), to že ho ovládám a že jsem si vyvinula techniku probuzení (to hýbání prsty, jakkoli divně to zní, vždycky zabere) mi málokdo z mého okolí věří. Jsem prostě jen zvědavá :1:
03.05.2015 - 20:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LusK
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo mají to tak i ostatní....nejčastěji,když ulétají realitě.Možná proto,že si s ní neví rady,možná jim ubližuje,možná se jí bojí...ale ať už je to jak chce...já to vnímám jako únik...taky se občas proletím... :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »