co dělat?


19.12.2011 - 10:36
(Rak) mrmrmr
co dělat?
Ahoj, jsme s přítelkyní psolu skoro dva roky. Poslední dobou to bylo opravdu krásný, shodli jsme se na tom, že náš vztah nechladne, ale pořád graduje a milujeme se čím dál víc. Nicméně posleních pár dní jsem si všimnul, že si pořád s někým smskuje, každou chvíli vytahuje telefon z kabelky, jestli jí nepřisla nová zpráva a často píše. Nejdřív jem si říkal fajn, má novej telefon, ale pak mi to nedalo a musel jsem se jí podívat do zpráv (jo, jsem parchant).. No a tam jsem našel konverzaci s jejím bývalým kolegou z práce, se kterým si teď pořád píše. On po ní jede, to vím už z dřívějška, ale i její reakce mě teda nepotěšily. Těžko říct, jestli si s ním jen hraje, nebo to možná moc hrotim a přeháním, ona sama má radši za kamarády chlapy (kvůli tomu jsem měl dřív problém, ale pak jsem si zvyknul), ale tohle mi někdy přislo na "kamarádské zprávy" až moc. A teď nevím, co dál, já si to moc beru a mám pocit, že se mi z toho rozskočí hlava. Nejradši bych jí to řekl a chtěl to vysvětlit, ale vim, že budu za hroznýho hajzla, že jí čtu zprávy, a mohlo by se to tim totálně podělat. Nechci jí ztratit, ale na druhou stranu jsem v tomhle moc tvrdohlavej a jestli já jí sám nestačím a ona k němu třeba něco cítí, tak ať jde do...

Stránka: 1 2 3
Řazení:
19.12.2011 - 10:49 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :)
:1:
jo ? :1:
Píše si s někým kdo po ní jede ? Hmm, buď si jistej že ten maník dostane co chce. Nemusí to být hned, ale ona tomu nechává cestu otevřenou a tak se i stane. Je nepsaný pravidlo že vždy tohle jakože kamarádství vede tam kam nechceš, ten kdo si nic nenalhává tohle dobře ví. Smiř se s tím a dělej to jako ostatní pokud můžeš, ber všechno co ti pod ruku přijde a nehleď na to že ji to udělat nemůžeš, můžeš všechno.



:29:
19.12.2011 - 10:54 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
No jo, hledal´s a našel´s. Teď asi bude dobře si to vyříkat, ať nespekuluješ.

Nicméně nečekej žádnej extra výsledek. Pokud to s tebou stojí za prd a nebo je to chronická poběhlice a má potřebu flirtovat s jinejma či se jima nechat obskočit, tak s tím asi nic už teď nenaděláš. Maximálně dosáhneš toho, že si dá příště pozor, aby´s žádnej důkaz nenašel...

Nicméně představ si, že si z někým píšeš a partnerka ti to bude vyčítat a dělat kvůli tomu problémy?? Ono není dobře někomu vybírat s kým může komunikovat a co mu může psát...

Takže pokud ji nechceš ztratit, tak se musíš zamyslet hlavně nad sebou a nad svým egem a sobectvím. Tak trochu chceš, aby bylo po tvým, aby dělala, jen co smí a chtěla to stejný co ty, co?? To není dobře a tohle vyhoněný ego tě jednou bude hodně bolit a jednou dostaneš infarkt. Takže s tím něco udělej. V podstatě jsi to už totálně podělal, ať se ti to líbí, nebo ne. Buď sis vybral poběhlici a nebo už jí tvoje ego začíná srát a tak si chystá stanici, kam by mohla přestoupit.

Takže by bylo dobře se prvně zamyslet nad sebou, a až se tak stane, tak si s ní promluvit, jako že sis náhodou všimnul... a komu že to pořád píše... a pak chytře přejít k tomu, aby vylovila pravdu a řekla jí. Pokud se bude kroutit a mlžit, tak lže, a když ti lže, tak něco tají, a když někdo něco tají, tak něco provedl, o čem věděl, že by neměl. Pak bude na místě jí popřát šťastnou cestu a v duchu si přát, že si našla někoho, kdo si ji už nechá...
19.12.2011 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Otázkou je,co tobě připadá až moc.Taky si píšu s muži,i s bývalým manželem,s bývalým přítelem,se spoustou kamarádů a není v tom vůbec nic sexuálního,jen prostě pokec.Pokud po mě některý z nich stále jede,jak ty to nazýváš,tak je to jejich problém a né můj,myslím,že dospělí lidé pokud hovoří jasně,tak ten druhý ví,o čem je řeč.Třeba se jí zeptej s kým si pořád píše a ona ti odpoví,pokud se ti její odpověď nebude líbit,zeptej se dál a pokud bude lhát,tak se tam nejspíš něco rodí,ale jinak bych to nechala být,copak ty si nepovídáš s jinými ženami? :1:
19.12.2011 - 10:57 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » honzík...tvrdý oříšek :)
Ale fuj... když se začne chovat jako sociální retard (chápej kurevník), tak tím rozhodně štěstí nedosáhne.

Nebo myslíš, že když ti někdo strčí nohu do septiku, že je dobrý tam pak dobrovolně skočit celej, něco ochutnat a tím hnědým co tam plave si potírat záda a obličej??

Kdepak... důležitý je zachovat si duševní zdraví. Když se bude chovat jako dement, bude mít dementní život.
19.12.2011 - 11:03 | Filtr
(Rak) mrmrmr » bubobubo
Mně nevadí, že si s ním píše, vadí mi OBSAH těch zpráv. Jak jsem psal, ona má dost mužských kamarádů, já to vím a jsem na to zvyklej, takže mi samozřejmě vubec nevadí, když si s někým vyjde třeba na oběd nebo tak. V tomhle jsem jí nikdy neomezoval, taky mám kamarádky.
19.12.2011 - 11:05 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » mrmrmr
Hele a obskočil´s někdy nějakou tu kamarádku?? Upřímně...
19.12.2011 - 11:06 | Filtr
(Rak) mrmrmr » Glimmer Man
Jen když jsem byl single.
19.12.2011 - 11:07 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » mrmrmr
A jak jste spolu dlouho? S touhle současnou.
19.12.2011 - 11:08 | Filtr
(Rak) mrmrmr » Glimmer Man
Necelý dva roky, píšu to na začátku.
19.12.2011 - 11:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » mrmrmr
:6: :6: :6: No jo vlastně...
19.12.2011 - 11:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mrmrmr
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo,ale s obsahem nic nenaděláš,s tím může tak leda něco nadělat ona a jelikož druhýho člověka nejde donutit,aby něco dělal,když sám nechce,tak buď zabojuješ a ukážeš se ty jako ten lepší a poutavější sameček a ona ti dá přednost,nebo dá přednost jemu,protože okouzlí víc on a nebo bude chtít sedět na dvou židlích,pro některé ženy přímo naprosto přirozené.Tak si vyber.Jsem ti moc neporadila viď?Ty by si chtěl to rychlé absolutní řešení,to je naprosto normální,ale takové neexistuje. :1:Hodně štěstí v rozhodování. :3:
19.12.2011 - 11:22 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Zažil jsem něco podobnýho.. pokud je člověk mladej a zamilovanej, je to těžký... Chtěl bys jí mít jen pro sebe, když sis jí našel a máš jí rád a přitom tvé nitro spaluje žárlivost na jiného, který do ní "dělá" prostřednictvím smsek... S holkama je to těžký, pokud na nich někdo systematicky pracuje (třeba každodenní pokec u kafe v práci nebo flirtovačka po telefonu), je velmi pravděpodobné (můj odhad je asi 80%), že je při troše šikovnosti a trpělivosti jednou dostane... Nakonec on bude ten správnej borec a ty ten žárlivej blbec, co jí doma hlídá a šmíruje mobil... Jak dál?? Ty smsky je jen začátek a jen jeden "průzkumný příznak"... Chtělo by to víc důkazů, které sám těžko získáš..(očko, které dodá kompromitující fotky s oním smskařem přijde na 10-20 tis. a agentura, která jí napíchne mobil, to samé...). Jinak to, jak váš vztah po 2 intenzívních letech graduje, bude asi jen tvůj subjektivní pocit, který tvá partnerka tak nevnímá.. /Kdyby nebyla úplně vypatlaná a on byl na úrovni, tak si budou smskovat jen v době tvé nepřítomnosti a ona si alespoň potom kompromitující konverzaci v mobilu pokaždé smaže... Miluješ jí a máš jí rád, vím je to blbý, ale já to do budoucna nevidím... čas je zabiják lásky.../... :15: :24: :8: :29:
19.12.2011 - 11:24 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » OldDog21
Čas jen ukazuje, jestli si někdo nespletl lásku s něčím jiným... Třeba s nadržeností. :3:

Ale jinak... :15:
19.12.2011 - 11:26 | Filtr
(Rak) mrmrmr » bubobubo
Já vím, že tady žádný absolutní správný řešení není. Nechám to být - bude mi to pořád hryzat v hlavě, nebudu jí věřit a nakonec budou třeba moje city vůči ní chladnout. Řeknu jí to - jsem hajzl, co jí mám co koukat do zpráv a stejně třeba bude ještě zatloukat, že v tom nic neni. Z tohohle rozhodování se zbláznim.
19.12.2011 - 11:31 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » mrmrmr
Nějak počítej s tím, že by tohle mohly být vaše poslední společné Vánoce a Silvestr.... Nic jí zatím neříkej, nezkaž to... Ale buď ve střehu..a velmi pozorně naopak poslouchej, co ti říká ona.. (a nezapomeň přitom číst mezi řádky....).. :15: :29:
19.12.2011 - 11:34 | Filtr
(Lev) ho.li.ma. » Glimmer Man
Návrh řešení se mi zdá elegantní .... :15:
19.12.2011 - 11:34 | Filtr
(Rak) mrmrmr » OldDog21
Nevim, to asi nevydržim. Mám teď mimo to i dost jiných starostí, ne který se díky tomu vůbec nemůžu soustředit. Asi to bude muset ven...
19.12.2011 - 11:38 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Glimmer Man
Ale ne, ne proto že to dělají všichni :1: , ale protože sex má rád jako každej. To z něj kurevníka, nebo retarda rozhodně nedělá, vlastně z nikoho. Chápu jak mu asi je, hlodá mu v hlavě červíček a je to hnus, ale co nadělá ? nic.

Mě přijde, že Ty máš pocit jako by se tě tyhle věci netýkali, ale vyjímka neexistuje.

:29:
19.12.2011 - 11:41 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » mrmrmr
Tak jo, klidně to rozštípni... A věř mi, že je to lepší takhle, než po sedmi letech manželství s dvěma malými dětmi, společně postaveným barákem, tahanicema u rozvodovýho soudu apod. .... No a příští rok si najdeš jinou, co tě bude mít ráda i bez lechtivých flirtovaček s jinejma chlapama.... Klidný svátky a hodně štěstí v novém roce... a nic si z toho nedělej (jak to říkala babička: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí..." :)... :15: :29: :30: :37: :5:
19.12.2011 - 11:46 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » OldDog21
Tak tak, to je napsaný dobře, jen ten odhad bych zvedl na 99% . Stačí se podívat do vztahů kolem sebe a hlavně do sebe, pěkně po pravdě.
19.12.2011 - 11:56 | Filtr
(Blíženci) Nuna
No jo...když sis to navařil,tak si to vyžer :2:

Máš pro příště,aspoň víš,že nikomu do mobilu lézt nemáš :3:
Teď budeš držet ústa a trpět,páč jestli s tím vyrukuješ,bude to ještě horší :2:
I když..horší.. na konci toho všeho mohou být sbalené kufry a to ne vždycky musí bejt ta nejhorší varianta :3:
19.12.2011 - 11:59 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Nemyslel jsem první tři měsíce.... Z vlastní zkušenosti: ty řeči o krizovosti 7 roku společného vztahu maj něco do sebe... (samozřejmě, moho být výjímky...., které jen potvrzují toto pravidlo..)... :3:
19.12.2011 - 12:15 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » OldDog21
Ani já nemyslel první tři měsíce...
19.12.2011 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
My Ti můžem poradit, ale udělat to musíš sám...
Se jí třeba zeptej s kým si píše... třeba Ti řekne pravdu... třeba je to úlet... třeba taky chce, aby to prasklo... kdo ví... :17:
19.12.2011 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestliže spolu žijete a tohle vyvádí po dvou letech, tak jí jednoduše propleskni a sbal jí kufry a vykopni. Pak uvidíš její reakci, buď vyletí jako raketa a pak to bylo dobře anebo se bude cukat a srovná se a pak to bylo také dobře výchovné. Nemá cenu se tím užírat naservíruj jí to v tu chvíli kdy mu bude psát SMS a nemusíš jí vysvětlovat nic. :1: :1:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-72
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »