je v pořádku stýkat se se svými bývalými?


01.12.2011 - 11:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele keira01, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

je v pořádku stýkat se se svými bývalými?
ahoj všem, nevím co dělat a tak píšu sem, třeba má někdo podobnou zkušenost. s přítelem máme hezký vztah, až na to, že jsem se teď dozvěděla, že se asi stýká se svojí bejvalou.Ačkoli se rozešli už před x lety, ona mu pořád píše update ze svého života a snaží se o schůzky s ním - nikoho si od rozchodu s ním asi nenašla. naposledy mu dokonce psala před pár dny!!!!!jestli se nechce sejít, on napsal, že nemůže, byly jsme někde spolu. bohužel jsem mu to našla v mobilu, nikdy bych to neudělala ale měla jsem pochybnosti a chtěla jsem vidět jestli je moje tušení správné a bylo... prostě ona se od něj nedokáže odpoutat... mne to štve, já se taky se svými bejvalými nestýkám... vůbec nevím co dělat...

Stránka: 1 2 3
Řazení:
01.12.2011 - 11:12 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
a neměli třeba spolu děti, že by řešili něco oko lo nich? Do mobilu nelez, to se nedělá. :3:
01.12.2011 - 11:27 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86
Ahoj,

s bývalým, se kterým jsem chodila 6 let máme skvělý vztah. Vídáme se, občas si píšeme. Ale nikdy by mě nenapadlo na něj něco znovu zkoušet a on to vidí podobně. To, že jsme se rozešli, mělo svůj důvod a to byl ten, že jsme prostě byli neslučitelné povahy pro společný život.

Je ale pravda, že jeho přítelkyně s tím nesouhlasí a zakazuje mu se mnou jakkoli komunikovat, což mě mrzí, protože mezi sebou jiný, než kamarádský vztah opravdu nemáme...

Takže k otázce, jestli si myslím, že je to v pořádku, tak si myslím, že ano. Nic špatného na tom nevidím. To, že jeho současná přítelkyně se nedokáže přes naše přátelství dostat, je jaksi její problém a měla by ho řešit ona. Takže z mého pohledu jsi ta tou přítelkyni, která se přes to musí přenést.

A pokud máš pochybnosti, tak se ho zeptej přímo a smsky ani e-maily apod. nečti, to je největší blbost, kterou můžeš dělat.

Přeji hodně štěstí :17:
01.12.2011 - 11:36 | Filtr
(Štír) Freja » L.u.c.i.e86
Přesně tak :3:,proč vymazat ze svýho života někoho,koho jsme milovali...ta láska se přeci neztratí,jen se změní.... :15:

A šmírovat někomu v mobilu... :23: :43:
01.12.2011 - 11:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vůně podzimu, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====


S určitým časovým odstupem nevidím nic špatného na tom, že spolu mají lidi, kteří se milovali pohodový vztah ... já byl například v pondělí v Činoherním klubu se svou ex-manželkou a pak ještě do jedné v baru a byl to příjemný večer, bez jakýchkoliv podtextů ...

Neznám Váš věk a souvislosti, takže se zdržím nějakých hodnocení ... ale pár věcí Ti napíšu:

Argumentace, že já se s bývalými taky nestýkám svědčí o tom, že máš před sebou ještě dalekou cestu ...

A směrodatný je jak to vnímá on, nikoliv ona ...

Tušení je jistě nutkavá věc, ale je asi na místě si uvědomit, že tudy cesta nevede ...
Takže do mobilu určitě nikomu nelézt ... vím o čem mluvím ... taky jsem jednou, před léty, podlehl a lituju toho do dnes :5: ... nikdy víc ...

Pěkný den :27:

01.12.2011 - 11:37 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86 » Ruby
:1: :17:
01.12.2011 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » L.u.c.i.e86
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vůně podzimu, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====


Aha :2:

Vidím, že zatímco jsem psal svůj příspěvek už jsi to napsala :3:
01.12.2011 - 11:38 | Filtr
(Štír) Freja » vůně podzimu
hihííí...nazdárek :29: :4:
01.12.2011 - 11:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vůně podzimu, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====


No jo no :5:

Stalo se, tak proč to nepřiznat :2: :4:
01.12.2011 - 11:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna
.. se mi moc líbí ten pojem" update ze svého života".. :4: :30:

.. a jinak - můžeš svému příteli říct,že se Ti tohle jednání nelíbí.. to můžeš..pokud možno co nejvíc v klidu.. :1: Až nějak zareaguje,pak se podle toho můžeš zařídit dál.. :1:.. můžeš se pak buď zhroutit z toho,že se se svou bývalou stýkat chce dál,nebo nad tím mávnout rukou,protože co? Protože je to kravina se tím nechat ničit :3: Všichni naši bejvalý jsou součástí našeho života a vymazat je nemůžeme i kdybychom stokrát chtěli. A pokud je to už několik let po rozchodu,tak lze předpokládat,že tam v tom jejich vztahu už nejsou žádné bujaré emoce,kterých by ses musela "bát" :3:
..dojdi si na kosmetiku,kup si nějakou hezkou novou kabelku a blbosti neřeš.. :3: :74:
01.12.2011 - 11:51 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86 » Freja
:1: :15: :74: :74:
01.12.2011 - 11:52 | Filtr
(Vodnář) brabencova » vůně podzimu
muj přítel se taky schází občas sesvou bejvalkou no společné dítě nemají ale ona má holčičku kterou docela přítel má rád asi víc jak dva roky možná 3 spolu nejsou občas si napíšou občas se sejdou taky sem žarlila. ALE NEMĚLA NACO PŘÍTEL MI VŽDY ŘEKL ŽE JÍ BUD POTKAL NEBO ZANÍ ZAŠEL. Ted nic neřeším a je klyd raději bych jí poznala a chtěla vědět co je pořád spojuje že se stykají
01.12.2011 - 11:53 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86 » vůně podzimu
njn, stává se :3: Ten tvůj příspěvek taky super :1: :15: :17:
01.12.2011 - 11:59 | Filtr
(Beran) Háňa*
Řekni mu, ať si po přečtení maže z mobilu zprávy od bývalky, protože když si v něm čteš, nedělá Ti to dobře. Že by měl mít trochu ohledu :2: :4:

Ne, fakt bych to neřešila. Pokud se stýkají již několik let, asi mají nějakou lidskou potřebu. Ale kdyby měli potřebu být spolu, byli by spolu. Takže klid :62: :17:

01.12.2011 - 12:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ad 1 pokud se kvůli tomu nelže a nepodvádí, pak je to v pořádku.

Ad 2 pokud se kvůli tomu lže, což by vysvětlovalo tvou potřebu lustrovat mobil... ještě nemusí bejt zle, je dobrý zjistit proč, třeba je to jen o strachu atd.

Ad 3 myslím, že je přirozené, když se z našich přátel a známých stávají známí a přátelé partnera, pokud jsou persony, které jsou jaksi mimo, něco není úplně OK :3:

A ad 4, já sama nemám potřebu si do života neustále cpát minulost a zkušennost praví, že to prostě nedělá dobrotu... jenže ono je to taky kus od kusu a situace od situace a především o tom, jak moc se ještě hledáme tam venku.

Mno, si o tom prostě promluvte a bude dobře :3: :74:
01.12.2011 - 12:33 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
Pokud jsi tušila, že se schází se svojí bejvalkou, měla ses ho na to přímo zeptat, otevřeně si o tom promluvit. Lézt někomu do mobilu to se nedělá, docela mě pobavila ta tvoje věta- nikdy bych to neudělala, ale měla jsem pochybnosti. Tohle přece lidi dělají právě když mají pochybnosti. Takže to nedává smysl.

Co se týká vztahu tvého přítele s ex záleží hodně na tom jaký měli vztah když byli spolu a jakým způsobem se rozešli. Pokud si neublížili, tak nevidím vůbec nic špatného na tom, že jsou přátelé i nadále. Někdy se z přátelství stane láska a někdy naopak.

Já sama takový vztah v životě mám taky. Se svým bývalým přítelem jsme zůstali kamarádi, prostě proto, že jsme si vždycky rozuměli. Doslova mi řekl, když jsme se rozešli, že ví že už spolu nikdy nebudeme jako partneři, ale že o mě nechce přijít jako o člověka. Mezi námi je přátelství nic víc.. Nikdy by mě už nenapadlo v tom hledat něco víc.
01.12.2011 - 12:36 | Filtr
(Panna) r.radik
Ahoj, na tom, že se setkávají není asi fakt nic špatného. Spíš z tebe cítím žárlivost, na to, že si s někým píše, že nejsi jen ty. Ať je to bývalka nebo ne, ta v tom asi nehraje roli,co?
01.12.2011 - 12:46 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Trošku si nejdřív promluv s ním, jestli to s ní nehodlá po letech definitivně utnout a tak... Jestli víš, jak se jmenuje a kde bydlí, zkus jí napsat pár řádek.. jestli má cenu, aby si plácala kredit a čas, které by mohla věnovat úsilí, najít si nového perspektivního partnera... Jedno z dalších řšení by bylo udělat velkou scénu, začít si taky psát s nějakým klukem a připravit se časem na rozchod.... :3: :24: :29:
01.12.2011 - 13:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poslyš, nebylas to Ty, kdo tady v srpnu řešil podobný případ? Tehdy šlo o to, že Tě rozrušil výsledek Tvého pátrání na internetových seznamkách, kde jsi zjistila, že přítel svůj účet nejenže nezrušil, ale ponechal tam i inzerát. Pokud si pamatuji, byla jsi z toho dost špatná...
Nyní se dozvídáme (s Tvým ujištěním, že bys to nikdy neudělala), že i mobilní telefon Tvého přítele je pod dohledem. Není to zvláštní?
01.12.2011 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nezbývá než konstatovat, že Ty jsi jeho přítelkyně a bývalá je jeho přítelkyně.
Pokud chceš být jeho více než přítelkyně tak mu to budeš muset vysvětlit. Pokud na to přistoupí tak potom dojde na řešení jeho bývalé nebo i jiných přítelkyň. :36: :36: :36:
01.12.2011 - 13:15 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Hastrman
:3: :2: :4: :15: :15:
01.12.2011 - 13:21 | Filtr
(Váhy) anyam
uf...proč hledáš něco co najít nechceš...tomu asi já nikdy neporozumím...Nevidím problém na tom , že se vídají lidé, keří se měli rádi...přátelství je jen jiná forma lásky...proč ti to vadí? Nejspíše si sebou nejsi moc jistá, proto tě to vyvádí z rovnováhy..zapracuj na svojí jistotě, na tom jak se vnímáš ty, na své hodnotě...Pak ti bude jedno s kým se přítel sejde na přátelský pokec..pokud nebudeš věřit v sebe a ve váš vztah, nevěra příjde zaručeně. Vlastně si jí tímto postojem přímo zveš na návštěvu.
01.12.2011 - 13:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele manae, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prečo sa ho nespýtaš rovno, aký je medzi nimi vzťah?
Potom nebudeš mať žiadne pochybnosti a nebudeš sa musieť uchyľovať k takým nepekným veciam, ako je čítanie cudzích sms. :1:
01.12.2011 - 13:43 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ahoj Keiro, viděl jsem tě v Pirátech... :3:

Co máš dělat je totiž velice jednoduchý - naučit se tolerovat osobnost svýho partnera a začít pracovat na vylepšení osobnosti sví. Máš trochu málo sebevědomí, a tak si asi myslíš, že pro něj nejsi dost dobrá. Zatím ještě jsi, protože je s tebou a ne s jinou. Ale kazíš si to tímhle svým chováním, špiclování, podezírání, nejistota... A taková partnerka málokomu vyhovuje, takže časem ze sebe opravdu uděláš někoho, kdo mu nebude dost dobrej.

Víš, nepřísluší ti vybírat jinejm lidem s kým se můžou a budou bavit a s kým ne. Pokud si myslíš že ano, tak napiš seznam svých kamarádů, dej ho tvýmu partnerovi, že může kolik jmen bude chtít zaškrtnout a že s nima už se bavit nikdy nebudeš?? Jak by ti bylo?? Dost trapný, že jo?? Takže bude dobrý to nedělat.

Je taky dost možný, že tímhle svým chováním už jsi pokazilo hodně, takže se můžeš někdy narovinu zeptat, jestli je s bejvalkou v kontaktu a jestli si s ní píše. Když řekne pravdu, nemáš se, myslím, čeho bát. Když bude lhát, tak už pro něj nejsi dost dobrá. Buď jsi to pokazila sama a nebo o tebe nikdy pořádně nestál. Takovýho nech s radostí jiný holce... Ty se musíš hlavně zabejvat svým duševním zdravím a zalévat svůj vztah. Až budeš vyrovnaná sebevědomá žena a najdeš si partnera, kterej to má v hlavě v pořádku a budete mít shodný potřeby, tak nebudeš muset hledat a ani nebudeš mít důvod, protože odejít?? To on nebude mít důvod... pokud se ale chováš jako zoufalá husička, odeženeš dříve nebo pozdějc kohokoliv...
01.12.2011 - 13:50 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
jj.....
Příspěvky: 1-25 26-50 51-54
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »