Aj ty máš ten pocit, že budeš celý život bez partnera?


08.11.2011 - 10:56
(Štír) jednoducho
Aj ty máš ten pocit, že budeš celý život bez partnera?
Chcem sa opýtať, že či sú tu dievčatá/ženy, ktoré cítia alebo vedia, že nebudú nikdy žiť so žiadným mužom v partnerskom zväzku. Ja som už skúšala všetko, ale strach a odpor mi nedovolia pokračovať vo vzťahu a nedajbože aj viac. Nemám problém si niekoho nájsť, ale neviem vydržať a bojím sa vážnejšieho vzťahu. Ja to beriem ako narušenie môjeho súkromia, intimity - povine s niekym zdieľať moje telo alebo hoci aj posteľ.

Stránkování od začátku: / 10 

Řazení:
08.11.2011 - 11:01 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86
Je mi 25 let, v současné době jsem bez partnera, ale nemyslím si, že to bude věčně :) On se někdo najde, kdo bude stát za to, abych mu věnovala svůj čas :)

Z čeho strach? Proč odpor? Proč je ta neschopnost ve vztahu vydržet? Člověk by neměl být sám...

Narušení intimity? Takto bych to nebrala a pokud už to tak berete, pak je to oboustranné, ne? To i Vy narušujete v tom případě intimitu a soukromí člověka, se kterým právě jste...
08.11.2011 - 11:07 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Mohu mít pár otázek??? Budu drze předpokládat že ano, tak je rovnou položím:

1) Pokud se bojíš vážného vztahu, hledáš si vztahy nezávazný, nebo jenom na sex?? V takový případě je hlavní otázkou, zdali ti v tomhle případě stejně vadí, že s někým sdílíš svoje tělo??

2) Co konkrétně je myšleno tím "zkusila jsem všechno"?? Zkus to konkrétně a věcně vyjmenovat.

3) Z čeho myslíš, že pramení ten strach ze ztráty soukromí a intimity?? Co je právě na tvé intimitě a soukromí tak cennýho a unikátního??

4) Jaký byl tvůj vztah s otcem??
08.11.2011 - 11:16 | Filtr
(Štír) jednoducho » L.u.c.i.e86
Lucka vidim, ze aj vy ste skorpion, tiger - asi je to osudom, karmou alebo neviem cim. Ja sa nebojim, ze budem sama - vzdy som mala aj si myslim budem mat okruh rodiny, priatelov, ktori ma budu mat radi aj budem moct s nimi byt. Problem je v tom, ze viem, ze nie som schopna zit s muzom ako s partnerom a tiez viem od mala, ze nechcem deti. Je mozne som som asexualna.

08.11.2011 - 11:17 | Filtr
(Štír) jednoducho » Glimmer Man
Pokusim sa odpovedat, ale neskor.
08.11.2011 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem sice "děvče", ale všiml jsem si, že máš lunu ve vodnáři.

astrologií už se moc nezabejvám, takže jen v kostce z pohledu astrologa:

luna obecně je nositelkou mateřství, mateřského principu, citu, rodiny,zázemí.

máš ji ve vodnáři, s tím se pojí kvalita urana. princip obracení věci naruby, boření starých, zažitých pořádků, zvyklostí.
často až stylem anarchie, vzdoru.

v kombinaci s energií štíra (a pokud není v radixu jinej příznivej vliv), to může bejt důvod netradičního prožívání témat sexuality a mateřství.

O nic nejde, citovýho invalidu z tebe určitě nikdo dělat nebude, jestli to ty sama necejtíš jako problém, pak je to OK :1:

ale že to takhle máš, není "úplně náhoda.
ale to asi sama dobře víš..:++
08.11.2011 - 11:46 | Filtr
(Štír) jednoducho » Glimmer Man
1. Nie nehladam si nezavazne vztahy a uz vobec nie na sex brrr.
2. Nadviazala som mnoho vztahov, nikdy som nevydrzala dlho s muzom chodit, ak sa schylovalo k prehlbeniu vztahu k prehlbeniu lasky a nedajboze a intimnosti, to bol pre mna impulz - ihned vsetko zbalit, ukoncit - samozrejme citlivo, ale zaroven aj jednoznacne. Ide uz o mnoho rokov, prakticky od dospelosti, potom som mala cele desatrocne pauzu, teraz ma zase to chytilo - skusat, ale je to stale rovnake, s rovnakymi reakciami. Po ukonceni vztahu mi odlahlo.
3. Zdielanie intimity, vlastneho tela je pre mna ponizujuce a nizke. Niezeby som sa hanbila za svoje telo, vyzliect a podobne, ale samotny akt vzbudzuje u mna velke ponizenie. Nie som vynimocna, ani dolezita. Je to skor o nekonecnom odpore, strachu, ponizeni.
4. Zly - strach, obavy, naroky, krik, bitka. Po prve som som nechcena, len som sa pritrafila a po dalsie chcel chlapca.
08.11.2011 - 11:49 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » jednoducho
Takýchto žien je viacej ..V astrológii sa vôbec nevyznám, tak len z pohľadu obyčajného človeka - je to v poriadku, pokial ti to nevadí a netrápi ťa to. Nikto neurčuje, kto má s kým žiť, koľko partnerov máš mať za život, koľko v posteli, koľko na papieri, či je to normálne alebo nie, si určuješ sama.
Poznám X žien,, čo žijú samy a sú usmiate a spokojné. Poznám muža čo tuším 10 rokov nemal vážnu známosť, krátkodobé romániky nevyhľadáva a je spokojný..Ani náznak frustrácie. Ako to robí je jeho vec. :17: :74: :68:
Prajem veĺa šťastia a život nerušený žiadnymi predsudkami .. :15:
08.11.2011 - 11:51 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Glimmer Man
Pokial dobre vidím, tak sa pýta, či sa nájdu ešte takí, ktorí nemajú chuť s niekým žiť pod jednou strechou..
Nevidím žiadnu otázku, ako z toho vyjsť, ako sa dá tomu pomôcť a ako sa zbaviť nejakej frustrácie .. :23: :41: :21:
08.11.2011 - 11:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jednoducho
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jestli to máš takhle a jestli to cejtíš jako problém ( z příspěvku mi to není uplně jasný, spíš to zatím zní jako konstatování, než že by ti tenhle stav vyloženě vadil)..

..tak se skoro vsadím, že za tímhle je daleko hlubší téma.

jak to má se vztahy mamina?
jak fungovali rodiče?

dobře s těmahle hlubokýma tématama, u kterých jakoby nevidíme co je jejch důvodem, pracuje regrese enbo rodinné konstelace..

hodně štěstí. :17:
08.11.2011 - 11:55 | Filtr
(Štír) jednoducho » Buh je tlak
Velmi dobry postreh s tou Lunou vo Vodnarovi, tam je pes zakopany ako sa ludovo hovori. Ozaj mam prevratene zmyslanie nez ma mat zena - o oblasti partnerskych vztahov a materstva urcite. Viem, ze je to moja karma, ktora je nezmenitelna. Pravdu povediac mne dieta ani muza netreba, ale tlacim sa do konvencii a istych ocakavani, ktore su na mna kladene, teraz uz len zo strany zijucej mojej matky. Sexualitu podla jednej odbornicky tiez nemam akosi v poriadku, ja som som to odjakziva vedela a citila, ona to definuje ako asexualitu. To neznamena, ze neviem lubit platonicky, nemam cit, neviem si vychutnavat zivot a vsetko... len jednoducho tam nepatri intimita mojho tela s telom muza a tiez velky strach, odpor mat vlastne dieta.Ako inak viem si to pekne odovodnit - stroskotane a nevydarene vztahy velkeho mnozstva zien v realnom zivote, strach z vychovy a zvladnutia veci okolo deti, bola by to pre mna nadmerna zataz, strach, ze budem dieta niekam tlacit alebo presviedcat, aby bolo podla mojich predstav... Skratka nechcem nikomu ublizit - ani sebe, ani nejakemu muzovi a nedajboze uz dietatu. Viem a mam nazor taky, ze ludsky zivot je utrpenie a najviac vedia ublizit najblizsi, s ktorymi sme viazani rodinnym,emocionalnym putom... Ja som tak stastna, ze dnes je kopu single zien, ze nikto na nich nepozera ako na chore, neschopne a nestastnice, ktore nemaju manzela a deti. Aj ked je to tazke.
08.11.2011 - 11:55 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86 » jednoducho
Tak pokud Vám to takto vyhovuje, tak je to v pořádku. Pokud byste ovšem být sama nechtěla a přesto jste, pak je potřeba se pokusit s tím něco dělat :3:

Přeji krásný den a ať se Vám daří! :1:
08.11.2011 - 11:59 | Filtr
(Štír) jednoducho » L.u.c.i.e86
Mne to vyhovuje. Skor to nevyhovuje napr. mojej matke, je to o jej ocakavaniach, ktore nesplnam, ale to je jej problem.Aj ked sa neda tvarit, ze sa ma to nedotyka.
08.11.2011 - 11:59 | Filtr
(Beran) prdlik
a nenapadlo te,ze jsi trebas lezba? jako vazne :25:
08.11.2011 - 12:00 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » jednoducho
Na tieto otázky musí každý čo sa trocha vyzná v ľudskej psychike vidieť hned odpoveď už v tom úvodnom preslove :1:
Kto sa hrá na to, že mal bezproblémové detstvo, nestretol sa so žiadnym milostným záchvatom, nebulil ked dostal milostného padáka, vždy mu všetko išlo ako po masle, lusknutím prsta hladal a našiel - len preto že chcel :1:
pôsobí na mňa skôr ako mimozemšťan, človek bez skúseností alebo človek čo sa bojí odkryť svoju pravú tvár ..
Ty si mala detstvo ťažšie, preto tie bloky zrejme, lenže to žiadne "návody" :4: v diskusii určite nevyriešia ..
To čo popisuješ je zložitejšie, ale pomôcť sa dá a bola by si prekvapená, ako veľmi by sa ti mohlo všetko zmeniť
Netušíš, ako by si mohla ďalší život viesť plnohodnotne, s radosťou z vychutnávania si pôžitkov sexu atď..
Všetko má svoj význam, aj tvoje ponímanie sexuality a vzťah k mužom, ale nikde nie je napísané, že si prišla na tento svet s nemenným programom a nedajbože s programom akejsi trpiteľky .. :43:
Ak chceš, napíš mi do vzkazníku .. :74:
08.11.2011 - 12:02 | Filtr
(Štír) jednoducho » Zornička
Tak pekne a rozumne pisete. Je to tak. Okrem toho, ze som naucena plnit priania inych som aj plna predsudkov, ktore aj napriek vzdelaniu prelamujem pomaly a postupne.
08.11.2011 - 12:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Zornička
... a stejně tak já nepsal žádnou otázku, kterou bych se tě chtěl na něco zeptat. Až se tě budu chtít na něco zeptat, poznáš to na 100%. :2:
08.11.2011 - 12:06 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86 » jednoducho
Skutečně Vám to takto vyhovuje?
08.11.2011 - 12:06 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » L.u.c.i.e86
Ked som mala 25 tak ma ani nenapadlo sa s nejakým galánom viazať..Moja slobodienka mi bola nadovšetko. Každý si môže vybrať čo mu vyhovuje. AJ ked som nemala problémy s odporom a strachom a s mužmi celkovo - práve naopak - aj tak predstava, že budem s jedným chlapom tráviť čas bola nemyslitelná ..Tá nuda :41: :14:by ma zabila ..To sa postupom času zmenilo tak, že čo som v 25 tke vyhlasovala ako nemyslitelné, som za 10 rokov videla ako niečo krásne, úžasné a super a plná očakávaní, elánu a pozitív som sa podla toho zariadila.
Tak sa prirodzene človek mení a tak je to správne .. :74:
A všetky univerzálne rady sú na prd .. :4: :117:
08.11.2011 - 12:07 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Glimmer Man
Aby ti ten jazyk nezhorel .. :4: :14: :34:
08.11.2011 - 12:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » jednoducho
Děkuji. Vždycky je dobrý vědět to od tebe, než domýšlet, proto jsem se ptal...

Tak si dovolím ještě jednu, řekněme hlavní otázku: Proč to zkoušíš?? Jak jsi naznačila, je tam i trochu očekávání matky, ale na to ty kašleš, jak jsem se dočetl. Tak proč se tedy snažíš, co tě k tomu vede?? Co je tvým přáním, které tě k tomu nutí??
08.11.2011 - 12:12 | Filtr
(Štír) jednoducho » prdlik
Ale napadlo, mam v tom jasne, ani so zenou nechcem zit a zdielat svoje telo.
08.11.2011 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přesně..

na některý věci člověk potřebuje uzrát.

některý víno zraje dlouho a o to je pak sladší, jiný rychleji, bouřlivějc.

a každá réva taky zraje z trochu jiný půdy..

mám osobní zkušenost s tím, když rodiče začnou tlačit, že už je čas na dítě, etc..

není to dvakrát příjemný, ale nejlepší cesta je podle mě brát to s humorem..

já vždycky říkám máti: neboj, až se budu ženit, dám vědět. a jestli chceš vnouče, půjč si od sousedů.. :1:
08.11.2011 - 12:15 | Filtr
(Štír) jednoducho » Glimmer Man
Utiect od matky, osamostatnit sa, ona ma berie ako za sluzobnicu, ktora je povinna plnit jej rozkazy, lebo nemam rodinu, deti, tak mam povinne sluzit jej zaujmom a zaujmom ostatnych clenov rodiny. Splnit jej ocakavania, ale ta cena je velka - oklamat muza aj seba, ze chcem s nim zit a vsetko co zena musi, nie som schopna dat.
08.11.2011 - 12:17 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » jednoducho
Utéct od matky jde ale i sama, víš?? Prostě odejít, najít si někde byteček a bejt si ve svým a za matkou občas tak akorát přijet na návštěvu. K tomu přeci partnera nepotřebuješ. Nebo myslíš, že ještě nepřišel čas přestřihnout pupeční šňůru a dospět??
08.11.2011 - 12:18 | Filtr
(Štír) jednoducho » L.u.c.i.e86
Mne ano. Ale ocakavaniam matky nie a mozno aj surodencov, ktori maju rodiny, deti.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-200 201-225 226-245
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »