podviedol -tak preco to tak boli ?


26.10.2011 - 23:39
(Beran) liliana1982
podviedol -tak preco to tak boli ?
Zaujimaju ma Vase vsetky Vase nazory. Spravila som hroznu vec, prezrela som si manzelov mobil (hanbim sa za to ),pretoze sa so mnou erozpval uz niekolko tyzden, odmietal ma sexualne, spraval sa neobvikle. Nasla som tam nieco, o com sa mi ani nesnivalo - ako miluje inu, ako jej vyznava lasku, ako sa mi smeju, ze co ja chudera s dvomi detmi a podobne .... planovali si spolocnu buducnost. A tak to praskolo. Nemal ani tolko charakteru aby sa priznal a ospravedlnil a nevadilo mu ani to ze som v tretom mesiaci tehotenstva. A bol to prave on, co mi kazdy den zdoraznoval ako je pre neho rodina posvatna, ako neda dopustit, aby sa na nas niekto co i len skaredo pozrel. On bol ten, co mi pripomonal ake to je dolezie byt v manzelskom zvazku a nemat ziadne afery a podobne nezmysli.Prosim, preco to tak strasne bolole a hlavne tak stale boli ? Ako sa na toto pozerat a prezit konecne spokojny zivot?Da sa vobec zabudnut na krivdu od cloveka, ktoremu ste tak verili ?

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
27.10.2011 - 00:17 | Filtr
(Panna) KB galerie
Mohu asi jen vyjádřit podporu.:62:
Že to bolí mi přijde přirozené a jak si od toho pomoct, opravdu nevím. Snad jen na útěchu mohu říct, že jsem často byla svědkem toho, že všechny tyhle "plány" s milenkami byly stejně jen kecy.
To ale nepíšu proto, abys mu odpouštěla, spíš abys nebrala všechna ta přečtená slova doslova vážně a neužírala se tím, co jsi četla.
Já osobně bych jemu přála, abys mu sbalila kufry a vyexpedovala ho. :47: Až mu všechno dojde, bude litovat.
Tobě bych přála, aby sis našla někoho lepšího. :15:

Drž se, kočko. :62:
27.10.2011 - 00:27 | Filtr
(Rak) almas
:62: :74:Zrada boli,ale nastesti ne dlouho
pokud je to vse pravda tak po case prijdes sama na to,ze jsi se trapila zbytecne,ze za to nestal.A to to ti z celeho srdce preji :27: :17:
27.10.2011 - 05:25 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Zrada bolí a já nevím, co ti poradit.....
Snad jen to, že je potřeba myslet na toho malého človíčka, kterého nosíš a určitě se na něj těšíš...že smutek přenášíš na něj a je teď nejdůležitější, abys byla co nejvíc v pohodě a on se narodil zdravý.....
Přeji ti hodně síly a krásné zdravé miminko, které ti bude dělat jen radost. :62: :35:
27.10.2011 - 07:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je ale vůl :)
že to nemaže...
27.10.2011 - 08:19 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ahoj, jediná rada, kterou ti mohu dát, je taková, na kterou řekneš: "tobě se to řekne...".

Ale jinak to nepůjde. Musíš prostě udělat čáru, odejít, vyřešit a žít dál jak uznáš za vhodný. Žádný užírání nemá smysl. Jestli chceš smutnit, tak smutni třeba měsíc, pak utři slzu a vyjdi do světa zase s úsměvem.

Je to samozřejmě smutný, když máš za manžela podrazáka. Člověk, kterej by tě měl milovat se ti směje do očí a ještě lže, to je opravdu smutný. Ale co se dá dělat. To že si mu pucovala mobil, asi hezký není, ale tím se už netrap, stalo se. Osobně raději budu znát krutou pravdu, než žít ve lži.

Ale jinak je to klasik, kázat o hodnotách rodiny a pak se ani nepřiznat. V překladu ti chtěl říct, že ty musíš být věrná žena a ty musíš dbát všeho todle. Ale jaksi zapomněl, zcela vědomě, na sebe. To je prostě hnus. S někým takovým bych bejt nechtěl, takže bych se sbalil a poslal ho do řiti. Žádný odpouštění a že už to nikdy neudělá. Nikdy už něudělá tak leda to, že si bude nechávat smsky v mobilu...

Jestli se dá zapomenout, to nevím. Asi ne. Ale dá se poučit se a žít dál. A hlavně se zamyslet, kde byla chyba u tebe. Nikdy to není o chybě jednoho ze dvou, když vztah nefunguje... I to, že si někdo najde podrazáka a naletí mu je chyba.

Takže utři slzu, zatlač ego, změň svoje plány, potlač sobectví a začni řešit, jak dál...
27.10.2011 - 08:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30: :30: :30: :74:
27.10.2011 - 09:31 | Filtr
(Beran) liliana1982 » Glimmer Man
Ahoj,
dakujem a nesmierne si vazim co si napisal.
Viem, ze to tak skoro nepreboli, ale ked som to citala uvemila som si, ze nie je o co stat.
Ked si tak vezmem a zhrniem, mam nadpriemerne nadane krasne dieta, druhe bude dievcatko, mam uspesnu firmu a robim to co ma bavi, ani vzhlad nie je na zahodenie a ine pozitivne veci. Musim sa zamerat najme na to a ist dalej.
Este prekonam fakt, ze nie je vela muzov, co by boli ochotni milovat matku s dvomi detmi, ale to necham na osud, poucim sa z minulosti a zamyslim sa samozrejme aj nad sebou.

Dakujem za ranne pohladenie na dusi.
Hned sa mi pije lahsie ranny caj :-)

Prajem ti krasny den
27.10.2011 - 09:39 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » liliana1982
Ahoj, důležitý bude zachovat si duševní zdraví... vždycky si můžeš vybrat, jestli tě to zlomí a zničí, a nebo že ne.

Jsi hezká a úspěšná žena. Neboj se, muž se najde. Jestli bude nějakej milovat ženu s dvěma dětma?? To není na tobě to za někoho posoudit nebo rozhodnout, to si musí ten muž rozhodnout sám. To nech na něm. Pokud nechce, tak nechce, nech ho bejt. Nesnaž se najít nějakýho, kterej nechce a přemlouvat ho, jestli by teda nechtěl, možná někdy..., zaměř se na toho, kterej bude chtít. Lidově řečeno nikdy neřeš, jestli to co nabízíš je dobrý nebo je toho dost, ale vždycky hledej takovýho, kdo hledá přesně to, co nabízíš.

Jen hledej dobře, a rozhodně neber nějakýho jen proto, že nikdo jinej nechce. To si myslím, že nemáš zapotřebí. Ono to spíš bude tak, že jich bude chtít hodně, ale bude to samej obskoč a zoufalec. Těma se ani nezabejvej. Slušný muži taky jsou, jen to chce hledat.

Štěstí je hlavně stav mysli, nenajdeš-li ho v hlavě, nikdy ho nepoznáš... :3: Takže si ho nenech vzít kdejakým joudou a podrazákem.

Držím pěsti...
27.10.2011 - 09:42 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Glimmer Man
:15: napsal jsi to moc dobře
27.10.2011 - 09:59 | Filtr
(Štír) Freja » Glimmer Man
:30: :30: :3:
27.10.2011 - 10:21 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Glimmer Man
:15: :15: :44: :30:
27.10.2011 - 10:51 | Filtr
(Rak) Lubo1uk
To co pises, je silny pribeh. Clovek, o ktorom si bola na 101% presvedcena, ze je na cely zivot zrazu spravi nieco opacne a ty zostavas sama, v chaose svojho smutku, pytajuc sa preco. Bez odpovede zostavas v takomto stave cas, kratsi ci dlhsi a mas pocit, ze zivot je skor trest ako dar.

A je to jedna z najtazsich skusok, aspon je to moj nazor. Predstava o tom, kto vlastne sme je casto mylna.. a rovnako predstava o tom, aky su ostatni. A casto je takyto sok cestou ako si uvedomit, ze vsetci ti... ti prijemni ktorych mame radi...na oko nam pomahaju, nas casom vyuziju, ked dostanu co chcu. A predsa je tu mozno jeden ten, ktoreho som vzdy prehliadala.. mozno prave on je tou cestou :1:


---

Viackrat som pred touto skuskou v zivote zutekal (2x myslim) a vzdy sa mi po case opat vratila v podobnej forme. U Teba to snad bude lepsie :62:
27.10.2011 - 11:00 | Filtr
(Rak) almas » Glimmer Man
:1: :15: :74:
27.10.2011 - 11:36 | Filtr
(Váhy) anyam
Proč hledáme něco, co najít nechceme.....Asi ti budu připadat zlá, ale nikdy za nevěru nemůže jen jeden z páru. Nevěra přichází v momentě když tomu druhému doma něco chybí, hledá jinde. Pokud ho miluješ najdi to co hledal jinde a dej mu to. Bojuj o lásku, dej jí druhou šanci.Odpust sobě, odpust jemu a nevracej se k tomu už nikdy. Pokud ho nemiluješ jdi dál. Je pro tebe připravený jiný partner. Každý člověk kterého potkáme je tu proto aby nás něcěmu naučil, o sobě samých, abychom našli něco nového v sobě. Nakonec z každé bolesti vycházíme posíleni:o) a na každém konci je krásné to, že něco nového začíná. Mysli na dítě, to co ty cítíš, se do něj zrcadlí. Snaž se kvůli němu být v pohodě.Hodně sil
27.10.2011 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anyam
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hezky a pravdivě řečeno.
Ale je to šíleně šíleně těžké.
A i když člověk jakoby zapomene, je to v něm a já říkám, že je otázka času, kdy ta žena potká charismatického muže, se kterým půjde na kafe a dál se uvidí. V hlavičce bude navždy takové to "on se nežinýroval, podvedl mě, tady nejde o nic....".
Tak nebo tak, pokud je důvěra narušena, má vztah puklinu, která nejde zacelit. Vždycky tam bude to, co když.
27.10.2011 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » liliana1982
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ježíš, víš kolik takových chlapů je? Jsi mladá, krásná, budou milovat Tebe i Tvoji součást = děti. Vůbec si o tohle nedělej starosti.
Glimmerovi to fakt myslí :44: :15:. Skvěle to napsal.
27.10.2011 - 11:48 | Filtr
(Váhy) anyam » vlcice.33
Chlapů je, stačí si jen vybrat, ale stejně než se srdíčko zahojí a bude schopno znova milovat to potrvá....O muže nouze není, jak bude připravená, tak jistě příjde.
27.10.2011 - 11:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anyam
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:ano.
Ale dá to fušku znovu věřit.
27.10.2011 - 11:56 | Filtr
(Váhy) anyam » vlcice.33
to určitě, zvlášť když už nerozhoduje jen za sebe, ale i za děti...
27.10.2011 - 12:04 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Glimmer Man
Ano, začni řešit sebe :62: :17:!

Čas všechno otupí, ale bude to ještě trvat, nejvíc však záleží na tvém přístupu, to si řídíš ty sama, jak daleko pustíš své myšlenky a jaké...

Přeju ti hooodně sil a hodně lásky, kterou můžeš i dávat, zvlášť pokud máš děti, bude to snazší (na jednu stranu), protože máš pro koho žít, tak právě kvůli nim...

:27:
27.10.2011 - 12:05 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » anyam
Myslím, že bojovat o lásku, když ten druhej je jinde a dal mi jasně najevo, že o mě nestojí způsobem, že mě symbolicky nakopal do řiti, už nemá smysl.

Druhá šance zní hezky, ale ona je tenká hranice, mezi odpouštěním z lásky a tím, když ze sebe někdo dělá blbce. Odpustit to, o čem píše?? V tom bych vidět spíš deficit sebehrdosti než nějakou odpouštěcí duchovní výši.
27.10.2011 - 12:11 | Filtr
(Váhy) anyam » Glimmer Man
....... Já vím, že bych o svého muže bojovala, on za to stojí, nevzdala bych se ho a neuvolnila cestu. Záleží co paní cítí, co paní chce.
27.10.2011 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pravdu, ona je nevěra a nevěra.
Tady navíc ve 3 měsíci těhotenství. Podle mě, není co řešit. Vztah je i o spolehlivosti.
27.10.2011 - 13:00 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » anyam
Ono je taky otázka rozdílu, jakej je tvůj muž a jakej je její. Kdyby tvůj udělal to samý ve stejný situaci, pořád by stál za to, abys o něj bojovala??
27.10.2011 - 13:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jo,asi holt ten lilianin nebude žádnej usedlej rodinnej týpek.
Macha holky přitahujou i na tu výrobu dětí kvuli silnějším genům,ale vychovávat je s nima jde pak blbě...
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-82
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »