Nevim co si myslet..


30.09.2011 - 06:45
(Blíženci) Hannnnniii
Nevim co si myslet..
Ahoj,mam za sebou dvoumesicni vztah- vim ze to je moc kratke na to abych to resila tady,ale patlam se v tom a potrebuji nejake nazory,at si to alespon srovnam v hlave.Vse bylo super,klapalo,znala jsem se s pritelovo rodinou,bral me snad na vsechny jeho akce s kamarady atd,casto se vidali,vse super..kazdy rikal jak vypadame zabouchle a skoro nas prosili at toho cukrovani nechame:) Posledni tyden to bylo zvlastni,moc se neozyval a par dni jsme se nevideli,bala jsem se co prijde..Ale ted v pondeli jsme se sesli a vse v pohode, hrozne mluvil, nadsene rikal zazitky, zadny problem.. Pritom bylo i nekolik zaminek mi to rict. Domlouvali jsme se na uetry ze tam prespim,a ve stredu vecer jedna akce kam mame jit..Porad nic.Druhy den jsme se navic ani nesesli az vecer, ale i pres den, me prizval, zase jsem za nim jela, vse uplne v pohode, objimal me, drzel za ruku..Ptam se ho jestli plati ze u neho spim,on jasne ze jo..Pak jsme u nej,usiname a zacne to.Ani mi to nedokazal rict,musela jsem se ho ptat co se deje..pry do me neni zamilovany.Ze musi mit u holky dojem ze to bude nafurt a to tady nema..Ale ze me ma hrozne moc rad,3 roky nikoho nemel,az se mnou mu to stalo za to,vse klape,je mu se mnou dobre..Chtel mi to rict uz to pondeli ale nedokazal to..ze jsme si hezky povidali a bylo to hrozne fajn..Coz nechapu proc se na to uterni spani aspon na neco nevymluvil..A u te stredy ze to plati, a "prosim prijd"..Ptala jsem se jestli se mu uz aspon ulevilo kdyz mi to konecne rekl,a on ze vubec,ze je mu ze sebe hrozne.Celou dobu me drzel za ruku,hladi,porad neco.Objimal..A nejdivnejsi bylo,ze jsme sli pak spat,a on me normalne obejmul,daval pusu na celo,do vlasu,na siji..A takhle usinal?Jako kdyz sme spolu chodili..Rikala jsem si ze to bylo jen tim vecerem, ze jsme byli "namekko", ale rano to same,hladil po vlasech,pak chytil za ruku a drzel asi hodinu a hladil..Pak jsme se loucili a on ze me chce porad vidat,coz vim ze jsou obvykle reci,ale zase se ptal na tu vecerni akci a pak daval urcite terminy a podobne..A pak si jeste vyzadal pusu.Nechapu to..Vim od sebe ze je tezke se rozejit,ale kdyz uz se mi to povede,ulevi se mi.Urcite bych to radsi rekla nez abych si domlouvala prespani..(a nebylo to kvuli sexu-vubec nic na me nezkousel). A nemela bych pak potrebu se tulit celou noc a rano..Ten vecer jsem na tu akci samozrejme nesla a nemam v planu ho ted kontaktovat.Muzu mu hrozne vyhovovat kamaradsky, kdyz hned chce domlouvat akce abychom si byli na blizku-ale co pak to divne chovani? A nevim- prijde mi divne to tak moc resit po 2mesicich. Ja bych taky neporhlasila ze spolu "budem nafurt". Ze se to tak moc resi kdyz se splnuje to ze se mame radi a je nam spolu hrozne fajn.Dekuju za reakceH.

Řazení:
30.09.2011 - 07:03 | Filtr
(Beran) Jarda.z1
Za normální situace bych ti odpověděl. Ale pokuď takhle začíná blbnout, šel bych od něj pryč. Těžko poradit. Tak se drž.
30.09.2011 - 07:07 | Filtr
(Blíženci) Hannnnniii » Jarda.z1
Dekuji moc za jakkoukoliv reakci. Vim ze by to pro me bylo nejlepsi, jen mam z toho v hlave takovej zmatek, ze ani nevim co si o tom celem myslet- a tim vic to cloveku vrta hlavou:(
Dekuji
30.09.2011 - 07:10 | Filtr
(Beran) Jarda.z1 » Hannnnniii
Neděkuj, nemáš zač, neradi vidím, když je někdo smutný. Zkus se zamyslet chladnou hlavou, mohly by se některé otázky vyřešit velmi rychle. Sám asi neví co chce, dej tomu čas a uvidí se.
30.09.2011 - 08:38 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Pán má nejspíš nějaký problém s holkama. Pořád mi leze na mysl, že je na kluky a zatím si to ještě nepřipustil a tak to zkouší s holkou a v hloubi duše ví, že to není ono. Nebo nějakej jinej problém, jako že měl nějaký představy o ženách a zjistil, že je všechno jinak. Tři roky neměl holku a předtím jo, nebo taky nic?? Kolik mu je??

Nicméně jedna věc je jistá. Pokud máš nějaký představy o vztahu a nějaký potřeby, který by měl vztah naplnit, musíš si najít takovýho partnera, kterej je bude naplňovat. Ne kdejakýho fešáčka a snažit se v něm vidět toho správnýho. Toho správnýho si musíš najít hotovýho. Pokud tenhle nevyhovuje, nedá se nic dělat, ale musíš hledat znovu a neztrácet čas s někým, kdo neví. Musíš najít někoho kdo bude vědět a bude chtít bez váhání.
30.09.2011 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co si myslet taky nevím,protože nejsem ty,ale kdybych měla podobný problém,vyřešila bych ho rozchodem.Nechtěla bych,aby mě někdo jenom utěšoval,že mě má moc rád,ale že necítí to co by asi cítit měl,k čemu je to dobrý.Tak ať si najde někoho u koho bude mít ty pocity,které očekává a já se zařídím tak,jak to bude vyhovova zase mě. :27:
30.09.2011 - 14:21 | Filtr
(Blíženci) Hannnnniii » Glimmer Man
Predtim mel 3rocni vztah, plny rozchodu, navratu... Pak tri roky s nikym, ale byly to spis takove ty uletove zalezitosti, jen s nikym nechtel chodit. No a pak byl se mnou, a byl to super vztah, nic nechybelo. Je mu 25.
Asi jo. Dekuju. Musi to ted jen nejak prebolet- tak se snazim pochopit. Nejak se s tim uz smiruju, ale plno nepochopenych otazek mi skace v hlave porad,no..
30.09.2011 - 14:22 | Filtr
(Blíženci) Hannnnniii » Jarda.z1
Urcite, nemam ted v planu ho kontaktovat, a jak me tahal hned na tu jejich vecerni akci a i prosil, taky jsem tam nesla.. Me by to zbytecne bolelo, a on se nejak rozhodl, tak at si ulezi v hlave jaky to je beze me a rozmysli si jak mu to vlastne vyhovuje.
30.09.2011 - 14:25 | Filtr
(Blíženci) Hannnnniii » bubobubo
Asi mas pravdu, dekuju. Tak my se rozesli no, jen nemam rada tyhlety divadla okolo kdy clovek pak je zbytecne zmateny.. Pokud je rozhodnuty, at to rekne a nedomlouva se mnou nadsene na dalsi dny akce, vcetne prespani. A pokud uz to je joo srab, at se aspon vymluvi. A kdyz se rozejdem, a uz tam spim, prijde mi i mnohem normalnejsi se rozumne sebrat a byt v jine mistnosti, nez se cely vecer a rano tulit, a ke konci si rict o pusu a chovat se... normalne jako kdyz jsme spolu byli.
Ja taky nevim, hlavne takove veci po dvou mesicich.. Nevim. Diky za nazor :) :27:
01.10.2011 - 09:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky mam pocit ze je na kluky

dotyk a hlazeni potrebujeme vsichni, nezavisle na pohlavi, spousta homosexualu ho od rodicu nikdy nezazila, tek se nedivim, ze je pro nej tezke se toho vzdat, zaziva to mozna uplne poprve..

navic gayove casto zeny uplne zboznuji a obletuji, maj hodne emoci a nechtej babu vyuzit jen na sex :4: na to se lecktera romanticka slecinka nachyta..

cukrovani a cvrlikani neni vztah

srovnej si, co od muze v zivote chces
01.10.2011 - 09:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hannnnniii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nenamlouvej si, ze vam v tom vztahu nic nechybelo

chybelo tam toho zrejme hodne..

pokud mel i on predtim vztah plny rozchodu a navratu, zrejme tam TOHO hodne chybelo i predtim..

ma asi takovy scenar: EMOCE ANO, VZTAH A SEX SE ZENOU NE

kdyz dojdou emoce, vratim se, kdyz dojde na vztah kde mam byt muzem, odejdu..
01.10.2011 - 09:23 | Filtr
(Býk) player
Zkusím jiný pohled.


Znám to - po x té.Mám radar.Když se seznámím s holkou a pak s ní vlezu do ložnice,ráno už vím,jak dlouhou má náš vztah perspektivu.Někdy ochladnu ihned,jindy ale randím dál a s chutí.
Proč?

Protože jediný,co máš doživotně je život.Zamilovanost je šalba.

Teda - abys pochopila,důvodem práce mého radaru není kvalita první prožité noci,páč holky nikdy nevydají svá tajemství hned (a někdy vůbec nikdy),ale hlavně - zjistím,jak mě s tou dotyčnou baví mluvit.Zda má očem a zda mě to zajímá.

Jemu se mohlo stát totéž.Nadchnul se pro tělo,ale patrně vycítil,že na lásku potřebuje buď jinej level nebo jinej typ.

Není to prdel se zamilovat do holky tak,abys byl myšlenkama stále u ní.V pubertě č.1 to jde,ale v těch dalších pubertách už vášeň udržuje protikladnej rozum v jistých mezích.

Takže - máš 2 možnosti:
1. ano,chci být tvoje milenka a až mě nebudeš chtít,tak mi to řekni,beru v potaz že je to do času.
2. sbohem a šáteček

(Ještě existuje malá šance,že se ty duše nakonec spolu dotknou a splynou,byť on to nyní nepřipouští.I to je důvod,proč já ve pololáskyplnejch vztazích pokračuju - jeden nikdy neví a život je jedna na sebe navazující řada paradoxů.Asi tak. :15:)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »