Už nevím...


17.08.2011 - 23:39
(Býk) Misswonderful
Už nevím...
Poraďte mi, už nevím co mám dělat... Jde o to, že pořád řeším jeden a tentýž vztah se svým přítelem-ex přítelem. Hodně jsem mu v minulosti ublížila (jak říká on). Já si myslím, že jsem si spíš potřebovala ujasnit věci, které bych bez toho dneska nevěděla. Jak se říká - zkusit něco, abych věděla, že to nechci. Několikrát jsem ho opustila a pak se k němu vrátila. Známe se už asi 4,5 let a dnes vím, že on je opravdu ten pravý, vím že s ním chci být a miluju ho. Rozumíme si ve spoustě věcech a zároveň jsme protiklady. Ale teď už zase On neví, jestli chce být se mnou. V tomhle "offline stavu" jsme už asi 2 roky, střídavě oblačno. Ale oficiálně spolu nejsme. I když si píšeme, jsme v kontaktu, skypujeme si, nechce se se mnou nikde ukazovat. Myslím si, že jsem mu už dala dostatečně najevo, že ho opravdu chci. Ale on se pořád nemmůže rozhoupat. Já na něj pořád "čekám", on se obalil prací a studiem, takže se vídáme prakticky jednou za 3 měsíce. Jsme taky každý z jiného města a v jiných městech studujeme, takže kdybychom chtěli obnovit vztah, museli bychom to řešit už nějakým společným bydlením a podobně. Ale prostě se posunout! A mě trápí ta jeho nerozhodnost. On je Kozoroh, já jsem Býk. Chci to rozseknout, vědět, jestli je On schopen mi odpustit a jít se mnou znovu do plnohodnotného vztahu, nebo vědět, že ty staré rány mi nikdy schopen odpustit nebude a já budu muset opustit staré a jít dál!!! Ale miluju ho, bude to bolet. Když se ho zeptám, co ke mě cítí, tak mi řekne, že mě má rád, ale že mě asi nemiluje. Tak co teda? Jakou máme naději? Karty mi říkají, že mám čekat, že mám být trpělivá a že to bude v pohodě. já mám proto pořád naději že se to spraví a bude to zase jako dřív. Ale nevím. Čekám na něj opravdu už dlouho, ale on prostě nějak nemá potřebu to řešit. Nebo to neumí řešit... Achjo... :9: :9: :9:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
18.08.2011 - 07:06 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ahoj,

Myslím, že ta jeho nerozhodnost znamená, že se snaží najít nějakou jinou a tebe si drží v záloze pro krajní případ, kdy se mu to nepovede. Taky je dost možný, že to je posera a nechce se mu ti narovinu říct, že je konec a tak čeká, kdy na to přijdeš sama. Jistý je to, že pokud je to duševně alespoň jakžtakž zdravej jedinec, tak pokud by o tebe stál, tak s tebou hned bude, pokud bude mít možnost. Takže dle toho soudím, že už o tebe nestojí.

A popravdě řečeno, ani se mu nedivím. "Já si myslím, že jsem si spíš potřebovala ujasnit věci, které bych bez toho dneska nevěděla. Jak se říká - zkusit něco, abych věděla, že to nechci." To je taková výmluva o ničem a nicneříkající. Když si to přeložím z výmluvštiny, tak jsi zřejmě měla problém s věrností a nechala ses obskočit či jsi hledala pobavení s jinejma frajerama. No a ona důvěra se lehko ztrácí a těžko znovu nabejvá. A bez důvěry není vztah dobrej. A víš jak se říká, zklamala jednou, zklame zase. Je na místě, že ti nevěří, nedivím se mu. Ono řešit problémy v partnerství s jinejma chlapama a ne s partnerem, taková osoba není moc dobrá pro nějakej dobrej vztah.

Takže se holt budeš muset podívat realitě do tváře. Kdyby o tebe stál, tak to poznáš tak, že spolu už dávno zase jste. Takže o tebe prostě nestojí. S tím se prostě musíš smířit, zamyslet se nad sebou svoje chyby v dalším vztahu neopakovat.

"Člověk by měl poznat, kdy prohrál..."
18.08.2011 - 07:17 | Filtr
(Blíženci) jujda
Neplakej :74: Já být tebou tak se podívám kolem sebe, přece není jedinej chlap na světě a celkově je tu tak krásně :3: Já bych asi neztrácela čas čekáním na někoho, kdo o mě nestojí. Zvlášť když ti sám řekne, že tě asi nemiluje. To bys taky mohla čekat celý život. Místo toho, radši začni žít, než ti život proteče skrz prsty. A tím, že se stále upínáš na něj, tak se do tvého srdíčka ani nemůže dostat někdo jiný, kdo by za to stál a hlavně, kdo by o tebe stál. A byl si tím jistý.
18.08.2011 - 07:30 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
V podstatě souhlasím s tím, co Ti tu napsal Glim.. Jinak, pokud tě vidí jen jednou za 3 měsíce a je v pohodě, tak bych řekl, že už Tě nemá ani rád... :19: Už Tě jen registruje, jako něco minulého, co kdysi bylo dobré... Na Tvém místě, bych tenhle "vztah" opustil a ukončil a zaměřil se na výběr partnera v Tvém okolí s kterým budeš ten vztah opravdu spoluprožívat a sdílet (výlety, procházky, kino, divadlo, sex atd.) a to několikrát týdně, ne jednou za 3 měsíce... :44: Hodně štěstí a hlavu vzhůru! :3: :29: :15:
18.08.2011 - 07:33 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » jujda
A hlavně nečekej a nespoléhej na to, že to, co máš v životě dělat a jak se rozhodovat, bude ve vyložených kartách.... :37: :27:
18.08.2011 - 08:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Nebo to nechce řešit, protože je to pro něj uzavřené. Má tě rád, ale nemiluje? Ráda mám třeba i svoje domácí zvíře. Kašli na to, přestaň se v tom hrabat, odřízni se od minulosti. Podle mě jenom ztrácíš čas. Jo a na karty bych se vykašlala, tam ti může vyjít to, co tam chceš mít :17: :74:
18.08.2011 - 08:47 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Mici Angóra
Ja bych se odriznout mozna i chtela. Ale drzi me to porad. On je proste zivotni laska, osudovy partner a ja si to podelala. Vyresene to taky podle me nema, neni to tak ze by mi vubec nepsal, i tak je porad zarlivy, pta se kam s kym chodim takze lhostejna mu taky nejsem. Ja mu proste nerozumim. Porad mu davam cas, rika ze potrebuje cas, ze nevi. Ale nechapu na co. On se neridi tim, co citi, vsecko potrebuje promyslet... Nevim, jestli jsem dost silna na to, abych se od nej odpoutala. Myslim, ze uz se znovu tak nezamiluju. :8:
18.08.2011 - 08:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
mám proto pořád naději že se to spraví a bude to zase jako dřív.

Jako dřív ? Tak, jak jsi to popisovala ?

"......zkusit něco, abych věděla, že to nechci. Několikrát jsem ho opustila a pak se k němu vrátila....."

Moc se nedivím, že po tom zrovna neprahne :3:
18.08.2011 - 08:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Misswonderful
Ale určitě zamiluješ, neboj. Ale nejdřív si podle mě musíš tohle vyřešit. A tys mu byla nevěrná? Páč když teda zmiňuješ ty znamení, tak podrazit Kozoroha není žádná sranda :3: Možná fakt "neví", ale já bych dala přednost chlapovi, který 1) ví, 2) vztah s ním není zatížen blbou minulostí, případně zradou. A tu sílu odpoutat se v sobě máš, nepochybuju o tom. Časem to povolí, neboj, já jsem taky myslela, že se nikdy nevzpamatuju a povedlo se. Držím palce! :17: :74:
18.08.2011 - 09:02 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
"Bych se možná i chtěla" - koukám, že rozhodnost není tvoje silná stránka.

Není životní láska ani osudový partner. To si namlouváš. Kdyby byl... musím to psát?? :3:

Kdo říká, že neví, ten nechce. Ale je zajímavý, že se ptá a špízluje co kde s kým děláš nebo neděláš. Asi je v tom hledání nový holky dost nešikovnej a trochu sobec. Chce vědět, jak na něj čekáš a myslíš jen na něj. Proč by se měl vracet k holce, která bude kukat s jiným klukem, zatímco on přemejšlí?? Ty dolejzáš a ona je na koni. To se mu líbí.

Teď si představ, že se k tobě vrátí?? JAK by se k tobě vrátil, co myslíš?? Jako rovnocennej partner, nebo jako někdo, kdo tě má v hrsti a v šachu?? Jak by vaše partnerství vypadalo, co myslíš???
18.08.2011 - 09:04 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Mici Angóra
Ja mu nebyla neverna, on si to jenom mysli. Ja se s nim proste jenom rozesla v dobe, kdy to neunesl. On tvrdi, ze to bylo v dobe kdy me nejvic potreboval. Popravde, chtela jsem ho mozna trosku zmenit, postavit ho na vlastni nohy, protoze byl na me strasne moc zavisly. To se mi do urcite miry podarilo...

Nevim, jestli v sobe najdu tu silu to ukoncit, kdyz tady porad ta nadeje, ze se to jednou spravi, je. Nevim, jestli ja mam byt ta, ktera to rozsekne. Potrebovala bych, aby to udelal on. :24:
18.08.2011 - 09:11 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Tak to jsem se potom spletl... Smím se tedy optat, co bylo důvode rozchodu??
18.08.2011 - 09:11 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Háňa*
tak proč mi nemůže říct, že už je konec??? proč ke mě nemůže být upřímný? proč mi vola, proč mi piše? nebo ho ke me pouta jenom minulost (ta hezka)? :( on tvrdi, ze se pres to prenesl. na co teda porad potrebuje ten čas? proč pořad řika, že nevi? proč se neřidi tim, co citi? lhostejna mu nejsem......
18.08.2011 - 09:14 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Glimmer Man
Duvod k rozchodu.. Jak to rict. Proste on byl muj "prvni" a ja proste nevedela, jestli uz je to nafurt, bylo to po 2 letech. Bala jsem se ze mi nekde neco utika, co kdyz on neni ten pravy... No tak uz to vim.
18.08.2011 - 09:14 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
"Milujeme-li něco, nechme to odejít. Vrátí-li se to, je to naše. Jestli ne - nikdy to naše nebylo..."
18.08.2011 - 09:16 | Filtr
(Beran) Háňa* » Misswonderful
Proč pořád říká, že neví - nehledej v tom vědu - protože NEVÍ :44:
- to je taky upřímnost. Když nevím, řeknu prostě nevím :3:

Proč nemůže tohle, tamto - třeba může, nechce, nevíme - prostě dělá to, co má zrovna potřebu dělat - stejně tak jako Ty - třeba taky zjišťuje, co nechce, apod.

Tak ho nech být a uvidíš, co přinese čas. Až bude vědět, jistě ti řekne :3:
18.08.2011 - 09:16 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Glimmer Man
jo ja vim.. Jenže ja mam prave pocit, ze on se VRACÍ!
18.08.2011 - 09:16 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Bylo by fajn to říct upřímně a narovinu. Tohle je zase nic neříkající. Těžko se pak reaguje, když musíme hádat. A ještě hůř se reaguje, když hádáme špatně.
18.08.2011 - 09:17 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Máš, nebo chceš mít??
18.08.2011 - 09:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Misswonderful
Tak já vím, že se mi to kecá, když v tom nejsem citově zainteresovaná, ale podle mě takové slepování je na nic... :17: Znám jeden pár, sice to není stejné, ale byli spolu 14 let, po 10 letech se brali, on jí každých pár let říkal, že si není jistý, jestli s ní chce být, ji to zraňovalo, ale vždycky to nějak udrželi, on si "zkoušel" jinde paralelně, jestli by mu s někým nebylo líp, zjistil, že nebylo a když jí naposledy řekl, že si není jistý, jestli spolu mají být a mít dítě a že si to potřebuje rozmyslet, tak ho vykopla z domu. On byl 2 měsíce odstěhovaný, pak zjistil, že ji chce a ona mu řekla, že ale ona už nechce, ať se nezlobí. Podle mě je to dobře, že to ukončili, protože na partnera, který si každých pár let přestane být jistý a ještě mi to cpe, bych se vykašlala. Prostě člověk, který opustí partnera a jde něco někam zkoušet musí počítat s tím, že o partnera přijde a to je podle mě tvůj případ :8:
18.08.2011 - 09:19 | Filtr
(Blíženci) jujda » Misswonderful
Promiň, ale je to taky snad tvůj život a proč to rozhodnutí necháváš na něm. Přece je důležité co chceš ty. Tohle je od tebe trošku pohodlné...a zbytečně si to prodlužuješ. Vážně mi taky přijde, že tě má kluk jen v záloze a koukám, že si tě i pěkně hlídá. Od něj to je sobecké a tobě to taky moc nevyhovuje, ne? Proč a na co čekáš? Jemu se to takhle přece hodí, proč by toho nechával, dokud nenajde jinou? Takhle tě má hezky na háku a může si s tebou hrát jak on potřebuje. Měla by sis s ním promluvit a rozhodnout se i sama v sobě, jak to chceš. A myslím, že životní partner se takhle nechová. To si jen ty namlouváš, co se ti hodí a omlouváš to. Zkus se na tu situaci podívat střízlivýma očima a možná zjistíš, že sis z něj vytvořila ideál...A bojíš se o ten ideál přijít. Ale on je chlap s klady i zápory, jako kdokoli jiný. Možná kdybyste spolu byli a vídali se běžně, tak by sis toho víc všimla, že ti zas na něm něco vadí. Vždyť ani tenkrát se ti něco nezdálo. Myslíš, že se snad něco změnilo? Nezapomínej, že chlap se kvůli nikomu nezmění. Leda sám kvůli sobě...
18.08.2011 - 09:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » jujda
:30: :30: :30: :15: :15: :15:
18.08.2011 - 09:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » jujda
Pěkně napsané, stoprocentně souhlasím :15:
18.08.2011 - 09:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, poselství karet je asi takové- trpělivost tam byla do chvíle- jeho, kdy jste se měla rozhodnout pro něj. Tenhle moment, jste z nějakých důvodů už prošvihla. To co mezi Vámi bylo už je vzpomínka a nyní nastupuje karta, kdy si máte přiznat zrátu a zklamání. Až si projdete touto fází, zjistíte, že můžete hledat dál.Zdravím.
18.08.2011 - 09:46 | Filtr
(Blíženci) jujda » Bergruna
Nebylo by už na čase aby sis o svém životě rozhodovala sama? Nebo se věčně necháš vláčet co řekne on, karty, společnost? Poslouchej své srdce a rozhoduj se sama za sebe. Jen ty jsi odpovědná za to, co se svým životem provedeš. Nebo se pak chceš ospravedlňovat tím, že se to tak má....že to řekly karty, okolí...nečekej a jednej tak jak to sama cítíš. Poslechni intuici a srdce.
18.08.2011 - 09:50 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » jujda
Já snad omdlím dojetím... krásně řečeno. :15: :27:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-68
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »