Rozchod


25.05.2011 - 19:32
(Býk) zipo
Rozchod
Zdravím, jsem v takové situaci. Byli jsem s přítelkyní přes rok, byli jsem šťastní. Ale poslední měsíc byla nemocná tak jsem se neviděli. A když jsem se měli vidět tak bud nemohla, že někam jeli a nebo že to pravě v ten den dostala(bolelo ji to moc).A taky se mě nedařilo v ten čas ve škole.Tak jsem začal říkat, že je to její chyba, že se nevidíme a byl jsem na ni hnusnej, zrovna když mela menstruaci = změna nálad, podráždění. Pak mě napsala, že se chce rozejít. že v tom není nikdo jinej.Taky jí vadalo když jsme byli na skypu, že jsem hrál a moc ji neposlouchal to ji vadilo nejvíc.Tak jsem pro ni vytvořil takový video, kde jsou naše fotky a jak mě to mrzí, že kvůli jednomu blbýmu nepořenýmu měsícu se stalo toto.Jak jsem jí poslal to video.Tak napsala:Ona :pěkné videjkoJá : to jo ale na nic co?Ona : to nwmOna : já fakt nwmJá : jakto?Ona : prostě nechci udělat další chybuJá : však nebojOna : riskovat že zase budu nanervyPak mě zavolala na skypu a mluvili jsem tak 15 minutek se smála a tak. A řekla že to je takový neutrální.Je to dva dny od toho hovoru a ještě se neozvala. řekla že mě nevěří že se změním ale ja bych se fakt změnil, žadna hra mě za to nestoji. jak ji to mam napsat nevite?

Stránka: 1 2
Řazení:
25.05.2011 - 19:45 | Filtr
(Váhy) Turandot
mm,
to chce cas vis, kdyz ztratila v tobe duveru, tak ji behem dvou dnu nenajde..

Jeste k te hre - kdyz s ni volas a pritom hras na kompu, tak ji velmi jasne davas najevo, ze je vedlejsi. Tedy reknu to jinak, kdyz si muz - vnimas 80% veci zrakem, sluchem o dooost mene vis? A to ona mozna nepojmenovala, ale citi to, a laska nemusi nic vedet o intelektu nebo vzdelani. Je prave ze velmi dobre, jestli se ridi intuici, nechci mit vedle sebe tupelo..

Ale zase, postrehla jsem tady jednu hezkou vec u tebe - "kricel jsem na ni, kdyz mela menstruaci". Castokrat se my zeny potkavame prave s hanlivym komentem muzu na nas cyklus, ackoli je to bolestive, neprijemne, taky ty zmeny nalad, vzdyt no neni zadna sranda, vsechno ti prijde lito, ta rozcitlivelost, a nemas se kam zavrit - "schoulit" do sebe, nazrit do sebe,, probolet, proplakat nebo prokricet - zkratka, vycistit si to, musis jit do prace, potkavat tam debilniho sefa, v busu te okukuje nejakej debil, nebo na tebe zle kouka predavacka, ktera te ze zavisti neumi ani pozdravit,, proste, je to jako emocionalni obnazenost, a i kdyz tva pritelkyne casem zapomene na to, ale v te chvili to skutecne padne silene zle. A to je stejne ve vsech vztazich, jestli mas 17 nebo 45, je to smutne. Kazdy mesic bolime takhle nekolik dni, musime fungovat, zvladat stavy, nedat najevo, to je veliky vnitrni tlak, a tuhle skutecnost porad jeste tahle spolecnost velice bagatelizuje.

A to, ze se pak v tom hovoru smala, to znaci, ze ji nejsi nijak lhostejnej,, a neutralni je dobre - dobre, dobre!

Tak se ted vyzbroj trpelivosti, a mozna bys mel podumat nad tim, CO bylo to, co ji zabolelo, kdyz ti neco rikala a ty jsi pritom hral hru na kompu.. A kdyz ti to dojde, a reknes ji to, uvidis, ze to oceni, zda se ze je to hodna holka, a muze te udelat moudrym hochem. Hm? Drzim palce Zipo, obema :27:

Jo a prines ji kytku, obycejnou, klidne z louky, ted je jich plno, moc hezkych, to potesi kazdou z nas :17:
25.05.2011 - 20:03 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Turandot
souhlasím naprosto se vším :15:
25.05.2011 - 20:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš mít holku,která je z tebe nadšená a né takovou,kvuli které se musíš měnit..Promarněnej rok :29:
25.05.2011 - 20:36 | Filtr
(Štír) Svá štírka » funik
Žádná holka nebude z něj dlouho nadšená, když v době menstruace, těhotenství nebo přechodu jí bude nadávat nebo se nebude vůbec zajímat....Nevnímám to jako změnu kvůli ní, ale kvůli sobě. :63:
25.05.2011 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to bude chtít najít ňákou hódně tolerantní :)
25.05.2011 - 21:10 | Filtr
(Štír) Svá štírka » funik
Já si myslím, že je ona tolerantní až dost. Z jeho chování, které on sám popisuje, necítím moc zájmu o ni, spíš sobectví....Přesto mu ona zavolala, mluvila s ním 15 minut a necítí zlost ani nenávist. To je podle mně až dost, proč by měla věnovat víc času sobci, kterému v užívání si života překáží její menstruace?
Ať si pořídí tu nafukovací....ta bude nejtolerantnější a nebude menstruovat, s ní si může užívat, kdy bude chtít a nebude jí ani vadit, že u toho hraje hry :21: :3:
25.05.2011 - 22:09 | Filtr
(Býk) zipo » Svá štírka
Já vím že jsem udělal chybu. Prostě jsem byl vytočenej ze školy. A svaloval jsem na nu vinu ze se nevidím protože ji do toho něco pokaždý vešlo. Jinak jsem takovej nebyl byl jsem na tom ve škole dost špatně.
Nejraději bych ji ukazal, že to bylo jen blby období. Že jsem zase normální jak si mě pamatuje :-(
26.05.2011 - 07:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Kdo lže sám sobě, lže i ostatním. Ty nemáš nejmenší chuť se změnit. Akorát chceš, aby byla vždycky nablízku, když budeš mít chuť bejt s ní. Chceš hrát dál a oba víme, že toho nenecháš.

Fakt je ten, že jste oba trochu nezkušení a nerozumní. Ty ses choval jako sobeckej debil, ktetej se snažil hodit vinu na svou přítelkyni, že o tebe přestala stát. Ale ona o tebe přestala stát, že si začala uvědomovat, že nenaplňuješ její představy. Možná měla přehnaný představy, ale nejspíš si myslela, že jsi někdo jinek. A víš, čím víc s někým jsi, tím víc ho poznáváš a ona za tu dobu přišla na to, že šáhla prostě vedle. Prostě nejsi takovej, o jakýho stojí.

"BYCH se fakt změnil" a "chci se změnit" - cítíš ten rozdíl mezi těmahle větama?? Ty se nechceš změnit. Ptáš se - jak jí to říct. No, asi úplně stejně jak nám, nalhávat jí můžeš co chceš a jestli ti uvěří, dobře jí tak. Ono ani tak nejde o to co řekneš, tlouct hubou můžeš totiž od rána do večera. Ale čin je čin a mletí hubou je mletí hubou. Takže ono ani tak nejde o to, co řekneš...

Další otázka je, proč se snažit o nějakou, která o tebe nestojí?? Můžeš hledat nějakou, která bude hrát s tebou. Hodíte si onlinovku, budete sestřelovat turbamy arabům z hlavy nebo budovat obchodní impérium či hrát karty, to je fuk. Ale důležitý je vzájemný naplnění potřeb. Pokud ty máš potřebu hrát a nebejt u toho rušen, tak si musíš najít takovou partnerku, která s tím nebude mít problém. Otázka je, jak ty uspokojíš (nemyslím sexuálně) partnerku a její potřeby. Leda by´s našel holku, kterou bude těšit koukat se mlčky na hráče...

Tak i kdyby´s to hraní omezil, pak
26.05.2011 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
.. no nic moc ona ..
Ty muzes prestat hrat,verim Ti,zivot je promena,a muzes zit slusne pro sebe a druhe,ale stejne muzes pritahnout labilku,takovou nebrat!
Lepsi je laskyplnna,vyvazena,pozitivni a stabilni partacka! :27:
26.05.2011 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
na mě to působí jako jedno nedorozumění z mnoha nedorozumění ve vztahu dvou lidí

asi se do sebe uzavřela, když jsi na ni vyjel....a rozhodla se to skončit, protože jsi jí to dal "sežrat" v době její zvýšený citlivosti :4:...

vztah je o pochopení jak špatných období, blbých nálad, vyhrocené emocionality z důsledku menstruace nebo uzavřenosti a potřeby být sám na straně druhé :1:

když se máte rádi a budete k sobě ohleduplní...může tu fungovat.. :18:

kecy o labilitě - (jak je zde psáno) nade mnou myslím nejsou úplně na místě.
26.05.2011 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alenamedova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:tohle je přesný! :30:
26.05.2011 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kordelie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A cemu je me vztah fungujici tak,ze ja napisu,ona napise za 2 dny,ja zavolam,ona to nezvedne,pak me zavola za tyden.Ja se chci sejit,ona nechce ci nemuze,ona se chce sejit, a ja co?K cemu me je takova zena??
Nevidim smysl.Vztah musi byt intenzivni,okamzity,laskyplnny a pozitivni z 90% minimalne.Jinak je to naprosto o *****.
Ja mam rad zivot a rad ziju! :27:
26.05.2011 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » St.Fire
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v poho, každej to má nějak...

Ty chceš nekomplikovanost..

někdo si zase libuje v komplikovanosti...a nebaví ho jednoduchost a přímočarost
:3:

žij! :27: :17:
26.05.2011 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kordelie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nekdo? Ze by 99% retardovany populace?! :-)
Tak a ted me muzete zase mucit a bit a posilat na me policii a lekare :-)))
Ano,ziju,ale sam,nemam s kym sdilet,vsichni jsou pomaly,neprimy,negativni a neduverivy.
Takze jsem v troube. :-)))
26.05.2011 - 21:24 | Filtr
(Štír) Svá štírka » St.Fire
Je to zvláštní, ale ty se zastáváš člověka, který chce...a ty taky jen chceš. Níkde nepíšeš, co pro to jsi schopný udělat ty, aby vztah fungval. Čekáš, že se ti bude každá přizpůsobovat? Ona se bude měnit kvůli tobě, a proč? Ona přeci taky má ráda život a ráda žije...Proto tě nemusí vidět kdykoliv pískneš, má taky jiné záliby a kamarády. Vlastně k čemu by ti byla taková žena, že jo? :21:
Ale nemusíš mně brát vážně, já zřejmě patřím k těm retardovaným :61: :2:
26.05.2011 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » St.Fire
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele, hlavně ne labilku :61: :61: :61: :61:

držím palec ať brzy vykoukneš z trouby! na nějakou důvěřivou, přímou, pozitivní a rychlou! :61: :17: :27:

...mučit Tě nebudu :2:
26.05.2011 - 21:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedělej závěry prosim tě,víme prd..Nemenstruuješ? :61:
26.05.2011 - 21:35 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Kordelie
:61: :61: :15:
26.05.2011 - 21:37 | Filtr
(Štír) Svá štírka » funik
Ne, nemenstruuju, ale hodlám lézt přímo, důvěřivě a snad dost rychle do trouby.....jelikož na vzduchu se mi točí hlava a já jsem možná labilka :61: :61: :3:
Ale máš pravdu, vím prd. Vycházím jen z toho, co čtu. :23:
26.05.2011 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak si tu troubu nezapomeň nejdřív zapnout :3:
A já jedu zazvonit :61:
26.05.2011 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » St.Fire
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ten lékař by nebyl až tak od věci... :14: :61:
26.05.2011 - 21:44 | Filtr
(Štír) Svá štírka » funik
No, nemusíš moc spěchat. Jsem trochu prostorově výraznější, takže do té trouby to nepůjde tak rychle.....zato z ní to bude asi meteleskum bleskum :61:
A my nemáme plyn, jen elektřinu :2:
26.05.2011 - 21:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo vlastně,trouby ted jedou na proud..plyn je v mým autě,ještě že na něm nemám zvonek :46:
26.05.2011 - 22:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co nabizim Ja?
To same co pozaduji.
Kdyz bude laskava a fajn a pozitivni a piskne,tak ja prijdu a udelam co bude chtit,s radosti.
A k cemu by me byla?
Zasmat se spolecne,spolecne se dobre najist,pomilovat.Pak mit spolecnou rodinu.
Jsem prostacek.Zivot je prosty!Nekomplikoval bych to zajmy a prateli a kolegy a dalsim,zameruji se na partnerku a rodinu. :27:
26.05.2011 - 22:13 | Filtr
(Štír) Svá štírka » St.Fire
Věřím, že to myslíš dobře, ale ona nebere zájmy a přátele jako komplikaci, ale jako součást svého života. Jako potřebu, jako vzduch, vodu, slunce...svobodu. :44:
Možná k životu nepotřebuješ množství přátel, ale každý není stejný a je potřeba jistá tolerance a kompromis. Je určitě fajn, mít někoho, s kým je mi dobře, na koho se těším, ale nemohu ho zavřít pod skleněný poklop.
Víš, v životě se stávají různé věci, například úmrtí partnera. Pak by tvoje milovaná měla koho? Ty jí nepřeješ útěchu u přátel, kteří by jí zůstali, přál bys jí jen tu bolest a samotu? Tomu nevěřím, vždyť i ty někoho potřebuješ...proto taky jsi stále na tomto webu a diskutuješ. :1: :27:
Prosím, přemýšlej o tom. Přeji ti hodně štěstí. :35:
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »