Bez vášně je strašně:)


01.02.2011 - 20:15
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Bez vášně je strašně:)
Přeji pěkný večer :74: Mám problém. Přijde mi, že nám ve vztahu chybí vášeň. A to jsme spolu 2 měsíce. Nevím, čím to je, přítele miluji a vážím si ho za to jaký dosud byl a je. Nicméně měli jsme tu čest spolu spát jen 2x. To bude nejspíš ono :8:Není totiž kde, on nebydlí v mém městě, pouze zde studuje(je na internátě) a u mě být nemůžeme, respektive nechci ho zatahovat do mého né zrovna ideálního rodinného prostředí. Přijde mi, že se ke mně moc nemá, nevím zda za to mohou poměry v jeho rodině nebo prostě jen má málo zkušeností bo mu to tak nepřipadá jako mně, a kdybych za ním s tímto přišla asi by nechápal. Mrzí mě to a štve. Zažíváme spolu krásné chvilky...i tedy bez sexu, vydržíme to...ale přece jen...působí to na mě možná jako kamarádství, když si neužíváme skoro žádné fyzické zadovánky...on je po víkendech všude možně(jako instruktor), není moc možností jet k němu...je mi to moc líto, co byste dělali(na jednu stranu to nechci vzdát)? :68:Děkuji

Stránka: 1 2
Řazení:
01.02.2011 - 20:32 | Filtr
(Býk) player
Tak si vemte 250 korun a běžte za město na noc do penzionu.
01.02.2011 - 20:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna » player
:4:
:34:

.. za 250 korun se tak akorát budou moct dívat za oknem,jak to dělají ti movitější... :4:

..nicméně autorku zcela chápu..
..jenže mě než by bavilo nějakou vášeň "dolovat",tak jsem radši zdrhla.. od Bejka.. :2: :5: :6:
01.02.2011 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zažila jsem něco podobného a nakonec jsem to vyřešila tak že jsem odešla z domu a postavila se na vlastní nohy,abych mohla mít soukromí a dnes jsem fakt šťastná že jsem to udělala :17:
01.02.2011 - 20:38 | Filtr
(Býk) player » Nuna
Není pravda.V turistyckých penzionech to máš třeba i se snídaní.Já dokonce nocoval přímo v Kérkonoších za 250 i s večeří a snídaní (před pěti lety teda).
01.02.2011 - 20:42 | Filtr
(Blíženci) Nuna » player
No právě. Před pěti lety a pro jednoho :4: :8:

Ale abychom tu neprasili diskuzi :14:
01.02.2011 - 20:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: :61: :14: :14:
01.02.2011 - 21:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je divné.Já bych mu to asi řekla,že očekávám již nějaký větší projev v sexuální oblasti a na místo bych to nesváděla,pokud po sobě lidi touží,tak to neřeší.
01.02.2011 - 22:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Postavit se na vlastní nohy...joo, to chci už dlouho, ale studentům to moc nepujde :2:mám to s ním řešit? :25:To od těch chlapů čekám tak moc? :39:
01.02.2011 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dejvidovka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já nevím jak vážné to mezi vámi je,já byla v situaci že nebylo kde a vášeň byla neúnosná takže bylo snad i jedno kde :6: :20:ale chtěla jsem to prožívat naplno tak jsem se odstěhovala,ale je mi jasné,že jako studenti to máte horší,no možná nějaký pronájem bytu ale to chce fakt jen když máš jistotu že chceš být s ním a on s tebou,akorát se mi tam nezdá to že on to tak neprožívá nevím ale já bych asi couvla.Jsem spíš typ co musí fakt vidět že ten druhý cítí to co já a pak jdu do všeho po hlavě,no každopádně držím palce ať už to dopadne jak chce :17:
01.02.2011 - 23:23 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Hmmm...
Na jedné straně tak moc chceš, na druhé straně zvítězí, že ho nechceš tahat do ne právě ideálního domácího prostředí tvé rodiny...
Na jednu stranu tě chápu, ale na druhou stranu se ptám, proč mu to vyčítat, když ani ty nedokážeš toto překonat?
No není jiná možnost, než si promluvit, jinak se to nevyřeší. Zkuste najít cestu, která by aspoň trochu zlepšila vaše možnosti. Jinak to smysl nemá. :15: :74:
01.02.2011 - 23:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KOZLÍK
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano...díky :68:
01.02.2011 - 23:32 | Filtr
(Beran) Háňa*
Teda, už si na mládí moc nepamatuji, ale to, že když jsme to opravdu chtěli, udělali jsme to klidně v autobusové čekárně, se zapomenout nedá :4:
01.02.2011 - 23:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Otázka je co mu vyčítám...vyčítám mu, že když někde sedíme, tak jsme vedle sebe jak dva truhlíci...když někde stojíme a povídáme si, tak působíme jak dva kamarádi...já nechci, aby se ke mě každou minutou lísal...ale možná bych ocenila trochu víc doteků...prostě mi přijde, že těch fyzických projevů je tam málo...jinak díky Ti :17:
01.02.2011 - 23:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale tak to mám taky za sebou :1:...pes je totiž v tom, že už se mi takhle dělat moc nechce :20:
01.02.2011 - 23:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Dejvidovka
Počkej, potřeboval bych to rozlišit. Mluvíš o tom, na veřejnosti? Já třeba na veřejnosti nerad líbám, to by jsi se mohla zeptat mé milé. :6: No fakt. Jsem kozoroh, tak to asi nikoho nepřekvapí. :3: A není nad to zalézt si do soukromí. Já to na veřejnosti dokonce považuji za nevychovanost. Neřeknu polibek, ale když se někdo volizuje, tak bych šel blejt! :28:
Někdo je taky pomalejší a roztává postupně. To samozřejmě nevím, zda je jeho případ, ani vědět nemůžu.
02.02.2011 - 00:00 | Filtr
(Beran) Háňa* » Dejvidovka
Tak to potom opravdu chybí vášeň - to je blbé, teda. :8:
02.02.2011 - 00:26 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
No, mě napadlo po přečtení tvého "příběhu", že když takhle mladej kluk chce..najdou se prostory či možnosti kdekoliv, pokud ta vášeň tam JE. Ale je to jen můj momentální úhel pohledu, jak to je, to ví jen on, chce o tom mluvit, bez výčitek. :27:
02.02.2011 - 10:47 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Třeba to vidí jinak, nepotřebuje hned jen sex, dva měsíce není moc. Moje dcera chodí s klukem 2 roky, ještě mezi nimi nic nebylo, je to zvláštní, ale oni se milují, chtějí to opravdu jako to bylo dřív, až po svatbě. :3:
02.02.2011 - 13:17 | Filtr
(Rak) cifršpionka » miluška medvídková
Tak to už se dneska fakt moct nevidí,jen jestli víš všechno,matko :3:
Ale dva měsíce je hóó´odně krátká doba,potřebují se více poznat,v tom to nejspíše bude,kdoví....ještě bych tomu dala čas a volný průběh....
02.02.2011 - 13:18 | Filtr
(Rak) cifršpionka » Háňa*
:61: :75: :61:
03.02.2011 - 19:49 | Filtr
(Býk) ivka5
Ahojda, jako bych si četla o sobě před pár lety a vlastně i dnes. Můj přítel, nynější manžel byl tak trochu podobný: žádné projevy vášně a citu, postávali jsme vedle sebe jak kámoši, já si to vůbec neuvědomovala, byla jsem š´tastná za to, že si vůbec udělal čas na kafe /o víkendech totiž býval pryč a to trvá dodnes, jen s rozdílem, že je pryč celý týden a jezdí na víkendy/. Občas to dost těžce nesu, jelikož on mě nepotřebuje ale já jeho jo. Problém je v tom, že jsem si z něho udělala středobod světa a on vždy měl a má své vlastní zájmy a já jsem byla takový bonus navíc - kdykoli ochotná - časově i jinak k čemukoliv. Už předtím jsem zahodila koníčky a přátele a to je fakt blbost. Protože pak je člověk sám a chce o to víc k sobě partnera připoutat. Dost se to ve mně všechno pralo, doslova jsem utekla do zahraničí jako au-pair, konečně byl jednou on, kdo škemral a konečně projevil zájem, abych se vrátila, nějaké sliby atd. a jen jsem byla zpět, opět stejný nevášnivý vztah jako dva přátelé. Pořád jsem si namlouvala, že máme společné hodnoty, plány, že ti co mají vášeň, tak ta přeci časem přejde a nemají nic společného nebo naopak se ukrutně nenávidí... Dnes je můk největší problém, že jsem doma s 2 dětma, připadám si nanic - jelikož mě nikdo nechválí, neujišťuje o svojí lásce, když už vybuchnu a o cosi si řeknu, výsledkem je pravý opak. Občas je mi fakt dost mizerně, ale na druhou stranu je to všechno jen o mně. On prostě takový byla a je a jenom já si něco vysnila, ale změnit ho prostě nemůžu. Taky přiznám, že jsem si před lety párkrát vyšla s někým jiným a bylo zprvu super poslouchat, jak jsem krásná a objetí, ale za chvíli mi ten dotyčný byl odporný a koukala jsem, jak z toho rychle ven. Dost nad tím bádám a kdybych se mohla vrátit 16 let zpátky neměnila bych, jen bych si víc prosazovala svou, neupínala se na něj a od začátku víc komunikovala. Prostě se zeptej, není se za co stydět. V sázce totiž je, že necháš báječnýho kluka nebo naopak budeš ztrácet čas čekáním na něco, co nikdy nepřijde. Jo, a ještě něco, ten můj chlap mi staví zrcadlo, prostě mi dává šanci zvládnout lekci, kterou potřebuju. Není náhoda, že jsme spolu tak dlouho. DRŽÍM TI PALCE. :27:
03.02.2011 - 20:06 | Filtr
(Vodnář) mitea
Mozno naschvál neprejavuje viac vásne,lebo vie,ze nemáte kam íst,takze by sa len zbytocne rozneznil...
A co tak pozicat si byt od niekoho na pár hodín,aby ste zistili,ci tam tá vásen vobec je..?
:3:
03.02.2011 - 20:09 | Filtr
(Beran) prdlik » bubobubo
to me napadlo taky,ale je unor....tak jedine nekde ve vchode :5:
03.02.2011 - 20:11 | Filtr
(Beran) prdlik
klidek,vydrz.... :5:delejte to ,co muzete venku i v mrazech a vyckejte do jara :4:.a je fakt,ze ja s tim nikdy problem nemela ,ja od rodicu taky zdrhla.. :3:
03.02.2011 - 21:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Shrnuto a podtrženo :2:...pokud se jedná o hrátky na veřejnosti...já byla vždy provokativní dítko a neměla s tím problém...ale už je to za mnou, přenechala bych to pubišům :6:...jo neřeknu občas, jako zpestření...ale rozhodně ne teď, dřívější zadek ve sněhu mi přinesl i zdravotní problémy...dále středobod světla...to on určitě pro mě není ani já pro něj...ani bych to nechtěla...po ponaučení z minulého vztahu, kde jsme na sobě byli doslova ZÁVISLÍ, zejména tedy já...no rozhodně to nedělalo dobrotu a také to významně přispělo k rozpadu vztahu...tudíž jsem ráda za to, že tady každý máme svůj prostor a volnost...obešli bychom se bez sebe, ale jsme spolu protože je nám spolu dobře, tedy snad jen ta vášeň mě(nás?) trápí...ve dvou se to přece líp táhne :76:...to dobré je, že jsme dali prostor vzniknout nejprve něčemu hlubšímu - duchovnějšímu než je sex...to špatné je, že jsem zastáncem toho, že v začátcích by lidé měli být hodně spolu, což se neděje...přesto doufám, že vydržíme a sníh brzy roztaje :5:díky :17:
Příspěvky: 1-25 26-29
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »