Rodiče mého přítele


06.11.2010 - 17:17
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Rodiče mého přítele
Zdravím, s přítelem jsme dva a půl roku, s jeho rodiči vycházím celkem dobře ale poslední dobou mi připadá že nejsem pro jejich syna zrovna dobrá partie. Oni se sice ke mě chovají hezky, slušně a nikdy mi nic nedali najevo ale co si asi musí myslet o tom, že po 5. měsících od maturity stále nemám práci? Sedím doma na zadku a do města jezdím jen na pohovory? Bojím se toho co si asi myslí, že by raději vedle synáčka viděli někoho víc akčního. :24: Navíc ted se s přítelem moc nevidíme já na vesnici on ve městě,já bez peněz k němu nemůžu a on k nám taky ne protože si nerozumí s rodičema. Tak si aspon píšeme ale poslední dobou pořád někam odbíhá, utřít nádobí, pomoc rodičům s nákupem, jede s rodiči do Tesca i když nákupy nesnáší a sám nic kupovat nechce, jeho mamka si na několik hodin sedne ke kompu a tak si skoro nepíšeme. :8: Přijde mi,že se taky dost vymlouvá a jen si se mnou nechce psát. Když se ho ale zeptám, odpoví že to není pravda. Já nemám nic proti tomu aby rodičům pomáhal ale kdy si najde čas na mě?

Řazení:
06.11.2010 - 18:24 | Filtr
(Vodnář) MOŇA 4
Ahoj,
není to zrovna lehké, ale rozhodně si s ním zkus promluvit na rovinu. Řekni, co tě tíží, jaký máš pocit a jak to vidíš... :17:
Všechno si v klidu vyjasněte. Ty se uklidníš, budeš vědět, na čem si. :27:
06.11.2010 - 19:52 | Filtr
(Lev) kvitek
práci najdeš určitě ale chce to chodit a chodit s přítelem by ste se měli vidět a scházet se nebo vám to nevydrží :17:
08.11.2010 - 06:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kvitek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak nějak.Všechno se musí vyříkat a zdá se,že u vás vázne komunikace.A když k nějaké formě "mluvení" dojde,je tam spousta výmluv,než opravdových citů nebo řešení problémů týkajících se vás dvou.A pokud si kvůli tobě nevydobyde trošku toho času na úkor rodičů,je něco špatně.Pak bys taky mohla bejt do konce života jen pouhým nástrojem,se kterým se bude "pracovat" z vůle rodičů.A ještě né těch svejch.
Takže mluvit.Nebo prchnout.
08.11.2010 - 07:11 | Filtr
(Beran) Háňa*
co si asi musí myslet o tom, že po 5. měsících od maturity stále nemám práci?

Co by si mysleli - že dnes není jednoduché najít práci.
Pokud by proti tobě něco měli, určitě bys to poznala, i kdyby se k tobě chovali slušně.
Já myslím, že v rodičích to nebude.
08.11.2010 - 07:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
že nemužeš sehnat práci to neznamená že jsi špatná jeho rodiče tě mají rádi to je moc duležité pro vztah,škoda že si nerozumí s tvýma rodičema jinak by to bylo uplně bezva,muj syn neměl práci 3/4 roku nakonec sehnal a je v pohodě.
08.11.2010 - 18:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lothorien, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
cauky, s tou praci to tak neber, malokdo ze starsich generaci si dokaze predstavit co to je, v dnesni dobe shanet praci, ja mam vzdelani i praxi perfektni a byla sem 4 mesice uplne bez prace a uplne zoufala.. a samozrejme rodine se zdalo ze se malo snazim.. musis si to umet vybojovat, rict jim ze v zivote nbyli v tve situaci, pac kdyz oni byli po skole, prace byla pro vsechny, ale situace absolventu po krizi je silena a to i ve velkych mestech.. vubec se tim netrap, patri to k dnesni dobe a vubec nic to o tobe nevypovida.. no taky kluci nejsou tak staveni na dopisovani si jak holky, zalezi jak to ma on no, jestli ma penize, tak si od nej prece muzes na cestu pujcit ne? nebo ti ji treba rad zaplati, bavili jste se o tom?
08.11.2010 - 18:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lothorien, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
cauky, s tou praci to tak neber, malokdo ze starsich generaci si dokaze predstavit co to je, v dnesni dobe shanet praci, ja mam vzdelani i praxi perfektni a byla sem 4 mesice uplne bez prace a uplne zoufala.. a samozrejme rodine se zdalo ze se malo snazim.. musis si to umet vybojovat, rict jim ze v zivote nebyli v tve situaci, pac kdyz oni byli po skole, prace byla pro vsechny, ale situace absolventu dnes po krizi je silena a to i ve velkych mestech.. vubec se tim netrap, patri to k dnesni dobe a vubec nic to o tobe nevypovida.. no taky kluci nejsou tak staveni na dopisovani si jak holky, zalezi jak to ma on no, jestli ma penize, tak si od nej prece muzes na cestu pujcit ne? nebo ti ji treba rad zaplati, bavili jste se o tom?
10.11.2010 - 12:19 | Filtr
(Lev) Beruska222 » Lothorien
Ahoj ja si myslim že mate pravdu stou praci,ja taky žiji z přitelem a nemam práci a sem bez peněz,jenže jak muj přitel i ja z jeho rodiči vychazime dobře,jenze mě taky trapi že nemam praci ale snažim se něco najit ale jetu ta ekonomicka krize a človek by měl být trpělilvy a stat si za svym,a pokud si snimi narovinu promluvi dozvy se jak to berou jeho rodiče,jestli stejně jako ona a nebo jinak :1:
10.11.2010 - 13:19 | Filtr
(Vodnář) erbsen78
Ja bych rek, ze nejlip pomuze se domluvit sbalit saky paky a vyrazit spolecne nazkusenou.Na cestach se nejlip ukaze jestli k sobe patrite nebo ne. Mam stejnou zkusenost i kdyz to dobre nedopadlo, ale aspon vim na cem jsem byl a mam klid...Takze tak. :3:
10.11.2010 - 20:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vasantica, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano,ako si spomunula, VYHOVÁRA SA .A to je náznak toho,že s Tebou už nechce byť ! Možno má už dávno inú a nechce to povedať,lebo si Ťa necháva pre istotu keby ho poslala do prd... Mala by si mu dať jasnú otázku a chcieť počuť jasnú odpoveď.Chceš so mnou byť,alebo nie !! Snáď sa nechceš takto trápiť a čakať do konca života. VER MI.. :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »