Co je to "normální kluk" ???


12.07.2010 - 10:14
(Ryby) Luminon
Co je to "normální kluk" ???
Zdravím všechny.Jakožto osamělý ale zároveň odhodlaný mladík pročítám seznamky. Jak tak vybírám možné kandidátky na šťastný život se mnou, často vidím nesrozumitelné pojmy. "Hledám normálního kluka." Případně obyčejného. Co to vlastně znamená? Nejspíš nic hezkého. Ty ženy a dívky nechtějí a nehledají jistý "nenormální" typ člověka. Mám tři teorie, komu se asi možná chtějí vyhnout. Za prvé, zahrnuje to lidi jako já, tedy úleťáky, intelektuály, duchovní, sečtělé, přechytřelé, ezoteriky a jim podobnou havěť. I když někteří to třeba o sobě vědí a snaží se znormálnět...Za druhé, jde možná o lidi kteří mají jisté vzorce a komplexy. Tedy například přehnanou žárlivost, závislost na mamince, představy o podřízené roli ženy, a tak dále. Za třetí, mohlo by jít o alkoholiky, drogově závislé, vojenské gumy, nácky, pankáče, vysolárkované vylízané nabušence, výtržníky, bývalé vězně, a tak dále. Tak jak to tedy je? Milé dívky a ženy, co vlastně myslíte pod pojmem normální kluk? Vztahuje se i na mě?

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
12.07.2010 - 10:18 | Filtr
(Blíženci) patatina
Prakticky jsi to vystihl-i kdyz otazka je-kdo je dneska normalni?..... :75:
12.07.2010 - 10:18 | Filtr
(Lev) charlie600
jsem já vůbec normální :25: :63: :39: :4: :4: :4: :4: :15:
12.07.2010 - 10:20 | Filtr
(Beran) maja23
Každá žena si představuje normálního muže jinak. Tohle nejde tak říct. :)
12.07.2010 - 10:26 | Filtr
(Štír) Freja
Máš to dobře,jen do první skupiny bych přidala ještě ajťáky :61:
12.07.2010 - 10:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Normální kluk,kluk,kterej nemá potřebu hrát si na něco,co není,je sám sebou,pro mě...
12.07.2010 - 10:56 | Filtr
(Ryby) Luminon » Freja
Ještě i ajťáky? Ajajajaj... já jsem bývalý ajťák :39: Ale léčím se :61:

ka.čen.ka: OK, to je dobré vědět. Počítá se, i když se nepřetvařuju, jenom lehce omezuju svůj projev, abych svou vyvolenou nepřeválcoval?


Když jsme u toho, kdo je to "hodný kluk" a proč jej některé dívky chtějí a některé ne? Zdá se mi, že "hodný kluk" je někdo, kdo má hodně dobré vůle a ochoty pomoct přenést skříň nebo komodu, i když holka už dávno žije s někým jiným a právě se stěhují do společného bytu. Hodného kluka chtějí dívky možná taky proto, že jejich bývalý byl hrubián, který je bil. Ale zároveň jim taky imponoval a taky je impregnoval, neboli česky oplodnil, takže potřebují hodného vola pro rodinu... :20:

No a pokud dívky nechtějí hodného kluka, tak to nenapíše žádná, ale asi chtějí právě toho drsňáka.

Já vím, zní to děsně, ale zajímám se o to. Mnohé holky mi totiž už řekly, že jsem "hodný kluk". Nějakou dobu jsem si myslel že je to kompliment, ale už si tím nejsem tak jist :41: :25:
12.07.2010 - 11:00 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Normální kluk je všechno, co já nejsem. :4: Spím v lese, chodím po horách, budoucnost neplánuji, odmítám hromadit hmotné statky (stejně není z čeho). A jsem šťastný. :75:
Plánuji jen když je k tomu důvod. Třeba kam pojedu na víkend. Někteří si plánují rodinu a nemají ani partnera k založení rodiny. Trošku plýtvání časem, že?
Kašli na seznamky. Nemám proti nim nic, ale pohybuj se raději v okruhu lidí, kteří jsou s tebou názorově spříznění. Tam máš větší šanci potkat podobnou holku, jako jsi ty. A pak už to chce jen jiskru a trošku toho štěstí a fůru snahy. Tak ti držím palce. :15:
A nezapomeň na to, že spousta lidí se domnívá, že normální je většinové. Ale co když většina je blbců? :4: Stejně jim to nevysvětlíš, nech jim pocit, že jsou normální.
Podle mě normální je ten, kdo neřeší, co je normální, ale žije si, jak sám chce. A respektuje toto právo i u ostatních. :15:
12.07.2010 - 11:15 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
pro mě je normální kluk takový pohodový kluk do nepohody, nic namyšleného, nic snobského atd. Prostě obyčejný mužský. :27:
12.07.2010 - 11:18 | Filtr
(Býk) Lucie.M » Sosna zvlčelý
Pro mne je přijatelný muž za techto podmínek:
Nelže mi, je upřimný,jestliže potřebuji, tak mi pomuže-čili,se na mne proste nevysere!Uznává mou osobní svobodu a nezávislost. Ovšem jako žena nestrpím, aby mne nekdo hodnotil podle vzhledu a snad se mne jeste snažil nutit ze sebe delat, co nejsem. Nebot tohle je jen a jen na mém uvážení.Pochopitelně musí být na stejné energetické vlně jako já- z čehož se dále odvíjí nejaké nároky na budoucnost, hmotné veci a životní styl...
je toho asi víc, ale zrovna me nic tak zásadního nenapadá
12.07.2010 - 11:22 | Filtr
(Ryby) Luminon » Sosna zvlčelý
No to je hezký že nejseš normální, a máš holku? Nebo aspoň srnu? :2:

Já se pohybuju v okruhu lidí co se mnou jsou víceméně názorově spřízněni. Však víš, ti co se ochomýtají okolo duchovna. Jenže jim je obvykle okolo 40 a blíž k 50 letům. Nic proti, ale na jisté účely to není to pravé, a svoje potomstvo přibližně mého věku do svých aktivit nezapojují tak jak by se mi líbilo :1: Ta podobnost zájmů je prostě věkem, v mládí jich většina byla normální.

Kdybych věděl o nějakém lepším okruhu, cpal bych se tam. Možná zkusím Mensu, ale o té zas nic nevím. Jako přírodní člověk to určitě znáš, chce to předem najít jejich stopy, pozorovat jejich stezky, zvyky a kdy se scházejí u napajedla :4:
12.07.2010 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Luminon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jde o to,jak moc ten svůj projev omezuješ.A ani kvůli sobě se nemůžeš omezovat pořád,takže to stejně časem vyjde najevo.A opět za mně,je lepší být "převálcovaná" v počátcích,než třeba až po letech.
12.07.2010 - 11:33 | Filtr
(Ryby) Luminon » Lucie.M
OK, to zní rozumně. Já teda hodnotím podle vzhledu jako každý chlap, my to máme asi napevno dané. Ale dobrá zpráva je že hledám nějakou základní pohlednost, ať se na ni dá dívat, jinak už roli hrají jenom osobní kvality. Takže i lehce sympatická dívka s úžasnou osobností u mě osobně vyhraje nad krasavicí mrchou :27: Ale krásná osobnost i vnějšek dohromady, to je nadevše.

Mimochodem, podle fotky jsi o dost nad tou mojí minimální kvótou krásy, tam by problém nebyl :3:
12.07.2010 - 11:44 | Filtr
(Ryby) Luminon » Tatuat Fairy
Víš že já nevím? Rozhodně ale mám pocit, že ať už jsem jakýkoliv, lepší by bylo se projevovat nějak kultivovaně a nepoužívat jistá slovíčka ve slušné nebo pokud možno dámské společnosti. Jako třeba spektrometrie nebo maieutika :4:

Ale vážně, nečekám zázraky. Jenom mám rád smysluplné rozhovory (tlachání způsobuje deprese, říkají vědci), mám rád když má můj protějšek duševní rozhled, a moc nerad obstarávám konverzaci sám. Když už jsem nucen tak učinit, tak tím možná zachráním večer před trapným mlčením ale vím, že známost půjde do kytek. Nechtěl bych dívku vyučenou nebo z průmyslovky, ale mám lepší zkušenosti s gymnazisty. S gymnazistou si můžu popovídat na úrovni, ne jenom o akcích, kalbách a úspěších našich sportovců, což jsou věci o kterých vím houby.
12.07.2010 - 11:45 | Filtr
(Býk) Lucie.M » Luminon
Podle mne není normálních kluků. Bud je to pro ženu opravdový muž, nebo ji proste nezaujal, ale muže to být kamarád a nebo taky nic.
Je to proste bud ano, nebo ne. Nic mezi tím.
12.07.2010 - 11:51 | Filtr
(Beran) Háňa*
Já to chápu tak, že si pod slovem normální kluk představují většinového tvora, který ničím nějak zvlášť nevybočuje, ať už přirozeně, ale hlavně uměle - že se nesnaží dělat ze sebe někoho jiného, než je
12.07.2010 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Luminon
Dobrá otázka. To tedy nemám, jsem volný, jak jen mohu být.
Ono se to má tak: Člověk prý musí ze svých nároků slevit. Jenže já slevoval a slevoval a vydržel jsem slevovat tak dlouho, celých devět let. A stejně zjistila, že mě nepředělá. Ne až tak, jak by asi chtěla. Tak to vzdala. A já zjistil, jak je mi krásně, když zase mohu být sám sebou. Vždyť to už jsem nebyl já.
Takže naopak, neslevovat ze svých nároků. Ne tak moc. Kdybych to zase zopakoval, stejně bych nebyl šťastný. Výhodu mám v tom, že už to vím. Ženská, která není na vandry, na vodu, pro kterou je důležité každý den se zmalovat, vytrhat obočí, nalakovat dlouhé nehtíky, vysedávat před zrcadlem atd., to není nic pro mně, a ona by se vedle mě taky jen zbytečně trápila. To bych jí neudělal. Ale vzdát se svých snů, svého života, to prostě nemůžu. I za cenu, že zůstanu sám, říkejte si, co chcete!
Jasně, když přijdou děti, změní se toho hodně. Nemám to nastavené tak, aby se partnerka starala a já si užíval. Přece si chci užívat s ní. Děti mám rád. Ale hezky od mala si budou zvykat, že je tatínek požene pod širák! Kamarád tahá syna od tří let a jak je kluk spokojený!
Nevadí, že je malý výběr, hlavně vědět, co chceš a jít si za tím!
A taky vím, že nemusím hledat lásku, protože ona hledá mně. Hraju s ní hru na schovávánou. Já se jí schovávám, ona dělá, že mě nevidí. Ale víme o sobě. Mám ji v srdci, čeká tam dobře schovaná. :15:
12.07.2010 - 12:20 | Filtr
(Býk) Lucie.M » Sosna zvlčelý
Hezký přístup, sdílím jej.
Nic se nedá uspěchat :3:
12.07.2010 - 12:22 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lucie.M
Ano, zhruba o tom jsem mluvil.
K čemu by mi byla nejkrásnější ženská (pomiňme, že každý má jiný vkus), když povahou by byla se mnou naprosto neslučitelná? Proto už odmítám dělat kompromis z kompromisů, těch už jsem se nadělal, jéjej!
A svoboda, volnost, tady je má potřeba taky veliká. Nechci nic, co bych sám neposkytnul.
Mimochodem on ten vzhled... všimla jsi si jistě, jak ti milovaná osoba zkrásní, čím více ji miluješ? :12:
12.07.2010 - 12:22 | Filtr
(Štír) celebrita » Sosna zvlčelý
:35: :12: :62:
12.07.2010 - 12:32 | Filtr
(Býk) Lucie.M » Sosna zvlčelý
jasně, to je z něj potom naprosto nejkrásnější, nejcharismatičtější muž s největším sexappealem pod sluncem... až se okolí nestíhá divit
:61: :12: :18:
12.07.2010 - 12:40 | Filtr
(Rak) Loen » Sosna zvlčelý
Tak to vypadá, že bys měl lovit ve vodách hnutí Brontosaurus :61: :4: :32:...
12.07.2010 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
JJ, tak podle mě třeba, je naprosto normální kluk Sosna...
Ale k tomu musí člověk dospět. Napřed se snažil být normální podle představ někoho jiného. Teď je normální sám za sebe.
Jsem taky normální sama za sebe, taková ženská odnož do lesa, ale třeba můj táta mě chtěl mít normální, abych chodila v šatečkách ne v maskáčích a abych chodila na plesy ne na vandry. Každý je jinak normální :3:
Takže jsem normální hybrid, který z maskáčů vleze klidně do podpatků a jde protančit noc ( a ještě klidně z vlasů na toaletě vyčešu jehličí :-) )

Takže ty ženy, co píšou, že chtějí normálního kluka, ho chtěj normálního podle sebe. Ale o sobě většinou nic nenapíšou, takže to je pak těžké - chce to schůzku a pozvat ji tam, kam nejraději chodíš, kde se nejraději cítíš. Uvidíš, jestli přijde podle tvých představ a nebo podle svých představ, co je normální a pak se rozhodneš.

Hodný kluk - to je fakt super specifikace. Pro mě je hodný kluk ten, který mi pomůže s tím, s čím já si nevím rady a nebo na to nemám dost síly či zkušeností a taky ten, co s ním můžu jít na pivo a vím, že po 5ti pivech nebude vychylovat a prát se. To může být můj partner a nebo když ho nemám i kámoš. "Být hodný" je opak pro "být zlý". To snad jde odvodit, jaký by měl být...
:3:
12.07.2010 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No přesně - milovaná osoba Ti zkrásní.
Resp. když se zamiluješ, tak osoba, která je pro ostatní stále všední a běžná, je pro Tebe vyjímečná a krásná. To dělá Láska.
A může to udělat i z naprosto normální holky, která se Ti zmuchlaná probudí ve spacáku a ještě rozcuchaná, se zalepenýma očima se Tě zeptá, jestli má připravit na dva kafe, když už jsi taky vzhůru...
:32:
12.07.2010 - 12:47 | Filtr
(Rak) Loen » Luminon
Miluju večerní mlčení :4:, když není nálada mluvit, na co to rozbíjet...

PS: hromada gymnazistů jsou pitomci a šprti, kteří neví nic, krom toho co je naučili ve škole... To už je lepší si popovídat s tesařem mezi voňavejma fošnama :61: :61: :61: (škoda že žádnýho neznám :4:)
12.07.2010 - 12:50 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lucie.M
A to já mám ještě jeden vzácný dar. Nevím, možná to tak mají všichni, ale nepřipadá mi to. Já si totiž lidi pamatuji po celý život takové, jací byli, když jsme se poznali. Fakt. Nejen lásky, i kamarádi, v tom já jsem spravedlivý. Tak nějak si je uložím do paměti a když na ně myslím, vybaví se mi právě tací. A dokonce když s nima mluvím z očí do očí, ta jejich tvář mi tam problikává. Nikdy mi nezestárnou, všichni mi zůstanou mladí a krásní. :34:
A to není nic proti vráskám, ke kterým mám úctu, a bílým vlasům, které začínají přebírat vládu na mé hlavě.
Já se mám... Tedy ostatní v mé přítomnosti se tak mají... :4: :15:
(Já vím, samochvála smrdí, ale když mě nikdo nepochválí, tak to musím udělat sám.)
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-122
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »