Nevěra


10.07.2010 - 23:09
(Ryby) PS.Hanicqa
Nevěra
Ahojky zajímalo by mě jaký máte názor na nevěru!Dokázali byste ji odpustit?A kolikrát?A Dokázali byste sami být nevěrní?...a co je pro vás vlastně nevěrou...???

Stránka: 1 2
Řazení:
10.07.2010 - 23:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zalezi od situacie, ci by slo o neveru cisto fyzicku alebo by v tom boli aj city a zalubenost...nevera fyzicka je pre mna odpustitelna ale opat za urcitych podmienok a zalezalo by na dohode s partnerom...no a neverna som bola...takze nikdy nehovor nikdy :3:
10.07.2010 - 23:54 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :)
U mě nevěra skončila vždy rozchodem. Odpustit se sice dá, ale ta důvěra je už nakousnutá a to je špatně. Je to individuální :76:
11.07.2010 - 01:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pythonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevěru nemám ráda. Jednou jsem nevěrná byla ale to byl vztah nevztah. Já ho brala jako svého přítele a on mě jen jako milenku. Kdyby se to dozvěděl tak by se nezlobil. Kdyby mi byl současný přítel nevěrný tak by mě to ranilo ale určitě bych mu to chtěla odpustit. Jestli by se mi to podařilo těžko říct. Jemu bych nevěrná být nedokázala stejně jako všem partnerům se kterými jsem měla normální vztah.
11.07.2010 - 01:16 | Filtr
(Rak) zovira
Je to zvláštní situace, myslím, že málokdo ji rád překousne, ale když člověku něco schází - prostě stane se. A někdy také otev :3:ře očí
12.07.2010 - 01:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iza23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Soulfly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dokázala bych odpustit jen jednou,ale stejně by to celý vztah pokazilo...už by tam nebyla ta důvěra co dřív :8:.Dost záleží na okolnostech,a kdo tvrdí,že nebyl nevěrný(i jen v myšlenkách) tak kecá... :4:. Mě se to osobně stalo taky,ale v momentě,kdy se mi rozpadal poslední vztah,a nelituji toho,protože mi to naopak otevřelo oči,a došlo mi,co chci a co ne :3:. :27:
12.07.2010 - 09:04 | Filtr
(Beran) pimon
Na odpouštění má monopol BŮH.
Člověk se jen může naučit s tím žít.
To platí pro obě strany.
12.07.2010 - 09:09 | Filtr
(Beran) Háňa*
Odpustit, to bych dokázala, ale dál bych s ním nebyla. Proč, když chce jinou ?. Ona je ale otázka, jesli je vůbec co odpouštět, když si nějaký člověk najde jiného, protože mu současný stav nevyhovuje. Manželství je smlouva na dobu neurčitou a každá strana má právo dát výpověď :4:
Zlobit se na někoho, že se zamiloval ? To je blbost - není to přece jeho vina ani to nejde naplánovat
Mně můj manžel vyhovuje, takže nemám potřebu ho měnit.
Pokud bych nevyhovovala já jemu, proč se zlobit, nemůže za to - není přece nevolník, aby žil život jinak, než se mu líbí.

Tím vším ale samozřejmě nechci říct, že by mě to nebolelo
12.07.2010 - 09:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nevěra je jen následek něčeho nefungujícího ve vztahu nebo nějakého selhání sama sebe a pod.Proto se řeší,jestli dokážeš vstřebat,pochopit to,proč se to stalo a případně důvody napravit a tím pak mizí otázka,jaký máš na samotnou nevěru-jen výsledek toho chování názor.....přijmeš to,proč se to stalo a nebo ne? To je celé :37: :27:
12.07.2010 - 09:16 | Filtr
(Beran) pimon » Chloe
Velmi osvícený názor. Jenže málo kdo dokáže oprostit se od emocí a přistoupit k tomu racionálně a konstruktivně.
12.07.2010 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no ale to potom se nic nevyřeší a plácá se v tom pořád......a pořád neví.....a pořád hledá odpovědi......a pořád není nevěrám konec :8:
12.07.2010 - 09:38 | Filtr
(Beran) pimon » Chloe
Ano, vidíme to denně kolem sebe.
12.07.2010 - 10:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Drama Queen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky...mě byla nevěra odpuštěna, za což sem si toho člověka pak opravdu vážila ještě víc....že to dokázal překousnout, navíc když zjistil, že byla opakovaná...
Takže za sebe odpovídám, že jsem byla nevěrná. Nelíbilo se mi co dělám, ale pak jsem si řekla, co oči nevidí, srdce nebolí...nebyla jsem totiž v něčem spokojená, ale milovala jsem ho, proto jsem ho nechtěla opusit. Jednou nás ta nevěra ještě víc stmelila a bylo to po čase opět krásné jako na začátku, ale po nějaké době (cca.po roce a něco) přišel zase jiný problém, dost důležitý, který už ta nevěra nevyřešila. Spíš naopak. Musela jsem ho opustit :-(
Takže takhle mi skončil pětiletý vztah...
Sama za sebe nevím jestli bych nevěru překousla. Asi ano, kdybych věděla, že mě ten člověk miluje. Důvěra je sice už podlomená, ale ta stoprocentní jistota ve vztahu přeci není nikdy.
A kdybych ho milovala, tak co jiného by mi zbývalo? Opustit bych ho asi nedokázala...jedině, kdyby to byla hodně opakovaná nevěra a bylo by vidět, že mě ten člověk už nemiluje a nebo mě jenom nějak využívá...
Ale těžko říct, co člověk nezažije na vlastní kůži může o tom jen spekulovat...
:3:
12.07.2010 - 11:22 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Chloe
A co nevěra jen tak ze sportu? Hlavně chlapi to prý tak mají, jsou prý tak naprogramovaní ;-) Za tím se těžko něco hledá a něco z toho vyvozuje ;-)
12.07.2010 - 12:40 | Filtr
(Beran) Háňa* » Mici Angóra
Naopak, z toho se vyvozuje celkem snadno. Co to je sport ? Činnost, při které se soutěží, kdo je lepší, rychlejší, silnější, schopnější....

A kdo má potřebu soutěžit ? Ten kdo si není svými kvalitami jist a potřebuje si je ověřit.

Co s tím ? Chovat se k manželovi tak, aby cítil, že pro tebe je on mezi muži VIP
12.07.2010 - 13:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Soulfly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no nikdy nehovor nikdy...stat sa to moze hocikomu a odpustenie tiez obcas pride aj same... :3:
12.07.2010 - 13:24 | Filtr
(Ryby) Magnuna
Jediným biologickým druhem, který se nedopouští nevěry je ploštěnec- Diplozoom paradoxum, žabrohlíst dvojitý. Oba partneři se setkají ještě v mládí a jejich těla splynou v jediný organismus. Všechny ostatní druhy dokážou zradit!!! :63:
12.07.2010 - 13:36 | Filtr
(Ryby) Magnuna
Jinak souhlas s Chloe..
12.07.2010 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jak říkám,je to o pochopení jednání toho druhého nebo sebe sama.To "ze sportu" taky poskytuje protějšku určitou informaci o jeho založení,povaze,přístupu.....a ikdyž je to všeobecně chlap......i tak je to vždycky na tom druhém,jestli toto chování přijme a pochopí( tímpádem i odpustí).Zkrátka v tomto případě už o tom dopředu ví,že to dělá ze sportu a bud se s tím vyrovná a nebo ne :44:
12.07.2010 - 15:57 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nevěra...
Odpustit jsem zatím dokázal cokoliv, asi bych to dokázal i u nevěry. Neříkám, že snadno, ale dokázal.
Odpustit však není zapomenout. Odpustit můžeš, ale žít s tím vědomím nemusí být vždy možné. Asi bych se pokusil pochopit, proč k tomu došlo. A pak by se vidělo.
Nejde to zjednodušovat, pohnutky mohou být různé. Mně se nevěra nelíbí, ale jsem ochoten připustit, že někdo se poblázní a ani neví, co dělá. Horší, když si toho je někdo vědom a řeší si tak nějaký problém. Že se někdo zamiluje do někoho jiného, než s kým žije, se stává. Musí si vybrat, oboje naráz je špatné na všechny strany. Ať skončí jedno, nebo druhé.
Já a nevěra? Nevím, nikdy neříkej nikdy. Ale v první řadě se snažím být věrný sám sobě. Nevěrou bych podvedl především sám sebe, všechno co jsem.
12.07.2010 - 16:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
však ty to máš taky v popisu práce,Kozorohu!! :4:......nezradit sám sebe :1:
12.07.2010 - 16:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Chloe
:22: Až tak? Hmmm...
13.07.2010 - 19:49 | Filtr
(Střelec) gina2112
Nevěru jsem odpustila několikrát..doufala ze pokazde to bylo naposledy,ale nebylo.Sama neverna byt neumim,protoze pokud mi nekdo za to stoji tak neni duvod hledat nekoho jineho.
13.07.2010 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
moc pěkně napsaný...
14.07.2010 - 12:45 | Filtr
(Štír) MeloryNox
Myslím, že fyzické nevěře se dá ubránit, když ce CHCE. To se však nedá říci o té psychické.

Nevěra rozhodně alarmuje nějaký problém. Nevěra je důsledek čehosi, co špatně funguje. Fyzicky jsem nevěrná nebyla. Psychicky ano. Ale k tomu, na koho jsem myslela (ač jsem "oficiálně" byla s jiným), teď patřím.

Otázkou je, PROČ k nevěře dochází. Neodsuzuju jí u jiných. Ale sama na sebe bych se nemohla podívat. Jsou známé případy, kdy nevěra vztah dokonce posílila.

Pro mne osobně by to byla neskutečná rána. Těžko by se mi odpouštělo. Po výbuchu bolavých citů, bych přemýšlela nad tím, kde jsem udělala chybu. Protože, jak je známo, chyba je vždy na obou strannách...
15.07.2010 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hanca1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
NAZOR NA NEVERU JE VSUDE KOLEM NAS, ALE SAMA TO KOLIKRAT NECHAPU .NEZ PARTNERA PODVEST TAK HO RADEJI OPUSTIM, PROTOZE TO JE ZNAMKA ZE UZ TAM NENI LASKA . PRECE MILOVAT MUZE CLOVEK JEN JEDNOHO PARTNERA . A TEN KDO TO BERE JEN JAKO SEX NEVI ANI O CO JE OCHUZEM ,PROTOZE MILVAT ZNAMENA PREDAVAT SI NEZNOSTI, VASEN ,DOTEKY ,COZ V SEXU VETSINOU NENI JE TO POUZE FYZICKA ZALEZITOST.NEVERA SE DA MOZNA ODPUSTIT, ALE V MYSLI CLOVEKA STALE JE, AT CHCES NEBO NE JE TO UZ VECNY SRAM NA DUSI .
Příspěvky: 1-25 26-29
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »