Hořící žárovky v Újezdu


26.03.2010 - 22:41
(Vodnář) Siraels
Hořící žárovky v Újezdu
Jaký máte Vy postoj k jevu hořících žárovek a praskajícího akvária v Újezdě. Před nedávnem docela mediálně probíraná záležitost.. :27:Tady je jedno z možných vysvětlení: :3:http://polach.blog.idnes.cz/c/…

Řazení:
27.03.2010 - 13:52 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
O praskajících žárovkách v Újezdě nic nevím, nemáš na mysli náhodou Strašice?
27.03.2010 - 14:08 | Filtr
(Vodnář) Siraels » Robert Isfaháni
Újezd s tím začal až jako druhý :3: Ale Strašice samozřejmě vedou ..jde o podobný případ,ale tam hořely pro změny zásuvky... :27: Ale princip vzniku bude asi obdobný.. :3:
27.03.2010 - 14:22 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Siraels
O Stašicích jsme napsal článek, o Újezdě nevím, nezkoumal jsem. Příčina právě většinou stejná není, vždy jsou důvody a okolnosti jiné.
27.03.2010 - 14:26 | Filtr
(Vodnář) Siraels » Robert Isfaháni
A jaký máš tedy Ty pohled svůj vlastní pohled na ty Strašice???? :27: :27:
27.03.2010 - 14:41 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Siraels
Strašení ve Strašicích – konec mýtů a polopravd o neobvyklých událostech

Nedávné projevy neobvyklých úkazů ve Strašicích nás opět po nějakém čase donutily zamyslet se nad současnou převažující filosofií ve společnosti, podle které jsme přesvědčeni o schopnosti plně kontrolovat své životy a osudy a považujeme se za pány tvorstva.
Tyto události však svědčí o naprostém opaku a spíše nás uvádí do pravé roviny věcí. Je sice mnoho oblastí, které jsou nám plně podřízeny, ale existují také záležitosti, ve kterých se musíme podřizovat. Což si ale prakticky málokdo dokáže připustit.
Po tisíciletí byla lidská existence spjata s uctíváním různých božstev, jež člověku zajišťovala kvalitní a spokojenou existenci. Bohužel v okamžiku, kdy určitá božstva přestala být uctívána díky změně náboženství a s tím i celých společenských struktur, vedlo to i k zániku celých civilizací.
Božské bytosti, jenž se sami nazývají Podstatáž (bytosti podstaty prahmoty) byli známi ve Staroslovanské říši, kde byly uctívány pro ně přímo vyčleněnými kněžkami, které jim v lesích, kde sídlily, konaly obětiny a tak si držely jejich přízeň. S příchodem křesťanství však vymizela úcta k těmto bytostem, neboť sama církev začala rozhodovat koho uctívat a koho ne.
Proto se po dvou tisíci letech ocitáme před problémem, kdy se bytosti z dávné doby znovu hlásí o slovo. Díky současnému stavu však nedokáže nikdo ze společnosti na tyto projevy odpovídajícím způsobem reagovat.

Kde se projevili

V posledních známých zmínkách o jejich působnosti nacházíme zprávy ze Žďáru nad Sázavou. Tam způsobily doslova poprask. Vybavení kuchyně levitovalo, okna praskala. V Roudnici se sama spustila pračka a nakonec z ní začaly vylétávat jednotlivé součástky. Jsou známy zprávy, kdy cestující vlaku a jejich průvodčí viděli malé bytosti a jednu velkou, jenž za jízdy odmontovaly kola od vlaku, který pak vykolejil.

Jak vypadají a co umí

Ze staroslovanských legend jsou známí spíše jako malí ohnivý mužíčci běhající po lesích, nesmí se však zaměňovat se skutečnými skřítky. Oproti nim mají totiž mnohonásobně vyšší schopnosti a energii. Podle tradic sídlili v hoře Řípu.
Naučili se imitovat gravitaci, čímž způsobují levitaci předmětů, v některých oblastech dlouhodobě formují gravitační anomálie, např. kde jezdí auta sami do kopce, včetně plastových lahví, které normálně nejsou magnetické.
Projevují se nejčastěji tam, kde je v podloží hodně železa a vody, jenž jsou pro ně ideálními vodiči. Mají schopnost manipulovat s volnými elektrony v prostoru, čímž vytvářejí vysokofrekvenční pole známé z použití v mikrovlnných troubách. To dokáže zapalovat mokré ručníky, jenž jsou vodivé, zásuvky z nehořlavého plastu, nebo i rozbíjet sklo, jak se to ostatně projevilo ve Strašicích. Mít tedy z domu jednu velkou mikrovlnku není žádná legrace.

Důležitost jejich přítomnosti

Tyto bytosti mají vliv na existenci nebo neexistenci celých civilizací. Proč? Protože kdyby najednou začalo jiskřit v celém městě nebo dokonce části země, jistě si dokážeme představit, jaký chaos by to mohlo vyvolat.
Jsou to bohové a ti sami vědí nejlépe, proč se projevují. Budou se projevovat přesně tak dlouho, jak bude potřeba a jak sami chtějí. My nemáme žádnou moc jim přikazovat, co mají dělat a co ne, a z toho vyplývá obrovská pokora a úcta k nim. Jediné, co můžeme, je respektovat jejich projevy. Pokud by tedy podle své vůle chtěli rozebrat celý dům na cihly, nikdo jim v tom nezabrání.
A jaký je rozdíl oproti strašení či projevům obvyklého ducha zemřelého, jinak nazývaného též poltergeist? Zásadní. Bloudivého ducha může zkušený člověk, jenž je s problémem obeznámen a zasvěcen relativně snadno vykázat z místa, kde se projevuje a zakázat mu tam i trvale přístup. Tak může učinit pomocí vhodných obřadů nebo kvůli dlouhodobé ochraně sestavit v domě či místě drahokamovou mandalu. Poltergeist také obvykle nemá tolik energie, aby dokázal ve svých projevech působit dlouhou dobu, snáze a rychleji se vyčerpá.
Pokud se ovšem jedná o projevy božských bytostí, pak by samozvaný řešitel mohl snadno neprozřetelnou snahou rozkazovat něco bytostem, jenž jsou mu nadřazeny, se zlou se rychle potázat. Při posledních projevech ve Žďáru tak několik takových jedinců, kteří se pokoušeli míchat do věcí, kde neměli co dělat, proletělo oknem.
Stejně tak nemůžeme tyto události zaměňovat s problémy patogenních zón podloží. Ty se projevují v jiné rovině, spíše nárůstem nemocnosti např. onkologických a jiných onemocnění nebo zásadním zhoršením kvality života ve všech rovinách v dané lokalitě. Tento problém je rovněž za určitých podmínek řešitelný.

Proč racionální vysvětlení selhávají

Při jakýchkoliv neobvyklých událostech se vždy staneme svědky snahy vše vysvětlit racionálními důvody. Sami bohové si, zdá se, vyberou období, které koresponduje s jinými, na první pohled významnými událostmi v daném místě, aby tak zaměstnali ty méně důvtipné lidi hledáním racionálního vysvětlení. Než dojdou k tomu, že běžným vědeckým zkoumáním nic vysvětlit nelze, je často po všem.
V tomto případě vstoupil do role vliv v této době nově spuštěné solární elektrárny, zároveň s nedávno zesíleným televizním signálem a počátkem budování nové části kanalizace. Než se podařilo vyloučit vliv probíjení z vodárny a z elektrické sítě uběhla taky určitá doba.
Je zřejmé, že pokud by místní lidé byli včas zasvěceni do pravé příčiny problému třeba tím, že by se obrátili na člověka obeznámeného s problematikou, mohli si ušetřit zbytečné náklady s instalací dieselového agregátu ve vodárně, odpojováním domu od elektřiny a další zbytečná měření geologů, radiokomunikací a kdovíkoho ještě.
Vzhledem ke skutečné příčině je jakékoliv další technicko-racionální vysvětlení předem odsouzeno k nezdaru.

Astrologické souvislosti

V poslední době jsme mimo jiné pod velmi silným vlivem napjatého aspektu Pluta a Saturna. Saturn znamená zvyky a tradice, Pluto tradičně reprezentuje vyšší vůli bohů, jenž se nedá snadno rozpoznat a pochopit její celkový smysl, ale můžeme pozorovat její projevy v tomto světě. Tento aspekt již několik měsíců vytváří obrovský tlak na kvalitu práce a profesionalitu ve všech oblastech. Bohům jakoby došla trpělivost s lidmi, jenž znevažují svůj obor nesprávným chováním a degradují tak jeho důležitost a respekt. Proto jsme mohli pozorovat, že oproti všem logickým očekáváním máme dnes naprosto nepolitického premiéra, nebo že děkan právnické fakulty, jenž v knihách nepokrytě dával návody k podvodům a bude pravděpodobně součástí i dalších kauz, které teprve vyplavou na povrch, musel skončit na svém postu. U pana Topolánka a Paroubka jsme si mohli všimnout, že v posledních letech místo kvalitní práce trávili k radosti novinářů svůj čas handrkováním o to, kdo to s námi myslí lépe a kdo stát vede lépe. Nakonec jim současné aspekty „zatnuli tipec“ oběma. Protože tento aspekt ještě působí, budeme zřejmě ještě nějaký čas pozorovat, jak někteří významní lidé padají, zatímco doposud neznámí nečekaně vyrostou. Na základě vzrůstajících preferencí současné vlády je patrno, že změna vedení byla prospěšná a na místě. Proto si přejme, aby to tak i zůstalo.
A taková je vůle bohů. Proto se všichni příživníci a paraziti, jenž dělají svému oboru jen ostudu, mohou těšit na výchovné lekce.
V případu událostí ve Strašicích se tedy museli všichni, kteří se nemají k tématu vyjadřovat, nejdříve zdiskreditovat svými zavádějícími historkami a snahou vysvětlit něco, čemu vůbec nerozumějí. V neposlední řadě jsme se dočkali i doktora Heřta, jenž nasadil všemu korunu tím, že majitele obvinil ze snahy sami si zapálit dům kvůli zviditelnění v televizi. Ani vědci se tedy již dávno nedrží své povinnosti nestranně zkoumat věci, jenž jsou v jejich kompetenci a připomínají spíše náboženskou sektu, jenž bez milosti odsuzuje vše, co neodpovídá jejich způsobu myšlení. Zřejmě i proto v nedávné době vláda navrhla zrušení Akademie věd.

Budoucnost

Vzhledem k faktu, že současné události se projevily mnohem blíže k hoře Říp, sídlu Podstatážů, než dříve ve Žďáru, můžeme očekávat jejich projevy jinde a za jiných okolností, ale podobným způsobem.Těžko však můžeme předvídat intenzitu jejich projevů. Mají totiž tendenci cestovat v podzemních nerostných žilách na místa, kde hledají pozornost a úctu.
Snad příště dojde k tomu, že problém budou řešit kompetentní lidé a nebude se opakovat stejná fraška jako v minulých případech. Ani normálně myslící člověk by s nemocným zubem nešel k automechanikovi, přesto zde se tak děje.
Majitelé domu zcela zjevně neměli zájem o vyjasnění okolností těchto událostí, jinak by si zavolali odborníka a nikoliv televizní zpravodajství. Na druhou stranu je jim nabídlo mnoho samozvaných řešitelů, o něž logicky sice nestáli, ale museli s pozorností počítat, když prezentovali tyto události v médiích.

Astrolog Robert Isfaháni,
Horoskopy karmické, profesní, partnerské, věštba I-ťing, výroba osobních amuletů.
Konzultace po celé ČR.
Tel:777558589, http://rzapletal-astrolog.byl.cz

27.03.2010 - 14:47 | Filtr
(Vodnář) Siraels » Robert Isfaháni
Jéjda děkuji (to je na delší pročtení) :27: :27:
27.03.2010 - 14:54 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Robert Isfaháni
Tím samozřejmě nepopírám následná zjištění, že zásuvky zapaloval syn za pomoci hořlaviny. Ať už to byla pravda nebo ne, nemohl způsobit výpadky elektřiny, což potvrdili sami energetici.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »