Proč nemám štěstí v lásce?


26.02.2010 - 01:03
(Střelec) jessie.m
Proč nemám štěstí v lásce?
Už při mém prvním vztahu to byla katastrofa, ze začátku to bylo jako vždy krásné, ale v průběhu drůhého a třetího roku jsem začala přicházet na to, že mi přítel lže, zatajuje a podvádí, jednoduše on si chtěl užívat a já abych na něj jak jeptiška čekala. za celé tři roky mě nebyl schopný ani nikam vzít, jen náhodou jsem v jeho pokoji našla katalogy se zájezdy k moři,samozřejmě plánoval si dovolenou, ale beze mě.Poněvadž byl můj první všechno jsem mu odpouštěla, protože jsem byla stále zaslepená. Ale při našem 3. výročí jsem ho nechala a jsem za to ráda, ikdyž mi pořád vypisoval a vydíral mě. Pak jsem hledala útěchu v jednom klukovi, kterého jsem poznala na dovolené, který mě k sobě pozval, seznámil s rodiči, řekl že se do mě zamiloval a po 3dnech, když jsem od něj odjela mi řekl, že vlastně stále miluje bývalou a at se nezlobím za to povyražení. A nakonec z mého nejlepšího kamaráda se stal můj milovaný přítel, doufala jsem a doufám, že to má budoucnost, protože jsem z něj vždy cítila, že on mě miluje víc a že by pro mě udělal vše, ale ted se všechno změnilo. Začal se chovat nesnesitelně,je hrubý,urážlivy, žárlivý, už pro mě nechce nic dělat, prostě neochotný. Před měsícem se se mnou rozešel a já blbec ho prosila at neodchází.byla sem z toho úplně zničená ani jsem nejedla jen čekala jestli se ozve. Ozval se že se chce vrátit.Chvilku to bylo v pohodě.A dnes mi vlezl do telefonu, viděl tam 3zprávy od kluka,který mě viděl na velké svatbě mé sestřenky. kterého ani já neznám a nevím jak vypadá, který mi začal psát, protože si na mě sehnal číslo. No a můj přítel i přes mé vysvětlení nechtěl nic pochopit, začal mě podezřívat a když jsem se ho snažila zastavit při odchodu švihl se mnou o zem. Nevím jestli se zítra ozve..pořád ho miluju.Přece jenom jsme spolu čtyři roky a ty já nedokážu smazat. Tak strašně chci být šťastná a mít přítele pro kterého budu vším. Jenže asi mi to není souzeno. Nedokážu být sama, strašně se trápím a mám pocit, že to nezvládnu.

Řazení:
26.02.2010 - 01:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, ta věta: švihl se mnou o zem...Pro mě by to byl jasný signál, že tudy cesta nepovede.Nechci vynášet radikální soudy, ale podezírání a žárlivost je záhuba. Držím Ti palce, posílám sílu! :17:

26.02.2010 - 01:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Nejsi si jistá sama sebou,proto si přitahuješ stejný typ.Oni mají zřejmě pocit,že se jim "věšíš na krk" a snaží se toho břemene zbavit-proto ta hrubost a odstrkování.
Nech je všechny být a zapomeň.Nauč se být sama sebou a znát svou cenu.Pak budeš mít štěstí v :18:

držím palce :15: :17:
26.02.2010 - 08:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ironie dnešní noci, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Švihl s tebou o zem a ty hi chceš zpět?! To nemáš žádnou sebúctu?! Nedoprošuj se,neponižuj se pak se k tobě chvají jak k hadru protže ví, že ty jim to dovolíš. Mě dát přítel byť jen facku tak mu jí nejen že vrátím ale okamžitě bych ho poslala k vodě. Lepší být sama než se surovcem. :19:
26.02.2010 - 08:58 | Filtr
(Rak) aliens
prchej od něj co nejdál................
tohle je jasný signál, aby jsi odešla.
Myslím, že to štěstí, které tolik vyhlížíš jednou přijde, neboj :3:
26.02.2010 - 09:04 | Filtr
(Váhy) japadá » Buddha/2
:30:
Mám stejný názor, měla by se zastavit. Něco je špatně.
Ano ne se věšet někomu na krk, každý je nahraditelný, ale nejdřív si udělat pořádek v sobě.
26.02.2010 - 09:13 | Filtr
(Blíženci) zdraví1
Neumí se ovládat a začíná mít agresivní chování, co když se to bude zhoršovat a ty ho budeš omlouvat protože ho budeš milovat vždycky mu odpustíš a on to udělá znovu a znovu a už to nebude jan hodil mě na zem...to není láska -řekni si jestli by jsi stakovým chlapem chtěla založit rodinu a mít kupu dětí ,on je ten pravý ???...nedovol mu aby jsi kvůli němu byla neštastná on si tě nezaslouží , určo si najdeš lepšího :27:
26.02.2010 - 09:29 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Proč se trápíš taková mladá, vždyť si jen zabíjíš život s hulvátem. Když žárlí už teď a dovolí si lízt ti do mobilu, co myslíš, že bude dělat za pár let! Bude to daleko horší, až si Tě celou přivlastní. Vždyť je tolik hodných kluků.
26.02.2010 - 09:41 | Filtr
(Váhy) japadá
Máš též pravdu, ale jistě už o tom přemýšlí, že je něco špatně a to je první krok, proto sem napsala.
Buď si něco veme z toho, co se píše a nebo tu za čas bude psát o dalším trápení
Nepodceňovla bych ji z hlediska věku. Dnešní doba neplodí zas tak naivní mládež.
Já v jejím věku :32: - děkuji za to kolik je mi, co jsem prožila, s čím jsem se srovnala.
Ona si s tím též projde a záleží na ní.
Měla by se hlavně naučit mít ráda. A tím by nepřipustila, aby s ní někdo takto jednal.
26.02.2010 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AMOUR, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, suhlasim s ostatnymi, ktori ti tu uz popisali.. ja by som hadam len doplnila jedno.

Je velmi zaujimave, ze clovek podmienuje svoje stastie. Uspechom, peniazmi alebo vztahom s niekym inym.. casokrat pocujeme vetu... budem stastny, stastna ak... ak budem mat viac penazi, ak ma bude niekto milovat, ak budem uspesny v kariere... ae tak to nefunguje, teda funguje, ale nemalo by. Clovek by mal byt stastny alebo sa snazit byt stastny prave tak ako je, kde sa nachadza. Nikto a nic ta statnym nespravi... musis sa naucit, ze tvoja cena sa neodvija od toho, co vsetko dosiahnes, alebo od toho, ci mas vstah.... ale od toho, ako sa cenis ty sama. Skus sa naucit byt stastna bez podmienok, neurcovat si mety, ktore ta urobia stastnou... ak toto dosiahnes potom si hladaj vztah. Nie ako dovod pre tvoje zivotne stastie.... ak sa toto naucis, nebudes tak zavisla a urobi ta to slobodnou( v tomto pripade na vztahoch), na tom, po com tuzis a budes sa vediet toho vdzat a ist dalej....
26.02.2010 - 09:56 | Filtr
(Blíženci) zdraví1 » japadá
Nepřijde mi mladá já taky měla dcerku ve 21letech a kdybych si nebyla jistá že ano ten je ten pravý stím to dítě chci ,kdyby na mě jen jednou šáhnul asi bych :47: :47: :47: :71: dala sama.Přijde mi jen hooodně zamilovaná a neštastná a to se těžko radí když to srdíčko :18: :18: :12: :12: :12: :12:
26.02.2010 - 10:03 | Filtr
(Váhy) Simply
Děvče, děvče... Ty Tvoje poslední věty hovoří za vše:
...Tak strašně chci být šťastná a mít přítele pro kterého budu vším. Jenže asi mi to není souzeno. Nedokážu být sama, strašně se trápím a mám pocit, že to nezvládnu ...

Nikdo nikdy pro nikoho nebude vším, to je jen v románech.... A pročpak by si nezvládla být nějaký čas sama a využít toho času volnosti například, já nevím, třeba k sebevzdělání, chodit na taneční kurzy třeba Salzy, skákat z padáku apod.... :1: Copak tak nutně a navíc tak mladá ke štěstí ausgerechnet potřebuješ takové týpky? Copak jsi masochistka bez sebeúcty? Já vím, člověk je mladý a potřebuje lásku, ale ne za každou cenu. Začátky, píšeš, byly vždy pěkné a pak se to nějak zvrtlo... Nevisela jsi na nich (těch chlapcích) jako ta liána bez vlastního názoru, až je to začalo dusit a iritovat (decentně řečeno, chtěla jsem původně napsat sr.t ... Nevím co jste si vyříkávali, ale citové vydírání taky není nejlepší cesta, spolehlivě odpudí...Tebe evidentně ale ne... Zamysli se nad sebou, jakou máš pro sebe "cenu"...Neztrácej tu svoji cenu pro druhýho urputným snažením se zachovat něco, co je nějak divné a pokřivené (švihl se mnou o zem) Máš to zapotřebí, Ty hezká, chytrá a mladá holka...? Narovnej si páteř, buď noblesní, věř mně ,starší, život letí jako blázen , škoda ho marnit s tím nepravým... Ten pravý někde určitě běhá.. jednou ho potkáš, jen si uzdrav tu svoji dušičku :17:
26.02.2010 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já bych si od všech chlapců dala pauzu rok dva,pracovala bych na svém sebevědomí a užívala si svobody,člověk nemusí pořád za každou cenu někoho mít,někdy nastanou okamžiky kdy odpoutat se je velmi důležité.
26.02.2010 - 10:16 | Filtr
(Blíženci) zdraví1
ano užívej si -nedopadni jako moje teta ta by ti mohla vyprávět, na takové podobné típky taky měla štěstí.Manželem vydržela asi 6let porád ho omlouvala láska veliká, mlátil jí , kurvil se ona nesměla nic,a on všechno jen když se na ní chlap podíval seřezal jí jako psa a ona zato nemohla, měla malé děti tak se odtěhovala z baráku do bytovky jenže když se opil vlezl balkonem a seřezal jí zase , odnesla to i moje mamky která kdysi děti neměla.utekla před ním do německa (emigrovala)po 12letech se vrátila zpět,jenže celý její život stál za hovno,pokaždé si našla podobný tip jako kdyby je přitahovala. :8:Celý její život se pořád opakoval do kola a tak to nakonec vzdala ,přistěhovala se zpět do čech a už chlapy nechce ani vidět. Je zvláštní že ted jediný její kamarád -přítel se stal její bývalý manžel před kterým kdysi utekla do německa.Tolikrát natloukla a nikdy se nepoučila. :1:
26.02.2010 - 10:21 | Filtr
(Váhy) japadá » zdraví1
:3:
To si měla docela štěstí. A hezky si to napsala. Smajlíci nemají chybu.
Já v tom věku měla syna a teď zpětně mohu říct, že jsem vůbec nevěděla, co chci.
Ale zase jsem náležitě poučená.
26.02.2010 - 14:20 | Filtr
(Blíženci) sunny5
Tak strašně chci být šťastná a mít přítele pro kterého budu vším.

možná že pro samou "práci" být šťastná, mít hezký vztah, spokojeného přítele, pro kterého třeba uděláš cokoliv, zapomínáš na sebe, na to co chceš ty a taky si to umět prosadit!
je důležité si vymezit hranice, nenechat si všechno líbit, pak si tě partner bude vážit... tady ale úcta chybí...:-(
26.02.2010 - 14:35 | Filtr
(Rak) cifršpionka » bubobubo
Jak se dá pracovat na svém sebevědomí :25:?Určitě to neví více "Najdisáků" :27:,možná námět na další téma...
26.02.2010 - 14:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Tak strašně chci být šťastná a mít přítele pro kterého budu vším".

Musíš se nejdřív naučít "být vším pro sebe".
Když člověk neváží sám sebe, tak paradoxně přitahuje k sobě parnery, kteří si ho také neváží. Je těžké to pochopit. A možná si právě proto musíš projít nějakými vztahy, ve kterých tě bude ničit přístup partnera k Tobě, aby sis nakonec uvědomila, že tohle si nezasloužíš a takhle si ubližovat nenecháš.

Souhlasím s Nejkrásnou, že u vás doma v původní rodině jsi nejspíš do podvědomí dostala informace, které ti ničí teď vztahy.

Podstatu přiblížím pomocí zjednodušeného příkladu : Eva je malá a při utírání nádobí rozbije talíř. Maminka jí řekne : "Ty vždycky budeš nešika." ... Pokud toto slyší dítě hodně často, podvědomí to vezme jako fakt a z tohoto dítěte skutečně vyroste nešika.
A stejné je to i s tím, když se snažíme se partnerovi stále zavděčit a získat si tak jeho lásku. V původní rodině si zřejmě muselo i dítě zasluhovat lásku - za něco ( Budu tě mít ráda, když.... Kdybys měla maminku ráda, udělala bys to... )

Zavzpomínej a jestli něco takového najdeš, zapracuj na tom. Jde to zrušit, tyto rovnice přepsat a naučit se žít lépe bez podmínek těch druhých.
Hodně štěstí. :17:
26.02.2010 - 14:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » cifršpionka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už se můžeš rozepsat... Je zadané v sekci "K zamyšlení"..
:3:
26.02.2010 - 14:54 | Filtr
(Rak) Babush
Zkus být chvíli sama se sebou..Najdi sebe sama.Najdi si věci které Tě budou naplňovat a budou dělat dobře Tvojí dušičce.Každý den měj nějákou malou radůstku...Měj ráda sama sebe.Pracuj na sobě...třeba na tom co se Ti na sobě nelíbí..ať už je to fyzické nebo někde v Tobě.Nesnaž se mít někoho za každou cenu...Není to lehké...prošla jsem si tím a zjistila jsem že pokud nedokážu být sama se sebou nedokážu být s nikým. ....."zastavit při odchodu švihl se mnou o zem"....Od toho co nejdál...
PS: Trpělivost a hodně síly.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »