Co se mnou?


08.02.2010 - 17:26
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hildegarda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co se mnou?
Poslední dobou mě užírá pocit méněcennosti. Jsem rozvedená s dvěmi dětmi a moje vztahy jsou jen jedna velká katastrofa. Mám pocit, že se hodím všem jen do postele, ale o vztah nemá nikdo zájem. Měla jsem teď jeden vztah, necelý rok, ten přítel mě celou dobu jen ujišťoval v tom, že ke mě nic necítí, ale že se mu to se mnou líbí. Skončilo to tak, že si našel jinou, přesto se se mnou rozešel tak, že se se mnou naposledy vyspal, že prý ho přitahuji a že se mi bude muset vyhýbat. Po měsíci jsme se sešli a opět jsem se nechala unést, myslela jsem si, že se s tou novou rozešel, ale pak jsem zjistila, že je s ní stále a klidně ji podvede se mnou. Nevím, co je na mě špatnýho, že ke mě nemůžou muži cítit víc, než jen přitažlivost fyzickou. Nevím, co dělám špatně, že za to nikomu nestojím. A když jdu na rande s mužem, který by eventuelně za ten vztah stál a i z jeho strany je vidět zájem, tak ve chvíli, kdy řeknu, že jsem rozvedená a mám dvě děti, tak je to obrat o 180 stupnu a je to, jako bych rekla, že mám silně nakažlivou a smrtelnou nemoc. Tak nějak už mě opouští veškeré sebevědomí.

Stránka: 1 2
Řazení:
08.02.2010 - 17:30 | Filtr
(Ryby) clia
Rozvádím se a mám dvě děti a vztah nehledám, právě z tohoto důvodu, myslím, že jsem nevhodná partie. To jsou prostě chlapi. Má někdo jiný názor?
08.02.2010 - 17:30 | Filtr
(Lev) růžička
Netrap se, tenhle pocit prožívá každá druhá .
Musíš hledat spíše kamaráda a né hned milence . Muž od přírody je jen lovec , to nezměníš :62: :17:
Soustřed´ zatím jen na výchovu a blaho dětí :17:
08.02.2010 - 17:35 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Nooo...já ti nevím...asi nejsem ta pravá na rady...ale tak zkus "vztah" nehledat. Proč si prostě po nepovedeným manželství nezačneš užívat života naplno? :2:
A neztrácej sebevědomí...jsi nejspíš skvělá milenka, co by za to jiná dala. :44: :74:
08.02.2010 - 17:36 | Filtr
(Býk) player
Máš šanci,ale chtělo by se spojit s někým,kdo nebude třeba zprvu mluvit o vztahu,ale o společných zájmech,chápeš?
Nestavět to jako - s někým chci žít,nýbrž s někým chci něco podnikat.Jedině tak.
08.02.2010 - 17:37 | Filtr
(Býk) player » Hustokrutě obscénní Morti
Česky řečeno - uvolni se,nebuď upjatá.
08.02.2010 - 17:38 | Filtr
(Ryby) clia
Zkusíme si sami sobě dokázat, že jsme skvělé, aniž bychom potřebovali chlapa. Vím, nějaká ta opora je občas potřeba. Hledám se na najdi se a to mi pomáhá. :3:
Občas tu pokecáš se super lidičkama a bude ti fajn :4:
08.02.2010 - 17:39 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
...no jo...asi máš pravdu...možná že se chlapi bojej definice "vztah"...takže bejt považovanej za "kamaráda" je možná přijatelnější... :63:
08.02.2010 - 17:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ve svém věku máš ještě fůru času. Až budou děcka větší a soběstačná, tak na to chlapi koukaj zase jinak. Nemusí mít obavu, že se o ně budou muset starat a budou tě mít víc pro sebe. A jestli potřebuješ chlapa aby se zlepšila tvá finanční situace tak pumpni jejich otce o větší alimenty. Zatím se prostě jen nezávazně bav, jsi ještě mladá :15: Ono to přijde :18:
08.02.2010 - 17:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » clia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hildegarda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Posledni dobou je to jen sama depka a uz prave nevim, jak se toho zbavit, kdyby tohle tady pomohlo, tak bych byla jedine rada.
08.02.2010 - 17:45 | Filtr
(Býk) player » Hustokrutě obscénní Morti
Ono je to trošku jinak.
Chlap hledá erotický svět na prvním místě,za ním jde to ostatní,ovšem nikoli vzdáleně.Těsně za ním.A když už ženskou i s celým jejím příbuzenstvem,zažitými životními standarty a tak,potom musí bejt těžkej argument PRO.Nebo-li jak říkám,nějakou odrostlou diskobolku s dětma budeš jen těžko uvztahovávat,protože její vláček dojel do stanice NIC.
Pokud ovšem děvče pěstuje zájmy,tak má velmi slušnou šanci zpřízněnou duši objevit.
08.02.2010 - 17:46 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Hildegarda
Tak to seš tu správně...pomáhá to tu 100%! :75: :74:
08.02.2010 - 17:47 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
No jo...tak ale mysli...s dvěma dětma...tam sou ty zájmy dost jasně rozdaný... :63: Nicméně máš pravdu..."nechat se poznat" v jiným světle než jako MATKA S DĚTMI HLEDAJÍCÍ...chápu to teď správně? :6:
08.02.2010 - 17:52 | Filtr
(Ryby) clia » Hildegarda
Zvedne ti to tu náladu, občas se zasměješ...Ono to přijde, on se nějaký najde, až to budeš nejmíň čekat, nepřestávej tomu věřit a těš se na to a taky nezapomínej, že jsi úžasná lidská bytost, která si nezaslouží se trápit, nejsme tu proto, aby jsme se trápili :1:
08.02.2010 - 17:53 | Filtr
(Býk) player » Hustokrutě obscénní Morti
Jasně,že se musí starat,to je zákon.Ale proto říkám jednu věc.Jakmile mi čtnáctka s cígem u huby řekne,že jí nic nebaví akorát trsat a počítač,tak jí rovnou říkám:jsi budoucí looser,kdybys byla sebevětší kočka.V 90% případů to tak je.
Hobby ti zachrání život.
09.02.2010 - 09:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danafantom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsi myslím si trefila přesně. Já jsem byla rozvedená se třema dětma, a žádný pocit méněcennosti jsem z toho něměla. Vůbec jsem neměla dojem, že by děti (ach ty úžasné děti :2:)měly být nějakou překážkou. A myslím, že to tak pak vnímali i ti chlapy kolem mě. Vdala jsem se, a nejsem jediný případ, co znám. A :16: nemám. :4:
09.02.2010 - 10:00 | Filtr
(Štír) velekněžka
za sebe musím říct,že jsem byla rozvedená s dvěma dětmi a neměla jsem problém najít partnery,kteří mě nebrali pouze jenom na sex :17:
09.02.2010 - 10:00 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
A určitě to bude hodně o tomto...Všichni lidé mají krásnou tvář, ale jen málo se jich dívá do zrcadla. (lama Ole Nydahl)
Poznat sám sebe,své chyby,snažit se o změnu a přístup ostatních se změní. :17:
09.02.2010 - 10:05 | Filtr
(Štír) velekněžka
pokud tě bude užírat pocit méněcennosti,tak si podle toho budeš přitahovat partnery, vím ,že to není lehké překonat rozvod,ale vše chce čas,hlavně ho dej sobě a hlavně si dej lásku, spoustu lásky :17: i to se lépe říká,než dělá,protože žena má tendeci zapomínat na sebe pro blaho druhých, jenomže to není dobře,vím o čem mluvím
až budeš spokojená a vyrovnaná sama se sebou a necháš všemu volný průběh,tak on se určitě někdo objeví :17:je to o pocitu vnitřního naplnění bez ohledu na vnější vlivy :1:
09.02.2010 - 10:06 | Filtr
(Blíženci) Elatka
V 19ti jsem nechtěně otěhotněla. Daný bio pachatel to půl roku po porodu zabalil a já jsem se dobrovolně rozhodla, že chlapa si pustím k tělu až v případě, že budu cítit, že by to mohlo opravdu klapat, byl by to dobrý přítel pro mě a dobrý kamarád pro moji dceru. Měla jsem hodně možností, ale všechny jsem odmítla. VČETNĚ SEXU!! Když se s někým prostě vyspíš, tak je jasné, že se s Tebou nevrhne do vztahu, když uvidí, že sex je pro Tebe pohodička. Chlap si bude myslet, že když jdeš tak v klidu s ním, můžeš mu taky tak v klidu zahýbat a to se jim nelíbí. Že máš děti.. to bych říkala okamžitě. Já jsem na to pyšná, jsem pyšná na to, že mám úžasnou dceru a jsem pyšná na to, že jsem dobrá matka. Ukazuju to. Netutlám to. Když se s někým sejdeš, sáhodlouze si s ním povídáš a po nějaké době prohodíš, že teda vlastně máš děti.. tak to vyzní, jakože teda sedí doma a je ti to jedno. Chlap má rád, když vidí ženu, se kterou může diskutovat, ale ví a vidí, že daná žena je domácí typ a pečuje o své děti. Já byla sama rok a půl. Jeden mě uháněl extremně, tak jsem to odmítání vzdala s tím, že dostane měsíční pauzu, ale ukončila jsem to po dvou týdnech, kdy jsme spolu ani nespali. Nemohla jsem, byl vulgární, chlastal.. takový ble člověk. A v červnu loni se našel člověk, kterého jsem znala tři roky, nikdy se s ním pořádně nebavila a najednou jsme začali a je se mnou, moji dceru miluje, mně miluje taky a je nám spolu sakra dobře. Toť jeden případ...

Druhý.. Moje sestra. Ve 20ti dvě děti, našla si přítele hajzlíka, se kterým má ale krásnou dcerku. Tedy třetí dítě. Sama je to hubatá ženská, co si nenechá nic líbit, ale je posedlá pořádkem a umí vařit. Teď je vdaná a s manželem má čtvrté dítě, tříletého klučíka. Sice nemají ideální vztah, ona jsou stejně hubatí a nenechají si nic líbit, takže trochu itálie. Ale na druhou stranu ideál. On je zručný a zrekonstruoval jí celý obří dům. Vlastně udělal z rozbořeniny krásný palác. A ona ho udržuje v čistotě a vaří mu.

Vždycky je někde někdo, s kým se máš setkat. Někde za některou zatáčkou čeká a potkáte se. Jestli to bude zítra nebo za rok netuším, to neví nikdo. Ale určitě tam je. Každý někdy v životě toho svého najde. Nemusí to být ideální a naprosto dokonalý vztah, ale můžete žít harmonicky a milovat se i se skřípěním. :) Držím moc palce, zatím si prostě užívej svých dětí a věnuj se svým koníčkům. Třeba právě při nich potkáš toho, koho máš. :)
09.02.2010 - 10:10 | Filtr
(Štír) velekněžka
jo a to,že mám děti jsem říkala rovnou :4:
09.02.2010 - 10:13 | Filtr
(Štír) velekněžka
souhlasím :15:
09.02.2010 - 10:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
souhlasím s Payerem, také si myslím, že i s dětmi se dají provozovat koníčky, můžeš přece i s nima vyrazit ven na bruslení, do přírody na pochod, do knihovny, na nějaký kurz - fotografování, reiki, atd., jen nesedět doma a netruchlit. Zkus si najít něco, co tě zaujme, nebudeš tolik o sobě přemýšlet. A když se budeš radovat z něčeho, bude to i z tebe vyzařovat, nebudeš tak uťáplá, ale seběvědomá žena. Na postel se jim vykašli, přece jde nejdřív o to být s někým i s dětmi, blbnout atd.
Mě bylo třicet, když jsem našla druhého muže a taky jsem měla dvě děti, dokonce je o šest let mladší, no a co. :4:
09.02.2010 - 10:27 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Plájo, já žasnu! S tebou absolutně nesouhlasím! Jíra mi to kdysi vysvětlil tak hezky...že když mně potkal, bral mně jako všechno to dokupy, praštěnou holku, člověka s trápením, ženu a mámu...a to jako celek ho utvrdilo, že se mnou chce být... No vydrželo to bohužel jen nějakejch 13 let...ale výpovědní hodnotu to nesnižuje. Já nechápu situaci, kdy se chlap dozví, že má žena děti a proto vycouvá. Ale asi je to tím, že jsem to nezažila. Mý děti jsou poměrně transparentní...
09.02.2010 - 10:31 | Filtr
(Blíženci) Macek M
Vím,že je to opravu těžké,být na všechno sama.To co vyzařujeme,se v chování jiných lidí k nám vrací jako bumerang.Zkusila bych nejdříve přestat mít pocit méněcennosti, a najít svou vlastní cenu,být spokojená a šťastná i přesto,že jsem rozvedená s dětmi.A pak se ten správný chlap pro život určitě objeví. :1::3:Držím palce
Příspěvky: 1-25 26-41
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »