Uz mam dost samoty


05.11.2009 - 21:57
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele paja1611, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Uz mam dost samoty
Proc me cely rok potkavaji lidi, kteri si jen hrajou, chteji me jen jako milenku a nebo mi lzou...copak tady na cele te planete neni jedina spriznena osubka,se kterou bychom kracely stejnou cestou v lasce a radosti????Proc mam v srdci tak tlustou zed?Proc laskyplna gesta vnimam jako utok? Proc je vsechno ve me tak nejak naopak?....uz nemuzu :9:

Stránka: 1 2
Řazení:
05.11.2009 - 22:05 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Vydrž milá pajo,vydrž!!!Bude dobře!Jednou ta láska přijde!Třeba je u tebe a ty nevíš.Věř!Bude dobře.Nikdy se nevzdávej!Nespěchej a užívej!Bude to pak stát za to víš?Jen vydrž!A nesmutni... :17: :74: :74: :74: :74: :74: :62: :62: :62: :62: :62: :29:
05.11.2009 - 22:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podnety v tvojom podvedomí rozhoduju o tom,akeho cloveka si k sebe pritiahneš.Na to,aby sme k sebe pritiahli milujuceho partnera,ktoremu ide o skutocné hodnoty života,tak musíme my svoje vnutro tiez k tomuto stavu prispôsobiť.Inak nebudes mat na zaklade coho k sebe takeho cloveka pritiahnuť.
05.11.2009 - 22:07 | Filtr
(Vodnář) aquamarine » Jaňajs
jo taky si myslím, teď je to blbý ale za chvíli už bude dobře, nic neboj, věř jak jen můžeš :27: skoro všichni jsme v tomhle vystavováni trpělivosti..ale ta růže přináší :17:
05.11.2009 - 22:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Celý rok?
To zas není tak dlouhá doba. :3: :1:

Víš, co mě na Tvém příspěvku zarazilo?
Ta formulace na začátku:
..."proč mě potkávají....?"
Většina lidí by myslím napsala:
"proč já potkávám..."

Co takhle kdybys to zkusila otočit a někoho zkusila potkat Ty?
Možná by tím šlo začít když chceš to své "naopak" změnit.
:3:
05.11.2009 - 22:10 | Filtr
(Panna) Clanci » Jaňajs
:15: :15: :15: Ty víš :74:
05.11.2009 - 22:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud se člověku opakují nějaké situace, je to občas proto, aby se něco naučil.
Možná jsi se měla něco naučit i Ty.
A určitě je to něco užitečného, ne škodlivého.
Možná když přijdeš na to, co jsi se měla naučit a co jsi se naučila, tak se Tvůj žitot změní.
05.11.2009 - 22:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Este dodam.Je mozne,ze aj keby clovek takych kvalít stal pred tebou,neoslovil by ťa práve koli tvojej orientacii sa na ine hodnoty.Ludia tuzia po spriaznenej duši,no sotva chápu to,v com tieto hodnoty spočívajú.Cize je možné ze by tvoj vztah s takym clovekom aj tak dlho nevydrzal vzhladom k tomu,ze k vydarenemu partnerskemu životu je treba zhoda vôlí a vnutornej orientacie.
05.11.2009 - 22:25 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Clanci
:74: :62: :74: :29:
05.11.2009 - 22:34 | Filtr
(Štír) !gby
jj, Stirka :) ... nejdrive se musis vyznat sama v sobe, smirit se s minulosti, pokud existuji nejake "prizraky minulosti" ktere te stale pronasleduji. Teprve potom budes pripravena potkat nekoho, s kym budes schopna "kracet stejnou cestou lasky" Kdyz te chce kazdy jen jako milenku.. zkus se zamyslet proc ^^

hodne stesti
06.11.2009 - 00:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já bejt štír tak se nedivím-jen pohrát a rychle pryč :4: Ba nee,nebud naivní a počkej si na fajn kluka a nemarni čas s milenci když nechceš :3:
06.11.2009 - 00:06 | Filtr
(Štír) !gby » funik
hehe, od blizence to pro stira vyzniva jako kompliment .))))
06.11.2009 - 00:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele strakina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zůstań na chvíli sama se sebou...poskytni sama sobě čas a uvidíš,že Tvé srdíčko bude naplněno :18:přeju hodně štěstí a lásky :6:
06.11.2009 - 08:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sukničkáři dej v posteli vše a donuť ho se zamilovat a z ťunti si udělej chlapa :3: Hotový muži už jsme rozebraní :3: :61:
06.11.2009 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fando, jsi v místnosti s vysokým stropem :41:, aby sis neudělal bouli na hlavě :75: :2:
06.11.2009 - 08:30 | Filtr
(Panna) kcw
když to tak tady čtu,tak mě nejdřív napadlo..jak může dotyčná "najít" spřízněnou duši,když jak sama píše "má v srdci tlustou zeĎ" což je důvod,proč ji muži vezmou jen jako milenku (necítí u ní oporu,ale naopak spoustu smutku a trápení) a Tobě yennefer69 odpovím jak pochpit, čemu nás chce osud naučit.Uvedu příklad ze své zkušenosti..Byla jsem vdaná 13let,velké problémy s komunikací,ale děti jsme vychovali a z mého "dominantnějšího" pohledu to nebylo tak špatné manželství..pak najednou šok a manžel žádal o rozvod..v té době světe div se,jsem potkala pana úžasného a já se zamilovala tak,že jsem byla úplně někdo jiný..jak trefně přítel poznamenal "s Tebou se cítím jak paša" tak byl hýčkaný..jenže..v tomto vztahu byl velmi dominantní on a to velmi - sice mírný,klidný ale když řekl, tak to platilo a klidně mě třeba nechal čekat před restaurací když jsem si posezení u večeře chtěla "vydupat"..on řekl "mě se něchce|" a já "no,to nevadí,ale v 5odp. tě čekám a hotovo"..načeš on neřekl nic,ale nebyl tam..to jen malý nástin...tento vztah vydržel necelých 5 let,kdy jsem to už nevydžela a spol.budoucnost přítel stejně plánovat nechtěl.Zůstali jsem dobrými kamarády, ale já POCHOPILA čemu jsem se měla naučit..vážit si lidí,kteří upřímně milují, a už nikdy nebudu ta,která udává ve vztahu tón ale snažím se o kompromisy a hlavně zůstávám sama sebou..teď mám nový vztah..opět sebevědomého muže,ale cítím že je tento vztah mnohem vyrovnanější :27:
takže holky držím palce ať potkáte toho pravého a pokud se budete mezitím trápit, vězte že to tak opravdu mám být :2: :29: :29:
06.11.2009 - 09:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele slniecko17, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neboj, nie si sama. :1: Myslím, že nás je viac, ktorí si musíme usporiadať v sebe čo vlastne chceme a dať tak náš život do normálnych koľají. Je to hrozne ťažké, rozpitvávať sa, nájsť nesprávne postoje a korigovať ich. Ale už to je dobré, že vieme, čo treba spraviť a nehrnieme sa dopredu bezhlavo :3: :17: Prajem ti veľa sily a odvahy. :29: :3: :17:
06.11.2009 - 09:38 | Filtr
(Býk) player » funik
Souhlas.Milenka je v hierarchii hodnot ta nejvyšší.Je to láska bez skrupulí.
A pokud chceš být víc,někde začít musíš.
06.11.2009 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To takto asi těžko říct. Hlavně někdy k té změně dojde, aniž by si ji ten dotyčný nějak uvědomil nebo definoval.

Já nevím, jak to máš ty, ale někdy pozoruji, že chyba je jakoby v obráceném pořadí toho, jak by se věci měli dít. Že žena/dívka se ku světu obrací s nějakou víceméně hotovou představou vztahu, je taková jakoby dopředu "předzamilovaná" a jen hledá "herce" kterého by si obsadila do hlavní role své soukromé lovestory.
Tyhle nešťastnice taky stále nerážejí, protože on jim samozřejmě tu roli nikdo nebude hrát dobře ani věčně, protože je to jen role. Dřív nebo později padne kosa na kámen, protože ona vlastně nemiluje dotyčného, ale svou vysněnou roli svého partnera. A on je jen ten "herec".
Daleko lepší a "zdravější" podle mě je vstupovat do života bez scénáře - a jak to tady v diskuzích už X-krát zaznělo: i bez očekávání. A když člověk někoho potká, tak s ním teprve ten scénář začne psát - společně. Samozřejmě takto většinou na vztah ani nedojde, jen na nějaká kamarádství, známosti - ale nedojde ani na zklamání. A když pak ten vztah přijde, není to fiasko.
Stručně řečeno je dobré se zamilovat pianko, až na základě toho, jak se dotyčný postupně vybarví a co nabídne.
Proto holky, co mají samy sebe pod kontrolou a mají samy sebe rády nenarážejí tolik, co jiné. Ony si ty chlapi k srdci pouští pomaleji, proto jsou někdy neprávem označovány za mrchy.
Holka co do toho hupsne bez rozmýšlení po hlavě jak do rybníka si často pak v mělké vodě "srazí vaz".
06.11.2009 - 10:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Občas si pleteš lásku se sexem. :4:
06.11.2009 - 10:25 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného.
LUCIUS ANNAEUS SENECA
Zkus si myslet jako by to už byla pravda - jsem šťastná, každý mne má rád, takovou, jaká jsem, žiju si v pohodě, mám všechno, co chci, přitahuji k sobě opravdovou lásku...
06.11.2009 - 10:59 | Filtr
(Váhy) Simply
V 27ti letech jsem měla podobné pocity, ale to byla doba, kdy takto "stará dívka" byla podezřelá... :4: Hlavně moje venkovské slovenské příbuzenstvo bylo "milé", furt se ptali: A kedy sa ta Milka vydá...? :39: V každé nové známosti jsem pak viděla potencionálního manžela, brala jsem vše asi moc "filosoficky", s touto "tváří" jsem chodila do společnoti a to byla chyba... Jakmile jsem přestala tlačit na pilu a začala brát život nějak sebědomě, v klídku tak ,jak jde, ejhle připletl se mi do cesty maník, se kterým jsem přes 25 let... Ono je pravda, že jak se člověk cítí a co vyzařuje, takoví lidé a situace k němu přicházejí, takové přitahuje...Takových všelijakých obšourníků a "básníků" se vždy najde :4: mraky, buď ber nebo neber, jak je Tvé sympatii libo a nelam si s tím hlavu ... Buď svá, do ničeho se násilím nemontuj, každý život má polovinu bílýho a černýho, tak se nemáme litovat :46:
Věř, že každý "Stav", svobodný nebo vdaný má svoje .. Tak jak říkal ten rosničák: Slunce v duši - pak takový "sluneční" lidé k tobě budou přicházet...
06.11.2009 - 12:54 | Filtr
(Lev) wila » Janíčko Skútrista
asi to tak bude...
06.11.2009 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dejavu, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jakou cestou jdeš, poznáš podle toho, jaké lidi na ni potkáváš. Jestli jsou to samé nezávazné známosti, zkus se tedy seznamovat někde jinde a vybírat si jiné typy. přemýšlej o tom, podle čeho si vybíráš ty, kteří tě přitahují a kdo byl takový první.
Neboj, určitě v tom nejsi sama, stejně tak se ptá řada kluků, kde se vlastně seznámit a jestli mají ještě šanci sehnat partnerku pro život, mrkni třeba sem http://www.poradte.cz/spolecnost/…
Člověka poznáš v krizi, proto se spíš seznámíš s kvalitním partnerem v práci nebo někde při nějakém koníčku (jeskyňáři, potápěči, vodáci, lyžaři, cyklisti... tam je plno skvělých a osamělých mužských), kde lidi mají dost času se očuchat a poznat, jak reagují i v krizi, když sundají tu přívětivou a líbivou masku. Což se třeba v klubu nestane, tam máš na poznání pár vteřin nebo minut, dle kterých soudíš, jestli jo nebo ne a tam člověk nastavuje svou nejlíbivější tvář.
Druhou stranou věci je, jestli mu máš co nabídnout, kromě toho, že ho potřebuješ a chceš - a na to tu zaznělo mnoho dobrých rad, jak pracovat na sobě a samotu využít k tomu, aby ses více poznala a pochopila, kdo jsi a vyrovnala se se sebou, aby to byl vztah rovnocenný a nejen závislý z nouze a strachu ze samoty. Moc hezky o tom hovořil Osho, mrkni sem ke mně http://dreamworx.cz/dejavu/pribehy/…
Muže přitahují partnerky usměvavé, veselé a vyrovnané a na rozkolísanou ženu bez zájmů a ve smutku se moc nelepí, zvedni hlavu, usměj se, buď trpělivá a zapracuj na sobě. Divila by ses, jak velký rozdíl je v seznamování na ulici u dívek, kt. se usmívají a které ne, i když ty neúsměvné jsou krasavice, nikdo je neosloví.
Moc se mi líbí ta představa, že dokonalé bytosti roztrhal na dvě poloviny ďábel a ony teď bloudí po světě a hledají se. Až se potkají, zapadnou k sobě jako klíč do zámku. jenže to musí být v pravý čas. Pokud jeden z nich k tomu ještě nedospěl a vybírá si třeba partnery jen dle vzhledu nebo opakuje výběrem stále prvotní neurotický konflikt a pak zažívá stále stejné zklamání (např. ho formovala v dětství zkušenost, že ať dělá, co dělá, vždy bude odmítnut a pak volí partnery nebo se k nim tak chová, že odmítán je stále dokola). Pravého partrnera by v tuto dobu stejně přehlédl, protože ho v tuto dobu ještě nebude přitahovat a minuli by se. Ale až nazraje čas, on se objeví.
Nelze předpokládat, že se připlazí ke dveřím tvého pokoje, seznamování je třeba jít naproti, ovšem využít tu samotu pro sebe a práci na sobě, to se ti jen a jen vyplatí. :1:
06.11.2009 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dejavu
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vdaka za ten odkaz o laske od Osha.

Ano je to presne ono,tiez to tak vnímam.

Ak sa dobre cítime v samote,tak nemozme byt nikdy osamelými ! A v tom spocíva to podstatné - učit sa stacit si sám.

Partnerstvo,alebo rodina su spravidla len kompenzaciou toho,ze sa bojíme samoty.Ak vsak chceme byt milujucimi ludmi a vzdy plní radosti,tak sa musíme vsetkeho a vsetkych pustiť.Skrátka mat skusenost prežitku uplnej samoty uprostred davu.Iba toto nas skutocne oslobodzuje.Inak niet sance na uspech.

to je moja skusenosť.
06.11.2009 - 14:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kcw
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je dobrá rada, tak já si budu muset vážit toho mladíka co mě v současné době miluje, já ho mám sice ráda asi spíše jako bratra, ale co už... je třeba si vážit těch co nás milují... třeba mu to vadit nebude... společné zájmy máme...
Příspěvky: 1-25 26-43
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »