Manželství ano či ne podruhé,aneb jak to mohou vidět ženy :)


30.10.2009 - 19:41
(Blíženci) Nuna
Manželství ano či ne podruhé,aneb jak to mohou vidět ženy :)
Mám novou sedačku.Oproti té staré je tato užší,vyšší a tvrdší - nejspíš to má být nějaké "zdravé" sezení. Koukala jsem na ni s nedůvěrou,ovšem jen do chvíle,než jsem ji rozložila. Najednou je z ní místo,kam se pohodlně všichni vejdeme,kde se můžeme válet,spokojeně usínat u televize,kde můžeme jíst,hrát hry a "blbnout". Nechala jsem ji rozloženou a tak to zůstane a zcela kašlu na to,co si o tom pomyslí návštěvy a vůbec kdokoliv. //Návštěvy budu zvát jenom ty "válící" :2: :4: // Fakticky nestojím o to,aby mi kdokoliv říkal,že se to nehodí,že to je "hrozné" a chtěl mi brát moji radost. :1:Děti mají prázdniny. Víc než kdy jindy tady vládne anarchie. Spíme do jedenácti hodin, jíme když máme hlad, neuklízíme,mastíme hry na Facebooku,všechny možný stolní a karetní,neustále tu řve "šílená" muzika puberťáku a nikdo nic neřeší. Líbí se mi to,moc se mi to líbí a nestojím o to,aby mi někdo tenhle pocit radosti a spokojenosti bral. :1:Onehdá jsem stála u přítele na balkoně, spokojeně si vychutnávám svoji "poorgasmovou " cigaretu a do hlavy se mi znovu vedraly myšlenky " To je prostě naprosto úžasné! Mám všechno co potřebuju. Mám svoje radosti, svoji svobodu, svůj život a mohu se o to všechno dělit s kým chci,kdy chci a jak chci. Ani smítko ničeho navíc,ani kousek něčeho,co nechci dělat,co nechci říkat a co si v hloubi duše nemyslím " :1:Můžu říct, že svého přítele mám hodně ráda,sex je báječnej,jako člověka ho "obdivuju",vážím si ho,respektuji ho, jako parnera ho ovšem nepotřebuju. Je to myslím vzájemné a to je na tom fajn. Jakmile dokouřím tu cigaretu,uvědomím si, že se vlastně těším domů,do toho svého "rachotu",na tu svoji sedačku, k těm svejm robátkům. :1: Že tady teď v tuhle chvilku jsme si předali všechno co jsme mohli a na pár dní si zase od sebe můžeme odpočinout. V klidu a bez jakýchkoliv pochybností o tom druhém a bez všech negativních projevů vztahů. :1: Kamarádka se mě tuhle zeptala " A Ty bys nikdy nechtěla vážnej vztah?" Popravdě - nevím. Asi by to muselo být něco,kvůli čemu bych ztlumila ten šílenej Hip hop, složila sedačku a možná i našla žehličku a její návod na použití :39: :4:Ale to "Něco" - resp. "Někdo" tu není a je to šílenej paradox - přesto mám nyní své nejspokojenější období v životě. :1:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
30.10.2009 - 19:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ahajas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To verim,neco podobneho zaziva moje kamaradka a ja na ni vidim,jak moc je v pohode,jak ji to vse svedci,nevypada,ze by neco menila :4: :3: :74:
30.10.2009 - 20:11 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
:4:Jsem si koupila vloni.A večer si udělám letiště a krásně se povaluji,pokud zrovna nedatluji. :61:
To je pohodička....
30.10.2009 - 21:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hezky napsaný...

važ si toho co máš a nedumej....kdyby něco přišlo, tak to přijde...a bude
:3:
30.10.2009 - 22:07 | Filtr
(Býk) anavikar
Musím si přiznat,že když tuhle odjel můj přítel,lehli jsme si s dcerou taky na náš rozložený gauč a jedli jsme v obýváku a takové dvě polonahé ženy,válející se aužívající si té pohodičky...a ona říká:mami,ale kdyby tu byl Peter,tak to bychom tu takhle nebyli.....asi má pravdu...asi jsem před ním jiná???Nebo by mu to nevadilo...příště to vyzkouším...tím chci jen říci,že chápu jak to myslíš..být doma ale mít přítele zase jinde ...když ti to tak vyhovuje..nech to tak.Jsi šťastná žena.
Já bych se raději vdala a vzdala se tím i toho rozloženého gauče...Víš on má doma tak veeeeeeeeeeeeeeeeeeliký,že se nemusí rozkládat.papa :61:
30.10.2009 - 22:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem šťastná, že jsi šťastná!!!! :30: :15: :35:
30.10.2009 - 23:05 | Filtr
(Panna) Jája13
hmmm :63:,tak holka, jestli ti tento pocit vydrží víc jak 14 dnů , je to průser :41: :41:





A pak si můžem vzájemně gratulovat :3: :4:
30.10.2009 - 23:06 | Filtr
(Lev) kapustnica
nemenit, nechat doma rozlozenou sedacku,
bud stastna, ze mas vedle sebe deticky, a kdyz citis, ze mas potrebu zajit k priteli, na sklenicku, na cigarko a to vse ostatni, vis, ze tam nekde je... ale vaz si sve svobody, sveho ja.... :17:
30.10.2009 - 23:08 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Jen mě překvapuje, a nezlob se na mě za to, proč o tom teda tady píšeš...? :1: Není tam ani malinký zádrhel? Já ho tam trochu vidím, ale je možné, že potřebuji brýle.
30.10.2009 - 23:21 | Filtr
(Štír) atraM
Hele - třeba jsem to rozkódovala!! :44:
Není ono to celé vlastně schované a přesně zakuklené v tom výraze "VÁŽNEJ VZTAH"?

Fakt nějak nejsem s to, si představit bytost, která vnitřně opravdu touží po tom,
sedět někde sešněrovaná, tvářit se jako někdo jinej
a úplně nejvíc ze všeho se starat o to, co si o tom všem myslí ostatní a jak by to podle nich mělo bejt...

Pokud je snad "psí knížka" záruka, že ve vztahu zůstane pohoda, jiskérka i veselí a že se samozřejmě bude upřednostňovat to, co vyhovuje samotným aktérům a ne to, co očekává zbytek světa,
je to v pohodě...
Pokud to takhle vyzní v manželství, je to taky v pohodě...
Jak tak nad tím přemýšlím, jsem vlastně hlavně pro veselé vztahy... :4:
A žehličky mě upřímně děsí :4: :4: :4: :61:
30.10.2009 - 23:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Jája13
No...nějakej pátek už to trvá,jen jsem to nyní pojmenovala. Nakopl mě k tomu ten hovor s kamarádkou a ty dvě diskuze,které jsem tady četla na toto téma a pořád jsem tak nějak nevěděla,co k tomu říct. Teď už to mám. :30: Proč průser? To mi teda vysvětli. :43: :1:
30.10.2009 - 23:33 | Filtr
(Blíženci) Nuna » musiúa
..vybavila jsem si Tvoji větu tuším někde ve vzkazu... " a paradoxně přesto všechno nyní zažívám nejšťastnější období..." Teď už rozumím,jak jsi to myslela.. :62: :35: :3:
30.10.2009 - 23:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Ilon spí s měsícem
..tak ! akorát tam nemám tolika polštářů,ale já to zítra taky vyfotím!.. :30: :15:
30.10.2009 - 23:39 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Tyna_Tynka
..No jo. Přesně jsem čekala až přijde někdo a bude mi chtít šlápnout do úsměvu.. :4:

.. už jsem si myslela,že to odtud zmizelo,ale ono asi ne.. :43:

.. proč jsem to napsala viz.odpověď Jáje. A taky proto,že jsem dlouho nezaložila žádnou diskuzi. Dlouho jsem s vámi nemluvila a o tohle jsem se chtěla podělit.. :1: Třeba mi přeci jen to krafání o blbostech malinko chybí, páč si poslední dny povídám jenom s ovcema, krávama a malovanýma panáčkama... :4:

Je fakt,že každý má právo vidět v tom něco jiného. Budiž Tvé. :15:
30.10.2009 - 23:47 | Filtr
(Blíženci) Nuna » atraM
Marti...nejen že si ji umím představit,ale já tyhle lidi mám kolem sebe. Já jsem se "obořila" na Pláju,který tak smutně,pesimisticky a cynicky hovořil o manželství,ale on má ve své podstatě pravdu. Devadesát,možná devadesát pět procent lidí,které znám,které mám okolo sebe, žije ve svazcích,kdy je to tam sešněrováno. Kdy ti lidé dělají a říkají věci,které dělat a říkat nechtějí,chovají se tak,jak by se nikdy nechovali,kdyby byli sami. Ano,oni možná vnitřně touží po něčem úplně jiném,ale touha je jedna věc a ta realita potom jiná. Devadesát procent z těch lidí nikdy svoje touhy neuskuteční a nikdy nebudou sami sebou. Koneckonců tady ty diskuze o tom taky svědčí - v každé druhé se řeší jenom partnerské a manželské problémy,jejich příčiny a následky.
Ty máš manželství skvělé, troufám si říct, z vás dvou ta pohoda čiší. Ale to je můj dojem a realita zase může být jiná,může tam být něco,co nevidíme. :3: A tak je to všude.
Jenže to je věčný kolotoč - nikde a nikdy nemáme záruku toho,že se dříve a později nedostaneme do situace,kdy se přistihneme, že jsme udělali něco,co je proti našemu vnitřnímu přesvědčení, jen kvůli "klidu u stolu a u lože" :43: :1:
30.10.2009 - 23:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna
A jinak díky všem,že jste si elaborátek přečetli. Však mě poslední dobou už nějak svrběly prstíky. :2: :4: :6:
30.10.2009 - 23:51 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Nuna
Mluvení o tvé spokojenosti a štěstí není snad jen blbost, to je hodně moc a je to dobře teda. :17:
31.10.2009 - 00:00 | Filtr
(Panna) mikiduc » Nuna
Patřím tedy k oněm deseti procentům,nyní to už vím :75: Konečně :3:
31.10.2009 - 00:03 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Ještě když to zobecním - i když jsem měla dojem,že příkladem z praxe to půjde lépe pochopit - nejen muži se "děsí" manželství a svazků,ale mohou na tom být ženy stejně. Ani my se nechceme vzdát všeho,co máme rády a potažmo sami sebe. Proto mě docela nadzvedávají ty šovinistické názory chlapů,že každá ženská se touží honem dostat pod čepec,urvat toho svého,pojistit si ho dítětem,hypotékou a borůvkovýma knedlíkama :21: :4:
Chtěla bych věřit tomu,že už to dneska není jako dřív,kdy byl tenhle "model" zažitej a taky ze zkušenosti můžu říct,že ve dvaceti na to člověk kouká jinak,než pak o 15 let později.
Další paradox - takže žádná krize středního věku// viz.má poslední diskuze //,ale vědomí toho,že právě nyní je to to nejlepší co může být.... to se mi sakra líbí. :2: :30:
31.10.2009 - 00:04 | Filtr
(Panna) Jája13 » Tyna_Tynka
Proč zádrhel :25: já tak žiju už několik "pátků" a jsem naprosto spokojená, ba co víc jsem šťastná...
Jsou ženy,které umí být šťastné i v životě bez stálého partnera.Není jich mnoho.
Jiné si to užívají rok dva,ale pak zpět zaplují do partnerského života,protože prostě jim nevyhovuje "samota" (žena se může cítit sama,i když má dům plný dětí,asi mi rozumíš)to je přirozené a je jich většina.

Nicméně bych neodsuzovala ty,jimž "samota" nevadí či vyhovuje a to,že ty tenhle pocit nemáš,neznáš neznamená,že neexistuje.
Já si tenhle způsob vybrala..nebyla jsem k němu dohnána a je mi vcelku fuk jestli se to někomu nelíbí,protože je to MŮJ ŽIVOT.

Ptáš se proč o tom Nuna píše? Měla jsem dojem,že jsme se tu jednoho času dělili i o hezké pocity,tak proč se nepodělit o to,že se momentálně cítím dobře? :63:

31.10.2009 - 00:07 | Filtr
(Blíženci) Nuna » mikiduc
Šťastná to žena! :2: :15:
Jdu spát. :29: :7:
Mějte se tu jak chcete :3:
31.10.2009 - 00:09 | Filtr
(Panna) mikiduc » Nuna
Tak,tak :30: :15:
31.10.2009 - 00:10 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Jája13
Jistě, uznávám - potřebuji brýle. Bylo mi vysvětleno, takže že se dělí o opravdovou spokojenost, to je moc fajn. :15:
31.10.2009 - 00:13 | Filtr
(Panna) Jája13 » Nuna
No těch 14 dnů byl jen obrat..ale pokud by to byli už ročky..pak je to tedy horší..tenhle způsob života zaleze pod kůži a těžko se ho vzdáváš...a promiň,ty nejsi samotář...tím myslím vztahový :3:

Nejde jen o ty chvíle válení se a hraní si s dětmi,ale i ty zlé a těžké ,které život přinese a ty se naučíš je zvládat...takhle to má jistě,každá samoživitelka,jenže ji tyhle problémy sráží,unavují,ztěžují život..ale když se naučíš i tohle zvládat,bez pocitu "proč se mi to stalo,zrovna mě" pak si vystačíš a toho partnera máš jen jako třešničku na dortu..ale ta třešnička musí stát za to..a najít ji :25:...
31.10.2009 - 00:14 | Filtr
(Panna) Jája13 » Tyna_Tynka
ano opravdovou :15:


alespoň v dané chvíli... :3: :68:
31.10.2009 - 01:03 | Filtr
(Panna) Jája13
:15: souhlas...bohužel "člověk" má většinou tendenci,dřív či pozděj toho druhého "předělávat" :19:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »