KOPACKY


20.10.2009 - 13:00
(Štír) Fairy21
KOPACKY
Ahoj vsichni, tak sem obdrzela par novych uzasnych kopacek!Zn.: Nemuzu se s tim vyrovnat :42:Prvni rande, ze zacatku to zaskripalo ale pak to bylo v pohode,legrace, ten kluk mi predtim psal kazdej den, jeste na rande mi rikal jak je super ze jsme se nasli (seznamili jsme se fakt za trochu zahadnych okolnosti) a neprestavali jsme zasnout kolik zivotnich zkusenosti mame spolecnych, doprovodil mne domu a uz to je tyden co se proste neozval! I presto vse mne ten kluk zajima jenze ja asi (ne urcite) nezajimam jeho... jak mohl jeho zajem zcista jasna tak vyprchat :25:Normalne nemuzu vubec v noci spat(usinam kolem 5te rano!), premejslim co sem udelala spatne, mozna sem rande mela odlozit a vse by bylo v poho...Kdyby kdyby... Mozna jsem nemela mit prstynek od byvaleho, mozna jsem mu nemela vytrhnout ruku kdyz me za ni vzal, mozna jsem mela min mluvit, mozna jsem na nej byla hnusna a nebo naopak jsem mu dala najevo moc ze se mi libi...ja nevim... :42:Neni fer ze clovek ma jen jednu sanci a pak se vlastne ani nedovi co udelal spatne...Ten kluk tedy taky nebyl rozhodne perfektni, presto jsem myslela ze bychom mohli zajit jeste alespon na pratelske utkani v bowlingu jak sliboval...nevim co s tim :( asi nejsem normalni kdyz nad tim nedokazu mavnout rukou? :9:

Stránka: 1 2
Řazení:
20.10.2009 - 13:04 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Třeba se ještě ozve, když budeš chtít, tak na něj hodně mysli, vesmír to přenese. Doufám, dokud dýchám - odi et amo.
20.10.2009 - 13:13 | Filtr
(Štír) Fairy21 » miluška medvídková
diky milu, precetla jsem ted hodne knih a v jedne jsem se zase docetla ze prave nemame myslet na konkretni lidi ve smyslu jako by uz byli v nasem zivote (jako ze se s nima prochazime a tak a tak, ze ti lide to vyciti a daji se na utek :(...) tak nevim, asi myslet ano, ale nejakym jinym dobrym pozitivnim zpusobem (asi sem si nas nemela predstavovat spolu)... jenze ja na nej myslim prave porad (nechapu proc a stve mne to), nebo spise na to nevydarene rande...
20.10.2009 - 13:17 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Fairy21
no vidíš a my se učili v reiki, že svými myšlenkami přenášíme dobro a lásku, takže ti druzí to vycítí. Zkus ještě energii hooponopono, říkej nahlas miluji tě, prosím odpusť mi, děkuji ti, omlouvám se. Myslím při tom na něho a uvidíš. Víš co, já ti pošlu do tohoto vztahu energii a uvidíš, když to tak má být, bude. :3:
20.10.2009 - 13:24 | Filtr
(Panna) Artep
juuuu děvče nebuď smutná....co se má stát stane se a slovo kdyby vypusť ze svého slovníku....udělala si vše tak jak si udělala a vše má svůj smysl.... teď jsi citově zraněná a vyprahlá tudíž moc myslíš a trápíš se ...ono to přejde ...za týden dva ..tři bude mnohem líp....zajdi si někam ven...zainvestuj do sebe, kup si něco pěkného , zajdi si na kosmetiku,ke kadeřníkovi, běž se v pátek pobavit s kamarádkami a hodně se usmívej ...uvidíš co se bude dít...věř , že jsme si všechny něčím podobným prošly... bude dobře , věř mi.... pusť se do něčeho co tě baví naplno a zaměstnej hlavinu něčím jiným...večer si uvař meduňkový čaj a usneš jak mimino... držím palec pa :62:
20.10.2009 - 13:28 | Filtr
(Štír) Fairy21 » miluška medvídková
jee tak dekuji moc,o energii reiky jsem toho hodne slysela ze hodne dokaze... ale videli jsme se dvakrat takze rozhodne nemohu rici ze ho miluji, jen jsem s nim chtela ztravit trosku vice casu, jako pratele, a poznat ho...
20.10.2009 - 13:33 | Filtr
(Štír) Fairy21 » Artep
jee artep to je moc krasny navod na to citit se zase v poho :1: dekuji :17: ja vim clovek by se mel rychle vyrovnavat s minulosti, cim rychleji tim lepe, proste to akceptovat jelikoz to clovek uz nemuze zmenit... clovek by mel zit pritomnosti
20.10.2009 - 13:45 | Filtr
(Panna) Artep » Fairy21
ou děvče ...umět se vyrovnat rychle s minulostí ...to je spíš dar ...tohle se člověk těžko naučí, ale já si vždy říkám...nechceš?? nech bejt...bude chtít druhý a lepší... mrkni na tu situaci z jiného úhlu...kdyby ti to vyprávěla kamarádka...co jí poradíš?? Co jí o něm řekneš?? No jasně ..že je to vůl , který po jednom randeti prchne a nedá možnost sobě i tomu druhému se víc poznat ...každý jsme na první schůzce nervózní, jinak se prezentujeme až po nějaké době můžeme zhodnotit a posoudit situaci a partnera...usměj se ... a zajdi si zašopovat :3: to tě uklidní, pobaví a ještě ti to v pátek přinese užitek :3: :4: takovej hloupej kluk ti nestojí za probdělé noci a ty to víš jen ta citová vyprahlost ti prostě zavodňuje očka...to jsou moje milá hormony a tzv depky ze samoty..... stačí se opravdu víc pohybovat mezi mladými lidmi , možná by to chtělo změnit lokál a úsměv na rtu ...zaručí ti dobrou kartu :3:

:62: :29:
20.10.2009 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechci aby to znělo blbě ale viděli jste se někdy před tím vaším rande??
Taky už mě párkrát někdo zajímal a když jsem ho poznala víc řekla jsem si že to prostě není ono. :25:
20.10.2009 - 13:55 | Filtr
(Štír) Fairy21 » Artep
to je moc hezky napsane... ano kamaradky mi rikaji ze mam pro ne vzdycky spoustu rad, jen sam se v tom clovek nejak placa :1: ja jsem ted po trech letech prisla o praci tak s tim shoppingovanim nevim nevim :24: je to holt vsechno se vsim, kluky ktere jsem tento rok poznala, to se rovna vsecko tragedie, tak mozna ze kdyz mi nevyslo i tohle, plus jeste ta prace, tak si to nejak moc beru :41:
20.10.2009 - 13:59 | Filtr
(Štír) Fairy21 » giovana
no videli jsme se jednou, ale je fakt ze to toho cloveka moc nepoznas... ani na prvnim ani na druhym rande... jen mi pred tim psal kazdy den a ted uz proste nic. mam pocit ze vsichni chlapi hledaji odvazanou snowboardistku, ktera s nima bude skakat padakem fakt... alespon ja mam na takove stesti a ja takova vubec nejsem...
20.10.2009 - 14:00 | Filtr
(Panna) Artep » giovana
ale to s tím přeci nemá nic společného...děvče je prostě samo a je citově rozhozená to se stává a pak přijde blbý večer, nějaký stres a najednou je ti smutno ... očiska pouští slzičky a z toho napětí nemůžeš usnout , přemýšlíš co se mohlo stát, proč se neozývá, co jsi udělala špatně, a atd atd ...to je prostě normální citový pád a za pár dní bude v pohodě ...

spíše bych čekala nějakou radu jak jí zvednout náladu ... než to víc rozebírat ...toť můj názor :29:
20.10.2009 - 14:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fairy21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :61: :61:tak to bylo dobré :75: :75:
Třeba si to jen potřebuje nějak porovnat v hlavě,ještě počkej..A nebo mu napiš ty :3:
20.10.2009 - 14:05 | Filtr
(Býk) player
Promiňte,ale já to vidím jinak... :43:
20.10.2009 - 14:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak povídej :3:... :3:
20.10.2009 - 14:07 | Filtr
(Panna) Artep » Fairy21
přestaň se v tom hňácat děvče ....ztratit práci je na hovno a teď se musíš soustředit na hledání nové prácičky...tak přemýšlej kde co je ..kde bys mohla normálně fungovat a na tvrdo se chodit ptát i tam kde zrovna nikoho nehledaj...je to blbá doba...ale něco se najde...přemýšlej nad možností třeba i dojíždět nebo se i na nějakou dobu přestěhovat... hlavně se pořád někde ptej...víš co se říká ...líná huba holí neštěstí ...a s týpkem si hlavu nedělej stačí se trošku upravit a vyrazit někam ... to zlý je proto , aby mohlo přijít to dobrý a aby si opravdu poznala , že je to dobrý ...tak si tu hubu musíš v těch srač... vymáchat.... tak nějak to funguje ... bude dobře ..uvidíš . :3: :1:
20.10.2009 - 14:09 | Filtr
(Panna) Artep » player
:4: :4: vážně a jak Pláyo ?? V celku by mě zajímal tvůj...mužskej názor :4: :4: :4:
20.10.2009 - 14:13 | Filtr
(Býk) player
Třiadvacítka jde na rande s chlapíkem,předpokládám,že mu není 17.Prstýnek od bývalého nehraje roli,ale pokud mu vatrhla ruku a ještě zaskřípala hned v úvodu,rozdala si blbě karty.za ruku se lidi vodí,aniž to znamená konec světa.
on se samozřejmě může ozvat znovu,ale mohl nabýt dojmu,že to nebude to pravé ořechové.Mnohdy to lidi poznaj za pět minut.
20.10.2009 - 14:24 | Filtr
(Panna) Artep » player
OK , ale chybí mi tu tvá rada... :2: no ??
20.10.2009 - 14:25 | Filtr
(Štír) Fairy21 » player
teda tak tohle sem necekala spis neco jako, nema zajem holka...no ja sem mu tu ruku vytrhla protoze...vlastne ani nevim proc ale nechtela jsem vypadat jako ze po nem palim... v jiste knize jsem si precetla ze zensky maji delat jako ze o dotycneho muze vubec nestoji... na jednoho chlapka to fungovalo az jsem se fakt divila, ale v tomhle pripade jsem to asi nejak nestastne aplikovala do praxe... kazdopadne kamoska mi rekla jestli se mu ozves prvni ty bud pripravena ze ti nemusi vubec odpovedet a nebo te bude brat jako tutovku, a to preci nechces...
20.10.2009 - 14:28 | Filtr
(Štír) Fairy21 » Fairy21
jinak ta jista kniha se jmenuje Proc chlapi miluji potvory... asi poleti z okna :D
20.10.2009 - 14:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud není vzájemná sympatie tak proč řešit další rande?Roli hraje tisíc věcí tak počkej až to klapne a bude mít cenu to řešit :3: :17:
20.10.2009 - 14:32 | Filtr
(Panna) Artep » Fairy21
v klidu děvče...nemusíš se vodit na první schůzce s týpkem hned za ruku..pokud nespěcháš, nemáš podpatky není důvod ťapat ruku v ruce ... si představ co by tomu řekli lidi :4: :4: :4:

tohle je blbost...nějak mě to nepřesvědčilo Playo ... :63: ale možná smýšlím jinak ...


:3:
20.10.2009 - 14:35 | Filtr
(Býk) player » Fairy21
To je právě to,že dívky se učí pokrytectví.
Nalejme si čistého vína!Pálíš po něm?Pálíš.
Pokud ti na něm tak záleží,měl to okamžitě pocítit.
Jestli chceš být dobývána a dělat drahoty,ano - máš na to nárok,ale jen v tom případě,že on nemá na výběr a chce právě jen tebe.
V reálu se mu můžou líbit 4,tebe prubnul,a kdo prohrál?
Ptáš se tedy,komu zvoní hrana?No přeci tobě.
A tu knihu zahoď.My nemilujem potvory.Pouze je krotíme...milujem fajn holky do nepohody. :15:
20.10.2009 - 14:48 | Filtr
(Štír) Fairy21 » player
No zajimavej nazor z muzkyho uhlu pohledu. mam jeste prubnout ten bowling az se dam trosku do pohody? rikam ze bych toho typka zatim chtela mit jako kamose mame dost spolecnejch zajmu. ale asi bych se mela snazit spis zapomenout...
20.10.2009 - 14:50 | Filtr
(Býk) player » Artep
No jo,jenže ty jsi princezna.
Pro ty platí special výchozí podmínky ale ve skutečnosti je to na pendrek.Ale to ti vyložím až na srazu. :3:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »