Rozchodové téma


07.10.2009 - 01:10
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Rozchodové téma
Ahoj lidičky,jak překonat období čerstvě po rozchodu?Teda, ne že by to bylo úplně poprvé,ale nějak se v tom chvilkama koupu, ptž.to byl hodně komplikovaný vztah,a hodně dlouho mi trvalo pochopit, že to nemá cenu a že se musím odpoutat a jít dál, takže to konečné definitivum jsem musela udělat já, pač bych se utrápila a on to udělat neuměl, byla jsem pro něj trošku přestupní stanice a neuměl si to sám přiznat,rád mě asi určitě měl, ale nemělo to ty pevné základy. Spíš to bylo o tom jeden druhého vlastnit.Strašně moc jsem do toho investovala a dalo mi to, když nic jiného, tak zkušenosti.Ale doléhá na mě ta samota, zklamání a chvilkama se cítím fakt úplně vyprahlá a neví co bych, ačkoliv mám svých zájmů a plánů dost.Jen najednou neumím být sama se sebou, a někdy je to dost nesnesitelné.... :3:

Řazení:
07.10.2009 - 10:10 | Filtr
(Váhy) Simply
Pan doktor Plzák kdysi řekl teorii a já s ní souhlasím:
zdravý člověk se po bolestném rozchodu citelně trápí tak 2-3 týdny, pláče, vypovídává se ze žalu kamarádkám, sestrám, kolegyním... dalších 2-3 měsíce je sice pořád jako opařený, ale tělo i duše se začínájí pomalu oklepávat, "uzdravovat"... ke konci už je člověk i uondán svým smutkem, začíná ho nebavit, nudí ho...a nakonec ze všeho vychází vítězně posílen :1: Hlavně je dobré si ten "smutek" zdravě prožít a nic nelámat přes koleno...pomalu se vracet do života, nenásilně zajít do společnosti, objevit nové koníčky ( třeba kursy flamega, orientálního tance, ten dělá psychice ženy moc dobře, každá se tam cítí jako perská princezna...)
Jak tak koukám, jsi ohnivá a hrdá Beranka, tak neměj obavy...
07.10.2009 - 12:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,
protože jsem si toto prožila taky a hledala v moudrých knihách... našla jsem toto a hodila to na své stránky. Tak se taky podívej, třeba Ti to trochu pomůže..
http://www.laska-vztahy-duse.cz/jak…

Hodně štěstí. :17:
07.10.2009 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky,přesně takovej matroš na přemýšlení potřebuju :1: :17:ne že bych se hroutila, ale spíš mě to občas užírá vevnitř, ptž.s tím už nerada obtěžuji své okolí a dělá mi problém se svěřit.Spíš předstírám, že jsem v pohodě, ale jakmile zůstanu sama, tak to na mě padá a nevím jak ty pocity správně uchopit.Už jsme se jednou rozešli a pořád tam byly neshody předtím i potom.tentokrát je to pro mě ale už 100%definitivní, o to je to horší a vím, že ted si to musím odžít se vším všudy.takže díky, ted se ponořím do tvých stránek, ptž už ani ted momentálně nemám náladu na lidičky kolem sebe.jen se bojím že se zase totálně uzavřu a budu jako kus ledu,něco jako socha, kt.se směje, ale nic necítí.už se mi to stalo a v takovém stavu jsem byla zhruba 2roky.prostě mám strach že to v sobě uzavřu, a nevyřeším v sobě ty věci, kt. mám.Nevím jak to ventilovat.
07.10.2009 - 13:46 | Filtr
(Váhy) Simply » Rezulka
Rezulko, věřím, že nemáš náladu na lidičky kolem sebe, ale od toho jsou tady virtuální kamarádky .... :1: Jsi mladinká, ve Tvým věku jsem se rozešla, tehdá jsem si myslela, s velkou láskou měsíc před svatbou, měli jsme i prstýnky, šaty atd... Myslela jsem si, že se zbořil svět, byla jsem jako zakletá, paralizovaná... Teď jsem ráda, že to tak dopadlo, v 27 letech jsem se senámila s fajn chlapíkem /to víš, že byly Italie, ale vydržali jsme) a jsme spolu dodnes . Nebyla to ze začátku vééééélikananááánská láska, ale čím víc jsme spolu, tím se máme radši, blbnem jako puberťáci, naštěstí máme oba mladou duši, on mi se svými 100kg předvede balet Harapse, já mu zapěju v autě Hlásnou Třebáň...
07.10.2009 - 14:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Simply
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
chjo,tak ráda bych poznala taky někoho, s kým si budem věřit navzájem a budem se max.tolerovat a nic nebude překážka a s kým se budeme svým trapnostem jen chechtat.njn.asi ještě není čas.musím se naučit žít sama se sebou a začít si věřit, to je můj zásadní problém, kt. mu se vyhýbám jak čert kříži a vždycky když někoho po dlouhé době potkám tak s ním setrvávám dýl než je nuitné :1:snad se s tím konečně úspěšně porvu a uvolním místečko tomu báječnýmu mužskýmu a já budu ta báječná ženská :75:
07.10.2009 - 14:35 | Filtr
(Váhy) Simply » Rezulka
No,tak to je... on musel odejít, aby uvolnil místo tomu druhýmu... to dá rozum :17: :17:
07.10.2009 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rezulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Léčení nemocné duše někdy trvá dva roky, někdy i víc. Protože s tím léčením se někdy i učíš něčemu novému :3: Není špatné se po nějaký čas věnovat jen sobě. Otevření se vůči druhým pak přijde samo, až budeš zase "uzdravená".
:17:
08.10.2009 - 17:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele paj47, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co Tě nezabije,to Tě posílí!!! :15:
08.10.2009 - 18:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Krásný pěkný večer :1:
To by si asi chudák moc nepomohl :1:Procházím takovým zvláštním obdobím.
Ale ráda poznám nové lidi..
08.10.2009 - 19:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A v dobrém-nejsem na takovéty přelepovačky, radsi si to vypiju az do dna se vsím co k tomu rozchodu patří, až pak jsem schopna navázat nový vztah....
08.10.2009 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zajímavé čtení :15: sice jsem momentálně v pohodě, ale uložila jsem si ho :44:....neboť jeden nikdy neví :3: :4: :4: :4:
08.10.2009 - 19:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele matykor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jednoduchá rada
:39: :41: :75:
09.10.2009 - 10:06 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Jsou v tom analogie s diskusním vláknem "Jeden jediný vztah".
Čím rychleji ze po rozchodu opuštěný oklepe, tím tím povrchnější byl ten vztah, nebo je dotyčný odolný hlubším citům.
ROzbití intenzivního a/nebo dlouhého vztahu bolí opravdu někdy celý život, to je ta osudovost, a/nebo je opuštěný výrazně citlivá nátura, přesila vodních planet a znamení, extrémem je až duševní nevyrovnanost či porucha.

Nedá se to hodit na jednu hromadu, každý je jiný, každý prožil jiný vztah, a byl jinak raněn.
09.10.2009 - 11:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Já si dělala srandu, ani můj kluk se teď do ničeho nechce řítit, říkal, že je rád, když má teď klid. Byly to samé hysterické scény, měl zakázaný počítač, nesměl moc jíst, aby nebyl tlustej, fakt. Ale je to jeho život a musí jít dál jako my všichni. Já byla kdysi jako 19. letá hodně moc zamilovaná, všechno bylo růžové, celý svět skvělý. Vzali jsme se, narodily se dvě děti a začaly hádky kvůli penězům, nebylo na auto a další "skvělé" věci. Po 13 letech jsem se rozvedla a někdo moc hodný tam nahoře mi do cesty poslal úžasného muže, který se o nás vždycky postará. Věřím, že vše je osud a z chyb se učíme. Když jsem si udělala III. st. reiki, každou noc se mi promítaly v noci moje chyby, které jsem měla požádat o odpuštěná nebo odpustit já, i sobě. Pomohlo to moc a teď jsem šťastná. Přeji Ti do cesty ještě móc krásného. :27:
12.10.2009 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele esprit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak zrovna to teď taky řeším, jsem měsíc po rozchodu, byli jsme i zasnoubeni, užili si krásnou dovolenou a plánovali společný život, stěhování atd. Ze dne na den, mi řekla, že už to tak necítí a že mě již nemiluje. V tu chvíli pro mne vše ztratilo smysl, stále si říkám, že to nemůže být pravda, a že se vrátí, ale cítím, že i když jsem stále zamilovaný, už by to nemohlo fungovat. Neměl bych jistotu, že to neudělá znovu. Možná tohle si uvědomit bylo asi to nejdůležitější. I když to není jednoduché, je potřeba si přiznat to, že není cesty zpět. Kdyby to byla opravdu ta pravá láska, tak by k takové věci nejspíše nedošlo, zvlášť, pokud třeba nenastaly žádné vážné problémy, jako nevěra nebo podobně.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »