Jak mu ukázat že mě ztráci!!


08.09.2009 - 19:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sajmona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak mu ukázat že mě ztráci!!
Jsem zadaná něco přes rok, ale muj přítel se nechová moc hezky... Jak mu mám ukázat že o mě může přijít? Aby se trochu snažil?co na ně zabírá?

Řazení:
08.09.2009 - 20:31 | Filtr
(Beran) soonik
:25: To je těžká otázka, protože neznám pozadí.
Komunikace na rovinu především. Říct, co se mi nelíbí. Počkat na reakci, odezvu. Pokud bez odezvy, stáhnout se. Vyčkat, co to udělá. Když nic, tak buď se s tím smířit, nebo to ukončit.

Je to můj pohled. :29:
08.09.2009 - 20:59 | Filtr
(Býk) Jyotis
A z jakého důvodu sis ho vybrala a chceš s ním zůstat?
Trvá ten důvod, nebo se to ukazuje jako Tvoje iluze, kterou sis na něj navěsila a neměla nic společného se skutečností?
08.09.2009 - 21:00 | Filtr
(Býk) player
a co třeba mu to říct.
konečně - pokud se nechová hezky,co tě drží setrvávat?
08.09.2009 - 21:44 | Filtr
(Rak) janey82
To je fakt dneska svět :28:...jeden chlap vedle druhýho :47:......a už jsi mu to řekla? Jestli jsi mu to řekla a vysvětlila mu, co se ti líbí a co ne, a co ti ubližuje a on to přesto dělá dál, jako by mu to bylo jedno :23: tak není co řešit...

Přece se nebudeš doprošovat a ponižovat......
08.09.2009 - 21:48 | Filtr
(Blíženci) ducati
podla toho,co znamena "nechova se moc hezky"..
neviem,ci by som bojovala o cloveka, ktory sa ku mne pekne nesprava..
a ak chces zabojovat, tak na to je vela moznosti,napriklad ho ignoruj,alebo sa spravaj takisto ako on..

jedna rada - aby sa z toho nestal zacarovany kruh...chvilu ho moze bavit spravat sa milo a potom nastane to iste co predtym...
od takeho radsej dalej...zasluzis si takeho, ktory ta bude nielen lubit,ale si ta aj vazit..
08.09.2009 - 21:52 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Jde o víc věcí:
1. co znamená, že se nechová hezky? Chová se k tobě arogantně, pasivně, odmítavě, či neplní zadané úkoly a očekávání?

2. Ukázat, že mě ztrátí, to je fajn, ale každý na to reaguje jinak - někdo se sebere a půjde sám, někdo bude o vztah bojovat, někdo se probudí s pocitem "co se to po mně chce?"

3. kompatibilita: obecně vzato jsi Beranka s Venuší v Beranu, máš hodně ohně a vody, tedy energie i emocí. Mars konjunkce Neptun, a další aspekty nemá cenu rozebírat bez znalosti přesného času a místa narození, teprve pak lze přibrat data přítele a zkoumat, jak na jakou situaci nebo výzvu (pohrůžku) může reagovat.

4. Opět zjednodušeně: jinak ti bude na takovou pohrůžku reagovat Beran, jinak Váhy, jinak Kozoroh. Podle jistého nepsaného pravidla jsou všichni muži stejní, s tím se dá souhlasit s velkou výhradou: city a pocit ohrožení jistot nesou rizika rozdílných reakcí. Netlač na pilu, dokud nevíš, na čem si můžeš vylámat zuby. Nechová se hezky podle tvých pravidel? - taky se může sebrat a jít hledat štěstí jinam. Nechová se hezky, protože je hulvát? - dej od něj ruce pryč!
Není to podle tebe dost romantické a ideální? - najdi si lepšího!

Atakdál....
09.09.2009 - 11:30 | Filtr
(Býk) Milan Kouba
Máš už dítě? Jsi zabezpečená? Já bych se zabezpečila, a pak bych ho kopla do zadku. Nejdůležitější jsi ty - musíš být soběstačná, dej mu nějakým způsobem najevo, že tě jeho tlachání nezajímají. Stanov si pevné cíle, po kterých půjdeš, stůj si za nimi, mluv s ním o nich, a v nejhorší krizi poznáš, jestli tě má opravdu rád. Jestli za tebou stojí. Holka, přeju Ti, aby ti to vyšlo, ale chlapi jsou svině. Musíš být tvrdá, ale naivitu hoď za hlavu. Věř mi. Chlapi to sice mají rádi na ženských - když jsou najivní. Oni chtějí dokázat před námi, jak jsou silné pokolení. Ale co je důležitější je to, že my jsme ty důležitější - protože máme prsa,máme dar mít děti. Umíme být pohotové, když to oni potřebují a především - jsme ty, které všechno LÉPE SNÁŠÍ. Tak pa. :74:
09.09.2009 - 11:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Milan Kouba
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty máš tedy přístup.Asi jsi hodně zklamaná,že? :39:
Chlapy jsou všelijací,ale tohle označení,cos použila Ty...no nevim nevim,jestli je tohle to pravý ořechový.A důležitější?Nebýt chlapů,ten dar mít děti je celkem k ničemu a mít prsa,to je znak důležitosti? :25: :25:
09.09.2009 - 12:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Milan Kouba
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:39: :39: :39:

:19: tak takhle ne...
09.09.2009 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,z vlastní zkušenosti někdy nezabírá nic jiného,než ta opravdová ztráta.Ona ta ultimata a výhružky většinou vyzní naprázdno,protože ani my samy je nedokážeme dotáhnout do konce.Když mu budeš říkat,jestli se nezačneš chovat jinak,odejdu a stejně to neuděláš,budeš mu akorát k smíchu.Někdy je opravdu nejlepší tiše se sebrat a odejít,když už všechno ostatní selhalo.
09.09.2009 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a opravdu tě ztrácí, nebo tě má náramně jistou a ty jen přemýšlíš, jak ho "převychovat"? :3:

Podle mě "ztrácení se" partnera není nutno ukazovat.
Buď máš opravdu nakročeno jinam a pak on to buď nevnímá nebo vnímá a je mu to jedno a obojí svědčí o jediném - o nezájmu. Jediná rozumná reakce je to nakročení dokončit a odkráčet.
Nebo nikam nakročeno nemáš, jen bys ráda sehrála nějaké výhružné divadélko, abys ho změnila. To je pak podle mě dobré se zamyslet, jestli vynucená změna chování znamená i změnu osobnosti - jestli to není jen jiné divadélko na oplátku. :3:
09.09.2009 - 13:51 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Už to tu padlo několikrát a naprosto souhlasím s tím, aby jsi si s ním o tom promluvila.
Ovšem nenapsala jsi nic o tom,
...muj přítel se nechová moc hezky... Záleží na tom, co tím myslíš?
Nechci být nepříjemná, ale nemusí být zákonitě chyba jen na jeho straně, třeba k tomu má nějaký důvod.
Neber to prosím zle, je to jen moje úvaha, jelikož o tom nevím nic bližšího. Může tu být ale spousty přičinění co ho k takovému chování vede. Je těžké radit, když o té situaci která u vás je nic bližšího nenapíšeš. :17:
09.09.2009 - 21:53 | Filtr
(Býk) Milan Kouba » Tatuat Fairy
To jsem řekla jen tak - mít prsa - bylo to hodně povrchní, že? Máš pravdu. Ale nemít dítě - by bylo horší - já už mám, dokonce mám chlapa, kterému jsem naletěla - a teď mě drží v šachu. Dcera ho miluje, on ji taky - jenže já ne. Nějak se neshodnem ani na tom, kdy si můžem prdnout - jestli tomu rozumíš. Navíc je dcera z prvního manželství - a on dítě mít nechce, nechce se vázat - a pro mně? Pro mě je to problém. Já dítě ještě jedno chci. Každopádně teď už vím, že už ho nemám ráda tím, jak manipuluje s myšlenkama, ať si prodám můj byt, že si oba dva vyplatíme dluhy v bankách, a že potom snad - pokud bude moct, spíš chtít, to druhé dítě bude. Představ si, že mi vyčítá, že učím na základní umělecké škole, vydělávám stejné peníze, někdy i víc než on na šachtě jako zámečník - ano. Chodím o půl sedmé domů skoro každý den od pondělka do pátka - ale mám 2 měsíce prázdnin. To nemá nikdo. A ještě si pitomec stěžuje. Máš pravdu - jsem hodně nakrknutá. Promiň - a o tom ženství - my jsme ty, které musí trpět všechno za muže. :40:
10.09.2009 - 07:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Milan Kouba
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ani ne tak povrchní,jako zvláštní,posuzovat důležitost pohlaví podle prsou :39:
Drží Tě v šachu?Dělá jen to,co Ty mu dovolíš.Víš,já jsem nikdy nebyla toho názoru,že je dobrý udržovat nefunkční partnerství jen kvůli dětem.Už jen proto,že na tom dítěti se to podepíše nejvíc.Nikoho o tom nepřesvědčuju,vlastní život je volba každýho.Ale určitě,ať už mi několik chlapů pěkně hnulo žlučí a dost ublížilo a to nejen psychicky,nezanevřu kvůli tomu na všechny a nebudu je označovat jako :40:.A nepřipadá mi,že bych za chlapy musela všechno trpět,neberu to jako trpění,opravdu ne.Máš-li na mysli konkrétně porod,neberu jako utrpení přivést na svět nový život.Tahle bolest je vykoupená něčím mnohem lepším.A pokud to myslíš obecně,jak už jsem psala v úvodu,chlap Ti provede jen to,co Ty mu dovolíš... :3:
11.09.2009 - 22:13 | Filtr
(Blíženci) Luca1973
Ahoj,
je těžké odpovídat na takové téma. Mám pocit, že otázka vztahů mých a v okolí je spíše-kde to opravdu funguje?
Hlavně být sama sebou, nedat najevo moc partnera nad sebou....Kéž bych to sama uměla.sorry, nepotěším Tě-lepší to nebude
13.09.2009 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele čakanka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ťažká rada, že ho chceš na to upozorniť znamená že ti na ňom záleží,ale muži sú fakt zabrzdený nestačia náznaky .V situácii kde by si akákoľvek žena všimla že niečo nie je v poriadku oni nič nevnímajú.Východisko vidím v otvorenom rozhovore(často aj po ňom si myslia že ide len o chvíľkový rozmar),alebo si daj s ním pauzu-možno pochopí a ak mu za niečo stojíš príde a bude sa snažiť.Ale vážne sa zamysli už nad prvou vetou Tvojej otázky,keď sa teraz po roku nechová pekne ako to bude vyzerať neskôr...? :25:
13.09.2009 - 17:14 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Achjo to je přesně ta chyba, které se nejen ženy, ale i muži ve vztahu dopouštějí. Jak jinak to říct, když né tak, že mu to řekneš narovinu do očí, jako holou pravdu bez okolků.
Co čekáš od rady jak na to? Nějakou fintu nebo fígl, který "jakoby" naznačí, to je ještě horší než neudělt nic, tomu věř.
O co ti jde? Zachovat něco co není stoprocentní? Tak klidně, je to tvá soutěž. Ale snažit se a překonávat to budeš jen do jisté míry a ta není nekonečná. Pokud se k tobě nechová tak nějak již unosně nebo dokonce hrubě, tak mu to řekni. A nesnaž se o nějaký náznak nebo ukázku či nastínění. Život stejně jako láska není jen jako a ani o náznacích to není. Vše je skutečný a je a buďto je, nebo není. Jako lidi to pořád nechceme akceptovat, a tak si neustále nabijíme ty svoje držtičky, dokud nás to jednoho krásného dne nesemele natolik, že se nám v tý hlavě jednou konečně rosvítí.
14.09.2009 - 10:50 | Filtr
(Štír) Anabell-Lee
Navrhuju mrknout, co je za znamení, protože ono "nechová moc hezky" nemusí být jeho pohled. Astrologie mi pomohla pochopit, že to, že jsou lidi jiní neznamená, že jsou horší, jak já. Důležitý přece je, jestli Tě miluje a to ostatní jde trošku převychovat :6:
26.09.2009 - 19:46 | Filtr
(Býk) Milan Kouba » Tatuat Fairy
S odstupem pár dnů máš pravdu. Teď jsem na tom koni zase já. Vyhrála jsem. A teď už ho za jeho postoj k našemu životu miluju. Máš pravdu. Takové, jaké si to udělám, takové to mám.


Vzala jsem to do svých rukou, a nestačím se divit, jak je do mě šíleně zamilovaný. Protože miluje moji dceru.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »