Potřebuji radu


12.08.2009 - 13:24
(Blíženci) Trok
Potřebuji radu
:49:Je tu někdo kdo v životě udělal něco co by sám do sebe nikdy neřekl a i poté co se to událo to stále nechápal? Sáhl jsem ve zlé na svou milovanou o níž jsem přesvědčen z mnoha důvodů že je ta pravá. Dá se něco takového vůbec napravit?

Stránka: 1 2
Řazení:
12.08.2009 - 13:29 | Filtr
(Lev) růžička
Jesli Tě miluje odpustí Ti.
Kup ji kytici jejich oblíbených květin a padni na kolena a odpros ji a pokud možno co nejdřív a vysvětli ji to , proč si na ní stáhnul ruku jaké důvody Tě k tomu vedly.
Někdy život je hodně těžký psychika, nedostatek penez , žárlivoat, děti ..
Kdo tím prošel pochopí a kdo neměl tu čest odsoudí.
Držím palečky.
12.08.2009 - 13:35 | Filtr
(Váhy) japadá
Záleží hodně na tom, jak jste spolu dlouho, jak Vám to klapalo a proč jsi to udělal.
Nechci tě soudit na pěstní souboje si hledej rovnoceného partnera.
Pak bych ti radila, ale to vše záleží jaký máte vztah odprosit, promluvit si o problému a když ti hned neodpustí musíš ji -každodeními drobnostmi dokazovat, jak se stydíš za to co si udělal.....
A příště počítej do deseti a pak konej...
12.08.2009 - 13:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak - sáhl??????? To záleží na mnoha věcech, a udělal jsi to jednou, co když to uděláš zas?

Málo informací.... :25:

Tak, každej člověk někdy udělá něco příšernýho, něco co jaksi není on, teď jde o to - když tě nekdo dobře zná, dokáže posoudit, co jsi a co nejsi ty... Jeden špatnej čin, či pochybení z tebe lotra nedělá, stejně jako z tebe neudělá svatouška jeden dobrej skutek...

...napravit? To nedá, jen musíš dokázat, že to prostě nejsi ty a nikdy se to nebude opakovat...
12.08.2009 - 13:36 | Filtr
(Váhy) japadá » musiúa
:30:
Nenapsala bych to lépe.
12.08.2009 - 13:40 | Filtr
(Blíženci) úplněk
Ahoj . Tak tohle se napravuje velmi těžko! Ale pokud Tě má ráda snad Ti odpustí :12: Jen si dej veliký pozor aby se Ti to nestalo zvykem :44: :25:
12.08.2009 - 13:42 | Filtr
(Blíženci) Trok » růžička
Děkuji za názory všeho druhu :64:
12.08.2009 - 13:42 | Filtr
(Lev) růžička » úplněk
Ano, přidávám se k Tobě, projde to jednou a pak si budeš myslet, že můžeš zase a zase
Přdevším si važ člověka , bez toho láska nejde
12.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ublížit druhému považuji za druh mého selhání a hodně těžko se napravuje a vrací se zpět důvěra... :15:

To je velmi důležité! Takže Troku.... ať už ti přítelkyně provedla cokoli, ať už tě jakkoli vytočila, musíš vědět, že chyba je v tobě, protože i kdyby se stavěla na hlavu, ty nemáš právo na ni sahat... jdi do sebe, pitvej a zjisti příčinu svého selhání - když to pochopíš, je to dobrá cesta k tomu nezopakovat to a navíc to možná pochopí i přítelkyně...

Pokud to ovšem nebyla z tvé strany sebeobrana, protože i to se stává :25:
12.08.2009 - 13:53 | Filtr
(Blíženci) Trok » musiúa
Pravda i ta sebeobrana tu jednou byla. Ale tohle byl zcela jiný případ. Jednal jsem v afektu a nebyl zcela střízlivý. Vím co dělat nebo spíše nedělat aby se to neopakovalo. Ale obávám se že již nebude komu to dokázat. :64:
12.08.2009 - 13:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Trok
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fííí, nojo.... a jak dlouho jste spolu?
12.08.2009 - 13:59 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Skutečně hodně záleží na tom, proč jsi na ní vztáhl ruku.
ALe to tě samozdřejmě neomlouvá. Měl by jsi se jí co nejdřív omluvit a to tak, aby to znělo skutečně upřímně.
Doufej, že ti odpustí, protože tohle je to poslední, co by žena od svého přítele, manžela či milence čekala.
12.08.2009 - 14:00 | Filtr
(Blíženci) Trok » musiúa
To je složité. Před dvanácti lety jsme spolu chodily asi rok. A znovu se potkali letos v Dubnu a prakticky ihned jsme spolu začali bydlet. :64:
12.08.2009 - 14:03 | Filtr
(Blíženci) Trok » Rybka33
Byla pryč celý den a já mněl o ní starost protože se celí den neozvala. Opravdu jsem se o ní bál a když přišla v noci domů ještě byla uražená že jsem ji scháněl. Tím se nevymlouvám jen vysvětluji. Vlastně ani pořádně nevím jak se to semlelo. :64:
12.08.2009 - 14:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Trok
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, zmínil ses o sebeobraně, pak afekt. Někdy je možná dobré si uvědomit, že... Nejspíš k sobě nepasujete a probouzíte jeden v druhém to nejhorší co ve vás je. Obzvláště při veliké lásce tohle vyplouvá na povrch. Není lepší, když půjdete od sebe? To dokážeš ale posoudit jen ty sám... Navíc, na to jak jste spolu krátce, je tohle fakt na pováženou :25:

Stalo se ti tohle s někým jiným????

Hele, netrap se výčitkama přespříliš, zkus se na to podívat s odstupem a přijmout pravdu. Přeju hodně sil, odvahy a rozumu :3: :62: :17:
12.08.2009 - 14:10 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » Trok
V dubnu jste spolu začali žít a v srpnu jí uhodíš. Bylo to v afektu a v opilosti.
Je starší, mladší, nebo jste stejně staří. Mladší by ti mohla odpustit, ale starší těžko. Bude tě to stát hodně sil, ale podle to co jsi psal, tak jí maš skutečně rád.
Držím ti palce, ať se váš vztah urovná.
12.08.2009 - 14:12 | Filtr
(Blíženci) Trok » musiúa
Ne ne nikdy předtím jsem na ženu nesáhl, v tomto smyslu. Ono mi asi nikdy na žádné tak nezáleželo. Navíc takovéto zbabělé chování sám odsuzuji. Děkuji za podporu a rady. :64:
12.08.2009 - 14:13 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » Trok
Já ti rozumím, ale jste svobodní. To co tomu předcházelo, tak ti moc nepomáhá, ba naopak. Nezdá se ti, že jsi jí dával málo volnosti?
12.08.2009 - 14:14 | Filtr
(Blíženci) mandle
Nevím, jestli se to dá napravit, já jsem z tohoto důvodu od manžela odešla, i když ho miluji i když už zemřel a byl to nejlepší muž mého života.Ale protože to co udělal, bylo neprávem, nikdy jsem mu to nezapoměla. Ale každá žena je jiná, jsou i ženy které se nechají otloukat, a znám i takové, které si to zaslouží. A ted babo rad.
12.08.2009 - 14:18 | Filtr
(Blíženci) Trok » Rybka33
Jsme téměř stejně staří je jen o půl roku mladší. Problé byl asi v tom že jsme do toho skočily moc po hlavě. Děkuji a budu čekat jak se rozhodne. :29:
12.08.2009 - 14:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Trok
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Před dvanácti lety jsme spolu chodily asi rok. A znovu se potkali letos v Dubnu a prakticky ihned jsme spolu začali bydlet...

Vidíš - chybička se vloudila hned na začátku. Lidi spolu mají nejdřív chodit než spolu začnou žít. Po 12ti letech jste každý jiný než tehdy. V podstatě neznáte návyky toho druhého a ona je na něco zvyklá... Možná na to, že mohla kdykoli kamkoli a nikdo jí nezpovídal, nikdo jí nekontroloval a nikdo jí nevyčítal... A taky je možné, že tuhle nazávislost po Tvém výpadku bude chtít zpátky. Taky bych to vzdala. Nezlob se, ale to je tvoje chyba, když se neumíš ovládnout, protože tvoje fantazie pracuje na plný obrátky a představuješ si, co se mohlo stát...
Taky to může být projev bezmocnosti - nevěděl jsi, jestli tě třeba neopustila. Měl jsi o ní strach - ale ne, že se jí něco stalo, ale že se třeba zapomněla u někoho a vyspala se s ním. To je projev touhy vlastnit a dát za vyučenou, to co jsi provedl. Je ti jasné, žes to přehnal. Ale ono se to z tvého mozku nesmaže ani omluvou. Omluva je nutná, pro čisté svědomí. Ale nenapraví napáchané škody. Žena, co si nepřeje být za své prohřešky takto trestána s tebou nezůstane. Nebude riskovat. Pokud má zdravé sebevědomí, dokáže tě pochopit, odpustí ti, ale nezůstane.
Pochop i ty ji. Ukázals jí tím, že svoje strachy vybíjíš agresivitou. Takže bys musel žít život absolutně bez stresu, aby se ti podobná situace neopakovala. Když si najdeš partnerku, která ti tohle dělat nebude, pak je to možné. Ale tahle jak je vidět, má svůj zaběhlej život a zřejmě jí nestojíš za sms nebo zavolání, když si prodlouží zábavnej večer.. takže možná ani není čeho litovat.
:3:
12.08.2009 - 14:36 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Trok
Před dvanácti lety? To jste ještě byly děti...
Z mého pohledu je násilí na ženě jedna z nejhorších věcí - ať je to pro tebe poučení - a už to nikdy, NIKDY nedělej... :17:
12.08.2009 - 14:43 | Filtr
(Panna) henry288
Není větší slabosti,než když si chlap dovolí na ženskou.Agrese vyvolaná alkoholem..o tom vím své..takhle ze dne na den skončilo mé manželství.Tohle se podle mě odpustit nedá,at byl důvod jakýkoliv.
Co na to ona?
Zkus večeři,kytku,plazení.... :34:
já jsem si nikdy nedovedle představit,že ta stejná ruka,co mi způsobila bolest,mě bude někdy hladit..i mé děti...nenáviděla jsem tu ruku a moc jsem se jí bála....
12.08.2009 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » henry288
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I mé manžeství tak zkončilo.
Navíc teď už vím, že když si nemůže vybít agresi na ženě, vybije si ji třeba na psovi - klidně do něj kopne. Není to dobré... Ani psa nemáš bít rukou. Pak se nechá hladit, ale už má vždycky strach - ne respekt, ale strach. Se ženou je to taky tak, akorát ona si jej umí zasunout tak hluboko, že jej třeba nevnímá. Ale je tam a může se projevit jinak - nějakou jinou averzí vůči něčemu jinému. To si lidi neuvědomujou.
:17:
12.08.2009 - 14:56 | Filtr
(Lev) růžička » mandle
Nechají otloukat? Myslíš si , že to je jednoduché odejít a nemít střechu?MYslíš si, že Ti někdo pomůže ? A kdo v té to naši zemi? Média, policie, soud?
Má milá houby o tom víš, tak je neodsuzuj !
12.08.2009 - 14:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KoRnys, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby za mnou přišla kámoška a řekla mi, že ji přítel uhodil tak bych zvážila jak moc je to velká slepice, protože některé ženské si o to fakt koledujou, ale pořad to nemění fakt, že si bastard co mlati ženske...
A pak je na ni jak se rozhodne....ja už bych asi nezavolala a nic by mě nepřesvědčilo:3:
Příspěvky: 1-25 26-40
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »