Nevím co mám dělat :-(


05.08.2009 - 13:09
(Váhy) KatyMack
Nevím co mám dělat :-(
Ahojki lidičky.Po 2,5 roce se semnou rozešel přítel. Řekl mi, že už to mezi námi není jako dřív, že už ho náš vztah nebaví, že ho nebaví že jsme pořád spolu atd. Ten večer jsme se tedy nebavili a řekl mi že mě další den odveze domů. Ten večer si psal s jednou holkou, s kterou si mimochodem píše asi půl roku a prý jsou "kamarádi". Ráno když jsem se vzbudila, přečetla jsem si jeho historii a zjistila že si posílali pusinky psali si spolu alespoň hodinu něco ve smyslu co má na sobě atd. a co mě zarazilo byla zpráva: tak jsem se s ní rozešel :24: Byla jsem z toho na nervy a řekla jsem mu jak to mezi nimi je, ale tvrdil že jsou jen kamarádi( ta holka bydlí 400km od něj). Nakonec mě odvezl domů a dali jsme si týden pauzu, že budeme kamarádi. Týden co jsme se neviděli si dal na profil závislosti na sex, zájmy: flirtování, přepsal si mě na icq, smazal si komentáře na lidech že mě miluje atd.Po týdnu jsme se viděli znova, jela jsem k němu na noc. Asi víte k čemu došlo :24: Myslela jsem, že to teda bude jako dřív, ale omyl :-( Ihned jak jsme se spolu vyspali prostě už nejevil zájem. Pak si s někým smsky a zjistila jsem že to byla zase ta holka :24:Naštvalo mě to a prostě mě hodil domů s tím, že už mě nikdy nechce vidět.Nevím co si mám o tom myslet, pořád tvrdí že je to jen kamarádka, přitom si posílají pusinky, píše ji že myslel ža na něho zapomněla. Začal se dívat na porna :24: Prosím poraďte, stále ho miluju a nevím co se to s ním stalo, byl vždycky opravdu moc hodný :24: Děkuji předem za odpověď!!!

Stránka: 1 2
Řazení:
05.08.2009 - 13:15 | Filtr
(Kozoroh) střípek
co k tomu dodat... zakoukal se jinde... je ti 18 a jestli jste spolu už 2,5 roku, tak jste začali kolem 16 - jste mladí :1:.

Nechová se k tobě férově....na rovinu - dle mého lže.

Jdi od něj. :62:
05.08.2009 - 13:20 | Filtr
(Váhy) KatyMack » střípek
Taky si myslím že lže, ale nechápu co má z toho že si píšu s nějakou holkou 400 km od něho :-( To mi nejde na rozum! Vždy ho zajímali jen motorky a na holky se nedíval a teď prohlíží porna, prsaté holka atd. Neříkám že nemůže, ale co tak najednou?
05.08.2009 - 13:23 | Filtr
(Kozoroh) střípek » KatyMack
A zeptala jsi se na rovinu?
05.08.2009 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi bych jej pustila z hlavy. Pokud se míní bavit blbinami přes mobil, budiž mu to přáno.
Asi nechce vnímat a prožívat reálný svět a lásku, kterou má, či dosud měl.

Měj sama sebe ráda, a vykašli se na něj. Blbci nestojí za slovo. Natož za přízeň.
:29:
05.08.2009 - 13:26 | Filtr
(Váhy) KatyMack » střípek
Ano zeptala. Řekl mi že se mu líbí, že je to prostě obyčejná holka jako já :-( To mě taky zamrzelo, po 2 a půl roce jsem jen obyčejná holka? :-( Říkala jsem mu že jsem shodila za ten týden už 4 kila, vůbec nespím a on mi řekl že mu je to jedno... On se vůbec ten týden ani netrápil, prý mu bylo beze mně fajn :-(
05.08.2009 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele DarkPage, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odpustˇ mu a huráááá do světa hledat upřímného a věrného chlapa...nestojí ti za všechno to trápení...leda že bys chtěla ponižovat sebe samu. :15:
05.08.2009 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marimi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Ahoj zdravím Tě!
Podle toho jak to píšeš....asi se zamiloval a holt chemie způsobila své, rozhodně bych od tohoto vztahu už nic nečekala..a nic bych nelepila.
Být tebou šla bych dál a tohle nechala za sebou může ti slíbit spoustu věcí ale věř mi,že za rohem bude myslet na něco jiného.V tomhle vztahu být tebou tak nezůstávám.Měj se krásně..a hlavu vzhůru určitě není jediný na světě :3:
05.08.2009 - 13:35 | Filtr
(Kozoroh) střípek » KatyMack
Neváží si tě ani trošku. Když někoho máš ráda a nebo dokonce miluješ, není ti jedno, co ho trápí. Měj svou hrdost a neponižuje se ... Jestli jsi mu řekla, že kvůli nej nespíš a trápíš se a jemu to je jedno, tak nestojí za nic... Šla bych od něj bez váhání. Nebude to jednoduché, protože zvyk je železná košile, ale jsi mladá a máš toho moooc před sebou. Drž se a zbytečně se v tom nepitvej. Jasné je to, že na tebe kašle. Měj úctu sama k sobě... K ničemu ti nebude zjištění, proč se tak chová. Ubírá ti to energii. Zaměř se na sebe a jeho pusť k vodě :17:
05.08.2009 - 13:36 | Filtr
(Panna) mikiduc
Pryč od něj...!!!! Ten si Tě ale vůůůbec nezaslouží. To se nedělá a udělá to jednou a pak zas a zas.. jednoznačně NE!!!
Neváží si Tě a neponižuj se. Zamilování přejde.A zas bude dobře s někým jiným. :27:
05.08.2009 - 13:39 | Filtr
(Váhy) KatyMack » mikiduc
Děkuji za vaše rady :-( Víte jde mi taky o to, že jsem si strašně rozumněla s jeho mamkou, dá se říct že mi tam bylo skvěle a daleko lépe než doma. Doma po mě řve taťka a mamka mi taky moc nepřispívá. Snažím se zapomenout ale prostředí doma mě ubíjí. On se má určitě skvěle, má opravdu skvělou rodinu.
05.08.2009 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná to myslel jinak...to, že jsi obyčejná holka = nejsi přiblblá barbína. A očividně se mu takové líbí, protože se úplně stejně vyjádřil i o té druhé. Nebo je taky možné, že nevěděl, co Ti má říct.
Jste oba mladí a asi chtěl taky zkusit něco... budu hnusně upřimná...někoho jiného (zájmy sex, flirt, atd o tom svědčí). To, o co se připravuje, mu v této chvíli nedochází. Jednou mu to dojde, ale drív než za půl roku to určitě nebude. A nestojí za to na něj čekat.
To, že ho nezajímá Tvé trápení, je pochopitelné. Nechce slyšet, že ON Ti ubližuje, nesvědčilo by to jeho mínění o něm samém. Prostě není duševně vyspělý.
05.08.2009 - 13:43 | Filtr
(Váhy) KatyMack » alek
Víte nemám to v povaze, ale chtěla bych mu to taky nějak vrátit! Ať se taky trápí jako já :10:
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
viem že Ti je úzko, ale bude to podľa mna tým že ste začali príliš skoro vážny vzťah a má pocit že potrebuje žiť . Ja som mala už v
16- tich rokoch vážny vzťah a trval 7 rokov chýbalo mi to že som sa "nevybúrila" a nežila "slobodne". chýbalo mi že som nezažila také kratkodobe vzťahy že som nemala s čím porovnať. a podľa mňa chce skusiť niečo iné možno sa zapozeral do tej 400 km daleko, ale každopadne chce byť voľný keď si zmenil profil tak ako ho zmenil. Nebuď smutná, viem že to bolí ale asi to tak malo byť. Veľa šťastia ...
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedělej to, ublížíš jen sama sobě. Nebo jinak, tím, že budeš spokojená, se ho dotkneš nejvíc :1:
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to s tým vrátením nerob ublížiš len sama sebe.
05.08.2009 - 13:49 | Filtr
(Váhy) KatyMack » alek
Chjo :-( opravdu je mi hrozně, jako by pro mě svět přestal existovat, ale budu se snažit ze všech sil :-(
05.08.2009 - 13:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, ačkoli ho nemiluju, tak si taky píšu s jedním klukem po netu vlastně o všem. I svý problémy s partnerem i svý radosti a starosti s dětma, i co co se mi stalo v práci atd. Je pravda, že si neposíláme pusinky, ale sem tam mu jí lípnu smajlíkem, protože mi třeba potěšil, rozesmál nebo mě prostě vyslechl, když jsem to potřebovala. To fakt neznamená, že k sobě cítíme víc, než přátelství.
Ale pokud on cítí, že s ní si pokecá víc a líp než s Tebou, coby jeho partnerkou, tak asi cítí, že je něco jinak - něco není správně. Není to o tom, že by Tě nesnášel nebo tak, ale opadla ta zamilovanost a vychází na jevo ty maličkosti, které člověk dřív ignoroval. A nesedí mu to.
Netruchli moc, řekni si: Bylo to hezký, ale nehodili jsme se k sobě. Chtěla bys ho vlastnit, něvěřila bys mu a on by o to víc hledal podporu jinde. Tak si asi budeš časem muset najít někoho, kdo si bude takhle povídat s tebou a nebude hledat útěchu po síti.
Ikdyž - tu někdy hledáme asi všichni... co?
:63:
05.08.2009 - 13:52 | Filtr
(Váhy) KatyMack » Sem.miš
Ano to chápu že si píše s někým jiným, ale má její fotky v počítači, měl je úplně schované at je nevidím. Beru že si píšou, ale prostě to není kamarádství!!! A navíc má prý kluka!
05.08.2009 - 13:56 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Snažím se co nejvíce chodit ven, v pátek jdu na diskotéku, snad tam přijdu na jiné myšlenky... i když jedu ke kamarádce kde jsem byla i s mým bývalým :-( a mu se tam strašně líbilo!
05.08.2009 - 14:03 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Víte? Kdyby to byl nějaký hajzlík s prominutím, ale on byl vždycky hodný, udělal by pro mě první poslední. Když mohl vždy za mnou jezdil, snesl by mi modré z nebe :-( A teď najednou tohle?! To mě mrzí nejvíc a bolí to nejvíc :42: :42:
05.08.2009 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mám jiný názor, podle mě se musí vztah odžít a ne se vrhat do náruče jiného. Hlavně se musíš sama srovnat. To, že byl hodný, je sice hezké, ale uvědom si několik věcí. Nemusíš při vyslovení jeho jména okamžitě chrlit nadávky, ale uvědom si, že Ti UBLÍŽIL a pokud se o něj budeš nadále snažit, tak ubližovat bude. Možná nechtěně, ale to na věci nic nemění. Teď jsi důležitá Ty a jen Ty.
05.08.2009 - 14:19 | Filtr
(Váhy) KatyMack
ano já vím, ale on mi do očí lhal. ano ale já mu lezla do soukromí až potom co mě opustil. aspoň jsem si ty věci ujasnila když mi to neřekl sám
05.08.2009 - 14:34 | Filtr
(Váhy) Dáda_22.10.
Ahoj,povznes se nad to a nesnaž se o nějaký pokračování vztahu,zapůsobilo by to stejně opačně a ty by ses před ním zbytečně shazovala.Asi to ještě nebyl ON. :-)Věnuj se sobě a dělej to na co jsi neměla čas,opraš svoje koníčky,hračky a kamarády :-)...přeju ti hodně štěstí a něco hezkýho si kup :-) nebo si udělej radost jinak ....
05.08.2009 - 14:40 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Můžu pro to ještě něco udělat? :-(
05.08.2009 - 15:03 | Filtr
(Beran) vandaa » KatyMack
nech to plavat... nic s tím nenaděláš, ale vůbec nic! Opatruj se :62:
Příspěvky: 1-25 26-36
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »