nenavist


16.05.2009 - 20:35
(Lev) sweeetygirl
nenavist
ahojja neviem co je to somnou ale pomaly zacinam nenavidiet ludi... mam chlapa v ktorom som sa velmi sklamala a nici ma vztah snim... najhorsie je ze nema ani zaujem riesit nasu situaciu a len tak si zije a akasle na vsetko no viem ze nieje stastny bohuzial musim priznat ze sa dal na cestu hulenia, pitia, hrania na automatoch a tak dalej... kamarati sa s ludmi o 10 rokov mladsimi od neho a rovesnika kamarata ziadneho nema... proste krachuje na plnej ciare a mna to uz stresne vycerpava bohuzial citim k nemu veci a neviem co stym dalej...no vo vnutri narasta vo mne hnus hnus ku vsetkym ludom hlavne k dievcatam... zacalo to jednou pipkou ktorej pisal ale take veci ze ma to strasne zranilo a ona sa len vysmievala ze nam pokazila vztah... to ze nam pokazila vztah si ale moj tipek neuvedomuje a este ju aj obranuje ked sa zacnem vyjadrovat hrozne o nej ci o inych dievcatach staci ked len vidim babu v minisuknia uz je pre mna ku.va stetka avsetko co moze zle byt... najhorsie je ze citim tu strasnu negativitu a hnus odpor k ludom ku vsetkym co vo mne narasta a zacina mi byt z toho zle neviem a nemam rady ako z toho von... bojim sa ze to prerastie do niecoho vacsieho... ja som predtym takato vobec nebyvala... je mi do placu... mam malo kamaratov a kamaratok a citim sa strasne sama... najhorsie je ze tym hnusom z ludi ktory vsebe nosim odpudzujem od seba potencionalnych novych znamych kamaratov atd.. poradte mi niekto... prosim

Řazení:
16.05.2009 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podla toho, co pises, prezivas skutocne tazke obdobie...tazko radit v takejto situacii...ale mozno by si nemala nenavidiet ale naopak vyhladat spolocnost inych ludi, s ktorymi by si sa o tom mohla porozpravat, pripadne sa trosku rozptylit, alebo sa skratka na celu tuto situaciu pozriet aj ocami druhych a mozno prides casom aj nato, ako by sa dalo z tejto situacie dostat, nejak to vyriesit s tvojim priatelom. ja ti len mozem drzat palce, aby ta ta nenavist presla a aby si nasla v sebe silu zacat s tym nieco robit... :17: kazdy den nesvieti slniecko...ale niekedy musime najst to slniecko a lasku najprv sami v sebe :27:
16.05.2009 - 21:16 | Filtr
(Lev) Mrtvý
Ahoj, zdá se, že Tvůj partner zrovna prochází krizí osobnosti a průvodním jevem je, že má pocit, že zameškal mládí. Těžko radit, netuším jestli ho to přejde dřív, než citově vyprahneš, ale zkusil bych se zeptat někoho, kdo takovou krizi ustál. Pamatuj ale, že ten, kdo se rozvedl, bude vychvalovat rozvody, ten kdo to udržel pár let na hromádce a pak skrzeva sebeobětování zachránil vztah bude chválit sebeobětování. Zkrátka, zkus najít někoho, kdo má to, čeho bys chtěla docílit (hádám, že chceš ještě zachraňovat) a zvaž, jestli to bude pro tebe ta správná cesta.
16.05.2009 - 21:28 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Ahoj asi vím jak se cítíš i já něco podobného prožívala ale můj exmanžel nepil spíš se mu líbili jiné slečny.Já jsem se začala na sebeb dívat jako na méně cenného člověka.Nezůstávej dlouho v téhle životní pozici jinak tě dostane do kouta.Přestan nenávidět protože čím víc nenávidíš tak tím si uzavíráš cestu k lidem.Oni to z tebe budou cítit.Zkus si najít přátele a něco co tě bude bavit.Musíš vyzařovat sluníčko a lidé kolem tebe se na tebe budou také usmívat a budou ti přicházet do tvého života.Já dlouho setrvávala ve vztahu spíš manželství které nakonec skončilo rozvodem.Ale tobě nic takového neradím to je na každém.Hlavně nezapomínej na sebe. :27: :17:
16.05.2009 - 21:34 | Filtr
(Lev) Mrtvý » bojka-new
Přestan nenávidět protože čím víc nenávidíš tak tím si uzavíráš cestu k lidem.

-------

:15: Hlavně se tím člověk ničí sám. Navíc se pak ocitá bez pomoci, pokud to dopadne rozchodem...
16.05.2009 - 21:39 | Filtr
(Ryby) bojka-new » Mrtvý
Ano nenávist se na tebe kumuluje jako závist apod.Prostě to člověk ještě víc přitahuje.Ano po rozchodu je člověk ještě víc sám když nenávidí.Nenávidí lidi kolem kteří jsou štastní,nepřijímá ničí pomoc a jde si bezhlavě za svím. :27:
16.05.2009 - 21:47 | Filtr
(Váhy) japadá
na cestu hulenia, pitia, hrania na automatoch a tak dalej...

V tom bych viděla základní problém. Absolutně netoleruj hraní na automatech - to může skončit, že nebudeš mít ani kde bydlet. Znám jediný příklad z mého okolí, kde to ústáli spolu, přestal hrát automaty, pít i kouřit bez léčení a znám mnoho, kde člověk závislý na automatech, naházel během hodinu výplatu do automatu a jde si ještě pujčit.

Měla by si si ujasnit, co chceš sama a dle tohoho jednat. Přeji ti mnoho štěstí a lásky v životě. :29:
16.05.2009 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevim, jaky mas s partnerem vztah ani jaka jsi natura, jestli radej radikalni reseni, nebo jestli radej drzet co to jde, dokud nekde neco nepraskne. Ale co se mi osvedcilo i ve vlastnim zivote, ze nejlepsi je zmenit sebe, ostatni uz se potom zmeni samo - jak okruh lidi, s kterymi se stykam a vztahy s nimi, tak svet (nahled na nej), prace, napln volneho casu... Ze to zatim neumis pojmenovat, co mas menit? Staci ve vsi pozornosti sledovat, co se kolem deje, nezaujate, a davat si stripky z jednotlivych prihod do mozaiky, az Ti vznikne celkovy obraz. Pocitej ale s tim, ze to bude obraz o Tobe... :3: Drzim palce! :29:
16.05.2009 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi nebylo šťastné začít tím, že nenávidíš lidi. Toto je jen důsledek tvé špatné životní situace.
Řekni si sama pro sebe, co ti ten vztah dává: zklamala ses ve vztahu, tvůj partner situaci nechce řešit!!!Navíc se vše u vás zhoršuje.
Údajně se to děje kvůli nějaké "pipce". Ty jsi z toho duševně špatná.

Teď si to sama pro sebe rozeber. Stojí ti ta "pipka" za to, abys žila s mužem, který je lump a na všechno kašle? Stojí tvé zkažené mládí s krásným dítětem za to, abys věnovala nejkrásnější roky svého života špatným myšlenkám, a domácímu stresu?

Nevím, asi sis už toho tvého partnera takového vzala, nebo jen s ním žiješ. O to dříve rozlouskni tuto nežádoucí situaci, protože exekutor může být za dveřmi, pokud on nepřestane blbnout.

Z tvého příspěvku je vidět, že s ním nic neuděláš. Že je to zkrachovalá existence. Pokud se chceš dát dohromady, tak jednej. Žádný jiný ti nepomůže, než ty sama. V klidu si to rozeber, co bys sis přála.

Víš, kam, a jestli můžeš odejít. Zatím, to co jsi napsala, zní proti tobě. Protože každá ženská v "mini" není "pipka", ale ten "tvůj a ta ona" jsou. A pokud ty nechceš být to stejné, co oni dva, tak přestaneš psát, že nenávidíš lidi, mladé holky, apod. Jiní za tvou situaci nemohou. Ta vznikla mezi vámi dvěma.

Pokud máš sílu a sebevědomí, tak si nenecháš kazit život a láteřit na lidi.

Zkus to znovu, pomalu, bez hádek. Jsi mladá, čeká tě snad nový život. Ale to bys musela také být vyzrálá, nespěchat, a počkat na toho pravého. Není to jednoduché, ale je to lepší, než sedět, brečet, a nic pro sebe a své dítě nedělat.

Přeji ti, aby ses správně rozhodla. Život stojí za to, abys jej prožila pěkně. Rozhodni se :27:



17.05.2009 - 08:56 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj, vezmi nožky na ramena a zachrań co můžeš a dost rychle nebo Tě ještě víc zničí a o dětech ani nemluvím. veškeré doklady sebou.,bloky o zaplacení , sepsat prohlášení o majeteku a 2světky né z rodiny pod tím podepsat ,na kameru si to všechno nahrát a hlavně někam uložit mimo domov..trezor v bance , u rodičů ,atd,,
Hulení samo o sobě je sobectví , když je zhulený se cpe jako posedlý , chlast mu ještě pomáhá , aby byl více agresivní a automaty Ti berou penízky a samozřejmě i ta tráva něco stojí.Může se i u Vás proběhnout exekutor a nebudete mít doma vůbec nic, na to pozor!Kontroluj veškeré platby a splátky Spoj se pro týrané ženy s nějakou organizací,domluv si schůzku a vezmi sebou všechny podklady oddacílist ,napdení prostě co máš. ŘEŠIT TO MUSÍŠ , UŽ JEN KVŮLI SVÝM DĚTEM , ANO?NEBOJ SE , STRACH NEUKAZUJ TEN JE JEŠTĚ POSILUJE VÍCE A O SLZÁCH NEMLUVÍM TEN JE NABÍJÍ !!
Požádej sociálku o předběžné opatření výživného na děti a případně eksekuci nasplácení jeho dluhu na výživném .Městský úřad písemně , že by jsi potřebovala náhradní bydlení.Nestyd´se a bojuj .I když se asi stydíš , sama k Tobě pomoc nepříjde víš.
Lídé za to nemohou co se doma u Vás odehrává.Každý si dovolí jen to co mu k sobě dovolíš a něco na tom i jistě je.Ono s eto kecá, že? :3:
Právě Ti lidé Ti mohou pomoci od slz !! Neuzavírej se do sebe a bojuj děvče .Držím palečky. :17:
Stále u sebe měj nabitý mobil , klíče v zámku ve dveřích . Děti to samé!!
Drž se :17: :17:
17.05.2009 - 09:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepopírej svojí zodpovědnost za tohle drama. Nikdo Tě nemůže psychicky drancovat, pokud tomu ve svém nitru nedáš souhlas. Není možný, aby jiný člověk rozhodoval o tom, jestli se cítíš dobře, nebo ne. Také mi připadá, že trochu žárlíš a lituješ se.

Růžička to napsala způsobem, ke kterému není co dodat. :17:
17.05.2009 - 09:52 | Filtr
(Panna) Ameliee
ahoj :3:

udělala jsi velký krok a to ten, že jsi si sedla, napsala, pojmenovala jsi si to, co se děje. Tak a teď další krok je ten, co s tím?
Jak už tu bylo výše popsáno, děje se nám to, co je třeba, aby nás to vyburcovalo k něčemu, k čemukoli, ale většinou to vede k nějaké změně. Změny do života patří a ti, jimž se jim brání, dostávají výzvy a možnosti k tomu je udělat docela razantními událostmi, tak nějak, jak popisuješ ty svůj příběh. Tudíž, i když chápu a věřím, jak to je teď pro tebe těžké období a ty nejspíš nechápeš proč se ti to děje, věř, že je to dobrá možnost ke změně a to sebe samé. Popisuješ, jak tě lidi iritují, nemáš je ráda, v ostatních vidíš zdroj svých problémů - jenže, ono to bejvá právě naopak, že nechceš vidět, že ty jsi sama sobě zdrojem svých problémů. Vím, zní to hodně tvrdě, co píšu, ale je to jen má zkušenost, bude jen na tobě, co ty s tím svým příběhem uděláš. Také se mi totiž dostávaly do života tvrdé lekce, vyčítala jsem to všem okolo...no a pak mi došlo, když to byla fakt mizérie, že si za to dost můžu sama a že se mám něčemu naučit. A taky že ano. Je to boj, to netvrdím, ale jakmile si člověk přestane něco namlouvat, začne být k sobě a lidem okolo upřímný, ale hlavně k sobě, tak se věci začnou hejbat. Pokud toto člověk zvládne, přijde odměna, odměna toho, že se navrací zpátky k sobě a od toho se může odvíjet zase dál.
Jsi silná, páč jsi se dokázala tomu postavit už tím, že jsi napsala. Dobrý začátek :3: :15: Dostalo se ti tady hodně rad a zkušeností, ale podstatný je to, co s tím nakonec uděláš ty sama. Drž se a zkus se podívat sama na sebe, zjisti, kdo jsi a co chceš od sebe a od života, hodně štěstí a odvahy. :3: :15: :17:
17.05.2009 - 10:07 | Filtr
(Rak) Toulavej
Ahoj děvče,
popravdě máš před sebou kousek cesty v "dešti", ale díky Bohu za ni. Až ji projdeš, budeš mnohem pevnější v kolenou. Co poradit? Prvotně si ber rady ostatních jen jako pomůcku a nikterak se o ně neopírej. Pokud sama cítíš uvnitř, že se s něčí radou nestotožnuješ, at už zní jakkoliv rozumě, tak se jí neřiď. Můžu vzít 20 vztahů, které potkalo stejné, ale nikdy nebude existovat stejná cesta jak s toho ven. Chci Ti tím říct, že ač bych nejen já, ale i ostatní chtěli moc pomoci, tak to nikdy nevyřešíme. Ber tu diskuzi jako procházku galerií "obrazů". Prohlédni si je, ale domů si je neber..
Snaž se manželovi max pomoci, aby se vzpamatoval, nebot jsi mu nejblíž a nikdo jinek to neudělá s větším pochopením. Pokud to nepůjde a uvnitř ucítíš odpor. Vem nohy na ramena a nech ho, ať se "zřítí ze skály" sám. Je zbytečné aby Vás stáhl...
A nenávist k lidem? Neboj se děvče zlatý, pokud nemáš mapku k lidem, lidé si najdou Tebe. Postupně a časem. Jen si "sedni na kámen" a pozoruj jak kolem protéká čas a co přináší.

Drž se, ale říkám to jen na okraj, jsi LEV, můžou Tě zranit, ale nevezmou Ti sílu..

Toulavej :17:
17.05.2009 - 11:38 | Filtr
(Lev) růžička » Toulavej
Ahoj,hezky jsi to napsal.Souhlasím, že jsme jen vodítko a na každém je jeho výběr
JÁ DĚKUJI :3:
17.05.2009 - 11:43 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Mrtvý
Musím nesouhlasit, já se nechtěla rozvést nikdy, i za cenu toho, že budou problémy, které jsou ale potřeba řešit. Jakékoliv problémy musí ovšem řešit oba, jeden na to nestačí.
Rozvedla jsem se ale za zvláštních okolností, tam to už moc řešit nešlo. Stalo se. Chyby dělá každý, ale nedoporučuju rozvod každému jen proto, že jsem se rozvedla já. :9:
17.05.2009 - 11:43 | Filtr
(Rak) Toulavej » růžička
Děkuju Růžičko :17:
17.05.2009 - 11:49 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Toulavej
:30: :30: :15: :17: :15: - krásný příspěvek, tom i dalo hodně, moc výstižně napsáno...! I kdyby bylo x na oko stejných situací, nelze vše řešit podle jednoho scénáře. To v životě nejde, je tak rozličný a odlišný... Jinak ale krásný, i když nám připraví mnohdy různé nástrahy a zkoušky. Ale odolávejme a žijme!

Všem hodně štěstí a síly! Pohody a lásky... :17:

:27: :27: :27:
17.05.2009 - 11:57 | Filtr
(Rak) Toulavej » už zase ocelová žena
Víš Slaměnko, v životě se člověk dostává i do slepejch uliček a pak se mu chce brečet a všeho nechat, ale naučil jsem se jedno. Když už nevím kudy kam, tak se rozběhnu vší silo proti zdi, bolívá to hodně, ale učí mě to stát rovně a vždy mi to dává víru, že "žádná místnost nemá tolik stěn, abych se jedno netrefil do dvěří.. i kdyby je někdo zazdil, povolí... Žádnej člověk není v místnosti nikdy sám, kdo miloval, nebude opuštěn, jen se mu dostalo času, aby slyšel vlastní melodii a mohl pak hledat stejné tóny v lidských srdcích..

S Láskou
Toulavej :17:

..a děkuju :17:
17.05.2009 - 12:40 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Toulavej
Díky, nemám k tomu co dodat... :62:

:18: :27: :17:
17.05.2009 - 12:58 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Lépe než nenávidět a mstít se,je lepší zapomenout a milovat znova :27: :27: :27: :27: :27: :17:
17.05.2009 - 14:04 | Filtr
(Lev) růžička » Toulavej
NEMÁŠ VŮBEC ZAČ, CÍTILA JSEM TO JAKO TVOJE POHLAZENÍ PO DUŠI. :17: :1:
19.05.2009 - 20:18 | Filtr
(Lev) sweeetygirl
Dakujem vam vsetkym za povzbudenie a za rady ste zlaty ludkovia...uz som o tomto probleme pisala aj na inych forach ale hadam nikde som taketo nezazila... ze by sa ludia s normylnymi odpovedami nasli :) dakujem...

pokusim sa stym nieco urobit :17:
20.05.2009 - 20:26 | Filtr
(Vodnář) IVETA730 » Iza23
ahojky je hrozny co tu píšeš,myslím si že bys měla něco začít dělat,jedna rada jestli ho máš ráda bojuj o něho .druhá jestli né zabal to a nenech se dál ničit,prožila jsem něco podobnýho,manžel si našel o 18let mladfší pipku,nejdříve jsem se zhroutila nervově bylo to moc těžký období pro mě i pro naše děti,dneska je s ní my jsme rozvedený,má s ní 2 děti, o naše děti nejeví žádný zájem dcerku neviděl 3 roky,a já jsem sama ,je mi sice líp nezažívám každodenní nervy,ale jsem ssama a nenávist mám vůči chlapům,jde všem jen o sex a na vztah kašlou,takže nevím jestli mi je vlastně líp :42:
21.05.2009 - 18:23 | Filtr
(Blíženci) basketph74
tak rad bych ti poradil, protoze jsem byl na obou stranach lodi, ja se ozenil, protoze se zamiloval, prisla miminko a byl jsem na materske, prisel zvrat, vztah se pokazil, my jsme si nerozumeli, ja hral na automatech utikal, az jsem skoncil na psychine, po delsi dobe rozvod....ja jsem se dostal nahoru psychicky, automaty uplne prestal...pak se po druhe ozenil, a hned po 7 mesicich rozvedl, protoze to financni finta, takze pohovor, komunikace, rozhovor, abys netrpela :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »