První rande .........


14.04.2009 - 00:12
(Ryby) Naďule
První rande .........
tento příběh se mi moc líbil , třeba i vás pobaví ...pokud jste to neviděli na Tonigh show, tak tohle je pravděpodobně nejsměšnější příběh, ať už jde o první rande nebo ne!!! Vítězkyně popsala svůj zážitek. A nikdo se neptal, proč si cenu zasloužila!Řekla, že to bylo uprostřed zimy...Sněžilo a bylo pěkně zima... a kluk jivzal na lyžování do hor blízko Salt Lake City, Utah.Byl to denní výlet. Neznali se a ještě se nikdy nepotkali. Byla to trochu zábava, ale nic se celkem nedělo až do chvíle, kdy se pozdě odpoledne vydali nacestu domů..Sjížděli autem z kopců, když si postupně začala uvědomovat, že si neměla dávat to extra kafe. Byli asi hodinu daleko od nejbližšího záchodu a v úplnépustině!Společník ji navrhoval, ať to zkusí vydržet, což na chvíli fungovalo.Naneštěstí, kvůli těžkému sněhu a následné pomalé jízdě se dostala do bodu,kdy už se nedalo - a buď ke krajnici, nebo na sedačku jeho auta.Zastavili a ona se rychle odplížila za auto, strhla si kalhoty a začala. V hlubokém sněhu se jí špatně držela rovnováha, tak se opřela půlkou zadku o nárazník, aby sebou nepraštila.Společník stál na druhé straně auta a dával pozor na silnici,a byl toopravdový gentleman a ani ho nenapadlo se juknout.Jediné, na co myslela, byla ta úleva v této poněkud ostudné situaci.Nicméně, hned jak skončila, začala si být vědoma jiného pocitu. A jak seohnula, aby si natáhla kalhoty, zjistila, že je pevně přilepena k tomu nárazníku. Myšlenky na jazyk přilepený k hůlkám jí vstoupily do hlavy, jakse pokoušela oddělit svou kůži od ledového kovu. Rychle začínalo být jasné,že díky extrémní zimě má na krku úplně nový problém.Zděšena trapností situace a přesto si vědoma i humornosti té chvíle,odpověděla na otázku společníka, "proč jí to tak dlouho trvá",že jí opravduumrzla jedna půlka a že potřebuje trochu pomoci!Jak obcházel auto, tak se pokoušela zakrýt svetrem a jak se tak dívalaúpěnlivě do jeho očí, on se začal hrozně smát.Ona se také začala hihňat a když se konečně uklidnili, začli to dilema řešit.Zřejmě čelili, i v této hysterické situaci, opravdovému problému.Oba souhlasili, že potřebují něco horkého, aby osvobodili její chladnoucípozadí ze zajetí ledového kovu! Mluvíc o tom, co ji původně dostalo do tohoto problému, pochopili, že tímto způsobem jej také musí řešit. Takže,jak se dívala odvráceným směrem, její nový nápadník ji na prvním rande odčůral půlku zadku od nárazníku.A jak vše skončilo?Stal se jejím manželem a seděl vedle ní na Tonight show..

Řazení:
14.04.2009 - 10:39 | Filtr
(Rak) janey82
To je tak neuvěřitelný zážitek...to je fakt pravda???? :4: :4: :4:...bomba rande... :15: :30:
14.04.2009 - 10:53 | Filtr
(Panna) Clanci
No úžasné,krásné a pro normální lidi i přirozené :27: :17: :17: :17:
14.04.2009 - 11:17 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Pánové....příští zimu mám volno,kdo mě pozve do Utahu? :2: :5:
14.04.2009 - 11:18 | Filtr
(Panna) Clanci » Nuna
Ale to vypadá na vyhledávání různých praktik v milostném životě :3: :4:
14.04.2009 - 11:19 | Filtr
(Vodnář) Putes
Poslední rande :20:
Když jste tak pěkně jarně všichni rozdovánění, mám tu i já jeden příběh z daleké minulosti. Snad pobaví taky. Bylo nebylo...dávno tomu...
Poznala jsem muže, byl pohledný, urostlý a byla z toho láska na první pohled, bohužel nepřežila naši první a taky poslední společnou noc. Když jsme se konečně dostali i do mé postýlky, po milování mu jemně, ale opravdu jemně, říkám, že trošku chrápu. Aby z toho neměl případně trauma. Kdyby to nemohl vydržet, ať se odstěhuje do jiné místnosti, místa je tu dost. Vůbec jsem netušila, co to je za zbabělce, který nic nevydrží. Ráno se totiž vzbudím a můj milovaný i s peřinou a dekou nikde. Našla jsem ho v obýváku, kde vyspával. A hned mi říká: to nebylo možný vydržet!!! Vůbec jsem nebyla pokorná ovečka, vůbec jsem se nezastyděla, protože mě přepadl záchvat smíchu. A byl tak hurónský, že jsem nakonec spadla na prdel. Myslím, že jsem i kopala nohama. No, co vám budu povídat, byl tu poprvé i naposledy a byl to zbabělec, který nic nevydrží. Takže děvčata - poučení, dopředu neprozrazujte nic, kdybych držela hubu, možná, že by ani nic neslyšel.
A jak to dopadlo? Po čase jsem ho potkala na nádraží s dámou s ukrutně velkou prdelí. A smála jsem se znovu. Inu, kdo chce kam, pomožme mu tam. Krásné jaro všem :4: :27: :17:
14.04.2009 - 11:21 | Filtr
(Panna) Clanci » Putes
Krásný příběh :27: :17:
14.04.2009 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: haha, to je perfektní! :15:
14.04.2009 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VečerniceIva, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já také všude kam přijdu hledám toalety, ale tohle nemá chybu :1:
14.04.2009 - 13:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Clanci
Hm. :43: Nebo na to,že nevím,co chci. Exhibovat na rozkvetlé louce v Ráji,nebo se nechat počurat v zamrzlém Salt Lake.. :43: :2: :5:
14.04.2009 - 19:57 | Filtr
(Ryby) Naďule » Putes
:4: :4: :30: :30: Jsi můj člověk , taky chrápu a ten chlap to byl srákora :2:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »