co s ním


17.03.2009 - 09:32
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

co s ním
prosím vás mám problém,jsem 9 let vdaná a mám dvě děti manžel před dvěma roky kdy jsme se po smrti mého tatky přestěhovali na barákzačal být totálně k ničemu,předtím sice taky nebyl nic moc,ale je to horší a horší.kdysi sice doma mov nepodělal ale alspon někdy navrtal poličku.nyní po dvou rokách to je tak že ráno jde do práce jak příjde začne nadávat že není uklizeno i když je,ale při malém 3 letém dítěti pořád někde něco leží,pak se nají a sedne k internetu kde si našel na seznamce "kamarádky"se kterýma si píše dost zajimavé věci a posílají si videa ze kterých se mi udělalo i dosti nevolno,pak pustí televizi a jde spát.K večeru se vzbudí,nají se jde na 5 minut do pokojíku dožírat starší dcerku a poblbnout s mladší a potom jde zase na internet.Doma a kolem baráku jsou všechna práce na mne a po celodenním kolotoči jsem většinou usnila u holek což ho strašně urazilo a když jsem mu řekla že mne uráží to co si píše s těma dámama tak se strašně divil a prohlásil že to je přece normální.Tak bych se tímto chtěla zeptat co jsem udělala špatně že mu nestačilo že celých 9 let jsem mu byla vždy k dispozici cokoliv po mne potřeboval,kafe i jídlo měl vždy připravené a kolikráte jsem jeho potřebám dala přednost před potřebami dětí.Asi jsem dost konzervativní,ale podle mne,když jsem vdaná tak přece má promne existovat můj manžel a né si posílat sexi videa s jinými.předem děkuji za odpovědi

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
17.03.2009 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
díky za názo ještě lépe že se shoduje s mojím,je pravda že jsem se zařídila,a to že jsem nastálo s holkama v pokojíku a zjistila jsem že mi to i hodně vyhovuje.S ním už nějakou dobu nic nemám a jak ke mne příjde že by chtěl tak odpovídám že já ne,jaksik si nedovedu představit že by jsme byli spolu v posteli.Ráda bych se i rozvedla jelikož toto uspořádání nevyhovuje ani mne ani starší dcerce ,8 let,jelikož jsem si všimla,že v době kdy to už vypadalo že se bude stěhovat,tak se její chování doma a prospěch ve škole zlepšilo,ale on nemíní odejít a tak holka mi zklouzla spátky kde byla :8:.Tak zatím válčíme takto.
17.03.2009 - 10:42 | Filtr
(Ryby) Joey
Aco kdyz on ma nejake problemy ktere nevis..zkusila ses ho zeptat ? Chlap totizt jen tak nerekne ze ma nejaky problem...stve ho to a pak se chova divne a utika od stereotypu a vycita i lidem jemu nejblizsim i ty nejmensi chyby. ..treba to ani tak nechce a jen ho neco trapi, s cim se neumi poprat ..je treba se na veci podivat z vice stran ..znam to ..je treba komunikovat ..vklidu si si sednout ke kave a otevrene si promluvit ..utikani od problemu nevidim jako nejlepsi reseni..rozvody nic neresi ..
17.03.2009 - 10:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to vidím tak... zapomněla jsi žít svůj život. Když s tím okamžitě začneš uvidíš tu změnu... :17:
17.03.2009 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Joey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v klidu jsem to zkusila,ale on nemá nějak velkej zájem něco řešit,chce svůj život,chce svůj pokoj,chce svoje kamarády,a rodina je nejlépe když se točí jenom kolem něho.Řešit to znamená diskuze a když při té diskuzi začne na tebe chrli co vše děláš špatně tak promin,ale asi mám hnusnou povahu a vrátím mu stejným dílem,ono každý má nějaké ty chyby jenomže když mu připomenu ty jeho tak se urazí a začne znova stejná písnička že podle mně je nejhorší a zavšechno prej může on,ale nic takového jsem nikdy neřekla.Já jenom chci manžela,což podle mne znamená mít doma partnera a otce rodiny.Taky bych brala aby mne někdy někam pozval,a podle mne je přece jenom na muži abz pozval,a né jak říká on že jsem měla zvát já.Asi jsem fakt z jiného stolet,ale v tomto se už nezměním,mám staromodní názory,a to jsem o 10 let mladší jak on
17.03.2009 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
máš pravdu jaksik jsem to zapoměla,ale tet ani nevím jak začít snad jak po mateřské konečně najdu nějakou práci tak si i vzpomenu,zatím se budu prostě soustředit na moje dvě zlatíčka a dooufat že mi holka nezdivočí ještě víc
17.03.2009 - 11:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pasadena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A hlavně se soustřeď na sebe!!! Držím palec, není to lehký :15: a nic neodkládat - někam si vyraz, změň účes... jo blbosti, ale do začátku pomúžou a práce se taky bude shánět líp :3:

A ta tvoje zlatíčka budou spokojená, že maj šťastnou maminku... a třeba se chytí i tatínek :44:
17.03.2009 - 11:09 | Filtr
(Ryby) Joey » pasadena
no tak vtom pripade udelej razantni rozhodnuti , az se mu z toho udela spatne!!A pak se mozna vzpamatuje ..a uvedomi si o co prisel a co doma mel za perfektni zenu a deti. Ja nesnasim chlapy , takove ty lemply co maji lachtani nemoc - obe ruce leve.ale da se to prezit, kdyz se takovy muz chova k zene pekne, prinese obcas kyticku a pozve nekam do pekne restaurace ..to si kazda zena zaslouzi ,a navic matka ktera vychovava deti a stara se o to , aby se muz vzdy vratil do tepla domova a mel co jist . Treba mu to jednou dojde a zmeni se ..prece nebyl vzdy takovy jako je ted ...a treba nez mu to vubec dojde, objevi se nekdo stokrat lepsi !!! Verim tomu , ze na kazdeho to stesti nekde ceka ..jen se mu musi jit rochu naproti :17:
17.03.2009 - 11:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Joey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
díky zvedne hned náladu když víš že i někdo jiný má názor že i ženská je člověk a né stroj pro mužskou potřebu.tímto děkuji i ostatním
17.03.2009 - 11:43 | Filtr
(Blíženci) ajna
Ahojky, je to fakt blbá situace. Děti jsou malé, tudíž člověk rozhoduje nejen sám za sebe. To, že by se manžel změnil si myslím nehrozí. Já vůbec nechápu, jak si chlapi můžou myslet, že když je ženská na mateřský, tak že nic nedělá. Zažila jsem něco podobnýho, když jsem byla na mateřský já. Ten můj vždycky přišel a začal sbírat drobky ze země...., tím dával najevo, jaký je tam bordel. No, teď zpětně se tomu směju. Řekla bych, že má v tobě jistotu a té si vůbec neváží. To, že Ti vadí, že si posílá nějaká sexy videa, by mi teda taky pěkně vadilo, co si o sobě vůbec myslí. Na druhou stranu, když s ním nebudeš spát, tak pak ti může začít zahybat a to už půjde asi do tuhýho. Ale chápu, že když se chová takhle, tak na něj nemáš ani v nejmenším chuť. Každá rada drahá, snažila bych se třeba najít na večer hlídání a někam bych s kamarádkama vyrazila, začala bych o sebe víc dbát a jemu to začně být divný.... Prostě nesmí mít jistotu, že si s tebou může dělat, co chce.... Tak se drž.... :17:
17.03.2009 - 11:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Jdi podat žádost o rozvod. Sbal mu kufry,vystrč mu je za dveře,pak vygruntuj barák,votevři si flašku vína a oslavuj!
:37:
17.03.2009 - 11:54 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pasadena
Asi je to pravda, jakmile ve vztahu zavládne "mám tě jistýho/jistou", je to cesta do pekel. A přitom je přeci krásný mít někoho komu můžeš věřit a nemusíš s nikým hrát hry na jo a ne ale asi to nejde na věky. Časem tyhle hry zřejmě musej přijít, nebo to skončí právě třeba videama na netu.
17.03.2009 - 12:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jsou tu bezva rady které bych hned dala nejraději do reáku a nejvíc se mi líbí od Nuny s tou oslavou,nejhorší je že nesnáším papírování,ikdyž jsem se o všechno 9 let starala já,a to ho chrání že ještě nemá ty kufry,PC a všechny ty pistole a pušky na airsoft zbalené v autě před barákem,další je že nemá kam jít jelikož jeho 3+1 je v pronájmu.Myslím že to všechno vygradovalo před dvěma roky,kdy mi mamka přepsala půl baráku,ale jenom mě a né jemu,a já jsem se rozhodla konečně si ostříhat vlasy,jelikož jsem pořád slýchala výtky že všude jsou moje vlasy,které mi po holkách začaly padat.On nemá rád když mají ženské krátké vlasy.Jenomže jak se rozvést pro nepřekonatelný odpor bez toho že by se ten druhý chtěl hádat??jemu se tu i líbí jelikož si může před kamarády hrát na pána domácího a přitom na nic nešáhnout.
17.03.2009 - 12:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ajna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nejvíce mi ale na těch videí vadí to,že si myslí že nedělá nic špatného a na mne se dívá jako bych byla šílená,že mi to vadí.A ještě mi na to řekne at se dám vyšetřit že prej jsem přespříliš vztahovačná :10:
17.03.2009 - 12:23 | Filtr
(Rak) Fabka
Nezávidím Ti Tvou situaci.Když jsme doma s dětmi, žijeme v mikrosvětě domácnosti a celý den se těšíme , až nám ten chlap přijede a podstrojujeme mu.Tak to přestaň dělat , ať má taky nějaké povinnosti, jínak nebude mít potřebu něco měnit. Věnuj se sobě a dětem. Najdi si nové přátele a odvedeš si od něj hlavu.To pak bude mazec.Držím pěstičky. :29: :17: :27:hodně štěstí.A zkus se zbavit negace kvůli sobě a dětem.
Jojo , mě se to říká, když se mě to netýká. :27: :27: :27:
17.03.2009 - 12:36 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pasadena
Jestliže je jeho byt v pronájmu tak to znamená, že MÁ kam jít takže to bych až tak moc neřešila....jinak koukám, že je to hóóódně podobné. Já se sice neostříhala ale z platinové hvězdy jednoho krásného dne domů přišla černovláska. Tak mě napadá, když se mi ta situace zdá docela podobná...pomohlo, že jsem na dva dny bezdůvodně odjela. Řekla sem že jedu za kamarádkou na kafe a večer sem mu prostě napsala, že nepřijedu, že mě nic netáhne domů...Pomohlo to. Přestal s pitím, který mě likvidovalo, protože mu asi konečně došlo, že je opravdu zle. Takže, já jsem v trochu jiné situaci, není to peklo, jak píšeš ty, teď je to relativně v klidu, jen čekám, kdy zas domů začne tahat petky s vínem...jsou to dva měsíce a já nevěřím, že přestane na furt....
17.03.2009 - 12:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jo tímto jsem si prošla před 6ti lety ale tehdy to jaksik prošlo jelikož z chlastu začal pomalu vidět pověstné bílé myšky a doktor mu řekl že jestli bude dál pít tak je na dobré cestě mít pořádné problémy s játry a ledvinama,tak šekl na léčení.Sice po týdnu přišel zpět,ale 5 let nepil.tet si sice sem tam dá ale alspon drží pusu a když se ožere tak akoráte skučí že má infarkt,sice nejsem doktor,ale mám akoráte přiotravu alkoholem.Ktomu že jsi si vyjela tak já nemám tu možnost jelikož holky bych s ním o samotě raději nenechala jelikož by tu hořkou pilulku musely spolknout s ním,ale je to bezva nápad :44:
17.03.2009 - 12:57 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pasadena
A jéje...no tak já mám teda doma asi fakt světce :4:. Ne u nás to pití probíhalo jinak. 2-4l denně vína místo minerálek, limonád a toho co pijou normální lidi. U něj je dokonalá výhoda ta, že chlast absolutně snáší. Tj. nikdy mu není zle a nemá žádné nálady. Prostě si jde lehnout a hotovo a hlavně i "pod vlivem" v pohodě funguje. Ne teda v práci ale klidně seká trávu, nebo složí dříví ap. Dlouho sem to neřešila, protože sem ani já nedokázala odhadnout jestli má v sobě 2deci nebo už láhev. Pak sem začala počítat láhve a nestačila sem se divit...A myslím, že je to úplně jedno. Můžeš přece odjet i s dětma. Buď mu namluv, že ti je někdo hlídá a nebo je zkus nechat u mámy...nebo já nevím. Tady to docela zafungovalo...a myslím, že ho nejvíc dostalo sdělení ŽE MĚ NIC NETÁHNE DOMŮ. Oproti původnímu UJEL MI AUTOBUS to asi bylo to nejdůležitější z celýho mýho výletu. Moje babička vždycky říkala, že chlap musí dostávat kapky aby fungoval tak jak má. Vždycky mi to přišlo hnusný ale asi měla pravdu... :8:
17.03.2009 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak toto stojí za úvahu jenom musím přijít na to cos holkama,ale asi si je vezmu k sobě aby nemohl nadávat že jsem je k někomu odložila,a mne by se taky po nich stýskalo.jen ještě vymyslet kam zmizneme. :27:
17.03.2009 - 13:04 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Čím víc toho čtu,tím víc mám dojem,že jsi ve špatné době na špatném místě a především se špatným člověkem. :43: :8:
A já rozhodně nejsem příznivec rozchodů a rozvodů a naopak vždycky tady brojím proti nim a snažím se,aby si lidi uvědomili,co ve svém partnerovi mají. Leč v Tvém případě vidím,že Ty v něm máš jen jednu velikou kouli na noze. Takže bohužel - budeš jedna z velmi mála,které řeknu "Alou pryč,dokud je čas!"
Víš osobně si myslím,že kdybys udělala nějaké takové gesto,jaké tady holky popisují - odjet na víkend,začít se bavit sama někde s někým jiným atd.,tak by to zabralo. Ale zabralo by to na chvilku a za čas by to zase bylo ve starých kolejích. A zůstat s tímhle člověkem,tak jak jsi racionální a inteligentní ženská, tak bys ho jednoho krásnýho dne majzla sekerou po hlavě. Nebo by tak zašlapal Tvoji individualitu,že by z Tebe byla onuce. Ani jeden konec se mi teda nelíbí. :3:
Samozřejmě,že rozvod bude martýrium,které těžko poneseš,budou komplikace a budou problémy. Ale nebude to tak strašné,jako kdybys to nechala být a nic neřešila. Napadá mě, že by Ti neskutečně pomohlo,kdyby se manžílek zamiloval do někoho na tom internetu. V tu ránu bys mu byla ukradená úplně a i ten rozvod by proběhl splavně,protože by nedělal problémy ,myšlenkama už by byl někde jinde. :2:
Ale ničeho se neboj. Dojít na sociálku na odbor péče o dítě zvládneš, zavolej si tam,zjisti si svoji úřednici/ je to děleno podle regionů/dohodni si termín návštěvy,není to žádné papírování. Promluví s Tebou, sepíše návrh o svěření dětí do péče ,podepíšeš to,pokud jsi na mateřské nebo nejsi výdělečně činná,tak spolu rovnou podáte i žádost o rozvod. Nic složité,nic co bys nezvládla. Nepotřebuješ ani advokáta,ale pokud nějakého známého máš, bude to jen dobře,už pro pocit,že na to nejsi sama a že není nic,co by Tě zaskočilo,překvapilo. :3:

A jinak vidím,že Ti pomáhá o tom "mluvit",takže pokud chceš psát o všech těch strastech,tak piš. Od toho to tady je. :3:
17.03.2009 - 13:16 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Nuna
...je snad to nejtěžší rozhodnutí. Nepomáhá ani takový to blbý psaní na papír pro a proti. Nikdy nemůžeš srovnávat věci typu "nemá kam jít" s "miluju ho vůbec". Možná by pomohlo napsat, co rozchodem získáš. Svobodu, seběvědomí, lepší život pro holky? To je asi to nejdůležitější protože jsou ve věku, kdy na tohle budou mít v hlavě na vždycky. Chlapi maj prostě ty mozky úplně jinak zkonstruovaný. Jemu třeba taky vůbec nedochází to, jak to asi vypadá když furt dřepí u compu a to samozřejmě předpokládám, že holky netušej co tam dělá. Takže jestli se rozhodneš vztah ukončit, pak už všechno bude vlastně legrace. Nejtěžší je to rozhodnutí, protože když pak už víš, jakým směrem se máš vydat, i ty překážky jsou najednou tak nějak nižší...
17.03.2009 - 13:37 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj, co se od něho odpoutat a dát sobě také volnost?
Roky utíkají a Ty si náhle uvědomíš , že ten život byl je o povinostech , úctě atd..
Neměla by jsi hledat také nějaké své koníčky a tolik se neupínat na rodinu?
Internet je vlasně útěk z reality.Múžeš tu navázat různé kontakty .Probírají se tu různé zážitky i problémy.Netrap se tím jde jen o virtuální kamarády.
Věř mi , že jsou o dost horší muži než-li je ten Tvůj.
17.03.2009 - 13:46 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » růžička
Tak horšího si snad už umím představit jen vraha... :10: Alkoholik, byť "vyléčený", momentálně závislý na netu, s nezájmem o rodinu a s tím související věci? Tak nevím, co třeba trošku přitvrdit...rozbít počítač??? Třeba by ho to donutilo vyvinout činnost za účelem opravy... :44:
17.03.2009 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dík za povzbuzení o tom psát jelikož jsem si zrovna říkala že fnukám už moc,ale aby jsem byla spravedlivá tak u mne je taky pár velkých neřestí a to že třeba myju nádobí až je dřez plný před zaplaceným šekem dám přednost zaplněné lednici a spokojenému okolí,k holiči mne to moc netáhne a malovat jsem se taky nikdy moc nenaučila i když po holkách už to pomalu ale jistě i potřebuji,ale jaksik podle mne by se lidi měli brát takoví jací jsou ,hlavně.Ušetřit vyloženě peníze taky neumím,ale na mojí obranu musím říct že domácí rozpočet ho nikdy nezajímal hlavně že měl na svoje koníčky.A komunikace taky není moje silná stránka,jelikož nemám ráda konfrontace a srkám před nima hlavu do písku,ale když už mne totálně dožral tak jsem o tomchtěla mluvit ale on mi na to řekl že jelen má taky svoje stádečko laní.Na to mne bohužel napadlo až později že nás ženské přirovnává ke zvířatům.Šetřit bohužel taky moc neumím,jelikož když vidím že je něco co je potřeba a nebo se to holkám nebo jemu líbí a je nato tak se to prostě koupí.No taky nejsem dokonalá.Ale jediné co jsem chtěla aby mě můj partner měl rád tak jako já jeho a semtam pro mne něco udělal,třeba to pitomý kafe po ránu
17.03.2009 - 13:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo rozbít PC jsem nemusela buchl mu hrddisk a tak ho kámoš opravoval jenomže to trvalo 2 týdny a on po týdnu koupil NB.PC už má spravený a mne zbyl NB který ovšem malá polila a já nemám odvahu mu to zdělit,už tet mi je zle z toho jak bude vyvádět :9:
17.03.2009 - 13:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pasadena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no tu virtualitu jsem viděla a udělalo se mi opravdu špatně od žaludku.Od té doby jen co se ke mne přiblíží mám kopřivku.Přešla jsem s ním alkohol,sem tam po tlamě,rok exekučky,ale toto je na mne moc,asi jsem pako že vyvádím kvůli něčemu takovému.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-85
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »