Jake bylo Vase nejlepsi a nejhorsi rande??


03.03.2009 - 23:30
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele misakmiki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jake bylo Vase nejlepsi a nejhorsi rande??
Ahoooooj vsem, tak damy a panove, kdy, kdo a jak nejlepe se Vas pokusil nejoriginalneji sbalit??? At v dobrem ci spatnem??? Na co Vas namotaval(a)?

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
04.03.2009 - 01:48 | Filtr
(Hadoken) ži.va
ahoj...ja jsem takhle na rande moc nechodivala...rande obecne nesnasim, uz to slovo je strasny :4: :23:...jednou jsem teda sla a hruza...byl to kluk, ktereho jsem vlastne vubec neznala a to byla chyba...uplne jina krevni skupina nez ja...obecne nesnasim, kdyz se me nekdo snazi "moc okate" ulovit...a vytahuje se, a mluvi o povrchnich a nudnych vecech...bleee :23: :43:
a nejlepsi schuzka?...tak jeste asi neprobehla... :25:
04.03.2009 - 07:00 | Filtr
(Blíženci) hela215
kdysi dávno,už dost dávno.mě zval jeden kluk.zval,až jsem svolila.no a na tu schůzku přišel jeho kamarád :23:.byl to docela fešák,ale když otevřel pusu,věděla jsem,že to není to pravé.tenkrát měl řešit hodně věcí ve svém životě.no někdy to tak je.
04.03.2009 - 08:49 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
Jééje tak to nevím kde začít asi nic extrémního tak ani tak jsem nezažila pokud tedy nepočítám schůzku, kde jsem musela zaplatit celou útratu nebo schůzku, kde mě dotyčný celý večer nepustil ke slovu, a tak mi dával opravdu najevo jak moc mne chce poznat:1: nebo kde mě dotyčný zkritizoval od hlavy až k patě přitom sám vypadal jak Frankenstein :1: nebo jedna schůzka naslepo, kdy stojím na místě určeném, přijede dotyčný, zaparkuje kousek ode mne, chvíli kouká, poté nastartuje a odjede, s tím, že za pár minut mi přijde sms, ať se nezlobím, že mu právě volali z práce (v neděli) a že tam akutně musí jet :4: :4: :4:No bylo by to asi na dlouho.... :4: :4: :4:
04.03.2009 - 09:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: ne že bych ti to přála, jsou to volové, ale víš, že cizí neštěstí potěší, jsem na tom podobně :22: nejlepší je fakt, když celou dobu kecá o sobě o své práci o své bejvalce, jak jí byl věrný a jak není pravda že ji mlátil.... :23: :32: a opět tady chybí smajla s nohama na rameni :37:
Ale někdy to stojí za to si tu snůšku nesmyslů ( podle nich zajímavých věcí) poslechnout dokonce a dát někde k lepšímu, protože je to pro ty co to nezažili těžko uvěřitelné :39: :2:
04.03.2009 - 09:26 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » maty.k
JJ jak říkáš i ty, že jsi na tom podobně, jsem ráda, že v tom nelítám sama :4: Slyšela jsem tady, tedy četla, že přitahuješ to co sama vyzařuješ, já se jen modlím, že tohle snad nevyzařuji, tedy až takhle moc :8: Jinak jsi správně napsala, vyprávění o bejvalkách...to jsem zapomněla :4: :4: Je zvláštní, že většina těch největších blbečků nikdy neřeknou,že se rozešli oni nebo, že to pokazili oni, vždycky měli špatné partnerky, vždycky s nima ženský hrozně vyběhly, je to samá nevěrnice, nevděčnice..... :4: Takže jakmile tohle slyším, tak mi začíná blikat alarm!!! Tak tenhle je zas další chudáček nešťastníček, kterýho taaaak strašně zklamaly ženský atd.... :3:
04.03.2009 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda, nejlepší? Nepamatuju. A ani nepamatiju jak mě kdo kdy balil, ale historku přece mám :3:

Šla jsem na asi třetí rande za jedním inženýrem domů. Byl to galantní a dobře upravený hezoun (já hezouny nerada, tak nevím co mě popadlo:)) Zazvoním... otevře... na sobě tílko, tepláky (ale děsný) a kapsa mu čouhala ven. Tak jdu dál a snažím se nic si z toho nedělat...a z kuchyně vykoukla jeho maminka - to už jsem měla zdrhat, ale bylo mi osmnáct :41:... Posadil mě do křesla a že se hned vrátí. Konečně se sebou něco udělá - raduju se, ale předčasně. Za chvíli byl zpět, vypadal úplně stejně, i ta kapsa čouhala a donesl mi bábovku! :39:
Když za dva dny přišel, že půjdem do kina vzalo to za své - měl vyfénované vlasy - opravdu kvalitně... :9:

Tak se mu teď omlouvám - já prostě v těch letech něco takového nedokázala překousnout :6:

:4: :5:
04.03.2009 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si budeme pěkně notovat :30:
Naposledy jsem poslouchala celé rande ty obvyklé žvásty o zaměstnání jak je nejlepší a co všechno si nechal líbit od tchýně a jaké měl dětství a proč mu chybí palec na noze :23:, prostě to byl největší frajer a teprve na cestě domů se mě zeptal zda jsem rozvedená nebo vdova :39: :28:
04.03.2009 - 09:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: Jsem si vzpomněla - jednou mi jeden borec dvě hodiny u večeře vykládal jak si koupil vysavač za 60 litrů.... :28:
04.03.2009 - 09:57 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » maty.k
No jak koukám také ideální téma na rande :1: Opravdu nechápu proč si je tak těžké uvědomit, obzvlášť dnes, kdy to čteš, posloucháš všude, že by se nemělo na prvních schůzkách mluvit o svých bývalých vztazích....proč to prostě někomu nedojde, že to prostě není ani slušný ani taktní atd...fakt nechápu!!!!Jééé teď jsem si vzpomněla také na jedno rande, to bylo fakt super!!! Bylo mu asi 35, bydlel u rodičů, byl z vesnice a pracoval jako traktorista, když jsem se ho zeptala co ho baví co dělá rád, odpověď "já nevím", přijdu domů z práce, najím se no a pak třeba televize.....když jsem se ho zeptala jestli sportuje: "no jezdíval jsem s klukama na kole, když jsem byl malej" jestli cestuje? " po revoluci jsme byli s našima v Linzi".... :1: :1: :1:Nejenom, že to všechno trvalo asi tři hodiny, než-li mi to vůbec řekl, ale byla jsem z toho úplně paf, někdo v jeho věku a vůůůbec nic žádnej přehled, žádnej zájem prostě nic!!!! bylo mi ho na jednu stranu líto, ale co se dá dělat :8: :8:
04.03.2009 - 10:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já myslím, že budeme pokračovat až do večera :30: takových historek mám dost, ale nemůžu říct že některé rande bylo nejhorší nebo nejlepší :24: ale můžu s jistotou říct, že většina jich byla uhozených :32:
Třeba na jednom z následujících se jeden promenoval po bytě nahý a ukazoval mi bicepsy a ptal se jestli nemá vzadu špeky :5: :5: :23:
04.03.2009 - 10:10 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » maty.k
:30:tak to si děláš srandu :4: :4: :4: tak to mě dostalo až jsem si ohodila monitor :4:
04.03.2009 - 10:20 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » maty.k
Juj,nohy na ramena.
Tohle rande,není má zkušenost,ale kdysi, jedné kolegyně z práce,stalo se asi před 50ti lety.
Odpověděla na inzerát a na první schůzku šla k němu domů(jo,hloupost).Po asi pětiminutovém rozhovoru,ji donutil vylézt na stůl a dřepnout si.On sám se svlékl do naha,běhal kolem stolu,kykyrikal a představoval kohouta,posléze vyvrcholil.Ptali jsme se,proč hned neutekla,prý jí to bylo blbé. :39: :39: :39:
04.03.2009 - 10:23 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » maty.k
Také se mi častěji stávalo, že mi na schůzce chlapec líčil jaký typ žen se mu líbí, zajímavé bylo, že to byl vždycky opak mě :1: :1: Drobná krátkovlasá blondýnka apod. :1: :1: Také mi navrhovali diety, které by mi pomohly atd....Vždycky se musím smát, když si na to vzpomenu, protože není nic jednoduššího říci po první schůzce nezlob se, ale asi nepřeskočila jiskra nebo se jednodušše už neozvat (i když s tím také moc nesouhlasím, ale lepší než-li kritizovat, radit atd...)...
04.03.2009 - 10:29 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
To bychom utekly určitě všechny,ale ona říkala,že když byla mladá,tak byla tak strašně blbá,že když šla rodit první dítko,tak nevěděla,kudy půjde ven,až ji sestra rázně uvedla do realu...kudy to šlo tam,tudy to půjde ven. :39: :39: :39:
04.03.2009 - 10:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je krutá realita, to bylo po první společném postelovém (nic moc) zážitku ne po prvním rande :6:
Jo taky se mi stává, že se koukají jak se maluju a pak mi radí co bych měla změnit spíše přidat, tak mám dojem, že chlapi mají radši zmalované ženské, já se maluju jen tak by se neřeklo, mám dost citlivé oči, takže žádné tuny :22:
Jednou se mi stalo, že mi řekl, máš moc hezké ruce a pak chtěl ať mu to dělám ručné :39: :37:
04.03.2009 - 12:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele palusatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky tak ja si snad ani nevzpomenu na nejake strasne rande,za svuj zivot jich bylo docela dost.Ale neni to tak davno,co jsem se s jednim poznala pres internet.No libil se mi moc.Dali jsme si cisla,ale uz mi bylo divne,ze mi stale pise a kdyz neodepisuji,tak se urazel.dokonce se shazoval,ze neni asi pro me dost dobrej.uz to me melo varovat.Ale nechala jsem se ukecat na rande.No reknu vam,ze jsem si myslela,ze prijde hezkej,milej a zivotem zklamanej kluk,co si bude chtit povidat a hleda zenu do zivota.Omyl.Prisel namachrovanje fesak,kterej hodinu a pul mluvil o sve praci.Ja jen nevericne zirala.Vedela jsem,ze jako strelec bude upovidany,jako ja,ale tohle predcilo ma veskera ocekavani.Kdyz jsem zmenila tema,opet a kdo by to cekal :4: krasny ukazkovy 20 minutovy monolog.Desne.Hrozne se divil,kdyz jsem mu ani neodepisovala....a verte,ze se me nezeptal na jedinou vec!!Prisaham!!! :22: :39:
04.03.2009 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » palusatko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale já ti ráda věřím :2: ono to tak je :39:
04.03.2009 - 12:56 | Filtr
(Štír) celebrita » mbplacebo
Jejda, ale zase si vem jak by ti začal vyprávět, jak tu či onu poslal k šípku, protože ho nebavila. Je asi lepší když neříká ani tak ani tak ne? :4: :4: :4:
04.03.2009 - 12:57 | Filtr
(Rak) poutník13 » maty.k
Ještě že neobdivoval Tvé rty...! :2: :4: :4: :3:
04.03.2009 - 12:58 | Filtr
(Štír) celebrita » palusatko
Taky jsem se setkala s jedním střelcem a bylo to to samé :22: mluvil o sobě, své práci, jak má byt a jak tam můžu bydlet klidně...no monolog a ani jedna otázka směřovaná na mě! :43:
:17:
04.03.2009 - 13:14 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » celebrita
Přesně jak říkáš, neměl by se vůbec o tom bavit!!! Jak už jsem tady psala není to vhodné, taktní atd...Pokud by byl vyrovnaný z předešlého vztahu, tak se o tom bavit nebude a budu ho zajímat já, pokud není vyrovnaný a potřebuje si někomu postěžovat, vykecat se, tak opravdu nechápu proč chodí na rande!!!!
04.03.2009 - 13:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » poutník13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:6: není všem dnům konec :21:
04.03.2009 - 13:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vykecat se přece!!! :30: :30: :37:
04.03.2009 - 13:21 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » maty.k
Já vím :1: a vždycky mě!!!!!!! :8: By si mohli vybrat jinou oběť :3:
04.03.2009 - 13:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Představ si kolik by jich bylo na tebe, kdyby se nevykecávali i mně :43: :2:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-119
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »