budu zase stastna


19.02.2009 - 11:03
(Váhy) verasip
budu zase stastna
hezky den rada by vedela zdali budu stastna jako driv problem je v tom ze me rodina meho pritele nesnasi jen proto ze jsem rozvedena a mam 2 deti chteli by pro sveho syna svobodnou a bezdetnou ale s pritelem mame syna a on nedokaze odemne odejit ale presto dava prednost rodine zlepsi se to a prijmou mne opet mezi sebe dekuji :27:

Stránka: 1 2
Řazení:
19.02.2009 - 11:11 | Filtr
(Rak) Toulavej
Ahoj Verasip,
zdánlivě to stojí na rozhodnutí které učiní přítel, ale ani ty by sis neměla dlouhodobě nechat toto členění líbit. Přítel patrně nebude stát pěvně na nohou, pokud musí naslouchat rodině, která za něj rozhoduje o jeho životě. A možná ani pevně stát nechce. Napsala si pár řáddků, tak se nedá odpovědět přesně na míru, ale to nevadí. Řekl bych, že přítel má malinko zadní vrátka a jeho srdce není po okraj plné lásky k tobě, jinak by toto nedopustil. Popradvě, myslíš, že bude to nejlepší, pokud se přítel "neprobere" aby jsi byla přijata mezi ně? Někdy zasahuje i do funkčních vztahů Vyšší moc a tak je docela možné, že jde o ochranu tvých dětí, protože by nebyly nikdy "přijaty" mezi tzv. novou "rodinu"..
Pokud má vše přednost před tebou a tvýma dětma, tak bych asi ze svého pohledu začal přemýšlet nad tím, je-li vůbec dobré mrhat energií na začlenění se do "rodiny"..

Ale ty znáš jeho srdce a dobře slyšíš to své, rozhodnutí je pouze na tobě.. přeju at se ti to vyřeší a najdeš to co hledáš..

Toulavej :17:
19.02.2009 - 11:55 | Filtr
(Býk) player
A jde taky o to,zda ty chceš žít v takovém negativním ovzduší.Tady buď on musí vstát,praštit do stolu a říct:Tuhle holku chci a budu s ní,kdyby z nebe ohnivé koule padaly - a ani poté si tě oni nezamilují,čili se budete muset separovat.Na druhou stranu-mnohdy čas dá těm citům vůči tobě nový rozměr,že třeba nakonec přijdou na to,že si nevybral špatně.
Nebo bude kličkovat a dělat na obě strany mrtvýho broučka,-a tam pak poznáš jeho morální profil.
ALE JE TO TĚŽKÉ A CÍTÍM S TEBOU. :37:
19.02.2009 - 12:09 | Filtr
(Panna) Ameliee
Pěkný den :17:

Něco podobného se mi také stalo, sice v tom nehrály roli děti ani můj rodinný stav, ale taktéž jsem nebyla přijata rodinou svého přítele. Postupně mi došlo, že to jiné nebude, a že on mě natolik nemiloval, aby dokázal uhájit nás oba před nimi. Pochopila jsem, že v tomhle se žít a milovat nedá, a že "bojovat" sama proti tomu nemá smysl, když nebojujete oba dva. Máš to velmi těžké, jelikož nejde jen o tebe, ale i o tvé děti. Ale věřím, že ty si budeš umět poradit a dojdeš k tomu, co potřebuješ nejen pro svůj klid a štstí, ale i pro klid a štěstí tvých dětí. :27: :17:
19.02.2009 - 14:05 | Filtr
(Váhy) myriam
Tu ako sa hovorí je každá rada dráhá. Ty stojíš a čakaš ako sa rozhodne on, ako sa rozhodne jeho rodina. Nepýtaj sa či budeš ešte šťasná. Proste rob všetko preto aby si šťasná bola. Ja viem že sa to ľahko píše a ťažko uskutočňuje. Ale ty si nešťastná teraz a keď budeš iba čakať, tak budeš nešťastná aj zajra. Život to je ponuka mnohých ciest z ktorých si môžeš vybrať, preto nečakaj ako sa rozhodnú oni. Rozhodni sa ty a uvidíš, či sa k tvojej novej ceste pridá on, ak nie tak za to nestál a ty si sa vyhla ďaľšiemu nešťastiu, ktoré by ťa čakalo. Nová cesta, nový začiatok, len to je koniec smútku. Nie hneď,ale za prvým rohom možná už čaká tvoje šťastie tak zober deti a choď. :29:
20.02.2009 - 20:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud jste pořád spolu, bydlíte a chováte se jako rodina, tak je vše v pořádku. Ty si jeho rodinu tak neber, chovej se mile a přátelsky, aby ti nemohl nic vyčítat.

Myslím, že tě má rád, ale mnohdy nemusíš mít z předešlého vztahu děti, můžeš být bezdětná, a rodině svého muže se ničím nezavděčíš. Pokud se k vám všem chová slušně, tebe má rád, tak pokud můžeš za sebou zavřít dveře, a jeho rodinu nevidět, ZAVŘI a přestaň na ně myslet.

Dej mu najevo, že myslíš jen na něj. Neplýtvej slovy, typu stesky plesky, spíše jej umlč líbáním a milováním.

Toto je pro muže priorita, láska jeho manželky a souznění v rodině vč. dětí. Pokud je to slušný muž - dojde mu to. :6:

Držím ti palce. Snaž se. Nějak jste začali, tak to nepokazte. Hlavně nežárlí, nemáš na co!!! :1:
20.02.2009 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele moonula, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já teda nevím,ale já bych k jeho rodině už nejezdila.Normálně bych se na ně vykašlala.Když mě někdo nemá rád,tak já po čase taky ne.Držela bych se přítele a pozorovala co on na to a jak se zachová..Pokud by byl proti mě a mému rozhodnutí,tak bych odešla.Ale zkusila bych nejdříve tu metodu co navrhovala militia,láskou a milováním ho k sobě připoutat tak aby se pomalu ale jistě od rodiny odpoutal..A tím bych ho měla jen pro sebe.A oni?časem by pochopili že udělali chybu až by synáček čím dál mínˇjezdil.Já bych docílila toho,že by tam přestal jezdit uplně.. :41:
20.02.2009 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » moonula
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No právě, nejsem proto, aby se něco lámalo přes koleno násilím. Musí se vyzkoušet všechno.

Maminka mu denně něhu, lásku, sex a denní políbení, vyprání a starost o něj nedá.

Ono nakonec, pokud by dal přednost narcisovské lásce k mamince, tak to je úchylka, a bohužel, si nechá rozbít fungující rodinu. Jeho chyba. Ale na to je čas.

Určit priority je důležité, a to také komunikací, která ovšem neskončí hádkou. :27:
21.02.2009 - 08:56 | Filtr
(Váhy) verasip » Toulavej
ani jsem necekala tolik odpovedi diky vsem ja vim je to tezke pritele miluji a chci zachovat rodinu ale nekdy je opravdu tezke v ni setrvat boli me kdyz na par dni odjete za svou matkou a me necha doma.mama je jen jedna to mi povi vzdy kdyz odjizdi. vim ze ji ma radsi nezli me on je to takovy typicky mamincin mazanek a jak tady rekl toulavej nema sve srdce napneno laskou ke me.jeho matka se nikdy nesmiri stim co jsem rikala ze jsem ostuda jeji rodiny a nikdy nesmim prekrocit prah jejiho domu copak je hrich kdyz je nekdo rozvedeny.moje dve deti nejsou jejich krev tak je nepristupne je vzit do jejich rodiny a co potom jednou reknu synovy ktereho mam s pritelem proc k nim nesmim pry mu to jednou reknou co jeho mama byla zac ze se rozvedla je to k smichu kdyby provedla neco jineho tak nereknu.nekdy mam chut odejit ale je mi lito synka a jak uz tady byla zminka bud v tomto vztahu zustanu nebo odejdu pokud pritel da prednost rodine predemnou.
21.02.2009 - 09:00 | Filtr
(Váhy) verasip » player
tak toto slovo jednou rekl ze semnou chce byt at se stavi treba na hlavu .i jeden cas tak nejezdil pak ale jeho mati zacla brecet jak moc se ji styska a on zmeknul a jezdil tam jeste casteji.myslela jsem kdyz mame spolu syna ze se vztahy zlepsi ale zhorsily se pry jsem to udelala schvalne ze sem si nechala udelat dite jen proto aby me pritel neopustil
21.02.2009 - 10:22 | Filtr
(Býk) player » verasip
Auauauau.Cítím s tebou.
21.02.2009 - 10:38 | Filtr
(Panna) alassea » verasip
V takomto ovzduší sa dlho žiť nedá,aj deti počase pochopia,že nemajú "babičku",vycítia,čo k ním priateľova rodina cíti.Nechápem,prečo sa ťa priateľ nezastane.Prečo nepovie DOSŤ.Mama je len jedna a nemusí predsa kvoli tebe zatratiť svoju rodinu,ale takto by sa správať nemal.Ak si to neuvedomuje sám od seba-prirodzene,tak ho asi nezmeníš.A prečo by si aj mala?Nie je tvoje dieťa ,aby si ho vychovávala k správnemu chovaniu k ľuďom :23:.Tak si to uváž,či ti to stojí za to.Život je krátky a ty máš na viac.Držím ti palce. :17: :17: :17:
21.02.2009 - 10:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cauky. A beres si/zijes s jeho rodinou (tchyni/tchanem), anebo s nim? Takovehle veci byste si meli vyjasnit hnedle na zacatku, resp. co nejdriv. A myslim, ze na prvnim miste bys pro Tveho partnera mela byt Ty a Vase deti, a az potom Vasi rodice (s prominutim)... Nebo ze by si Te nasel z reprezentacnich duvodu, aby jako mel, promin, co ukazovat, nebo aby se mohl predvadet, ze "na to ma"? Drzim palce...
21.02.2009 - 10:57 | Filtr
(Váhy) verasip » The Experimentalist
ahojik bohuzel ted je na prvnim miste jeho rodina :24: myslim mama a spol. ja ne bohuzel zase ted odjel maminka ho potrebuje vic nez ja. ted tu sedim pisu sve pocity a premyslim co dal on nemuze zit bez syna a beze mne ale nemuze zit s mymi detmi ktere nejsou jeho stydi se za ne a to me boli nejvic nastesti nebydlim sni ale mame sve bydleni taky vsude tvrdi ze ja knim jezdit nechci nechce totiz matku schodit u ostatnich aby nebyla za tu zlou.ale mi pratele nastesti vi jak na tom jsem a pomahaji mi a take radi at jdu s toho vztahu pryc pry to stejne lepsi nebude a ja se zbytecne trapim proto si me ani nechce vzit za zenu to by jeho mama asi neprezila opravdu me nema rada a to sem ji nic neudelala kdyz jsem tam parkrat byla tak me jen urazela a davala mi najevo ze tam nejsem vitana od te doby tam nejezdim ted bude mit muj syn narozeniny prvni a ja u toho nebudu co potom vanoce ajine oslavy jak to bude ten maly vnimat ze maminka tam neni co mu reknu ze si to jeho babicka nepreje jednou se ji to vrati a jak se rika bozi mlyny melou pomalu ale jiste jinak diky za podporu je tu fajn parta lidicek a rada se sem budu vracet :1:
21.02.2009 - 11:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tuhle opici lasku zazivala mamka... A vubec se mi to nelibilo. Ale az kdyz k tomu zaujala sve vlastni stanovisko, veci se pohnuly... Tatovi nakonec jeho matka nyni odchazi z tohoto sveta, a jak ji (narozdil od ni) nemusel, ted se chova jako maly capart, a breci, a jak ho to bere... Dobre mu tak... Pokud tyhle veci nejsou opravdove, a vsechno je pouze jako, hrane, z pretvarky, nikdy z toho nic poradneho neni...
Co s tim? Bud silna, a rozhodni se jednou pro vzdy, anebo bud mene silna, a zkus tady s nama tu hnusnou "mlhu" prezit... Hlavne se tomu nepodvol. Postarej se o sebe, o ditka, a treba se driv nebo pozdeji zapoji taky... V nastale situaci mas pro neho, s klidem bych rekl, vyssi hodnotu, jak jeho matka... A to by si mel co nejdriv uvedomit... A jestli Te pomlouvaji? Oni trati, Ty ziskavas. Tim se jen propadaji do prizemnosti... Ac to treba neni hendle viditelne, anebo take je - protoze Ty i oni maji jiny okruh znamych, a kazdy bude hajit toho sveho... Vsak to znas... Drzim palce a posilam cele Tve rodine oceany Lasky! :1:
21.02.2009 - 15:11 | Filtr
(Váhy) verasip » The Experimentalist
dekuji za rady ano je to opici laska a az moc velka vse ma sve hranice jeho mama si musi uvedomit ze jeji syn ma svou rodinu a ona nemuze do vseho zasahovat. ziju pro sve deti a udelam cokoli aby byli stastne a ze je muj pritel nebere to uz je vec jeho oni mu to jednou vrati a jak rikas oni ho haji a hajit budou a za ten ocean lasky moc dekuji hned mi je lip :3:
21.02.2009 - 15:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekla bych, že jestli je tak fixovaný na matku a na rodinu, je to v háji, vždy bude máti na prvním místě a bude s ním manipulovat, je to mamánek a už tak zůstane, pokud se sám nebude chtít změnit, ale to už by asi udělal, když spolu máte dítě, situace je zlá, nikoli zoufalá, seber síly a pošli ho do ... život máš jen jeden, tak si ho užij a nedovol blbci, aby ti ho kazil :1: :17:
21.02.2009 - 15:50 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
ano je fixovany na matku nemuze bez ni byt vikend co vikent tam jezdi protoze je mamince smutno a me tady nechava samotnou co povi maminka je pro nej svate. kdyz mama piskne tak on i kdyby bydlela na konci sveta tam hned jede ale ja nemam narok u me to ma vse cas vim ze jiny nebude proto kazda od nej utekla jednou ten den prijde a ja ho poslu k mame treba pochopi ze udelal hloupost ze mama je sice jen jedna ale nema ve vsem prednost
21.02.2009 - 15:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z mé zkušenosti můžu říct, že jestli se tak chová dosud, tak už nepomůže nic, jedině až se zaláskuje až po uši možná pošle sám maminku do háje, ale u tebe nevím, už to asi nevyjde :24: je mi to líto, zažila jsem to podobné, jen s ním nemám dítě, dospělý chlap visel na rodičích, přesně jak popisuješ, nikdy nevyroste, navíc bude hledat takovou jako je matka, generála kterého může poslouchat na slovo, a to ty asi nejsi co?? já taky ne, měla jsem pochopení a nakonec jsem to pěkně odsrala :23: ale už je to pryč :20:
21.02.2009 - 16:05 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
on a zamilovany do me?? :23: to urcite ne to by se choval jinak holt to nem,am lehke general opravdu nejsem parkrat jsem rekla ze se mi to nelibi ze tady ma syna tak at travi vikendy snim a semnou bylo mi receno jen co maly povyroste bude si ho brat sebou ale bezemne a stim ja nic neudelam je to jeho syn a branit mu nemuzu nejsem zadna furie o deti se staram dobre i o nej ma vse lasku teplo domova aby nestradal ale nevim co delam spatne ze si nedokaze dupnout a nerekne ji je to mama meho syna a bude tady semnouze by se ji bal?? :41:vim ze to jednou prijde a on odejde trba si najde tu kterou maminka prijme za snachu
21.02.2009 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jéé, nedávej mu teplo domova, pošli ho k mamince, ditě mu dávej, ale nebuď hloupá, jak říkáš stejně odejde, jenže jestli mu děláš pomyšlení, tak tě využívá a ještě tě začne třeba podvádět, nedělej mu slepici, mankote, měj se trochu ráda, vždyť ti ubližuje.
Má tě asi jako přestupní stanici, bych řekla, já bych mu sbalila kufry a padej :39: :39:
21.02.2009 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud to je tak zlé, jak dále popisuješ, tak zvedni kotvy a utíkej od něj.

Lehké to mít nebudeš, ale určitě ti bude zřejmě lépe než teď.

Rozhodni se, lépe spíše, než pozdě, nebo nikdy.

Přeji štěstí tobě i dětem :17:
21.02.2009 - 16:18 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
asi mas pravdu sbalim mu kufry a baj baj ono to asi opravdu lepsi nebude a ja by se trapila porad horsi to bude mit on je na synovy zavisli a kdyz ho bude vidat jednou za 14 dni bude to pro nej tezke a uvedomi si svou chybu.ale to uz bude pozde
21.02.2009 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To že má rád syna, neznamená, že bude mít rád i tebe, najdi si někoho kdo si tě zaslouží a bude si tě vážit, vím sama že je to těžké, ale někdy lepší i být sama, než takhle :2:
21.02.2009 - 16:28 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
uz asi zustanu sama zadny ho nechci zklamani sem si za svuj kratky zivot uzila az az a ktery chlap by chtel zenskou co ma tri ditka treba by mi to mohl jednou vycitat a byla by zase tam kde jsem
21.02.2009 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když tě přijmou - všechno bude v pořádku?A proč to vlastně chceš?Aby se zamaskoval skutečný problém? Problém není jeho rodina- problém je on.Hraje na dvě strany- zadní vrátka- ty jsou tak užasná, když nechceme učinit rozhodnutí a přijmout ho se všemi důsledky , které přináší.Problém je nedospělhošík- ne maminka. Nesouhlasím s hrátky na lásku podle militie- bud je nebo není. Pláču,srdce se mi svírá....ách tak tě miluju , vše je přece v pořádku .... nebyla bys lepší než jeho matka- A to ty určitě jsi. Vždyt zvládneš vychovávat děti, domácnost a ještě máš na krku hošíka navíc.není jednoduché být sám na starosti všedního života, ale po pravdě - jste na ně skutečně dva? A byla by to velká změna? Nejsem příznivcem rozchodů , ale ...-zkus s ním promluvit-ne stylem tuti puti, ale jako s dospělým-jste přece oba dospělý?Třeba to pomůže a když ne jemu tak tobě v rozhodování. Přeju ti hodně štestí :17: :17: :17: :17:
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »