Jak se smirit s nestastnou laskou?


14.02.2009 - 23:36
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wratislaw, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak se smirit s nestastnou laskou?
Mam problem ze sem pred 5 mesici poznal kamaradku, do ktere jsem se hned na prwni pohled zamilowal a porad miluju a jinou newidim!Po case se stala moji nejlepsi kamaradkou a a porad je.Uz nekolikrat sem ji naznacowal a rikal ze ji strasne miluju a ona uz nekolikrat mi rekla ze me proste nechce a ze na ni cekat nemusim!A trwa to pouhych 5 mesicu a ja newim jak dlouho to bude jeste trwat.Jak se s tim smirit aniz ji pritom ztratit jako kamaradku a bejt w pohode.Zalezi mi na ni moc!Dekuju.

Stránka: 1 2
Řazení:
14.02.2009 - 23:48 | Filtr
(Panna) Janyka7
Ahoj, kamarádka ti dává jasně najevo, že dál jít nechce a chce zůstat jen kámoškou. Měl bys to respektovat, vím, že je to pro tebe těžký, ale čím víc jí budeš uhánět, tím víc tě bude odmítat. Ale ,jestli ji nechceš úplně ztratit nic jiného ti nezbývá. Na lásku musí být dva. :1: :3:
15.02.2009 - 06:59 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Bohužel, tudy cesta nevede :14:
Pokud jí nechceš ztratit úplně, tak se jí nevnucuj s tím, že jí miluješ :23:.
Buď rád, že můžeš být jejím kamarádem a snaž se jí pomáhat, přátelsky.
Je to těžké, ale pokud tě nechce...
Lásku si nemůžeš vynutit, nakonec budeš rád, že máš takovou kamarádku.
Buď se srovnáš s tím, že bude jen kamarádkou a třeba i dobrou kamarádkou, nebo máš smůlu a skončí i to přátelství.
Nikdo nemá vždy všechno, na co si jen ukáže :3:
Snaž se to přátelství udržet a neměnit, pokud to sama nechce :6:
15.02.2009 - 12:37 | Filtr
(Beran) palol
Taky to u mě trvá zhruba 5 měsíců, jen s tím rozdílem, že ta kamarádka je zadaná. Takové věci se holt stávají, ale časem se snad najde jiná, která tě bude chtít :3:
15.02.2009 - 12:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Vrato, ty jsi z Polska, ze jo? To bys jinak nepsal vsude ´w´ misto v?? :4:Kamaradku neziskas, pokud te ona nechce a dava ti jasne najevo, ze o milostny svazek nestoji.Je to bolestny proces, zbavit se te lasky v srdci, ale jde to. Me pomohlo se s tim clovekem nevidet par mesicu a dnes kdyz ho potkam, prohodime spolu par slov a jakoby se nikdy nic nestalo. :3:
15.02.2009 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » QueenOfTheStoneAge
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wratislaw, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,já nejsem z Polska já to píšu jen proto ze se mi to libi.Psat misto jednoduchyho v dwojty.Jako newidet toho cloweka by bylo pro me taky bolestne, protoze ji nechci ztratit jako nejlespi kamaradku!A jeste k tomu jsme spolu kazdej den, jelikoz jsme oba na intru a mame je naproti sobe a chodime stejne na weceri a snidani atd!Jinak dekuju za nazor!:)
15.02.2009 - 14:22 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Láska je něco co neovládneš, něco s čím se nedá bojovat! Nemůžeš to ovládnout a nejde se stím jen tak vyrovnat, ať už je šťastná či nešťastná, a proto neexistuje žádná rada :8:, jak na to, to mi věř. Je to to nejvíc co jako lidi máme, něco co tu prostě je a všechny nás ovláda, ovlivňuje, motivuje, dělá nás šťasnými, ale někdy nás nutí být opravdu smutnými, a prostě se s tím nedá nic dělat. Já ze své zkušenosti tvrdím, že vše zahojí čas, i když někdy ne uplně. Je to to samé nebo daloby se to přirovnat k tomu, jako když tě někdo hodně blízký opustí na věčné časi. Je to něco obdobného pokud se jedná o rozchod nebo ztrátu milované/ho, a pokud chceš být jejím kamrádem, pak si šiješ na sebe dost velký byč, jelikož se budeš akorát trápit, pokud k ní opravdu cítíš to co tu píšeš, a tak, jak jsi přesvědčen. Ale to je jen na tobě, protože je to tvůž život tvé rozhodnutí, tvá svobodná volba, kterou máme všichni. Přeju ti v každém případě hodně štěstí :3: :15: :29:
15.02.2009 - 15:22 | Filtr
(Býk) player
Přheruš s ní sthyky!! Hned!!
Tohle už není kamarádství,ty seš na ni nadrženej , jak stepní koza.A ona ti brání ve výhledu na jiné.
Máš dvě možnosti.Pakuj se a řekni jí proč.
Nebo teda wsaď na dlouhodobé dobýwání pewnosti a je prawděpodobné,že nakonec uspěješ,ale může se stát,že wzhledem k tomu,kuwa woe,že ji moc nevzhrušuješ,budeš nakonec zklamán pawýkonem. :8:
15.02.2009 - 15:49 | Filtr
(Vodnář) Leylah » player
:4: :4: :4: Player trefně jako vždy... :15:
15.02.2009 - 16:05 | Filtr
(Váhy) Jospau » player
Amen, ale neumim si představit, že tu radu jde poslechnout... Jedině v případě lhostejnosti..., :8: ale to už ta rada není třeba.
15.02.2009 - 16:21 | Filtr
(Hadoken) ži.va
chapej to jako zkousku...a rikej si, ze nic neni bezduvodne...vim ze se mi to lehce rika, ale ver mi, taky jsem si prozila svoje (a kdo ne, ze)a tohle proste pomaha, povznest se nad to a nepodlehnout pesimismu a stinum duse...jeji city a touhy nezmenis, udelal jsi uz dost...pokud spolu nekdy mate byt, tak budete, ale co se tyce toho pratelstvi...chapu, ze ji nechces ztratit aspon takto, ale nebylo by lepsi, kdybyste ty "pratelske" styky na cas omezili?...to by mela ona pochopit.
drzim palce a preji hodne pozitivni energie!!!! :17: :17: :17: :29:
15.02.2009 - 16:34 | Filtr
(Býk) player
Ajvy má taky dobrou glosu (Váhy mívají zajímavé názory,trochu odlišné) v tom,že když to nyní roztrhneš a za čas se zase začnete občas vídat,tak ona může skutečně zjistit,že nic pro ni v životě namá takovou cenu,jako ty.Ale mezitím musíš nutně jinam,jinak se uhoníš. :3:
15.02.2009 - 16:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdarec.
Zensky byly, jsou a budou. A stejne je to se zamilovanosti a s ruzovymi brylemi. Kasli na ni, a nech vsemu volny prubeh. Na nic netlac... Evidentne je to vsechno na jejim rozhodnuti; takze bud bude chtit, ci ne-li... Prijdou dalsi, a nez se ozenis, uz si na ni ani nevzpomenes... :5:
PS: Znas prece tu starou pravdu, ze zensky museji muzi navodit predstavu, ze je dobyva, a ze ON je kralem situace - coz slouzi k tomu, aby s nim mohli snadno manipulovat... Takze ne Ty, ale damy tomu veli... :4:
15.02.2009 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » The Experimentalist
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele George.bull, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo ženský na to mají zvláštní cit, který mužský nemívají a proto jsou jejich rozhodnutí důležitá pro úspěch vztahů.
16.02.2009 - 09:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wratislaw, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj lidi, dekuju za wsechny nazory, proti dalsim nazorum nic nemam!Ale uwedomil jsem si ze ji nechci ztratit jako kamaradku,ale styky mozna omezim, ale pratelsky wztah mezi nama zustane sejny.Asi se poohlednou po jine slecne,protoze widet jednu slecnu furt a myslet na ni skoro neustale a wedet ze ji nemuzu mit je k zblazneni.Zkusim zmenu ale bude to sakra tezke!Neni prece jedina slecna na swete!Ale myslim si ze kdyby casem zacala zarlit na muj nowej wztah a chtela by me, mozna bych neodolal a sel bych do ni!To je budoucnost a jenom myslenka do toho ja newidim!Jinak dekuju za odpowedi:)
16.02.2009 - 09:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš báječný smysl pro sarkasmus, sama bych tho líp nehzwládhla :30: :30: :30: jsi mu tho nandhal :37: :20: :21:
16.02.2009 - 09:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele s nezamilovanou babou zamilovanej chlap nic nenadělá..Prošvihl jsi ten moment,kdy se rozhodovala co s Tebou a tys už byl v sedmém nebi.Člověk by měl vycítit,kdy se už může projevit a kdy to udusit a důstojně přejít na kamarádění čus :3:
16.02.2009 - 11:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zalinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,posielam Ti svoju osobnú skúsenosť.
Ak chceš, vyskúšaj, u mňa to fungovalo.Kamarát prestal byť kamarátom v okamihu, keď som z ničoho-nič "zatiahla brzdu". Oznámila som mu, že kamarátstvo beriem a lásku si pohľadám inde. Pár dní ma pozoroval, či to myslím vážne a netrvalo dlho a zaláskoval sa on...Držím Ti palce, nech Ti to vyjde. Zalinka
16.02.2009 - 11:28 | Filtr
(Váhy) čajori
jdi dál a zkus se neohlížet .vše před tebou je. :29:
16.02.2009 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zalinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wratislaw, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,twoje zkusenost je pekna a rad bych kdyby se stala moji zkusenosti!Ale ohlednout se po slecne jen z duwodu aby mozna zarlila a zmenila cit ke me newim newim!Zkusim se poohlednout ale musim se do ni zamilowat,jelikoz nechci chodit s holkou jen proto abych nebyl sam, ale abych take k ni neco citil a nebyl s ni jenom z nudy!A taky wim ze ji nemuzu nutit aby i ona se mnou chodila z nudy:)
16.02.2009 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LemmOny
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30: :17:
16.02.2009 - 14:56 | Filtr
(Lev) Fairinka
Staci jen mala chvilicka abychom si nekoho oblibili a nestaci pak cely zivot, abychom na nej zapomneli...
16.02.2009 - 15:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fairinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To sedí... :24:
16.02.2009 - 15:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, dej tomu čas a volnej průběh... Stejně ji k ničemu nepřinutíš - co má být, bude. Co se stát nemá, toho se nedočkáš... :3:
16.02.2009 - 18:09 | Filtr
(Panna) laku
Přátelský vztah to bude pouze pro ni, ne pro tebe. To si jen naivně namlouváš. A hledat jiný vztah, aby ona žárlila je přece blbost. Akorát tím ublížíš jiné holce, která by o tobe stála.Prostě nejsi její typ, tak se s tím srovnej. Omez s ní styky jen na nutné minimum, když už se musíte potkávat na intru, jinak se v tom budeš pořád motat.
Časem až Tě to přejde, můžete být přátelé. Teď by to jen drhlo, protože Ty budeš stále doufat a něco očekávat.


Příspěvky: 1-25 26-31
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »