pomozte prosim 2-jak ho poslat pryc


15.01.2009 - 08:05
(Ryby) vajinka
pomozte prosim 2-jak ho poslat pryc
ten člověk mí strašně ublížil..zničil mi část mého života..i přesto ho nadevše miluju.prosila jsem ho at se vrátí,marně..bydlí stále u mě,ale využívá toho..když ona je v práci tak je doma,jinak je u ní..slíbil mi,ze tady bude když ho budu potřebovat,ale je to pravý opak.radši se ani neozve..nemám sílu o něho bojovat...řekla jsem si už dost!!!ale nevím,kde mám vzít odvahu k tomu,mu říct at se hned odstěhuje..to už ho stratím úplně..ale říkám si,že to tak bude lepší..říká,že budem víc než kamarádi,ale to já bohužel ted být nemužu..jak mu to říct,aby mu to bylo líto a třeba si vše rozmyslel??,jde vůbec něco takového???jaký máte názor,vy zkušenější..

Stránka: 1 2
Řazení:
15.01.2009 - 08:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi žena a jako taková se nyní cítíš velmi zraněná,ale přesto je z toho co píšeš cítit,že už s ním v podstatě být nechceš,ale ještě si to nedokážeš úplně připustit,že to rozhodnutí bude konečné.Zastav se,udělej si něco dobrého k jídlu a nalej si čistého vína,až si v hlavince všechno urovnáš,postav se před něj,dívej se mu do očí a vyslov co chceš a co cítíš,ne to co by chtěl slyšet,nebo co ty si namlouváš,ale skutečně to co cítíš,uvidíš že se věci dají do pohybu a čas ti už nějaký ten šrám zahojí a ty budeš bohatší o velkou zkušenost. :17:
15.01.2009 - 11:16 | Filtr
(Rak) Toulavej
To jak moc tě to bolí je cítit s každého slova, ale to ti nepomůže. Máš dvě možnosti: bud přijmout to že je konec, nebo si dál ubližovat atrápit se a stejně dojdeš k tomu, že je konec. Vše má svůj čas a tak by bylo dobré si srovnat v hlavě co se stalo a že se to neděje jenom tobě, ale tisícům dalších lidí. Jedni se hroutí, druzí to berou jako život a jdou dál. Cestu musíš projít at chceš nebo ne, jen si můžeš vybrat jestli ta cesta bude plná žalu nebo jestli půjdeš se zvednutou hlavou.. Víc se tady radit nedá.. Přeju ti at jsi co nejdřív na nohou..
Toulavej :17:
15.01.2009 - 11:16 | Filtr
(Rak) *Maltina*
vím,že je to těžký ale nejlepší je najít sílu a ukončit to..takhle člověk nebude šťastný..zažívala jsem to ještě loni v únoru..myslela jsem že to taky nepřežiju,že budu sama a že bez něj nebudu moci žít..uběhlo pár měsíců a jsem šťastnější a v duchu pořád děkuju že to tak dopadlo..lepší je se chvíli trápit sám než ve vztahu..fakt to přejde!..vím,že to zní jako klišé ale čas to opravdu spraví..řekni mu vše co si myslíš a řekni že už nejsi ochotná tohle dál snášet..pak uvidíš co bude dál...držím pěsti! :3:
15.01.2009 - 12:48 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
nejhorší je,že jsem těhotná,mám problémy,do toho tenhle rozchod a já nevím jak to zvládnout..snažím se na to nemyslet at tolik neubližuju miminku,ale vždy když někam jdu,nebo uvidím jeho fotku vše se vrátí a já brečím a brečím..bojím se že nenajdu v sobě sílu žít dál normálně.nebo až budu rodit,že jsem takhle sama..možná to vidím takhle ted ale bojím se toho,že to pak zase nějak neunesu a své dítě nepříjmu.stává se to a toho se taky bojím.. :9:
15.01.2009 - 13:34 | Filtr
(Blíženci) ajna
To je teda pěkný hajzl, slušnější slovo mě nenapadá.... Ukonči to, nemá právo tě takhle psychicky trápit a nejenom tebe.... Mám kamarádku, které se stalo něco podobného, její přítel si našel jinou v době těhotenství... hodně jí to bolelo, ale všechno překonala a teď je šťastná....má nového přítele a krásnou holčičku. Musíš být teď hodně silná. Držím palce!!!!!!
15.01.2009 - 13:38 | Filtr
(Rak) Toulavej » ajna
..no, je to hajzlovina, ale nenaděláš nic.. Komu není zhůry dáno... hoch nebyl připraven :8:
15.01.2009 - 13:51 | Filtr
(Panna) Wolfinka » vajinka
Vajinko, neboj se... miminko určitě přijmeš, cítím to z tvých řádků... Vzala bych si k srdci rady ostatních a odešla od něj.

Zkus víc času trávit s přáteli a rodinou, s blízkými osobami, zkus se něčím zabavit a stále filtruj svou bolest ven... ať v tobě nezůstává.

Vše dobře dopadne!!! :17:
15.01.2009 - 15:05 | Filtr
(Rak) Jada
Ahoj Vajinko, svírá se mi srce, když čtu tvá písmenka. Vím, moc dobře, co prožíváš. Prošla jsem si úplně stejnou situací. Bylo mi sotva 20. Dnes má moje dcera 21let, ptají se nás jestli jsme sestry nebo kamarádky. Teš se na miminko, je spousta štěstí, co tě v životě ještě čeká. Bolestí musíš projít, aby jsi poznala, že je za tebou. Je to strašně těžký, ale ty nejsi sama. Mininko tě potřebuje a ty ho budeš milovat. Najdeš novou lásku, někoho, kdo tě bude opravdu milovat a vážit si tě. Tenhle si tě nezaslouží. Seber veškerou odvahu, buď moc statečná a hlavu vzhůru. Držím ti pěsti a přeji, ať vše zvládneš. Budeš-li chtít, písni, kdykoliv. pa,pa. Jana
15.01.2009 - 15:09 | Filtr
(Panna) Janyka7 » Jada
Ahoj Jado, napsalas to moc hezky :15: :15:. Stejně jako ty držím vajince pěsti. :1:
15.01.2009 - 15:36 | Filtr
(Rak) *Maltina* » vajinka
tak to jsme na tom stejně..já byla taky těhotná..na vše sama i v době kdy jsme spolu ještě byli..u porodu taky sama..šestinedělí ani nemluvím..ale furt jsme spolu byli,jen on chodil domů málokdy..uvidíš že budeš to dítě milovat!!já tu malou taky miluju..a naopak mě to posílilo a po porodu se ve mně vše zlomilo a já věděla:ŽE NA TO MÁM!....začátky jsou těžký ale dítko ti to vrátí..taky jsem byla v šestinedělí na dně,úplně vyčerpaná,nevyspaná,bez rodiny..myslela jsem že prostě radši umřu,že to nemůžu zvládnout..je to rok a já už dneska umím mít pořádný záchvat smíchu,jsem silná a bojovná,prostě úplně jiná..přeju to i tobě!mysli na mimi..dá ti sílu..nejsi sama!!je v tobě a budete dvojka!
15.01.2009 - 15:37 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Jada
vidím,že mě čeká podobná cesta jako tebe :3:
15.01.2009 - 16:57 | Filtr
(Kozoroh) babulec
řekni mu vypadni z mého života a to rychle běž si za ní já už tě nechci ani vidět bude tě to sice bolet ale on uvidí že už tě jistou nemá a třeba se vrátí pokud né tak bud ráda nezaslouží si tě já to zažila v prvním manželství opustil mě ve4měsíci já šla k rodičům v 7 měsíci když jsem byla v nemocnici na udržování tak si podal žádost orozvod jenže mu to lékaři nedovolili až po porodu horší bylo že když se mi narodila dcera tak byla věrná kopie svého otce tak když jsem jí kojila musela jsem se dívat jinde bylo to jako bych k těm prsům přikládala jeho po čase jsemnašla svého prince a žila s ním 32let pak přišel on a chtěl mi to zkazit nepodařilo se vše přebolí alíp dřív než pozdě :17: :17: :17:
15.01.2009 - 17:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
můžu ti poradit jednu jedinou věc spíš říct svůj názor .... pokud uděláš co uděláš pro to aby se "vrátil" pak se to stejně stane znovu a znovu... na tom se nic nezmění pokud chceš žit tak jak žiješ..hmm pak držím palce ať je trápení co nejmenší....

15.01.2009 - 18:19 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
tak proč tvrdí,že mě v tom nenechá samotnou a pak když je mi špatně se 2dny neozve..já ho začnu snad i nenávidět..já už dvě děti mám.Dceru 6let z prvního manželství,a dceru 16měsíců s ním a ted má na svět přijít tenhle drobeček...nevím jak tohle sama zvladnu..nemám kamaradky,mamka hlidá děti sestrám,tak taky nemá čas..musím si vždy nějak poradit.je tady ještě jeho mamka která za mnou stojí a pomáhá mi i finančně,ale taky má svou práci a nemá tolik času....chci bojovat,a najít v sobě sílu,ale nevím jak začít..možná tím,že až se objeví tak ho hned vyhodím...nevím!!!
15.01.2009 - 18:23 | Filtr
(Ryby) vajinka » Jada
myslím si že si mě vážně nezaslouží.ja mu chtěla vždy ve všem pomoc,stála jsem za ním vždy a on mi to takhle vrátil..prosila jsem ho několikrát ve verších at se vrátí a co k němu cítím..vždy si to jen přečetl,dal mi pusu a usmál se..mít 3děti nebude jednoduché a najít si partnera to asi taky ne...
15.01.2009 - 18:35 | Filtr
(Rak) Jada » *Maltina*
ahojky freeky. máš krásnou holčičku, tak si jí užívej, děti hodně rychle rostou. Z tvých slov mám pocit, že jsi silnější osobnost, než jsem tehdy byla já. Také tobě držím pěsti, ať máš stále dost síly a optimismu. Holky hodně štěstí.... :27:
15.01.2009 - 18:44 | Filtr
(Rak) Jada » vajinka
Ne opravdu si tě nezaslouží. I se třemi dětmi se dá život žít, ne jen přežívat s bezohledným alibistou. Není to jednoduché,mám také tři děti. Syn 17 navíc s trvalými zdravotními problémy a nejmladší osmiletá je zlatíčko na všechny chmury.Soustřeď se teď na děti, ty tě potřebují. Silnou mámu, která je na světě pro ně... :27:
15.01.2009 - 18:49 | Filtr
(Ryby) vajinka » Jada
opravdu mě potřebují..starší dcera se strašně zhoršila.dělá si co chce,neposlouchá mě ani ve škole..nosí samé pětky..taky mi dává zabrat i ona..potřebovala jsem at mi vtom pomůže a on se na to vykašlal...sním bych asi vážně nebyla štastná..takže pošlu ho pryč,hned jak se objeví...at si to snim užije ona..ona má taky dítě a pozná sama co je zač...
15.01.2009 - 19:23 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Jada
užívám,užívám,fakt to letí..musím být silná,zní to možná divně,zvlášť v mém věku ale už jsem zažila tolik kopanců,že mě to tak naučilo..a jelikož se jmenuju Martina,mám to i ve jménu,to znamená "bojovná".. :3:...tak papa a díky za pochvalu :3: :27:
15.01.2009 - 19:41 | Filtr
(Rak) *Maltina* » vajinka
mě taky ze začátku chtěla pomáhat jeho máti ale nakonec jí zakázal se mnou mluvit a ona ho poslechla..buď ráda že máš aspoň v někom zastání..i když spoléhat na druhé je dneska těžký..jo,začni u něj..a pak nádech..a obrať list.No uvidíš co bude až se ukáže..ale není normální aby chodil domů jen někdy..já taky furt jen čekala.Už bych si teď vždy zachovala důstojnost..Vlastně teď nic moc nenaděláš když ani není doma..musíš čekat..ani se neozve když je takhle pryč?ten byt je tvůj?kdyby jo,mohla sis vyměnit zámek :4:..já vím,není to americká černá komedie.. :27:..ale nějak nadlehčit situaci občas neuškodí.. :1:
15.01.2009 - 20:45 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
na ní se můžu spolehnout to vím jistě..pomáhá mi platit i šeky.je to zlatá ženská..byt je můj..taky jsem přemýšlel,že vyměním zámky,ale k čemu je to dobré?..stejně by nedošel,kdybych ho vyhodila...napsled jsem ho viděla v úterý večer,ozval se včera v osm večer napsled,od té doby o něm nic nevím..nemám vůbec tušení,kdy se objeví..snad přes den,az bude ona v práci..měla ted volno...tím,že se neozýva ho začínám nenávidět..tak moc mi ublížil a pdrazil,že si mě opravdu nezaslouží..možná jednou bude konečně dospěly a uvědomí si co ztratil..pokud ona nebude vážně lepší..ale co jsem o ní slyšela,tak si myslím,že brzo bude prosit,aby se mohl vrátit....
15.01.2009 - 20:56 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
a víš čeho se bojím,že ho nedokážu poslat pryč..ted mám na něho šílený vztek tak bych to udělala hned..ale co až příjde a já s něho budu opět mimo a nedokážu to..začne mě objímat a já mu nic neřeknu...
15.01.2009 - 21:57 | Filtr
(Ryby) vajinka
zatím se nestalo,protože od uterka nebyl doma a nic o něm nevím..je to větší město.nikdy jsem kamaradky neměla..nebyl na ně čas a můj první manžel mě nikam nepouštěl..pak když jsem potkala přítele,jsem měla 3kamaradky,s kterýma jsem trávila hodně času..ale začaly mě pomlouvat a přestaly se semnou bavit..takže jsem zůstala sama..neměly děti a dost věcí nechápaly.je pravda,že bez něho mi bude lépe.při první příležitosti mu řeknu,že se má odstěhovat..jen mě využívá..peru mu a pujčuju auto..zase tak hodná a blbá být nemůžu...hodně se mi ted odcizil.vůbec ho nepoznávám,že je takový.bud ho ona tak zblbla,nebo lítá v průšvihu...ale to už mě ted nemusí zajímat...miluju ho stále a vždy budu,ale radši ten nesmyslný boj vzdám..
15.01.2009 - 22:35 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Přece nechceš zbytek života prožít prošením ,paběrkováním a čekáním . Bez přemýšlení , sbal mu kufry a rázně ven jenom co se vrátí , nepouštěj ho ani dál , jinak se necháš uchlácholit a bude kolotoč pokračovat . Seber všechnu odvahu a ukonči toto ponižování a rychle přemýšlej o nějaké dovolené , kde si myšlenky uspořádáš ve svůj prospěch a kdo ví , třeba se tam nějaký "princ " najde , který si Tvoji pozornost zaslouží . Jednej rychle , nemáš na co čekat !!! A na to , že až ho budeš potřebovat , bude u Tebe , nedej , protože zrovna v ten moment bude u té druhé !!!!!Pro Tvoje dobro :ukonči to , seber odvahu a do toho !!
15.01.2009 - 22:39 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Ještě dodám , doufám , že nejsi zaopatřovací ústav ! Jo , půjčovat si auto ,za mně někdo uklízet , prát , bezva ! Nemáš tam ještě "volno " brala bych ! Promiň , to bylo trochu na rozveselení . :41:
Příspěvky: 1-25 26-47
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »