poradte


10.01.2009 - 07:03
(Štír) marcelina1
poradte
jak přežít rozchod týden po samovolném potratu.A nezbláznit se. :9:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
10.01.2009 - 08:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zní to možná divně, ale vše špatné pro něco dobré.
Možná mě tu ukamenují, ale vybav si to špatné ze vztahu a řekni si , že to dopadlo ještě dobře.
Také se říká, co se má stát to se stane a nic na tom nezměníš.
Je toho dost před tebou :30:
Doufám, že to aspoň trochu zabere :3: :6:
10.01.2009 - 09:42 | Filtr
(Panna) Charis
:17: :17: :17: Je to smutné a ťažké.U nás sa hovorí, keď je prievan, treba otvoriť dvere, teda, že všetko zlé nech odíde naraz. Je to určite veľmi ťažké. Neostávaj sama so svojim žiaľom, skús ísť medzi priateľov, alebo byť s rodinou. Ten človek ťa nepodržal, keď si to najviac potrebovala, stratila si všetky ilúzie. Môžeš sa spoľahnúť sama na seba. Zbav sa všetkých vecí, ktoré ti ho pripomnajú. Po určitom čase, keď to budeš hodnotiť, zistíš, že aj zlé veci ťa posunuli ďalej,veľmi ti dežím palce :29:
10.01.2009 - 09:53 | Filtr
(Rak) Toulavej
Zbláznit se je to jednoduší, ale to ti nevíjde. Moc rad asi není. Slova o čase znáš.. Vše je pro něco a nic není náhoda, to už jsi taky slyšela.. Snad jen: bud silná, neztrácej víru, věř, že sluníčko zas bude svítit jen pro tebe.. A taky popros pánbíčka aby ti dal, ne lehčí kříž, ale silnější ramena, aby si ho mohla nést vzpřímeně.. Víš, potrat neovlivníš, je to rozhodnutí Dušičky co přichází na svět, ne tvoje i když tebe tobolí asi nejvíc.. Fakt těžko radit, chlácholení na dálku stejně nemá smyslu.. Tak se drž a věř, že to co se ti stalo není zdaleka to nejhorší nasvětě..

Jedni známí měli dceru a syna. Dcera měla nemoc, která nešla léčit a všichni věděli, že umře dřív, než dovrší 15 let. Umřela ve 14.. Rodina se rozpadla, matka prošla úplným dnem a otec odešel. Firma, velmi prosperující, se zhroutila a zastavil se čas. Přijít o nenarozené dítě je traumatizující zážitek především pro budoucí maminku, ale věř, že přijít o dítě, které vychováváš 14let s tím, že ti umře, je opravdu velmi těžký kříž a nést ho 14 let stojí neuvěřitelné úsílí a víru, že třeba......
drž se, půjde to, uvidíš.. :17:
Toulavej
10.01.2009 - 10:22 | Filtr
(Štír) atraM
Ahoj Marcelinko,
vím, že to, co prožíváš, musí být opravdu strašné,
ale věř tomu, že ani s tímhle nejsi sama na světě...
Mám několik kamarádek a známých, které si prožily záležitosti tohohle rázu nebo něco podobného "v bleděmodrém", ale nakonec to přes všechny hrůzy situace zvládly.
Bylo třeba si poplakat, zajít si k někomu blízkému pro pohlazení... Nejlíp k někomu, kdo to s tebou ani nebude rozebírat ale prostě Tě jenom podrží v náručí.
(Máma, kamarádka, sourozenci...?)

Až přejde ta nejhorší vlna, je fajn si uvědomit, že dušičky dětí si vybírají své rodiče. A vědí, jak těhotenství dopadne, i to, že odejdou dřív. A všechno má svůj smysl...
Možná Ti tahle Tobě blízká dušička jako "plod vaší lásky" chtěla jenom říct, že váš vztah není ten pravý, že se neudrží, ať si dáš pozor, že tenhle muž není ten, kterého si zasloužíš, Ten co Tě hodlá celý život ctít, milovat, podporovat a kráčet vedle Tebe...
Někdy je lepší to vědět dřív a nejít do toho, i když to bolí.
Jsou situace, kdy by daleko pozdější zjištění bolelo i víc - a nejen Tebe, ale třeba i několik Tvých milovaných dětí...

Až to nejhorší přejde, můžeš si si v duchu promluvit s dušičkou toho miminka, které odešlo.
Poděkuj mu i za tu krátkou chvíli, kterou jste byli spolu a řekni mu, že bude mít navždy to nejkrásnější místo ve Tvém srdci...

A "prevíta" pošli do háje
- za nějakej čas uvidíš to, jak se choval, stejně v trochu jiném světle.
A jednoho dne mu možná i poděkuješ, že jsi díky tomu mohla potkat někoho, kdo už na Tebe dlouho čekal...

Držím palce :17:
10.01.2009 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Marcelino1,

přežiješ. Je smutné, že jsi potratila, a určitě sama víš proč, a co se stalo, že to o nevyšlo.

A na lumpa už nemysli. Mysli na sebe, dej se fyzicky i psychicky do pořádku. Ty jsi teď důležitá, sama pro sebe.

Až vše přejde, oprostíš se od starých ran, určitě potkáš lepšího muže-přítele.

Určitě bude lépe :17:

10.01.2009 - 14:42 | Filtr
(Rak) Marci12
:27:Víš,co znamená jméno Marcela?"Malý bojovník"!
Bojuj sama za sebe,ten člověk nebyl pro tebe ten pravý.V životě je vždy něco zlého pro něco dobrého.Ukáže se to až časem...Držím Ti pěsti,nezavírej se se svým žalem doma,ale jdi mezi přátele,rodinu a mezi nás najdisáky :15: :29:
10.01.2009 - 15:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Je to těžké, ale v podstatě - chtěla bys mít dítě člověka, který Tě opustil a možná by Ti ani finančně nepomáhal, kdyby přišlo?

Ono to vědělo dřív, že by trpělo a proto se narodit nechtělo. To už Ti vysvětlili ostatní, přede mnou. Toulavej udával příklad, kdy na smrt dítěte rodiče dokonce čekali 14 let a nevěděli kdy... ??? To musí být nekonečně dlouhá stresující každá minuta života.

Prožila jsem si něco jiného -
otěhotněla jsem a dítě chtěla, partner mě opustit nechtěl, byli jsme zamilovaní. A najednou mi při cytologii zjistil gynekolog stupeň 6-7 z možných 8mi. A musela jsem na operaci děložního čípku. Dítě by to nepřežilo, takže mi ho nejdřív museli vzít.
Hledala jsem v tom smysl, utápěla jsem se v slzách. Možná jsem ho našla. Na tom teď nezáleží. Záleží na tom, abys věděla, že takto je to mnohdy lepší, když se dítě rozhodne samo, než když rozhodnou jiní...

Hodně štěstí v dalším životě.
:17:
10.01.2009 - 15:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A ještě něco - kamarádka, co si zažila to samé, co Ty, navštěvuje nějaké stránky Modrý koník... Zkus je najít, asi tam najdeš ženy stejně "postižené" a možná různé rady či návody, jak na smutek z takovýhle příčin.
Pa.
:27:
10.01.2009 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s názorem, že než mít dítě lumpa, raději nic, ale je pravda, že je to hodně těžké, aspoň zpočátku. Opravdu to chce čas, i když to už tady zaznělo. Jednomu buď Marci ráda, žes našla tyhle stránky a můžeš se podělit o svůj smutek s mnoha lidma, já jsem se trápila dlouho se vším sama, znáš to sdílená bolest-poloviční bolest. Moc Ti držím všechny palce co mám, aby ses nezbláznila. Půjde to, věř si, i když tomu teď určitě nevěříš :1:. Když se Ti bude chtít plakat, klidně plač, pusť to všechno ven, ale neutop se v tom. Jdi mezi lidi, nemysli na to,a pak si zase poplač, to musí být, aby to přešlo, kdyby tady byl smajlík, který umí pohladit, tak bych Ti jich poslala aspoň 100, :29:
10.01.2009 - 21:29 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Ahojky
Je to mrzuté, co se ti přihodilo a už se na tom bohužel nic nezmění ale asi to tak má být a když tě ten prevít opustil, pak mu na tobě dostatečně nezáleželo a kdyby jste spolu to miminko měli, pak by jsi s ním možná ani nebyla šťastná, zřejmě si tě chtěl jen tím drobkem uvázat.
Soustřeď se sama na sebe a dělej to co tě baví a co máš ráda, zajdi si do sauny, nebo s kamrády na skleničku, kup si něco hezkého na sebe, nebo knížku, ale rozhodně se neuzavírej sama do sebe, to je to nejhorší, co by jsi mohla udělat.
Čas všechno zahojí a bolest přebolí, jen to chce čas a trpělivost, ženská musí být vůči všem těm bolestem strašně statečná a ty to určitě zvládneš. Moc ti držím palce. :17:
10.01.2009 - 21:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Marcelinko...snaž se na to nemyslet a dělej něco, co tě baví..jestli vyšíváš, vyšívej, jestli maluješ maluj, udělej něco nečekaného..jestli máš dovolenou....jeď na ní...s kamarádkou prostě s někým, třeba k moři...a bude ti líp.....

jinak držím palce
10.01.2009 - 21:51 | Filtr
(Střelec) aal-sulkovi
Když se ti stane něco, co tě zraňuje, nikdy se to neděje náhodou. Ber to tak, že stejnou situaci zažil tvůj partner v minulém životě (pokud tomu věříš), stalo se mu přesně to, co teď tobě a ty jsi ho v té situaci opustila. Není na koho se zlobit. To nikomu nepomůže. Musíš odpustit jemu, protože ti jen vrací stejnou lekci nutnou k duchovnímu růstu, protože jak jinak bychom si uvědomili a uměli rozlišit dobro od zla, kdybychom svá vlastní napáchaná zla neprožili na vlastní kůži? Musíš ale odpustit i sobě a najít někde hluboko ve svém nitru radost z toho, že se ti vybíjí karma, že máš za sebou další ze školních lekcí. Když teď ulpíš na emoci, jak ti bylo ublíženo a ukřivděno, bude to chyba. Je třeba, abys prožila bolest, která očišťuje, jinak by tě to nepotkalo, protože ve vesmíru panuje řád a naprostá spravedlnost (i když se nám tady může zdát, že spravedlnost je slepá ). Slepá je jenom ta pozemská spravedlnost. Plač, když bude třeba, ale nelituj se a nepropadej pocitu, že teď všechno končí. Vím o lidech, kteří prožili takové věci, že je zázrak, že to nevzdali a dnes se srdečně smějí a radují se z každého dne. Jinými slovy chci ti říct, abys teď hledala v sobě sílu, kterou v sobě máš, jinak by tě tahle zkouška nepotkala. Bůh (universální láska) nedopustí, aby někdo procházel zkouškami, do nichž neuzrál. Čti si něco o karmě, ať lépe pochopíš souvislosti. Skvělá kniha je třeba Hvězdná znamení od Lindy Goodman. Drž se a věř, že nic není náhoda a z každého bludiště existuje cesta ven. Někdy stačí zavolat tu správnou pomoc a ona ti ukáže cestu. Vláďa
10.01.2009 - 22:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aal-sulkovi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vláďo.....TO JSOU KECY
10.01.2009 - 22:09 | Filtr
(Střelec) aal-sulkovi » alegna
Když myslíš.
10.01.2009 - 22:09 | Filtr
(Panna) Namchan » alegna
To nejsou kecy.To je jen přani některy lidi aby to byly kecy.Chtěji se tak vyhnout zodpovědnosti,když se vymlouvaji na nahody. Nahody nejsou-vše je zpětně pusobici,člověk neustale sklizi co zasel.
10.01.2009 - 22:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
JSOU TO KECY LIDÍ, KTEŘÍ SE ALIBISTICKY VYMLOUVAJÍ NA MINULÉ ŽIVOTY , PROTOŽE ZA TO VLASTNĚ MŮŽE KARMA, VYŠŠÍ MOC, NEBO BŮH STROMŮ, LESŮ A VOD DLE DOBY, KDY SE VYMLOUVAJÍ...NEHLEDĚ NA TO, ŽE ŘÍKAT TAK ZRANITELNÉ ŽENĚ, KTERÁ PRÁVĚ PŘIŠLA O MIMČO, ŽE JE TO VLASTNĚ JEJÍ VINA Z MINULÉHO ŽIVOTA ..JE HULVÁTVÍ NEJVYŠŠÍHO STUPNĚ
10.01.2009 - 22:15 | Filtr
(Panna) Namchan » alegna
Nemuže za to karma ani vyšši moc,ale člověk sam.To je rozdil.Člověk zasel a člověk sklizi.
Zakony se neptaji jestli tomu někdo věři nebo ne,ale funguji pořad neochvějně.
10.01.2009 - 22:23 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » Namchan
Záleží na tom, za co si může člověk sám, ale něco se stane a ten člověk za to nemůže. Ne všechno si sám zaviníš, v tom s tebou moc nesouhlasím.
10.01.2009 - 22:23 | Filtr
(Střelec) aal-sulkovi » alegna
Co kdybychom to, co je snaha o pomoc a co hulvátství nejvyššího stupně nechali posoudit někoho, kdo je na nejvyšším stupni?
10.01.2009 - 22:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aal-sulkovi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aal-sulkovi,

co to vykládáš za nesmysly, zrovna ženě, která má právo být nešťastná, která prožila to, co ty nikdy neprožiješ, možná tak zaviníš.

Kdo je ten, na nejvyšším stupni? Nejsi to náhodou ty. Pro mě máš nepřiměřený projev. Přeji ti to samé, aby tvá karma, se zachovala k tobě stejně, jaké k ženě, která přišla o dítě i o muže. Pak se za sebe modli. :10:
10.01.2009 - 22:35 | Filtr
(Střelec) aal-sulkovi » Rybka33
Denně dělám lidem horoskopy, v nichž je čitelné, co dobrého a nedobrého si nadrobili a co nyní musí zkonzumovat. Klienti jsou (protože je většinou vůbec neznám ) překvapeni, jak tolik věcí můžu vědět, ale já je nevím (jako nějaký věštec nad lógrem), já jen studuji působení vesmírných zákonů, zákon kauzality, příčin a následků, akcí a reakcí. Stává se, že horoskop si nechávají dělat lidi tehdy, když je něco postihne a oni zjistí, že nejsou tak úplně pány situace, jak si doposud mysleli. Pak jsou nejotevřenější tomu přijmout pravdu. Jinak žijeme radši v otupělé konzumaci lží, protože sladké jedy lží jsou chutnější než hořký lék pravdy. Karma, osud, spravedlnost, vše jedno a totéž. Každý denně kouká, jak se hvězdy poslušně pohybují po svých drahách, není pak bláhové se domnívat, že takový mrňousek, jakým člověk je, bude z tak perfektního řádu vyvázán? Že jen on si bude dělat, co ho napadne, bez následků? V karmu nevěří (z mé zkušenosti) nejvíce ti, kteří na sobě nechcou pracovat.
10.01.2009 - 22:39 | Filtr
(Střelec) aal-sulkovi » Demeter
Na těchto stránkách jsem čekal slova lásky a ejhle. Takže díky za přání, ale již se splnilo. Můj syn zemřel, když mu byl rok a půl, za okolností, které bych nikomu nepřál. Jen trhejte. Je vidět, kam jsme jako celek postoupili. Sotva se někde mihne paprsek pravdy, hned je zle. Co se mě týče, jsem nula. Ale ne taková, jakou bych měl být, čehož důkazem je to, že vůbec reaguji na výpad.
10.01.2009 - 22:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Příteli,

tobě tvá karma ať také nedovolí zasít nic. Aby z tebe nic dobrého nevzešlo. Protože kecáš nesmysly. Povznášíš se zde na Boha? Jsi obyčejný hulvát, který nechápe, těžkou životní situaci.
10.01.2009 - 22:40 | Filtr
(Panna) Namchan » Demeter
Co člověk zaseva sklizi.Přejte a bude vam přano. Koukam,že se ti "dobře povede" když přeješ takovou :3: srdečnost bližnim.
10.01.2009 - 22:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aal-sulkovi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aal-sulkovi,

ale tys měl takovýto problém, a ty tady budeš přát jinému to stejné? Si přečti do meleš, jdi s tvým věštěním někam.

To nejsou paprsky pravdy, ale zlo, které si ty vyléváš na jiné ženě.

Však jednala tvá karma, ne my. Ty výpadku, nauč se slušně jednat s lidmi, kterým se zrovna něco přihodilo, a nepřej jim to, co se stalo tobě. A ještě se budeš cítit ukřivděný, ne?

Co ty víš, kolik je zde takových případů. Tak všem to přej. A vzývej karmu. Však ta ti tvůj život už zařídila.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-53
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »