a co tělo?


07.01.2009 - 20:01
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

a co tělo?
Mám dnes takový divný dotaz. Po rozchodu žiji sama s dětma, chtělo to čas, než se člověk srovná, to víme všichni. Asi opravdu nejlepší je zaměřit se na sebe, věnovat se svým zájmům, dětem, snad i práci, prostě žít si po svém, nenechat si do toho od nikoho kecat, v tom asi problém nemám, ale co si nemohu zvyknout, občas mi chybí ta tělesná láska, ač si říkám, není to důležité, spousta lidí takhle žije, stále tomu nějak nemohu uvěřit :3: Jak to máte Vy?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
08.01.2009 - 00:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hrosice,

co myslíš tím "tělem"? :4:

Každý žije jak umí, a ty si ve svém věku snad ještě také přítele najdeš.

To, o čem ty píšeš, chce každý, ať žena nebo muž. :1:
08.01.2009 - 01:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když jsem po rozvodu zůstala sama s dětmi,našla jsem si sexuálního přítele,jelikož nejsem ráda promiskuitní a pohlazení a něha mi scházeli,tak jsem to řešila takto,měla jsem jasno v tom,že on není ten pravý pro další vztah,ale že je nám spolu dobře,když cestujem,občas zajdem na nějakou baštu,občas když večer teskním tak mu napíšu,nebo zavolám,takhle jsem to měla rok,pak jsem se s ním ze dne na den rozešla,jelikož jsem si uvědomila,že už chci dál,že už chci něco jiného,že chci lásku a tak jsem hledala lásku a našla,ale to je jen moje rada,jiní ti jistě poradí lépe,pa. :1:
08.01.2009 - 09:37 | Filtr
(Blíženci) Nuna » funik
:4:
Připoměl jsi mi mého gynekologa :4: On při vyšetření:" Nemůžete být těhotná? Máte pohlavní styk?" Já/ v záchvatu pláče/ "Nemám" :42: :4: On" A děláte si to aspoň sama?" Já / v záchvatu smíchu/ "Dělám" :4:

To co říkáš je hloupost. Žádnou ženu,ani slušnou ani neslušnou, nemůže autoerotika uspokojit. Co je "přechodná doba"? To bohužel v našem věku a v našem postavení bývá i několikaletá záležitost - než si "najdeme" nějakého jiného chlapa. / Po rozvodu,úmrtí manžela apod.) A co jako by měl nastoupivší muž uvítat? Že jeho nová vyvolená si plně vystačí s vibrátorem a jeho vlastně nepotřebuje? :3: Podle čeho že Ty rozeznáš charakter ženy? Podle toho,zda onanuje nebo ne? :23: :4:
Pán na docházení za účelem sexu je ideální řešení, pokud mají obě strany jasno, že to je pouze za účelem sexu. Je to rozhodně lepší,než promiskuitní "hledání toho pravého" se střídajícími se partnery v posteli. :3:
08.01.2009 - 09:45 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Nemusíš mít přeci nevázaný sex jenom se ženatým mužem. Je přeci plno svobodných, rozvedených,vdovců,kteří se také nechtějí vázat. :3:
08.01.2009 - 09:50 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Nuna mluvila o ženáčích? Nuno, ty ostudo! Teda já jsem t.č. za vodou - tedy pod čepcem, ale v mezidobí pro mně nebyl problém použít techniku, pokud pán není k dispozici, ale chybělo mi šíleně pohlazení, pomuchlání, prostě to kolem, sám se na zádech nepošimráš, víš...
Jinak - cizí pánové jsou fuj :5: to souhlasím...
08.01.2009 - 09:51 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Bohužel nejsou. Dost ženských jsou právě ty slepice,který za každou cenu radši skočí do vztahu,ať už je jakkoliv "špatný"jen proto,že nechtějí být samy. Sebevědomých,soběstačných žen,které mají jasno v tom,co chtějí a nechtějí,je jako šafránu./ :17:šafrán :4:/
Tím opravdovým mužem myslíš jako koho? Ještě jsi nikdy neslyšel o tom,že opravdový muž pro každou ženu znamená něco jiného? Jak se takový opravdový pozná? A Ty jsi - opravdový? :2:
Buď v klidu,všichni moji "sexuální kamarádi" jsou svobodní, nebo rozvedení, nikdy bych si se ženatých chlapem nic nezačla. A totéž vždycky poradím všem a pokud jsi někde četl moje příspěvky, tak víš,že se dovedu hodně rozčílit, když se tu objeví fňukání ženské,která je neštastná,z toho,jak jí její ženatý milenec nechce. :11:
A pokud jde o sex versus city - já mám lidi,se kterými spím,velmi ráda. Vesměs jsou to moji přátelé a jako k takovým k nim mám vřelý vztah. To by ani jinak nešlo. :3:
08.01.2009 - 09:54 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Mám něco podobného.
Nikdy bych si nemyslela,že se mi stane, že budu prožívat lásku k člověku,se kterým zároveň nejsem schopna spát. Já! Nymfomanka! :42: :4:
On je to dost průser. Tomu druhému to ubližuje moc i když se hrdinně tváří že ne. :8:
08.01.2009 - 10:00 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
Masakr! Já měla úúúúžasnýho přítele...velkej, blonďatej, hodnej...chytrej a milej...ale prostě jsem k němu měla fyzickou averzi...Au au... :24:
08.01.2009 - 10:06 | Filtr
(Štír) Melody Pond
:5: urychluju, mezi tím se snažím předstírat práci :6: Dodnes na něj ráda vzpomínám... :15:
08.01.2009 - 10:13 | Filtr
(Štír) Melody Pond » funik
Když to nejde, tak to nejde...taková jsem já, matičko... :5:
08.01.2009 - 10:45 | Filtr
(Blíženci) Nuna
No,takže teď až se konečně dostávám k Tvému původnímu příspěvku.
Je to velmi individuální, jak sama vidíš,názory na to jsou různé. :3:
Někomu nevadí samota, naopak si v ní libuje,někdo to nese hůř.
Sex je záležitost tělesná a teď existují dvě skupiny lidí. Jedni zvládnou vnímat sex pouze fyzičnem,jiní k tomu potřebují city. Někdo je schopen milovat se pouze duší,druhému stačí,když cítí "vůni" partnera.
Jak si myslíš,že to máš Ty? :1:
Než odpovíš,tak si uvědom,že to,jak žiješ, co děláš,neděláš, s kým spíš,koho miluješ atd, je pouze a jen Tvá věc a nikdo nemá právo Ti do toho mluvit.Ať už se rozhodneš, že bez lásky to nechceš a budeš čekat na toho pravého,nebo opačně - najdeš si sexuální vztah,je to jen a jen na Tobě. Svoboda v konání a rozhodování je největší,co vymyslíš. :3:
08.01.2009 - 10:48 | Filtr
(Blíženci) Nuna » funik
No...oni ušetří a já nemusím řešit o jejich pitomý nálady, hloupý zlozvyky,vařit jim teplý večeře ,prát po nich zaprděný trenýrky a sbírat po bytě špinavý ponožky. :2: A všichni jsou spokojeni :30:
08.01.2009 - 12:05 | Filtr
(Panna) Artep » Nuna
ale se nedělej!! To je jenom dočasný stav zlato!! Ty muže chceš a potřebuješ,ale .......
nebudu dál pokračovat,protože to není vhodné!
Souhlasím s tím co již bylo řečeno: většina žen potřebuje pocit že je milována a k tomu patří mazlení a doteky,tudíž chlap a samo že svobodný :3:
Ženy které zůstanou samy a dostanou se z první krize,otřepou se a začnou někoho opět hledat tak se dělí na dva tábory!: 1/2 chce chlapa ,ale jen (návštěvníka) občasné nebo pravidelné schůzky a pak zase šup každý domů a 2 1/2 ho potřebuje u sebe a opět se rve do vztahu za každou cenu a pěkně podepsat(aby neutekl) :3:
( berte to s humorem ok?)
Každý je strůjcem svého štěstí a radit se v tom nedá,sama dělej jak uznáš za vhodné. Co ti můžu poradit tak jen : neboj se,bav se když je možnost,poznávej,hledej,zkoušej a nenech se nikým ani ničím vystrašit!! Jsi dospělá osoba a zase jsi dostala otěže svého života do rukou!! Hodně štěstí a přeji aby jsi dostala vše po čem toužíš!! :29:

08.01.2009 - 12:08 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Artep
Tak já nevim...patřím mezi první polovinu, ale nějakým hnutím osudu jsem se ocitla v tý druhý...?!?!?! :25:
08.01.2009 - 12:11 | Filtr
(Panna) Artep » Melody Pond
zlato co bylo to bylo!! Ty už patříš do jiné kategorie!! A ani nad tím nepřemýšlej!! Chlapa máš a toho se nezbavíš!! Proč?? Protože on se nikdy nebude chtít zbavit tebe!! :12: jste skvělá dvojka kurňa co to říkám!!! čtyřka!!! :3: :3: :3: :35:
08.01.2009 - 12:16 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Artep
Čistě teoreticky, sámo! :20:
No on se mně občas snaží zbavit, ale já jsem jak z toho fóru...pani visí za konečky prstů z balkónu a borec jí dupe po rukách... Kolemjdoucí: co to sakra děláte, okamžitě přestaňte!

Ale to je moje tchýně!

Ale že se drží, potvora... :5:
08.01.2009 - 12:24 | Filtr
(Panna) Artep » Melody Pond
si cvok!! ti tu někdo složí poklonu a ty to pak zaplácáš vtipem!! :25: :15: jen tak dál s humorem jde všechno líp!! :3:
08.01.2009 - 12:28 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Artep
Co já? Autorce příspěvku máš poradit.
Já momentálně řeším úplně jiný věci. :8: :1:
08.01.2009 - 12:36 | Filtr
(Panna) Artep » Nuna
Tobě zlato patřily 4 věty!! :2: :2: :2: :2:
08.01.2009 - 12:37 | Filtr
(Panna) Artep » Nuna
A nebuď :8: ono to chce všechno svůj čas!! Věř mi!!
08.01.2009 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Copak to tu máme za moralistu,nikdy neodsuzuj nikoho a nic,pokud si nebyl v jeho situaci a nezakusil na vlastní kůži,ono celý den běhat kolem dětí,domácnosti,práce,starostí o peníze,protože těch žena,která se stará o děti sama nemá nikdy moc a pak se těšit jak si to večer pěkně udělám sama,tak nevím,to pohlazení od někoho jiného mi bylo milejší.
08.01.2009 - 13:47 | Filtr
(Blíženci) Nuna » bubobubo
Spíš pánovi někdo hodně ublížil. Než že by byl moralista z přesvědčení. :8: :3:

Jinak jo,máš recht, ta vidina toho,jak to popisuješ - fakt nic dobrýho. :8: :4:
08.01.2009 - 13:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Nuno,také jsem,když jsem byla poprvé vdaná patřila k ženám,které si myslí,že sex bez lásky prostě není možný,ale po rozvodu a získaných zkušenostech ženy,která zůstala na vše sama,jsem zjistila,že to jde i bez lásky a docela obstojně.Teď už jsem opět zadaná a s láskou je to pochopitelně hezčí,ale bez ní sexovat prostě jde,jen předsudky jsou tím blokem a mnoha opuštěným ženám jsou spíš na škodu. :27:
08.01.2009 - 14:01 | Filtr
(Blíženci) Nuna » bubobubo
:15: Je to velká pravda. Odsoudí to jen ten,kdo si tímhle neprošel. Lidi mají dost tendence odsuzovat jim věci neznámé. A bohužel se stále hodně drřet zažitých kodexů rádoby morálky a společenských pravidel. Doba se ale mění a je to dobře, my se měníme s ní. Nebo my měníme dobu? :3: Samozřejmě že milování z lásky se nic nevyrovná. Ale láska je jen takový přelud...sen.. aspoň pro mě v tuhle dobu. :8: :1:
08.01.2009 - 14:23 | Filtr
(Panna) Artep » Nuna
Láska není přelud ani sen! Láska je láska!! Je to cit,který tě dokáže pobláznit,je to cit co ti dokáže vykouzlit idiotskej úsměv z ničeho nic, láska je šílená chuť spojit se s druhou osobou, láska je cirkus,kolotoč,smích,pláč,vášeň,zlost,štěstí,trápení,žárlivost,
láska umí dát křídla,umí tě pevně držet při zemi,láska má i nemá hranice!!
Nikdy zlato nikdy bys neměla mluvit takto: láska je jen takový přelud...sen.. aspoň pro mě v tuhle dobu.
Postav se čelem k dané věci,nesmíš se zahrabat v něčem čemu nevěříš a necítíš se tam dobře!! Nikdy v tomhle nebuď pesimista!! Otevři oči a dělej něco!! Ono samo se nic!!!!
Jsi chytrá holka a tohle všechno víš sama moc nejlíp,jen kdyby se chtělo viď??
Příspěvky: 1-25 26-50 51-67
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »