Nevěra pod vlivem alkoholu


02.01.2009 - 23:17
(Váhy) maltaka
Nevěra pod vlivem alkoholu
Zdravím všechny, rád bych vás poprosil o radu. Předem upozorním, že kdo trpí homofobií, nechť raději nečte dále.Skoro půl roku chodím se svým přítelem, Silvestr jsme se rozhodli strávit mezi jeho přáteli, kam patří i jeho bývalý partner. Jsem astmatik a zakouřené prostředí mi nedělalo dobře, trochu jsem to přehnal s práškama a dál jsem pít nechtěl, jenže.... ocitnul jsem se sám u stolu s přítelovým bývalým a dobře jsme pokecali, nutil mě, abych si s ním dal panáka, ale vzdorovat jsem vydržel jen chvíli. A pak to šlo už samo, další a další. Když se tam stavil můj přítel, dali jsme mu oba pusu (já i jeho bejvalej) a on nás zase nechal o samotě. Pak se to trochu zvrtlo, dali jsme si pusu - já a jeho bývalý. Nejdřív jen malou, ale pak to šlo dál, líbali jsme se a nakonec i prej osahávali, dal jsem mu i fotku, kterou jsem mu podepsal. Neptejte se proč, já si na většinu z toho nepamatuju, byl jsem pod vlivem alkoholu a ještě předávkovanej práškama a nevěděl jsem co dělám... Jenže... Přítelovi to pochopitelně jedno není, dneska jsem se s ním snažil komunikovat, chvíli se dařilo, chvíli ne... Moc mě to mrzí, rád bych to nějak napravil, ale nevím jak.

Řazení:
02.01.2009 - 23:52 | Filtr
(Váhy) maltaka
Dneska se mi už podařilo od něho věty "dej mi čas" tím ve mně svitla aspoň malá naděje... Víš, já myslím, že kombinací prášků a alkoholu jsem se dostal do takovýho stavu, kdy mi bylo všechno jedno a kdy bych udělal asi cokoliv, co by mi kolem kdo řek... Chtěl mě dostat jeho bejvalej a hold se mu to povedlo, opil mě a já se už nedokázal bránit a přemejšlet nad tím, co se děje... neboj, dál než k líbání jsme se nedostali. Trochu mě ale dostalo, když do mě pak ráno chtěl zase lít rum a já nechtěl, on se na mě smutně podíval a řekl "ani za pusu?", naštěstí jsem byl už při smyslech a další blbost neudělal. Tohle bylo poprvý, co jsem takhle pil a na dlouho i naposledy...
02.01.2009 - 23:55 | Filtr
(Váhy) maltaka » maltaka
Mně připadá, že ten člověk si nějak nebere, co se stalo... Přitom má přítele, se kterým si teď zařizuje byt, nechápu ho...
03.01.2009 - 00:02 | Filtr
(Váhy) maltaka
Nechtěl jsem tím říct, že by se mi líbily, ale že mně překvapilo, že s tím snad chtěl porkačovat i ráno po mírným vystřízlivění. Mně se fakt hnusí co se stalo a hnusím se sám sobě. Byl jsem mimo a divím se, že jsem po dávce prášků a alkoholu vůbec zůstal při vědomí.
03.01.2009 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ať je člověk homosexuál,nebo heterosexuál,tak ke svým protějškům je třeba se chovat zodpovědně bez ohledu na alkohol,jsem člověk,který nevěru zažil ze strany svého partnera a ty pocity,které člověk má jsou velmi zmatené a zvlášť v případě,že toho člověka opravdu miluješ,měl by ses zamyslet nad tím co opravdu chceš,abys neubližoval svým nejbližším o to totiž ve vztahu jde,mít jasno v tom co chci,jak chci náš vztah opatrovat a jak hodlám čelit případným problémům a zároveň se zamyslet jestli jsem vážného vztahu schopen,když už jsem byl schopen nevěry. :19:
03.01.2009 - 00:11 | Filtr
(Váhy) maltaka
Já tyhle akce ani moc nemusím, všeobecně alkohol není zrovna moje gusto. Chtěl jsem ale příteli udělat radost, protože jsem věděl, že bude rád, když tam půjdem. Záležitost s jeho bejvalým se táhne už od začátku vztahu v jedno období mě dokázalo naštvat, jen když napsal jeho jméno. Není příjemný, když ti partner neustále dokola něco kecá o bejvalým... Vedlo to k dosti neshodám a myslim, že se to snad už trochu vyřešilo. Úkolem na Silvestra bylo vyřešit to úplně, chtěl abych se s ním spřátelil. Když viděl, že si rozumíme, tak byl rád a dokonce si nás spolu fotil... Vzpomínám si, že se ho jeho bejvalej před poslední fotkou zeptal, jestli mi může dát pusu - francouzskou, můj přítel to povolil a pak to už jelo samo nebo spíš, pak si už skoro nic nepamatuju...
03.01.2009 - 00:15 | Filtr
(Váhy) maltaka » bubobubo
Víš, já fakt nechápu, jak k tomu mohlo dojít a je mi ze sebe zle... Kdybych si bejval už nenechal vnutit to pití potom, co jsem si vzal prášky, tak se nemuselo nic stát. Za střízliva a při smyslech bych nikdy něčeho takovýho schopnej nebyl... Nejhorší, že si většinu ani nepamatuju, a tak nevím, co všechno mohl přítel vidět... Ráno jsem se probudil u přítele na klíně, ale jak jsem se tam dostal, to fakt nevím....
03.01.2009 - 00:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maltaka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi ještě mladý,postupem času se naučíš spoustu věcí co se vztahů týká,důležité je,aby sis z toho co se stalo něco odnesl pro příště. :1:
03.01.2009 - 00:22 | Filtr
(Váhy) maltaka » bubobubo
Já myslim, že určitě, žádný pití, a to na hodně dlouho....
03.01.2009 - 00:24 | Filtr
(Váhy) maltaka
Hmm, na tom asi něco bude... ale já myslím, že je teď spíš nutný hledat řešení, než kdo za co může... Kdybych nebyl úplně blbej a mimo, tak jsem v tom nepokračoval...
03.01.2009 - 01:27 | Filtr
(Váhy) maltaka » maltaka
Napsal mi, že kdyby se se mnou chtěl rozejít, pak to už dávno udělal. Bejvalýmu chce jet rozbít hubu...
03.01.2009 - 01:32 | Filtr
(Panna) Jája13
Ahoj chlapče,tak za prvé změň si nick,nechci tě oslovovat blb....u,a blb rozhodně nejsi,udělal jsi chybu (alkohol neomlouvá!i když svoji roli sehrál)nejsi první ani poslední.Důležité je,že o ni víš,přiznáváš si ji a chceš ji napravit.Viníka bych nehledala,v tom máš pravdu nic to nepřinese.
Prostě se snaž ke svému milému chovat co nejlépe,říci mu,jak tě to mrzí a že jej nechceš ztratit.Muž či žena potřebují slyšet,že jsou pro svého partnera důležití,na prvním místě a musí cítit jistotu.Tak se mu ji snaž navrátit.Bude to jistě trvat,ale s tím počítáš.Držím :15: :29:
03.01.2009 - 01:49 | Filtr
(Váhy) maltaka » Jája13
Ahoj, blbečku mi klidně říkej, můžeš i hůř, zasloužím si to... Snažím se a myslím, že je to aspoň trošičku na dobrý cestě, ale nechci předbíhat...
03.01.2009 - 01:55 | Filtr
(Panna) Jája13 » maltaka
Jdi ty, neplýtvej energii na to, aby ses trestal(tím,že si nádáváš a ponižuješ se)raděj ji zaměř na plán,jak se chovat k příteli a jak znovu získat jeho důvěru. :15:
A na ten alkohol pozor :22:Pa :17:
03.01.2009 - 08:19 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj blbecku :1:nejdřív píšu potom čtu.tak už to tu možná bude.jsem asi moc podezíravá,ale připomíná mi to jednu mou zkušenost životní(no možná i dvě,ale to sem nepatří)vypadá to tak,že ten bývalý tvého přítele stále miluje a jaká je nejlepší pomsta?už víš?ano správně nemám ho já ani ty ho mít nebudeš.zkus nad tím popřemýšlet i s přítelem. :17:
03.01.2009 - 10:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Takže předně Tě tady vítám :17:
Opravdu bych se přimlouvala za změnu Tvého nicku také,protože to,jak jsi se pojmenoval,značí,jaké mínění ( velmi nízké a velmi špatné) o sobě máš. Což je první chyba,protože jako lidi bychom se měli mít rádi a to s "blbečkem" moc nepůjde. :4: :3:
Tvůj příspěvek je věcný, inteligentní,bez chyb, srozumitelný - chytrej kluk,kterej se jen nechal strhnout k hlouposti. :3:
Co s tím Ti už řekly holky výše,netřeba opakovat - chce to chvilku času a projevenou lítost.
Mě nad Tvým příspěvkem napadla jiná věc. Neznám mnoho homosexuálů,ale mezi těmi co znám obecně je daleko víc rozšířena žárlivost a nevěra. Je daleko víc vnímána než mezi heterosexuální společností. Možná je to logické,protože když napíšu heterosexuální slečně,která se trápí ve vztahu "Najdi si jiného kluka, na světě je jich dost" tak její šance je 1:45. To samé nemohu napsat Tobě,protože Tvé šance jsou 1:2. Čímž nechci říct,že by sis měl najít jiného kluka,protože si myslím,že tenhle problém se vyřeší a se svým partnerem zůstaneš. :15: :3: Jen tak uvažuji,že při vědomí toho,že homosexuálů je menšina /možná skrytého/ se často tito lidé chovají tak,že prostě za každou cenu chtějí urvat co se dá. Vím,že jste daleko emotivnější než heterosexuálové,vím,že i vaše projevy jsou extrémnější,vím,že to jsou právě ty věci,za které vás mnoho lidí odsuzuje.Je to to ,co tu zaznělo - "..prodal Tě...když ho nebudu mít já,nebudeš ho mít ani Ty..překvapilo mě,že v tom chce pokračovat..." apod. Jde o emočně nevyzrálé jednání a bohužel je to něco,co se velmi špatně učí. V prostředí,ve kterém se pohybuješ ještě hůř.
Tenhle příspěvek nemá být mentorování, mým zvykem je každou věc "rozpitvat",aby v ní bylo jasno. Takže to ber jen jako můj pohled na celou věc a její vysvětlení.
Drž se ! Bude líp,protože hůř už bylo. :17: :3:
03.01.2009 - 11:52 | Filtr
(Váhy) maltaka » hela215
Ahoj, teorie určitě zajímavá, ale takových by se daly vymyslet stovky, ne :3:? Ať už v tom bylo cokoliv, tak já teď hledám řešení, ne příčinu... Ale i tak dík za reakci.
03.01.2009 - 12:08 | Filtr
(Váhy) maltaka » Nuna
Ahoj, nemůžu se mít rád, když jsem provedl něco takového člověku, kterého miluju...
Jen můžu říci, byť to asi bude znít blbě - napsala jsi, že neznáš mnoho homosexuálů - a moje reakce? Já taky ne... Osobně jsem jich za svůj život poznal asi 5.
Lidi nás posuzují podle extrémů, které se v naší komunitě vyskytují, ale podle mě jsou zase jiný extrémy, mnohdy i horší, mezi heterosexuálama, ale o těch se tak nemluví a nebo se nepoužívaj ke zesměšnění. Jo, najdeš homosexuála typ růžová barva ve všem, jako vidíš v televizi, ale to už je fakt ten extrém, a takových je minimum, já nikdy takového nepotkal... "Normální" homosexuál se může skrývat až do smrti a nikdo z okolí si toho nemusí ani všimnout. Televize, noviny, prostě všeobecně masová i interpersonální média z nás udělali něco, co nejsme, a utvořili všeobecný názor, který má v podvědomí dneska ještě bohužel spousta lidí... Ale to bychom se už dostali do jiného tématu. Dík za příspěvek :1:!
03.01.2009 - 12:30 | Filtr
(Blíženci) Nuna » maltaka
Nevím jestli budu umět najít vhodná slova,ale pokusím se.
Byla jsem nevěrná člověku,kterého mám ráda,ale necítím se jako blbeček. Cítím,že jsem zradila něco,v co on věřil. Pokud se nebudu mít ráda,budu o sobě říkat,že jsem špatná. Ale já se ráda mám a tak budu tvrdit,že jsem udělala chybu. Nejsou to jen slova,tohle jsou pocity. Stoupnu si před zrcadlo a řeknu "Nuno,seš potvora,kdyby někdo tohle udělal Tobě,bude Ti to líto. Ale jsi velká a statečná holka a Ty se s tím popereš. Jdi a nasyp si popel na hlavu" Už tenhle proslov je krok správným směrem. Víš proč? Je v něm víra. Je v něm víra v to,že pokud si uvědomím svoji chybu a pokud vím,že je na místě omluva,že mi bude odpuštěno. Že odpustím já sama sobě a odpustí mi i ten druhý,ten,kterého mám ráda.
Já nejsem věřící člověk,možná by to někdo "duchovnější" uměl popsat lépe. Já věřím sama v sebe a v to,že každý člověk má sílu zvládnout v životě věci,které mu osud postaví do cesty. Jen musí chtít. Držím se hesla "Co Tě nezabije,to Tě posílí" a je Ti jasný,že tohle cos prožil je zkušenost,kterou Ti už nikdo nevezme. A všechny zkušenosti - a ty negativní zvláště - je třeba vážit zlatem. :1:
Já vím, chceš ujištění,že to všechno bude dobrý. Chceš vědět, že Tě lidi tak úplně neodsoudí,že se tohle prostě stává. Chceš se vypovídat z trápení a chceš povzbudit. Proto sem lidi píšou,proto sem chodí se svými problémy. Jsi chytrej kluk a určitě v koutku duše víš,že ta bolest brzy přejde sama. Pak Ti tohle celé bude připadat úsměvné.
Použila bych citaci z jednoho filmu "Pojďme se přenést přes trapnost tohoto okamžiku do chvíle,kdy se tomu všemu zasmějeme" :3: /Za slovo "trapnost" dosaď co jest Ti libo/ :3:

PS: Tenhle web k tomu není určen,ale při tom velkém počtu lidí,kteří tady jsou by si i témata jako je homosexualita zasloužila pozornost. Pár diskuzí na toto téma tady bylo,ale vždycky tak nějak ve splavném duchu,kdy si všichni notovali v tom,jak jsou tolerantní. Ale spíše ze strachu,studu,či neznalosti. I proto jsem ten příspěvek stočila jinam. I já sama mám pořád ještě plno "otázek". :1:
03.01.2009 - 12:39 | Filtr
(Váhy) maltaka » Nuna
Hmm, máš tak nějak pravdu... To, co stále nechápu, proč se to stalo. Já si teď připadám, že ten, kdo to udělal, nejsem já, připadá mi, jako by tam za mě byl někdo jinej. Asi to zní blbě, ale nevím jak přesně to popsat...

Co se týče homosexuality, pak jestli máš plno "otázek", tak zkus nějakou položit, třeba se něčeho dobereme...
03.01.2009 - 21:31 | Filtr
(Rak) gandi » maltaka
anoj je to fajt smutný když se to stane, sám jsme gay ale v životě se věci stavaji,
nehledal bych vinu jen u sebe ale i podval bych se na ex přítele nebyl to tak trochu jeho záměr?? nemám já ho nebudeš mít ani ty jeho, nebo tím to se pokusím ho zjiskat a nebo tě připravím o milačka ...
je tam spusa vecí co a jak neni to jen jedno pohledová situace,,, láska a vztahy je pochod po tenkém ledě,,,
ale i tvuj přítel by se měl zamyslet jestli bylo fajn jet k ex příteli na silvestra.. no podivej jse na to z více pohledu
Petr
:27:
03.01.2009 - 23:48 | Filtr
(Váhy) maltaka » gandi
Ahoj, v tom máš pravdu, člověk to může sledovat z různejch pohledů... Když si to tak postupně dávám dohromady, tak si i myslím, že dostat mě, byl expřítelův záměr už od začátku, co jsem tam přišel - proč, to nevím. Ale hledat, kdo za co může, nikam nevede, teď je pro mě hlavní přítel a náš vztah. Hlavní je, že našemu vztahu ještě věří, ale chce to čas. Já si teď připadám, jako kdybych dlouhou dobu spal, vzbudil se a najednou zjišťoval, co všechno jsem provedl, komu ublížil atd. Nedokážu se nějak vrátit do normálního života. Tohle jsem přeci nebyl já, nechápu to. Záležitost s expřítelem u nás vyvolala v minulosti hodně neshod a tohle mělo pomoct je vyřešit, bohužel.
04.01.2009 - 10:43 | Filtr
(Rak) Marci12
:27:Taky bych se přimlouvala,aby došlo ke změně Tvého nicku.Chci Ti říct,že chybu může udělat každý a odsuzovat by Tě mohl jen ten,kdo nikdy žádnou chybu neudělal-a takový se ještě nenarodil!Přestaň se už v tom,co se stalo nimrat a pitvat to.Co se stalo,stalo se.Spíše hleď,ať se to neopakuje!Držím Ti pěsti :15: :29:
04.01.2009 - 11:07 | Filtr
(Panna) Jája13 » maltaka
Proč se pořád "rochníš" v tom,proč se to stalo.To je přece dost jasné,prášky a alkohol ti malinko změní smysly i vnímámí,byl jsi v prostředí,kam se ti původně nechtělo,nucen k "rádobykamarádství" k někomu, koho sis sám za kamaráda nevybral,dále společné téma i zájem vás dvou - tvůj nynější přitel(znáte ho přece dobře oba)a dá se toho vyjmenovat víc, nu a tak se to pak stane.Proč se v tom pitvat.
Jak píšeš nejsou důležité důvody, proč se to stalo,ale jít dál,tak tomu věnuj veškerou energii
Víš, můžu říct,že jsem taky kdysi mívala choutky udělat ze svých "přátel" a "expřátel" kamarády,ale je to taková trochu zvrácená touha.Bylo to hlavně o tom,že jsem měla ráda nového přítele,ale toho ex jsem rovněž nechtěla ztratit,a mohla jsem se tímto způsobem s ním nadále stýkat "legálně" pozor na to,tohle nemusí ustát všichni účastníci. :24:
04.01.2009 - 19:06 | Filtr
(Váhy) maltaka
Děkuji všem skvělým lidičkám, kteří měli pochopení a snažili se pomoct. Na Vaše žádosti jsem si změnil nick :1:. Dnešek už je trochu zlomovej den a já doufám, že je všechno na dobrý cestě. Ještě jednou moc díky, mějte se fajn :27:!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »