vztahy - pomlouvání


12.11.2008 - 13:22
(Ryby) louisgarrel
vztahy - pomlouvání
Zdravím všechny srdečně! Chtěl bych poradit. Znám jednu holku, co o mně neustále vykládá jiným holkám samé lži a pořád a pořád si o mně vymýšlí nehezké věci. Přitom já si ji vůbec nevšímám, a když jsem si ji všímal, tak jsem byl na ní vždy velice milý. Můžete mi někdo prosím poradit, proč a z jakých důvodů mě může pořád takhle pomlouvat? Nevím jak se mám chovat, aby mně konečně přestala pomlouvat, a hlavně mě nenapadá důvod, proč se takhle vůči mně pořád chová, vzhledem k tomu, že já jsem na ní hodný. Děkuji mockrát za radu.

Řazení:
12.11.2008 - 13:38 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Už sis s ní o tom zkoušel promluvit?
12.11.2008 - 13:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

... říkáš,+když jsem si ji všímal, tak jsem byl na ní vždy velice milý...++!!! A teď jsi ji nevšímáš.

Uražená ješitnost. To dělají i kluci. Přestane kamarádství, nebo láska, a nastoupí další část, pomlouvačnost, napadání. Je to věc povahy. Když si ji nevšímáš, tak ji i obcházej. Snad ji to přestane bavit, ale až pozná někoho, koho měla raději než tebe. Možná jsi ji dával plané naděje.

Chce to čas. Nic netrvá věčně. :3:
12.11.2008 - 14:01 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Nuna
Těžko říct. Zkoušel jsem to, ale nedostal jsem jasnou respektive žádnou odpověď. Právě, že se snažím být k ní milý a pozorný, ale čím víc to dělám, tím víc mě za zády pomlouvá. Nevím co si o tom mám myslet. Dokonce se i záměrně snaží upoutat mou pozornost, abych si ji všímal, a pak za zády holkám říká, že si myslím, že se jí líbím atd.
12.11.2008 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže tím, že +tě pomlouvá+, ti dělá dobrou reklamu. Mám pocit, že je to hra +na kočku a myš+.

Nelichotí ti to? Jinak bys byl určitě v ignoraci této osoby striktnější. :1:
12.11.2008 - 14:11 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Demeter
No dříve jsem si jí všímal více a věnoval ji více pozornosti, ale teď jí věnuji pozornost méně, to je pravda. Je to hezká holka a ode mně mladší, dokonce se mi líbí, ale to její věčné pomlouvání je prostě cílené na mně a nikoho jinýho z kluků takhle neočerňuje, jen mně. Bohužel se vídáme každý den, no a u jiných holek kromě ní jsem celkem oblíbený. Tak nevím.
12.11.2008 - 14:16 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Demeter
No to, co se od holek dovídám, že o mě vykládá, hezký není. Spíš, jako by se snažila u ostatních holek docílit, aby mě neměli rády, protože hodně holkám se líbím.
12.11.2008 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » louisgarrel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Louisi,
holka si dělala naděje, dříve jsi ji věnoval více pozornosti. Najednou ne. Někdo je více dospělý, a i když to mrzí, tak to dovede skrýt. Ona tě chce ještě něčím získat. A možná, že ostatní holky o tobě také rády slyší.
Vezmi to sportovně, jako správný mladý muž. Pozdrav, a až si najdete jiné zájmy a hlavně vztahy, tak toto pomine. A nebo bude na tebe myslet hodně dlouho.
Buď v klidu, a nesniž se také k pomluvám. Ani ke zbytečnému lichocení, pokud bys to nemyslel vážně.
Takových situací ještě zažiješ. Agrese nepomůže, jen slušnost a trpělivost.
Ahoj :27:
12.11.2008 - 14:33 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Demeter
Děkuji Myrrho za radu. :15:
Jen nechápu, jak si mě může chtít získat tak, že mě pomlouvá tak hrozným způsobem? Já se choval vždycky slušně a nesáhl bych k pomluvám. Myslím, že tím co o mě vykládá už jistou mladší část holek docela ovlivnila, vždycky jsem si myslel, že když si chce někdo někoho získat, tak bude mílý a ne ho pomlouvá.
12.11.2008 - 14:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna » louisgarrel
Taky těžko říct. Přijde mi to jako projev dítěte,které se za každou cenu snaží vydupat si pozornost. Ubližují Ti nějak ty její řeči? Jak na to koukají vaši společní známí? Pokud to ignorují, ignoruj to taky. Nevšímej si těch řečí a nevšímej si ani jí. Vykašli se na ní a nebuď k ní prostě "žádnej" To je ta slušnější metoda,ale bohužel účinek bude mít až po nějakém čase. Jestli chceš řešit věci hned, tak zapomeň na slušné vychování, vztekni se a milou slečnu pošli do prdele. Bude klid. :15: :1:
12.11.2008 - 14:41 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Nuna
No byl bych hlavně rád aby mně přestala pomlouvat. Ale to se mi asi docílit nepovede. A jestli se jí líbím, nebo chce upoutat mou pozornost, proč to raději neřekne, a místo toho mě očerňuje. Myslím, že jistá část holek už má ze mně docela strach, díky aktivitám této slečny. :32:
12.11.2008 - 14:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta tvá slušnost jí i okruh jejich příznivek provokuje. Já si vzpomínám, že když kluci (pochopitelně mladší než jsi ty) chtěli, abych si jich všimla, že mě tahali za vlasy, nebo mi nastavovali nohu.Když jsem byla větší, odepínali mi vzadu na oblečení zip. Prostě každý chce upoutat pozornost něčím jiným.
Ty jsi zřejmě pěkný kluk, tak ty mladší vymýšlejí k vašemu věku, zase jiné blbiny - pomlouvání.
Vezmi to +jako chlap+ a kašli na opožděné pubošky. Hlavně nebuď hrubý. To se na žádného člověka nehodí.
Dospělí toto provozují také, zase jinou formou. V životě tomu neunikneš. :4:
12.11.2008 - 15:06 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Demeter
No doufám, že snad to její pomlouvání jednou přestane, a začne se ke mně chovat normálně. Abych pravdu řekl, vždy jsem si myslel, že holky nemají sklony pomlovat kluky, abych upoutali jejich pozornost. To spíš kluci mají tendenci tohle dělat, ale u holek, myslel jsem, že to dávají na jevo citlivějším způsobem. No asi ne všechny. :17:
12.11.2008 - 15:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » louisgarrel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Lousi,
mají k tomu sklony, akorát každá jiné. Od toho jsme holky. Holky nejčastěji oblékáním, vizáží. Vy kluci to zase dáváte na jevo jinak. Však to určitě znáš.
A pokud je to její pomlouvačná povaha, tak z toho nevyroste nikdy. Najde si možná jinou oběť. Až ty ji sejdeš ze zorného úhlu.
Měj se pěkně a užij si zbytek dne. :29:
12.11.2008 - 15:38 | Filtr
(Blíženci) Nuna » louisgarrel
Nepíšeš kolik jí je - to by mě zajímalo. Protože jestli je to nějaká puberťačka,je šance, že z toho vyroste. Někdy prostě lidem dělá velké problémy dát najevo zájem o toho druhého. Na Tvoji otázku bohužel neodpovím,protože si skutečně nedovedu představit,co ji vede k tomu, že se takhle chová. Nějaká špatná zkušenost v minulých vztazích? Sražené sebevědomí? Těžko říct.
12.11.2008 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ffreya, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš co...buď za ni zajdi a na rovinu se ji zeptej o co ji jde...a nebo se na to prostě vykašli a ji to přejde časem... jestli maš dobre přatele Ti vedi jaky jsi a na tom zalezi ne? pokud ti to ale vadi.... tak si ji vem nekde stranou a rekni ji to.. :15:
13.11.2008 - 02:41 | Filtr
(Panna) elaviel
Mne se zda, ze se ji libis a protoze sis ji prestal vsimat, snazi se vynutit si pozornost detinskym zpusobem - pomlouvanim. Rikas, ze jsi jinak oblibeny - no prave proto. Ta holka po tobe jede, to je cely. Zalezi, co s tim udelas ty. :3:
13.11.2008 - 02:46 | Filtr
(Panna) elaviel » elaviel
Hele, dam ti priklad ze svyho zivota. :1: Myslim, ze to je skoro to samy. Chodila jsem do skolky a ucitelky si stezovaly, ze si nechci hrat s detma. Nasim se to nezdalo, protoze na piskovisti jsem byla uplne jina a tak me zavedli k psycholozce. A ta zjistila, ze ja jsem vycurana jak mraky, protoze vyzaduju pozornost a vim, ze kdyz si nebudu hrat s detma, ucitelky mi budou nadbihat - nechces si hrat s touhle hrackou, nebo s touhle? Tak rodicum poradila, aby rekli ucitelkam ve skolce, aby si me prestaly vsimat. Ze si s detma zase zacnu hrat. A vis co? Fungovalo to!! Ona vyzaduje pozornost. A vis proc? Protoze se ji libis, nebo jsi ji sympatickej. Ja jsem sice vyzadovala pozornost obecne, ale je to to samy, clovek se chova stejne.
13.11.2008 - 11:12 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj však s vámi kluky to taky není o moc lepší.když mi bylo tak nějak pod dvacet šla jsem tady s jedním známým na pivo.byl tam ještě jeden a ten mě tehdy dost uháněl.no a ten první si musel jít něco zařídit a prosil mě jestli na něj počkám .souhlasila jsem jenže tam byl i ten druhý už dost opilý a oplzlý.radši jsem šla domů.ráno telefon,v něm řev že jsem kráva atd.říkám si co je?volala kámoška že jí tam brečí petr protože včera večer jsem vaškovi v hospodě na záchodě :23:dělala striptýz :11:.hodnej kámoš ne?doteď když mě vidí tak utíká a to je už 15let pomalu stará záležitost. :10:
13.11.2008 - 19:10 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » elaviel
Mně se taky úplně stejně zdá, že se do tebe, louisqarreli, zamilovala, a ty, když jsi ji odmítl (tím, že sis jí přestal trochu všímat), tak si jí trochu zlomil srdíčko no. Prostě si od toho slibovala víc, tak teď dělá tohle - je to dětinské upozorňování na sebe, jak už tady bylo řečeno.
15.11.2008 - 23:05 | Filtr
(Beran) lenyška
Ta holka je do tebe blázen :12:a svým pomlouváním odhání případné konkurentky :41:
18.11.2008 - 21:35 | Filtr
(Lev) Angreštová
No třeba tě má ráda a takhle blbě ti to dává najevo, ale myslím, že pokud tě zajímá proč to dělá, bude nejlepší se jí zeptat, nemá smysl vytvářet si domněnky. Tak odvahu a dej vědět. Vždy má vše nějaký důvod, bohužel. :27:
19.11.2008 - 07:10 | Filtr
(Ryby) louisgarrel » Angreštová
Už jsem to zkoušel se zeptat, ale bohužel jsem se pravý důvod nedozvěděl :19:
24.11.2008 - 18:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych řekla že tě miluje,některý holky to dávaj najevo i tak.Chtěj být zajímavý.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »