rada


10.10.2008 - 19:46
(Vodnář) bebu84
rada
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jsem vodnář a můj přítel je kozoroh...a rozhodl se náš vztah ukončit. je o rok mladší než já, ale už nějakou dobu pracuje.je hodně citlivý, a rozchod mi dojel oznámit domů, ale věci mi co jsem u nej měla nedovezl, a už je to týden, prý se potřebuje uklidnit. nevím co mám, dělat, chtěli jsme spolu bydlet, jsem ted po škole, a půl roku hledám práci jen tam u něj, ale on oznámil, že to stěhování mělo přijít dřív, neví zda ted uz je to, co by chtěl....porad te mi, vzdát se ho nechci, co si najdu horoskop, tak se k sobě hodíme, i planety máme přesné... :27:

Stránka: 1 2
Řazení:
11.10.2008 - 08:41 | Filtr
(Panna) _panenka_
Víš horoskop i planety jsou dobrá věc, ale nemůžeš se na to vždycky úplně spoléhat..
a řekl ti proč se s tebou chtěl rozejít?? Nemohlo to být jen tak z čista jasna a pokud by s tebou chtěl bydlet opravdově tak mu nebude vadit zpoždění...
11.10.2008 - 11:57 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » _panenka_
ahojda, řekl že neví jestli je to co chce....měl za sebou 3 letý vztah, ale dala mu kopačky, pak po roce poznal až mne.Navíc mi v srpnu na rodinné svatbě řekl, že si mne vezme, křičel to na celý sál, a já mu řekla že si ho vezmu taky....
rozchod odůvodnil tím, že už jsem se měla k nim přestěhovat už dřív, když nemám práci.jenže jsem u nich byla třeba 4 dny pořád sama, jsem chodila už i za jejich babičkou, když jsem čekala až někdo přijede.Nejvíc mi ale vrtá hlavou jak se se mnou rozcházel, dělal to poprvé, objímal mne, držel a hladil ruku.navíc je to už týden, a stále mi nedovezl věci co mám u nich, a že jich není málo.Tak nevím, kdysi mi říkal že holky o kluky nebojují, že kluci o holku bojují a něchtějí se jí vzdát...ale já bojuju.Navíc vím, že ho to vzalo, že mne miluje, ale odmítá jít i ven se svým nej kamarádem.
tak nevím, zda mu dát čas, at si věci ujasní...jenže ho znám, na kluka je moc citlivý. :18:
11.10.2008 - 13:00 | Filtr
(Panna) Charis
tak mu povedz, čo k nemu cítiš, že ti bude moc chýbať... držím palce, ľudia sa rozchádzajú a schádzajú, my s mužom sme sa navážno rozišli asi 3krát a teraz sme spolu už 14ty rok :15:
11.10.2008 - 15:34 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Charis
Charis, on ví co k němu cítím.řekla jsem mu to.On jako první mi řekl, že jsem ta pravá a udělá všechno proto abychom byli spolu, já mu to řekla až jsem si byla jistá, bylo to asi v půli našeho vztahu.Nejhorší je, že můžu jen čekat, vím že nekomunikuje ani s nejlepším kamarádem.
To že se páry rozchází a dávají zase dohromady vím, mám jich několik v okolí. Prostě budu jen čekat na sms...jestli mi doveze věci...ale opravdu cítím, že on je ten pravý, i když jsem mladá.Před tím jsem měla 3 roky kluka a nebylo to ono.
Taky mne mrzí jeho rodina, už jsem byla jejich dcera...a on u nás druhý syn... :1:
12.10.2008 - 08:47 | Filtr
(Panna) _panenka_ » bebu84
no pokud tě takhle moc miluje, tak by měl počkat než se k nim nastěhuješ..tohle je od něj tak trochu podraz...ví, že si hledáš práci, že si tam sama a přesto se s tebou rozejde a vlastně jenom proto, že si se k nim ještě nenastěhovala?? nezlob se na mě, ale to se mi zdá jako postavené na hlavu..třeba se mu vážně jenom něco honí hlavou a potřebuje čas..
tak za ním třeba jeď pod záminkou že si jedeš pro svoje věci a zaptej se ho na to, promluvte si..je to celé takové zvláštní podle toho co píšeš...
12.10.2008 - 12:20 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » _panenka_
Tak už není třeba....nevrátí se.Prý se mu strašně ulevilo, že se tím trápil už 2 měsíce.Ted ho nepoznává ani nej kamarád, je prý jako utržený ze řetězu, a uvažuje, že by na rok odjel pryč.Ale řekl kamarádovi, pokud chce, tak může se mnou chodit.....
Zkrátka někoho znáte skrz naskrz, zažijete s ním spoustu věcí, jste mu nablízku když je potřeba a nakonec z toho máte jen zničené srdce...
Ale omluvil se mi že mi nechtěl ublížit....
Prostě jsem asi moc hodná, nato abych mohla mít nějakého partnera....
Ale připadámi, že sám neví co chce, a chce raděj utéct do ciziny....
Ale věřím a vím, že později lidé svých rozhodnutí velmi litují... :24:
12.10.2008 - 16:36 | Filtr
(Panna) _panenka_ » bebu84
víš řekla bych, že máš úravdu..sám ještě neví co chce a musí se prostě vybouřit...nech ho, určitě mu dřív nebo později dojde, o co vlastně přišel...
12.10.2008 - 20:38 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..což vylučuje jakoukoliv diskuzi? :23: :4:..

..za rozchody vždycky můžou oba,nikdy ne jeden..
..ale pokud jsou spolu dva lidi jen krátce, potažmo jsou li takto mladí, tak to není o tom, že by dělali v soužití nebo vztahu chyby,ale spíš o tom, že jsou ještě pro něco takového nevyzrálí... neboli ty "chyby" dělají víceméně nevědomě. Kolikrát je vlastně ani nevidí, neumí pojmenovat, jenom je vzájemně cítí... Z toho vyrostou. :3:..
12.10.2008 - 20:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Někdy se i přes příznivou charakteristiku znamení stane, že se prostě dva lidi "neshodnou". Né všechno,co máme psáno ve hvězdách je pravda. :3:
Ty ho miluješ a cítíš, že je to ten pravý. On to nejspíš tak necítí. Nebo možná ano,ale přesto ještě není zralý pro vážný vztah. A upřímně - ve 23 letech je na to zralý málokterý kluk. Dnešní doba je jiná. Já věřím,že Tě svým způsobem má rád, svědčí o tom i ten způsob rozchodu,který popisuješ,ale asi si nejspíš není jistý sám sebou ( o čemž zase svědčí to,že se "chová jak utržený ze řetězu". A v momentě,kdy se člověk plácá sám v sobě, je od něj nanejvýš slušné, že do toho nechce zatahovat někoho dalšího.
V téhle situaci nemáš mnoho na výběr. Čas ukáže,jestli jsi pro něj natolik důležitá,že si uvědomí, že rozchod byla hloupost. Dost možná to, že pořád ještě nepřestěhoval Tvoje věci,bere ( možná podvědomě) jako pojistku. Takže Ti opravdu nezbyde než čekat. Ale zase na druhou stranu - jsi sama mladá a strávit život čekáním na něco,co taky nemusí přijít,to Tě dlouho bavit nebude. :3:
Asi bych byla ráda, že se tohle nestalo v momentě,kdy byste byli svoji a měli děti. Kolik tatínků se najednou "probudí" a jde hledat sama sebe. A zanechá za sebou pár bolavých srdcí.
Jdi a užij si života. Věř, že časem se objeví někdo,s kým bude zase hezky. Rozhodně tohodle přítele budeš mít v srdci možná celý život,ale to tak prostě je. Do našich srdcí se vejde mnoho bolesti,mnoho hezkého. Mnoho lidí... v srdci máme místa, o kterých někdy nemáme ani tušení. :3: :17:
12.10.2008 - 21:19 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Ano. Já už vyzrálá jsem a chyby dělám (nebo dělala jsem) proto, že jsem byla hloupá. Taky toho lituju,ale jelikož nemůže člověk žít celý život v lítosti, tak se s těmi chybami musím srovnat a poučit se z nich. Což se mi zapla´tbůh podařilo a jsem za to velmi ráda. :15:

... neobula jsem se do Tebe.. Ty něco takového vidíš? Ale pokud chceš, tak to udělám, není problém :15:..

..a budeš se divit, duševní, mentální a psychická zralost má na vztahy a soužití lidí velký vliv. Ale to pochopíš, až jednou taky "vyrosteš".. :3:..
12.10.2008 - 21:20 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..děláš a děláš chyby i horší..bohužel :8:.. přemýšlel jsi o tom "proč" ?.. :25: :1:
12.10.2008 - 21:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Víš zlato, opravdu netuším,co Tě vede k tomu,že na mě takhle útočíš. Není to poprvé a už si toho všimlo více lidí. Jestli "víš",co já jsem za člověka, tak to jsi nejspíš jasnovidec, protože to nevím kolikrát ani já sama. Myslím,že to neví ani moji nejbližší přátelé, myslím,že mě opravdu zná jen jeden člověk na světě. Ty to nejsi,věř tomu,že ne.
Není můj cíl ani smysl žádné diskuze se s Tebou přít o čemkoliv. Já se tu bavím, bavím se tu ráda a když někdy řeknu svůj názor,který je odlišný od toho,co pod tím kterým příspěvkem zaznívá, tak se snažím sdělit ho tak,aby ho všichni pochopili a snažím se sdělit to slušně. Z 90% to lidi berou, respektují a velmi často se mnou i souhlasí. To je něco.co mě těší a proto si myslím,že má smysl, že tady jsem. Těší mě,když se na mě lidé obracejí o radu a o pomoc a určitě by nedělalo dobře mojí pověsti,kdybych se tady s Tebou hádala. Myslím,že bys mohl ocenit, že věci,které jsi mi kdy řekl ze svého soukromí jsem nikdy nevytáhla na světlo, nikdy jsem na Tebe špínu neházela a nemám to ani v úmyslu. Pokud máš dojem, že jsem Ti i tak nějakým způsobem ublížila, bylo by velmi slušné od Tebe, kdybys mi to řekl narovinu.Protože vážně nevím,co Tě tak mohlo nakrknout. :23:

12.10.2008 - 21:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..jo a omlouvám se tímto "bebu84" za to, že se tahle diskuze zvrhla v řešení jakýchsi žabomyších válek.. :8:
12.10.2008 - 21:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..znova musím citovat Santíka " - no comment" -


..jen jsem upřímně a opravdu hodně zvědavá na to, jak budou reagovat druzí...

...Měj se pěkně a ať se Ti daří ! :15: :29:..
12.10.2008 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele?vy dvá?budějčáci se mají rádi...jasný?

já vám dám na zadeček a basta-jsem nejstarší :3:tralala :30:
Vlastí?mám zase zlobivku náladičku.. :30: :30: :30:
12.10.2008 - 23:11 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Aby to nevypadalo,že si tady mluvím sama se sebou, tak pro všechny,kdož budou číst tuhle diskuzi - původně jsem tady vedla rozhovor s Vlastou. Ale jelikož jsem ho asi svými slovy přivedla do stavu těsně před infarktem, tak se rozhodl,že zruší svůj profil a smaže všechny své příspěvky zde. ( Jestli smazal i některé jiné netuším). Nechávám tady svoje slova úmyslně tak jak jsou, je mi moc líto,že on ty své smazal,protože tím celá dabata ztrácí na významu. Ale jednou už jsem napsala co jsem napsala, tak si za tím budu stát.

Ještě jednou omluva bebu84, slibuju, že už se budu držet jenom jejího příspěvku ! :15:
13.10.2008 - 12:25 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Nuna
Tak tohle mne fakt pobavilo:-)
Nezbývá jen čekat, oba jsme si v předchozím vztahu zkusili....
Tak se mějtě...čausky :32:
14.10.2008 - 22:19 | Filtr
(Vodnář) Leylah
Kozorohům tento měsíc hráblo!!!!! Mě taky jeden před dvěma týdny "opustil". No, spíš prostě vycouval. Má mě taky strašně rád a kdesi cosi... Nevím, co je to ve hvězdách :24:
15.10.2008 - 08:11 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Leylah
jak říkám, říjen je špatný měsíc..... :24:
15.10.2008 - 08:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Leylah
..je měsíc "Vah" :4:... ach jo.. :8: :4:..

..přijdou lepší časy :3:..
15.10.2008 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teeda, ty sis na ty Vahy fakt uplne zasedla... :2:
No jestli vidis lepsi casy ve Stirovi... :24:

Ale k tem Kozorohum - s jednim jsem se tak pred mesicem (uz zase - ze si nedam pokoj!) "spratelila" a po tom pocatecnim "tutu nunu" mi uz asi dva tydny neprisla ani smska... :23: asi se Kozorozi fakt zblaznili...
15.10.2008 - 09:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Beed
Santík je Kozoroh ...taky... :2: :4:
15.10.2008 - 09:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A Santik se taky zblaznil? :25::4:

Ja mam na ty Kozorohy vubec nejaky moc velky stesti/respektive smulu :22:
15.10.2008 - 10:46 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Beed
Já osobně žádnýho neznám. Nebo ne natolik dobře,abych mohla říct "ten je takovej a ten makovej".
Santík se doufám nezbláznil. Ale já se z něj zblázním brzo. :4: :2: :3:
15.10.2008 - 10:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja jich znam az moc, vic nez bych si prala... Jsou to pesimisti na entou (se Santikem jsem si moc nepovidala zatim, tak doufam, ze ho timto neurazim :4:) - proste uplne jini nez ja, takovy slunicko... :27: ale stejne je porad potkavam. Bohuzel. A pak, kdyz je trochu rozzarim, ani nenapisou zpravu :24:
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »