pitomá zamilovanost


21.09.2008 - 12:31
(Blíženci) Nuna
pitomá zamilovanost
Nechci mluvit o zamilovanosti klasické,kdy se dva lidé seznamují,poznávají,chodí spolu a vzájemně si tenhle pocit užívají. Z mého pohledu existuje ještě jedna zamilovanost,kterou jsem si prošla loni a zdá se, že letos ve stejnou dobu k ní směřuji zase. A vůbec,ale vůbec se mi to nelíbí !!To se vedle vás objeví někdo,s kým je vám dobře. U mě je to jasné - já dávám možná až velmi okatě najevo,že o žádný vážný vztah nestojím,že si rozhodně nechci stěhovat chlapa do baráku, že se nechci vzdát svého stylu života atd. a že všichni chlapi,kteří se okolo mě motají,jsou jen mými kamarády. Což je všechno pravda. Ale když se mezi těmi kamarády najednou objeví jeden,u kterého mám najednou pocit,že je mi znova 15,u kterého se mi rozbuší srdce když jsem v jeho přítomnosti,se kterým je velmi hezky i u naprosto obyčejných věcí, který mě strašlivě fyzicky přitahuje,se kterým se umím smát a kterému umím naslouchat, tak to je pak v háji. Nedovedete si představit, jaká jsou to muka držet se zpátky zuby nehty,abych nedala najevo jak to se mnou doopravdy je. Že ho chci,strašlivě ho chci a byla bych schopna čehokoliv jen získat jeho srdce. Samozřejmě že zároveň nevím,jak na to, protože rozum velí " drž se zpátky" a city volají " jen ať to ví, že pro Tebe není jen jeden z mnoha".Kdybych nebyla už ponaučena, tak bych řekla, že jsou chvíle,kdy on to vnímá stejně. Vidím to a cítím to. Ale přesně v týhle blbý pozici už jsem jednou byla. Loni jsem takhle "blbla" 4 měsíce,kdy jsem se do svého super kamaráda nakonec tak zamilovala, že jsem skládala přihlouplý básničky a nic do mě nebylo až do doby,než jsem mu řekla,co cítím. Ale i přesto,že on nejspíš v určitých chvílích cítil něco hodně podobného mi řekl,že mě nemiluje, že mě má rád jen jako kamarádku.Bolelo to strašlivě a dva měsíce jsem ho nemohla ani vidět. A te´d se řítím do stejnýho průseru. Rozum mi velí - vykašli se na to, nechtěj bejt s ním - nikde ,nijak..nejlépe ho nevidět...a srdce volá po úplně něčem jiném. A už vůbec nemluvím o tom,co se mnou dělají hormony. :6: :4:Jak z toho ven je jasný. Jen jsem to potřebovala ze sebe dostat no. :1:

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
21.09.2008 - 12:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Vím,že všichni chlapi nejsou stejní,ale ona se historie často opakuje. A já to prostě cítím,že by to dopadlo stejně. :8: Mám dvě možnosti - buď se obrnit ještě větší trpělivostí a čekat, nebo se s ním aspoň vyspat,abych z toho aspoň něco měla ( tomu jsem se v tom prvním ,loňském případě zuby nehty bránila)To zní sice hrozně a rozhodně si nemyslím,že tím bych ho uchvátila,ale mám na sebe a vlastně na něj takovej příšernej vztek pomíchanej s hromadou dalších emocí.... ach jo :8: :4:
21.09.2008 - 17:40 | Filtr
(Štír) Elenor
Ahoj,ale když se budeš bát,tak nikdy nezjistíš jak by to dopadlo a pak budeš litovat. Já byla taky dost zamilovaná a blbě,ale nelituji toho, beru prostě to co mi život přináší a snažím si z toho vzít to nejlepší pro sebe,i když to bolí. Jo taky ve mě bojoval rozum s city.Ale není to spíš strach co vyhrává??Pokud máš pocit,že se to bude opakovat,jako loni,tak se nad tím zamysli.Když se ti v životě něco opakuje,pak to má nějaký smysl,máš se možná něco naučit,pak ten kruh přelomíš.Jinak to bude dokola celý život.Já měla zase vždycky štěstí jen na zadaný hajzlíky.
21.09.2008 - 17:43 | Filtr
(Panna) margitka » Nuna
ahoj, nevím kolik je ti let, ale věř mi, ze života potvrzenou pravdu: vždycky jsem litovala toho co jsem neudělala než toho co jsem udělala. Jestli se budeš mermomocí snažit si "nezadat" zůstaneš sama a to opravdu není nic moc... Jen do toho, každá zkušenost i ta špatná je k něčemu
21.09.2008 - 18:31 | Filtr
(Rak) janey82 » margitka
Raději celý život trpět pro lásku, než ho prožít bez lásky...a tak trpím...ale jednou bude líp :3: :2: :4:
21.09.2008 - 19:47 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Já se tý zamilovanosti samozřejmě nechci bránit. je to úžasný skvělý a nádherný a je to stav,kterej ve mě dokáže vzbudit takovou energii a sílu, o který bych ani nevěřila, že ji mám. Ale nechci,aby to byl jen stav jednostranný. Nechci se tady zase trápit tím,že nevím,jak to cítí on a už vůbec nechci zažít další zklamání a slyšet "mám Tě rád jako kamarádku". Na to už jsem příliš stará. :8: :1:
21.09.2008 - 19:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Elenor
No jo... to by šlo. Přemejšlet o tom,proč se to znova opakuje. Ale jaký je ten smysl? Jsem člověk,co chce mít všechno hned a tak hned ted chci vědět, proč to tak je ! :8: :4:
21.09.2008 - 19:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna » janey82
Fujtajbl ! To je právě to,co já nechcu - trpět ! :1:
21.09.2008 - 20:41 | Filtr
(Panna) Charis
ahoj nuna, :29:
buď spontánna, dostávaš teraz ponuku od života, prečo ju chceš odmietnuť?
držím palce :15: :3:
21.09.2008 - 20:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Charis
Když budu spontánní, tak se na něj při první příležitosti vrhnu :2: :4: :8:
21.09.2008 - 23:08 | Filtr
(Štír) Elenor » Nuna
Tak možná,že jak chceš všechno hned.I když já to taky tak mívala(tedy doufám,že mívala). :1:Chlapi se vesměs leknou když po nich chceš hned pro ně něco zavazujícího.To je pak,nejčastěji používaná věta:"nerad bych ti ublížil".Prostě dostanou lepa. :8:Já se třeba naučila netlačit až tak na pilu a vcházet jen do otevřených dveří.Prostě zkus tomu nechat volnej průběh :3:.
22.09.2008 - 07:31 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Je to pravda. Mě to lonský odmítnutí bolí ještě teď.Kdykoliv svého kamaráda vidím,obejmu nebo jsem jen v jeho přítomnosti,tak se mi podlamují kolena. Držím se zpátky,protože on je štastně zadaný a nikdy už ode mě neuslyší ani se nijak nedozví,že já ho vlastně miluju. No,miluju je asi moc silný slovo,ale cit tam je a nemalej. A tenhle novej panáček,kterej jako by tomu prvnímu z oka vypadl ( ne vizáží,ale náturou totálního pohodáře - sebevědomej,vtipnej,krásnej, milej kluk),tak tady to bude úplně stejné. Jenže zatímco jsem u toho prvního měla radost, že spolu můžem kamarádit,u tohodle druhého mi to bude málo. Já nevím jak to popsat. To jsou takový ty typy kluků,kteří když vejdou do společnosti, tak každej padne na zadek. Mají šarm,eleganci, dovedou se bavit, dovedou i cizímu člověku dát najevo jak je zajímavej, úžasnej... Jsou vtipní,dokonalý vypravěči,jsou sexy,prostě v jejich přítomnosti každej roztaje. Přitom to nejsou frajeři,kteří se snaží každou babu zlomit do postele - o tu jim totiž vůbec nejde. Oni se nemusí snažit - ty holky jim tam naskáčou samy a myslím,že tohle je jim až protivné nakonec. Oni vlastně nic nehledají. Nic nechtějí, jen si života užívají. Mají dobrou práci, vlastní bydlení, dobré auto, hromadu přátel, dovedou se o sebe postarat a ženskou vlastně nepotřebujou. Nechtějí vážný vztah a pokud by někdy takový chtěli, tak to bohužel nebude se starou brécou od dvou dětí ( mimochodem oba jsou mladší než já) ale najdou si mladší holku, se kterou pak založí rodinu, v níž budou dokonalý otcové. Co z toho cítíte ,když tohle čtete? Samozřejmě moje velmi malý sebevědomí, že na něco takového já nemám ! A asi je to tak . :8: :1:

Jo a ještě tohle: SEX - VYZNÁNÍ - VZTAH
to funguje leda v romantických filmech. To je to poslední,co bych udělala. Protože po sexu takovýmuhle klukovi vykládat, že ho miluju, tak mě z tý postele honem rychle odlifruje. :4: Kdepak. Já se znám. Budu čekat a čekat a čekat....a snažit se zaujmout svojí přirozeností, dokonalostí a šarmem. :4: :9:
A občas vám tady budu fňukat,abyste měli co číst. :3: :4:
22.09.2008 - 07:33 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Elenor
Nechci nic zavazujícího. Víš,když o tom tak přemýšlím, já vlastně chci jenom to,aby mě mel rád. :23: :4: To je strašlivý. :4: Nechci ho v baráku a nechci vážnej vztah. To on ví moc dobře. Chci jen trošku romantiky. Trošku toho hezkýho. Trošku lásky a hooooooodně sexu! :4: :3:
22.09.2008 - 07:49 | Filtr
(Beran) Borka » Nuna
Ale Nuna ja si nemyslim, ze nechces ho mat v baraku. Len sa toho uz bojis.To je normalne, ze ked si na nieco zvyknes tak to potom nechces menit.Uvidis ako Ti vsetci radili, daj tomu volny priebeh a nechaj jeho nech ti da to co ti ma dat ale trosku mu obcas pomoz.Sama uvidis a pocitis o co mu vlastne ide.Ja Ti zelam aby si si uzivala kazdy okamzik, aby sa to vsetko zvrtlo vo Tvoj prospech. Drzim palce. :29:
22.09.2008 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuni, sex, vyznání, vztah - přesný popis mého seznámení s manželem před 30 lety!!!
22.09.2008 - 10:59 | Filtr
(Blíženci) Nuna » baralinka
Může být. Neodsuzuju celkově,jen to prostě vidím jinak. A v tomhle případě vím,že bych narazila. Nebo jsem jenom moc naivní,kdy ideální by pro mě bylo pořadí VZTAH - VYZNÁNÍ - SEX? :1: :23:
22.09.2008 - 11:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..ale di,ty, po tom teď toužim taky, ale jaksi nějak...jak se chovám, tak si myslim, že todle mě nikdy nepotká,myslím že vystupuju sebevědomě? a chlapi nemaj pocit, že by mě měli nějak chránit.
kamarádka popisovala, jak jí přítel klek u nohou s květinou(věk obou 55),a vyznával jí lásku, to jsem se začla chechtat, dorazila to tím, že mi sdělila, že jí pak recitoval báseň, kterou sám složil.Teda tím dorazila mě.
Takže já, i kdybych chtěla, nemám šanci na nějaký vyznání, bo bych si myslela - že si dělá legraci a znevážila bych to.
22.09.2008 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro mě by to bylo ideální v pořadí VYZNÁNÍ-VZTAH-SEX,protože před tím vyznáním je to pro mě jen kamarádský vztah...ale život není ideální,takže to občas funguje i jinak.V každém případě,po včerejšku můžu říct,že to první už mám za sebou a teď se uvidí,jak to bude dál... :27: :3:
22.09.2008 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
souhlas, pro Nunu - takhle bych to chtěla taky
22.09.2008 - 11:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..a já držíím palce,ať to dopadne podle tvých představ!!!!
22.09.2008 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baralinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
děkuju moc :17:
22.09.2008 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Táňo,děkuju... :17: :17: :17:
22.09.2008 - 11:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nemáš zač, teď si tak přemejšlim, nebylo by lepší - vztah, vyznání, sex, jako logičtější??
22.09.2008 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baralinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
každý to máme jinak.Já to beru podle sebe,jelikož se mi tak nějak poštěstilo mít s tím dotyčným kamarádský vztah už dlouho před tím a tohle nečekané a o to krásnější vyznání je asi přelomové,mezi tím kamarádstvím a tím opravdovým vztahem :27:takhle to beru já,podle sebe.Sestra mi tady přes rameno radí,že by to mělo být ještě trochu jinak vyznání,sex a pak teprve vztah,abych prej někupovala zajíce v pytli a nešla do vztahu s někým,kdo bude stát v posteli za starou bačkoru :4: :4: :4:některé názory dnešní pubertální mládeže jsou vážně zajímavé a možná na tom je také něco pravdivého a logického... :6: :5:
22.09.2008 - 12:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je fakt, že jsem měla štěstí, že sex byl s manželem vždycky hezkej, já ti vlastně o tomhle nepřemejšlela,že by jako s někym jinym neměl bejt sex úžasnej, to bude pecka, až to zjistim, já vlastně jinýho chlapa těch 30 let neměla...
chci být pubertální mládež, nebo mít aspoň její názory!!!pozdrav sestře :1:
22.09.2008 - 12:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baralinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no vidíš,jak nám ta mládež natrhává gatě :4: :4: :4:taky jsem době,když jsem byla šťstně zadána,nepřemýšlela nad tím,že by sex s někým jiným mohl být lepší,nebo horší,ale za tu dobu,co jsem sama,jsem přišla na to,jak hrozně jiný dokáže případ od případu být :3: :4:a někdy jsem vážně ráda,že se nemusím držet toho "přikázání"(omlouvám se,nevím,jak jinak to napsat)dřívějších časů sex až po svatbě... :5:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-77
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »