První láska


18.09.2008 - 16:16
(Panna) Janyka7
První láska
Ahojky lidičky. Mám pro vás otázečku. Myslíte si, že je moudré vzít si za manžele nebo manželku svoji první lásku? :27: Já to před lety udělala a teď si říkám, jestli jsem třeba o něco nepřišla. :2: :3:

Stránka: 1 2
Řazení:
18.09.2008 - 16:57 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Přišla. Přišla jsi o poznání jiných chlapů,jejich jiných nátur,jiných pohledů na svět a jiných zkušeností,jiného sexu...
Ale jiné neznamená vždy lepší. :3:

Vypadáš štastně. Myslím,že i štastná jsi. A jestli v Tobě hlodá červíček pochybností, tak hlodá správně. Občas hlodá v každém z nás a ani nemáme to štěstí,že můžeme říct to,co Ty. :1:
18.09.2008 - 22:33 | Filtr
(Ryby) Saxana2008
Asi nejsi sama,kdo se tak ptá. Myslím si, že pokud bys byla šťastná se svou první láskou,tak by ses ani nepatala.....ale Tvé pochyby,zda jsi jako o nic nepřišla,tak jsou zbytečné, nikdoTi nedá víc lásky-ani první, ani padesátý, jen ty sama s ním si budujete vztah,který může být živý i po letech. Není to v počtu, ale v tom, kolik lásky oba dali do vztahu. A nehoří-li-hasne..... Tak ať hoříš pevným plamenem ty i On!Saxana
19.09.2008 - 00:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja te asi nepotesim, ale myslim si, ze je to hrozna blbost prave pro to, co sama pises.
Myslim, ze brat by se meli mit jen 2 dospeli, zkuseni, samostatni a vyzrali lide, kteri zhruba dopredu vedi, co od zivota chteji.
Kdyz si clovek odzije nejake zazitky, zkusenosti a divoke a pestre mladi, tak ma potom klidnejsi a spokojenejsi zivot, protoze nemusi litovat, ze o neco prisel. Nemusi cizim lidem zavidet jejich zazitky z mladi, protoze ma dost vlastnich, lepsich.
Chapu, ze driv to bylo jinak, nemeli jste tolik moznosti ani informaci, jako moje generace, nebylo moc na vyber. My mame moznost mezi 20-30 lety intenzivne a relativne bez zavazku ochutnavat zivot a urovnavat si veci v hlave.
Tak to aspon delam ja a delam to asi po vzoru svych rodicu. A i kdybych ted zacal umirat, tak s vedomim, ze jsem tech kratkych 24 let mel dobry zivot a ze mam mnozstvi zkusenosti a zazitku, ktere vetsina lidi nezazije nikdy. Do zeneni a deti se rozhodne nehrnu a nez si nakou svoji lepsi druhou pulku vyberu, taxi to dokonale rozmyslim, abych pak pozdeji nemusel byt litovat. (no ted si to maluju, ale mozna bude vsechno jinak:))
Tolik muj nazor na to.
19.09.2008 - 00:20 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Psyko
Taxi jo? Někam jedeš? :23: :11: :5:
No...Kubik je kapku jiná generace,asi tak zhruba ve věku Tvých rodičů. Vaši asi byli dost vyjímka,protože v té době se spousta lidí vdávala a ženila brzy a bylo to tehdy normální. Teď je doba jiná a je to dobře, protože máte dost prostoru pro seberealizaci, můžete si něco užít a nejste ničím svazováni - jen vlastním svědomím :3:
Dneska si mladí neberou svoji první lásku,ani tu druhou,ani tu třetí a tím samozřejmě získávají zkušenosti na poli vztahů a ve sféře milostné. Na druhou stranu zase spousta mladých lidí bere vztahy jako zábavu a to taky není dobře, protože si pak těžko můžou vážit svého partnera a potažmo i sami sebe. Pokud si člověk jenom hraje, nemyslím,že může doufat, že jednou přijde "ten pravý, ta pravá" a všechno se rázem změní, on bude jiný, moudrý a zodpovědný. V tomhle má Kubík velké plus, protože dokázala něco,co si drtivá většina z vás - nebo z nás - vůbec nedovede ani představit. :1:
19.09.2008 - 00:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikam nejedu, zkracuju si psani :3:

No dyt to pisu, driv to bylo jinak :3: Ja neberu svuj zivot na lehkou vahu, jaxi mozna myslis. Kdybych si jen hral, taxe nedostanu ze skolky :3:
Jinak mam pocit, ze nekteri lidi moudrosti nedosahnou nikdy a vek v tom nehraje roli. Spis ty zivotni zkusenosti o kterych jsem mluvil.
19.09.2008 - 00:44 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Psyko
Ještě jednou napíšeš "jaxi taxi" tak si piš, že tahle přezdívka Ti už zůstane ! :11: :21: :5:
19.09.2008 - 07:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepřišla,si myslím a závidím, pokud jste spokojený a je mezi vámi pořád přitažlivost.
19.09.2008 - 08:38 | Filtr
(Panna) _panenka_
Ahojky Kubík. Víš píšu ti z pohledu dvacetileté holky, která by si, podle diskuse co tu probíhá, měla ještě užívat života, aby si pak nemohle stěžovat na život bez zkušeností... :3:
Ale ne..Víš když mi bylo 15, potkala jsem kluka...No musím říct, že jsem se do něj zamilovala..jako puberťáci jsme spolu chodili, pak se rozešli a po roce se znova dali dohromady a zase se rozešli..po dalším roce a půl nás cesty znova svedly dohromady a teď jsme spolu už přes dva roky. bydíme spolu a je nám krásně...víš mezi tím jsem chodila ještě i s jinýma klukama a musím říct, že to nebylo ono...nikdy bych ho už nevyměnila..
nezáleží na tom, kolik chapů poznáš nebo s kolika, promiń mi to, se vyspíš...díky tomu nebudeš šťastnější nebo spokojenější že máš víc zkušeností..
myslím si, že na každého z nás někde čeká ten pravý..člověk, který k nám pasuje..a někdo jenom musí hledat víc a někdo má štěstí a najde ho hned na začátku..Jako ty... :15: :17: :15:
19.09.2008 - 08:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
souhlasím s tebou a přeju, aby ti to vyšlo,mně to skoro vyšlo, aspoň prvních 15 let bylo hezkých a nelituju,že byl první a zatím poslední :1:
19.09.2008 - 08:47 | Filtr
(Střelec) Iva (67) » Psyko
A co uděláte(kdokoliv),když v náručí té stopadesáté zjistíte,že ta první byla ta nejlepší???Já osobně zůstanu velice ráda u té první. :29: :32: :32: :32: :32: :32:
19.09.2008 - 08:51 | Filtr
(Panna) _panenka_ » baralinka
díky :1:
19.09.2008 - 08:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mám radost,že jsi taková!!! :17:
19.09.2008 - 08:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iva (67)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
19.09.2008 - 08:57 | Filtr
(Střelec) chlumpa
ahojky, je to prostě úžasné, když máš partnera a zároveň i nejlepšího kamaráda v jednom. Vím o čem mluvím, jsem vdaná 28let a jsme s manželem spolužáci ze ZŠ. :12::Neměnila bych,ale vždy záleží na těch dotyčných, co do vztahu vkládají. :17:
19.09.2008 - 08:58 | Filtr
(Panna) Charis
ahoj kubík, má to dve stránky, teraz sa pýtaš, či si o niečo neprišla, ale keby si ich vyskúšala niekoľko a potom zistila, že ten prvý bol najlepší, ale to už nejde vrátiť späť, tak by si asi tiež o veľa prišla, že? Láska je risk, kalkulovať s rozumom sa nedá. A si s ním šťastná? prajem ti, aby si bola :18: :17: :29:
19.09.2008 - 09:01 | Filtr
(Panna) Charis » Psyko
ahoj psyko, veľa mladých má veľa skúseností, ale aj s rozvodmi :28: skoro všetky moje kamarátky sú rozvedené... :8:
19.09.2008 - 09:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » _panenka_
:15:
Zapoměla jsem na to. Úplně jsem zapoměla na to, že existují lidi, kteří jsou prostě pro nás ti pravý. Takový ten "hlavní životní člověk". A pokud ho někdo potká v 15ti a je s ním celý život, je to to nej co může být. :15:
19.09.2008 - 10:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ane, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to nedávno, co jsem slzela dojetím nad stránkou
v novinách-rubrika-výročí-narozeniny
Staroušek se stařenkou slavili zlatou svatbu :17: a děti jim i takto přáli k tak významnému výročí. Věřte,ještě teď si vybavím ty krásné staré tváře, tolik si podobné, milé a šťastné. Společný život plný starostí a radostí bok po boku, byli si podobní jako bratr a sestra,představovala jsem si jejich domov plný dětí a jak se všichni znají a vědí, co kdo má rád a naopak. krásný život :27: a tohle já už nezažiju
19.09.2008 - 10:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ane
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
povzdech za sluníčkem,smajlíkem, smazat!!!!NIKDY NEŘIKEJ NIKDY!!!! :1:
19.09.2008 - 10:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baralinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ane, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To já neříkám, ale k té podobnosti mi budou chybět prožitá společná léta, léta, jara podzimy a zimy, a že by jich bylo, víš
19.09.2008 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ane
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Anííí, to už si voni stejně nepamatujou,bo sou starý a maj sklerozu :1:
19.09.2008 - 13:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud ta první láska byla ta pravá, tak není co řešit. Někteří lidé jsou "vyblbnutí" z minulých životů a teď jen zrajou v jiném smyslu slova - duševně. Takže pokud si rozumíte a máte doma pohodu, tak buď ráda. Možná jsi přišla jen o pár rozchodů a léčení z nich, než bys potkala toho pravého.
Vám se možná podařilo zrát a prožít všechno spolu, což se jen tak někomu nepovede. Jestli máte stejnou nebo hodně podobnou povahu, tak si prostě vyhovujete. Takže jestli Tě napadají takové myšlenky i ve stavu, kdy jsi ve vztahu spokojená, pak jsou pošetilé a můžeš svými experimenty jen ztratit. Protože jak říká Nuna - ne vždy je to jiné lepší. Někdy se i obyčejná slída třpytí z dálky jako zlato.
19.09.2008 - 17:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tyrkyss, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Múdre je vziať si človeka o ktorom som presvedčená, že ma lúbi a ja lúbim jeho.A dobré
je tiež, keď tí dvaja majú okrem tohoto, niečo
spoločné / záujmy, názory,../ V mojom prípade to bola tiež prvá láska. Asi by bolo dosť podivuhodné /vtedy/ rozmýšlať, že spoznám aspoň
ďalších dvoch, troch mužov a potom sa uvidí.To sa predsa nedá!!!Len, že človek je tvor zvedavý a tu je ten problém. :3:
Ja si to,čo mi chýba pri manželovi nachádzam u priateľov. A snažím sa mu vysvetľovať, čo potrebujem. Všetko je to o komunikácií a tolerancii. :17:
19.09.2008 - 18:20 | Filtr
(Panna) Janyka7 » Sem.miš
Sem.miš díky, moc krásně jsi to napsala, až jsem z toho celá dojatá. :6:. Jsem vdaná už 15 let a vážně jsme spolu už toho prožili hodně, dobré i špatné. Ale poslední dobou si nějak nerozumíme, možná nějaká krize, víš asi proto mě napadla ta otazka, jestli si vzít nebo nevzít první lásku. Moc díky :27: :17: :15:
19.09.2008 - 18:36 | Filtr
(Panna) Janyka7 » Nuna
¨Nuno, díky, mluvíš mi z duše. Máš pravdu, myslím, že jsem šťastná, jenom teď poslední dobou si nějak nerozumíme, nevím proč, a tak ten červíček potvora zahlodal. Moc díky za odpověď. :17: :17: :27:
Příspěvky: 1-25 26-28
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »